Dierenactiviste tegen doodziek kankerpatiëntje: 'Ik hoop dat je doodgaat!'

Geen categorieokt 11 2016, 8:00
De kleine jongen lijdt al lange tijd aan kanker. Een dierenactiviste wenst hem nu dood omdat hij in haar ogen niet lief genoeg is tegen dieren.
In Spanje is een idiote dierenactiviste flink onder vuur komen te liggen. De reden: hoewel ze zich hoegenaamd erg hard maakt voor 'al het leven op deze wereld' geldt dat blijkbaar niet voor mensenlevens. Onlangs vertelde ze een jong kankerpatiëntje dat hij maar zo snel mogelijk moest sterven. Hij is namelijk een fan van stierengevechten, en dat mag niet.
De 8-jarige Adrian heeft maar één droom (naast het overwinnen van zijn kanker): stierenvechter worden. Aangezien hij aan botkanker lijdt is de kans dat hij daarin slaagt niet erg groot, maar goed: de jongen heeft een droom. Ik zou zeggen: laat hem daarvan genieten.
En ja, genieten doet hij -- ondanks zijn ziekte. Zo zetten een paar torero's hem afgelopen zaterdag na afloop van een stierengevecht in Valencia op hun schouders. Zo liepen ze de arena rond.
Voor Adrian was dat natuurlijk een geweldig moment.
Helaas dacht een dierenactiviste, die onder een pseudoniem actief is op Twitter, daar net een beetje anders over. Toen ze over zijn verhaal hoorde Twitterde zij het volgende:

"Een ziek kind dat gezond zou willen worden om onschuldige en gezonde dieren te doden, die ook alleen maar willen leven - Adrian, sterf maar!"

Het bewijst maar weer dat voor veel 'dierenrechtenactivisten' dieren belangrijker zijn dan mensen. Oh ja, ze hebben de mond vol van 'rechten voor dieren,' maar 'mensenrechten'? Daar hebben ze helemaal niets mee.
Het zijn trieste, losgeslagen types die duidelijk hun prioriteiten niet op orde hebben. Geen wonder dat dit soort volk in Nederland steevast op GroenLinks en/of PvdD stemt.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten