Frans tuig houdt Kim Kardashian onder schot, steelt voor miljoenen aan juwelen

Kim Kardashian heeft er een vreselijke nacht opzitten. Vijf overvallers hielden haar onder schot in haar eigen appartement in Parijs, waarna ze er met miljoenen aan juwelen vandoor gingen.

De realityster was in de Franse hoofdstad vanwege de Balenciaga-show die zondag plaatsvond. Haar zussen Kourtney Kardashian en Kendall Jenner waren daar ook bij. Datzelfde gold voor moeder, Kris Jenner.

Het nieuws van de beroving werd vannacht min of meer bekend gemaakt door Kanye West, Kims echtgenoot. De rapper was bezig met een optreden in New York toen hij opeens zei:

“Het spijt me, het spijt me, ik moet de show stoppen. Noodgeval in de familie.”

Dat noodgeval was dus dat zijn vrouw Kim in haar eigen appartement in Parijs beroofd was door vijf criminelen die zich vermomd hadden als politieagenten. De beroving vond plaat om 03:00 uur. Dat was dus in het midden van de nacht toen Kim diep in slaap was.

Ze is zich natuurlijk ongelooflijk rotgeschrokken. Het zal je maar overkomen. Het is vreselijk dat de overvallers voor zo’n tien miljoen euro aan juwelen konden stelen, maar dat zal het grootste probleem niet zijn voor Kim, die knetterrijk is. Het gaat erom dat ze zich nu niet langer veilig zal voelen in haar eigen Franse appartement. Het is al schokkend als dieven inbreken als je er niet bent, maar als ze dat doen als je er wél bent en je vervolgens vastbinden in de badkamer en je onder schot houden heb je écht een trauma van jewelste.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

2 reacties

  1. Sniper666

    Dat was nog eens een Robin Hood actie.

  2. Peter Selie

    Frans tuig houdt Kim Kardashian onder schot, steelt voor miljoenen aan juwelen, Kim Kardashian kan het beter lijden dan door twee achtereenvolgende kabinetten Rutte, tot op het bot uitgeklede AOW’ers.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.