Compleet bizar: ISIS-strijder wint wedstrijd om de volgende zelfmoordterrorist te mogen worden

In Syrië doen ze ook aan loterijen. Wat je wint is echter geen geldprijs, maar een kans om je eigen leven op gruwelijke wijze te beëindigen terwijl je zoveel mogelijk anderen meeneemt in je afschuwelijke einde…

Wie in Nederland een loterij wint, kan in z’n handjes wrijven. Dan komt er – afhankelijk van hoeveel weken de jackpot niet is gevallen – een bedrag van enkele honderdduizenden euro’s tot enige miljoenen de kant van je bankrekening uit.

In Syrië doen ze die zaken een beetje anders. Ze hebben er wel loterijen, maar wat je wint is geen fortuin. Wel een enkeltje naar de hel. ISIS verloot namelijk de kans om de nieuwste zelfmoordterrorist van de organisatie te worden…

Je ziet hoe een extremistische moslim hoopvol z’n handen uitsteekt. In één van die handen zit een witte steen verborgen, en als de ISIS-leider de goede hand kiest krijgt de wannabe-terrorist zijn zin: dan mag in in naam van zijn god ongelovigen gaan uitroeien door zichzelf op een drukke plaats op te blazen.

Tot vreugde van de jihadist met hazentanden raadt de ISIS-voorman de goede hand, waarna hij geknuffeld wordt en gekust op het voorhoofd. Het filmpje eindigt met rookwalmen die opstijgen van een plek waar een aanslag is uitgevoerd. Of dat ook kwam door een explosie die is uitgevoerd door de ‘loterijwinnende jihadist’ die we in het filmpje zien is niet vast te stellen, maar dat deze man zoveel mogelijk niet-ISIS-strijders heeft meegenomen in z’n graf is wel staand beleid van het bloeddorstige kalifaat.

Ik kan echter nog steeds niet met m’n pet bij dit concept: je bent blij omdat je de kans wint je eigen leven te beëindigen? Man o man, wat zijn die ISIS-strijders voor psychisch gestoorde figuren?


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

11 reacties

 1. zomaar

  tja en de gekke zijn er nog blij mee , afin hieruit mag opmaken dat deze ideologie een wreedaardige inhoud heeft , als de volgelingen van deze ideologie de dood verheerlijken .

  in ons verleden kennen wij nog een zo ideologie, WII de japanners die hun keizer als god zagen!, en zelfmoord pleegde middels hun vliegtuigen op oorlogsbodems te laten crashen, in de hoop zoveel mogelijk matrozen mee te nemen , alles voor hun ideologie.

  en wreed waren zij evenzo als de moslims !, een mensenleven telde niet , honderden of duizenden evenmin .

  dit wetend zitten wij nu constant de moslims over hun bolken te aaien , en te paaien met grote zakken gemeenschapsgeld , bang voor een soort herhaling die toch komen gaat !.

 2. Ali Yas

  “Ik kan echter nog steeds niet met m’n pet bij dit concept: je bent blij omdat je de kans wint je eigen leven te beëindigen? Man o man, wat zijn die ISIS-strijders voor psychisch gestoorde figuren?”

  Tim heeft weinig verstand van geloof, schijnbaar. De jongens van IS zijn mohammedanen, zij geloven in een godheid (Allah) zoals die door de Koran en de uitspraken van Mohammed is geportretteerd. Welnu, deze Allah heeft een grote prijs gezet op een bijzondere prestatie. Die prestatie wordt geleverd op de “weg van Allah”, de oorlog tegen de “ongelovigen”, en bestaat uit het doden of gedood worden (of allebei, dat is ongetwijfeld nog beter). De prijs is een eeuwig leven met geneugten die op Aarde verboden en/of onmogelijk zijn.

  Zijn deze ISIS-strijders “psychisch gestoord”? In medische zin niet. Ze zijn alleen misleid, gehersenspoeld zo je wilt, met een moreel gestoorde religie. En zolang we deze religie niet frontaal confronteren kunnen we een eindeloze stroom van nog meer “gestoorden” tegemoet zien.

 3. Peter Selie

  Al Raza kazerne Almere bood onderdak aan verdachte van doodslag

  De rot zit diep in Almere onder de ongekozen D66 burgemeester Franc Weerwind.

  Almere is die gemeente waar je sharia-conform polygaam in de moskee kan huwen en waar moskeeën door de D66-burgemeester geopend worden. En waar diezelfde dhimmie streeft naar zo snel mogelijk nóg meer moskeeën en waar zedendelicten niet meer bij de shariapolitie aangegeven kunnen worden. In Almere bedreigt diezelfde shariapolitie kerken en worden kamelenbeffende stenengooiers onmiddellijk op vrije voeten gesteld, terwijl de ramadanjihad tegen de oorspronkelijke bevolking welig tiert en de shariapolitie weigert in te grijpen.

  De voortvluchtige dader van een steekpartij in de Al Raza moskee in Almere is donderdagavond in de buurt van de moskee opgepakt. De politie kwam hem op het spoor na een anonieme brief waarin staat dat de veroordeelde man sinds een jaar onderdak krijgt in de moskee.

  Spoorloos verdwenen
  De 35-jarige man stak in april 2014 tijdens een ruzie een andere man neer. Hij kwam een paar maanden later niet opdagen voor zijn strafzaak en is sindsdien spoorloos. De man werd veroordeeld voor poging tot doodslag. Het gaat om een asielzoeker uit Afghanistan van wie de asielaanvraag is afgewezen.

  Als het een coffeeshop was of een motorclub dan was de moskee nu dichtgetimmerd, maar moskeeën komen keer op keer weg met hun misdaden. De Islam staat in Nederland boven de wet. En het zijn onze politici die de Islam deze positie verschaft hebben. Ze zouden berecht moeten worden voor hun misdaad tegen Nederland.

  De moskeevoorzitter die illegale polygame huwelijken sloot en twee weken geleden op non-actief gezet werd, is inmiddels weer actief:

  Karamatali werd daardoor tijdelijk op non-actief gezet door het bestuur van de moskee, maar hij is nu al weer actief. Het onderzoek van het Openbaar Ministerie naar de illegale huwelijken is nog niet afgerond. Er is door het bestuur van de moskee een intern onderzoek gedaan, maar er is niks gevonden wat niet klopt, zegt hij.

  http://www.omroepflevoland.nl/nieuws/140867/almere-voorzitter-al-raza-moskee-wil-met-politie-praten

 4. Houtlijm

  Christenen vieren het leven, moslims vieren de dood.

  1. Norman Corinth

   @Houtlijm,
   Om twee redenen is dit een merkwaardige uitspraak. In de eerste plaats is de kern van de christelijke theologie een mensenoffer, de afschuwelijke marteldood van Christus. In de tweede plaats toont de geschiedenis een patroon van eindeloze oorlogen, vervolging van ongelovigen, antisemitisme en genocide.
   Het is in dit licht wonderlijk te stellen dat christenen gekenmerkt worden door het vieren van het leven.

   1. Ali Yas

    Simon/Ceteris/Norman leidt de aandacht graag af van de op schrift gestelde feiten naar zijn visie op de wereldgeschiedenis. Laten we daar maar niet in meegaan.

   2. Sniper666

    @ N.C.

    Religie is vergif voor de geest. Islam is een zonderlinge verwoestende doctrine.

 5. Ruud562

  “Man o man, wat zijn die ISIS-strijders voor psychisch gestoorde figuren?”
  ISIS-strijders=islam=…!

 6. hans-e-pans

  Als die lui nu eerst onder elkaar, of bij elkaar, oefenen.

  1. denktenk

   Tja….. een pilletje of een spuitje doet wonderen.

 7. Sniper666

  Beukman kom er eens in. Ik verwacht dat je dit ook rechtpraat, je kan het!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.