Deze agent redde een jongen van de verdrinkingsdood toen hij 5 jaar was. 20 jaar later zien ze elkaar weer

Een prachtig en emotioneel weerzien.

In 1997 viel een vijfjarig jongetje in een zwembad. Het angstaanjagende? Het kereltje kon nog niet zwemmen, en zou dan ook zeker verdronken zijn als een heldhaftige agent niet ogenblikkelijk ter plaatse was geweest. Door het snelle ingrijpen van de wetsdiender kon het leven van het onfortuinlijke gastje gered worden.

Bijna twintig jaar later is het tuimelende kereltje inmiddels een grote stoere vent geworden, maar hij is nog altijd de agent niet vergeten die op die fatale dag een ramp wist te voorkomen. De jongeman heeft nu zelf een dochtertje van vijf jaar. Dat was allemaal niet mogelijk geweest als deze man niet alles had laten vallen op de bewuste dag in 1997 om een ongelukkige kleuter te redden uit het dodelijke water.

De jongen van toen wilde daar wel even een bedankje voor afgeven, en dus verrast hij z’n reddende engel terwijl deze denkt gewoon een saai interview aan de lokale pers te geven. Dat pakt dus even anders uit. Een prachtige omhelzing en een emotioneel weerzien zijn het gevolg. Kan jij het droog houden?

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.