Dierenactiviste tegen doodziek kankerpatiëntje: ‘Ik hoop dat je doodgaat!’

De kleine jongen lijdt al lange tijd aan kanker. Een dierenactiviste wenst hem nu dood omdat hij in haar ogen niet lief genoeg is tegen dieren.

In Spanje is een idiote dierenactiviste flink onder vuur komen te liggen. De reden: hoewel ze zich hoegenaamd erg hard maakt voor ‘al het leven op deze wereld’ geldt dat blijkbaar niet voor mensenlevens. Onlangs vertelde ze een jong kankerpatiëntje dat hij maar zo snel mogelijk moest sterven. Hij is namelijk een fan van stierengevechten, en dat mag niet.

De 8-jarige Adrian heeft maar één droom (naast het overwinnen van zijn kanker): stierenvechter worden. Aangezien hij aan botkanker lijdt is de kans dat hij daarin slaagt niet erg groot, maar goed: de jongen heeft een droom. Ik zou zeggen: laat hem daarvan genieten.

En ja, genieten doet hij — ondanks zijn ziekte. Zo zetten een paar torero’s hem afgelopen zaterdag na afloop van een stierengevecht in Valencia op hun schouders. Zo liepen ze de arena rond.

Voor Adrian was dat natuurlijk een geweldig moment.

Helaas dacht een dierenactiviste, die onder een pseudoniem actief is op Twitter, daar net een beetje anders over. Toen ze over zijn verhaal hoorde Twitterde zij het volgende:

“Een ziek kind dat gezond zou willen worden om onschuldige en gezonde dieren te doden, die ook alleen maar willen leven – Adrian, sterf maar!”

Het bewijst maar weer dat voor veel ‘dierenrechtenactivisten’ dieren belangrijker zijn dan mensen. Oh ja, ze hebben de mond vol van ‘rechten voor dieren,’ maar ‘mensenrechten’? Daar hebben ze helemaal niets mee.

Het zijn trieste, losgeslagen types die duidelijk hun prioriteiten niet op orde hebben. Geen wonder dat dit soort volk in Nederland steevast op GroenLinks en/of PvdD stemt.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

7 reacties

 1. Wim

  Dieren zijn net zo belangrijk als mensen met de zelfde pijnen en doodsangsten.
  Dat je als mensen daar plezier in hebt om ze te doden door middel van vermaak en zeer pijnlijk is misselijk. Dat dit zijn droom is kun je dat kind niet kwalijk nemen ,het is zijn verderfelijke opvoeding. Zo ik me best kunnen indenken dat een IS jongetje in de zelfde omstandigheden er van droomt om wat joden om zeep te helpen. Het is de hersenspoeling door de ouderen. Dus zijn verwensing had richting zijn ouders moeten gaan als je zo verwensing al wil doen.

 2. CJD

  Zoiets over een 8 jarig kind zeggen is natuurlijk verwerpelijk maar dat neemt niet wel dat stiergevechten een walgelijk traditie is die wat mij betreft liever vandaag als morgen de prullenbak in mag.

  En dan maken mensen zich druk om Zwarte Piet, terwijl er in een ander land dieren gemarteld en geslacht worden voor vermaak.

 3. Niek

  Tja die selectieve verontwaardiging is walgelijk. De mens, de kroon op de schepping die kan denken, creëren en bidden. De beesten hebben slechts ‘intuïtie’ (de ene hogere soort meer dan de andere) en dat kan – wetenschappelijk bewezen – ook een soort van planten, een lager niveau – gezegd worden. Daarna komt de minerale wereld, en zelfs daar is genoeg leven!

  En nu gaan de oversensitieve dierenactivisten (hoi Wim!) natuurlijk op mij schelden.
  Nou ja, eh, okay… voordat je dan heel voorspelbaar je 45 toeren plaat weer afdraait en is al jaren blijven steken in een linkse groef – okay wat je zegt ben jezelf en val mij en gezond denkende mensen daar niet mee lastig ja?

  Dus als je zegt: ‘De mens moord maar dieren zijn beter enz. enz. enz…” dan is dat je eiguh stinkin’ thinkin’ en wars van alle realiteit. Ik dank u voor uw aandacht!

  1. Wim

   Nee hoor ik ga niet schelden.
   De mens de kroon op de schepping, daar verschillen we dan nog wel van mening over. Het is de mislukking van de evolutie.

 4. Niek

  Ik hoorde gisteren ook weer die linkse selectieve, manipulerende verontwaardiging van HiLIARy. Weer even dat Syrische jochie op het strand noemen… maar de rest, veul ergere en massalere dingen die Trump noemt, maar verzwijgen! Huichelaars en manipulators!

  De manipulator heeft een hele sterke neiging om iedereen en alles om hen heen te controleren. Sensitief met zieligheden opmde man spelen is een van de wapens. Gewoonlijk voelt hij zich buiten de controle of hun leven en krijgt ook steeds maar weinig details uit het leven van die ander. Kan erg subtiel en geraffineerd zijn, in zijn of haar werk of woorden.

  Dierenactivisten zijn hier vaak heel bedreven in. En openbaren soms dan opeens hun keiharde, verbitterde, verharde en zieke ongebalanceerde mindset. Zoals voorbeeld hierboven. On-menselijk geworden… zoals dieren bijna… slowly maar surely.

 5. Ni28

  Activisten, welke dan ook zijn overwegend tuig.

 6. Nog1

  Hoe weet Michael dat het om een dierenactiviste gaat? Een tweet onder pseudoniem lijkt me niet voldoende om dit te kunnen weten.

  De opmerking is natuurlijk ziek, wat je verder ook van stierenvechten vindt.

e-mail:

 Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.