ISIS-strijders verkleden zich massaal als vrouw om aan de dood te ontsnappen

Het gaat momenteel niet zo heel erg goed met de terroristische organisatie in het Midden-Oosten: het territorium slinkt met de dag. Terroristen van ISIS hebben steeds inventievere methodes nodig om aan hun rechtmatige straf te ontkomen.

Niet alleen in Syrië en Irak moet ISIS elke dag opnieuw territorium prijsgeven, maar ook in Afghanistan waar de club actief is als tegenhanger van al-Qaida weten de massaslachters geen grote militaire successen meer te boeken. De Amerikanen hebben de handen ineengeslagen met het Afghaanse leger, en samen zijn ze behoorlijk succesvol in het verdrijven van de islamistische moordenaars uit alle uithoeken van het geplaagde land.

De strijdkracht is inmiddels meer dan gehalveerd, en ISIS-aanhangers moeten steeds inventiever worden om aan hun rechtvaardige straf te kunnen ontkomen. Generaal John Nicholson, de leider van de NAVO-troepenmacht in Afghanistan, ziet met enig leedvermaak de wanhoopspogingen van jihadisten aan om niet aan hun einde te komen:

“,,In een poging om te ontkomen, gebruiken jihadi’s onschuldige burgers als levend schild”, vervolgt de generaal. ,,Sommige van hen verkleden zich als vrouw om zo de dans te ontspringen.”

Dat laatste bewijst Nicholson met bovenstaande foto van een jihadist – met beha en jurk – die door de ordetroepen werd onderschept. Zijn snor probeerde hij te verbergen onder een masker.”

Het gaat om deze foto:

images3-persgroep-net-htm

Jammer maar helaas, deze ISIS-snorremans werd ondanks zijn travestie gewoon in de kraag gevat en naar een gevangenis afgevoerd. En met hem vele andere moordlustige collega’s die liever nog wat langer onthoofdingen hadden uitgevoerd of vrouwen onderdrukt. Maar aan alle pret komt een keer een einde, en zeker aan de perverse en zieke pret die ISIS in Afghanistan had. Generaal Nicholson verklaart dan ook tevreden:

,,We hebben meermaals gezegd dat we Daesh (IS, red.) pakken, waar hun strijders zich ook mogen bevinden. Ons doel is hun operaties te ontwrichten, hun strijdkrachten aan te vallen en onschuldige levens te beschermen”, aldus generaal Nicholson.

En nu opzouten, stelletje ISIS-travestieten!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

4 reacties

 1. zomaar

  Rutte, Merkel, en heel Brussel , staan deze moslim travestieten toe te juichen , als een verrijking voor hun linkse stormtroepen , om zo heel Europa te destabiliseren middels moorden , aanslagen en vernielingen!!.

  http://www.telegraaf.nl/buitenland/26720433/__Man_vernielt_beelden_in_Rome__.html

  van onze westerse cultuur en culturele erfgoed !!, is links sociaal wel zo sociaal voor ons westerlingen ?, wij hebben hen (het linke socialisme ) op het paard geholpen , welke zij nu gebruiken om ons te vertrappen !.

  denk hieraan bij de volgende verkiezing.

 2. Seneca

  Deze reactie is zo typisch islamitisch? Het zijn lafbekken, als zij met een groep zijn dan intimideren zij, maar zodra zij er alleen voor staan, dan weten zij niet hoe snel zij zich uit de voeten maken. Over typische moslim lafheid gesproken: je schrijft een topic over dierenmishandeling, ook dat is des moslims; de stijging van dierenmishandeling in NL is voor een groot deel, misschien wel het grootste deel, te wijten aan moslims. Je wilt niet weten hoe dieren in de moslim landen gemarteld worden, het is een godvergeten schandaal en toch halen wij dit tuig juichend binnen.

  1. Fleur

   Ik denk dat ieder persoon iemand sneller zal intimideren als ze met meerder mensen zijn, daar is niks ‘islamitisch’ aan.
   Je moet je verder bedenken dat vluchtelingen vluchten met een rede, niet omdat deze mensen zo graag naar nederland komen. Veel van de gevluchte mensen hadden in hun land onderdak, een baan en een gezin net als u waarschijnlijk. Waarom zou je daar dan weg gaan? Waarschijnlijk omdat het niet anders kan, omdat IS strijders je stad binnen zijn gedrongen, je vrouw onderdrukken en iedereen die niet meewerkt vermoorden.
   Waar haalt u uw informatie vandaan over het aandeel van moslims in dierenmishandeling? En waarom noemt u moslims ‘tuig’?

 3. Seneca

  Mijn verontschuldigingen! De vraagteken in de eerste zin dient een uitroepteken te zijn.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.