ISIS-strijders verkleden zich massaal als vrouw om aan de dood te ontsnappen

Geen categorieokt 02 2016, 9:00
Het gaat momenteel niet zo heel erg goed met de terroristische organisatie in het Midden-Oosten: het territorium slinkt met de dag. Terroristen van ISIS hebben steeds inventievere methodes nodig om aan hun rechtmatige straf te ontkomen.
Niet alleen in Syrië en Irak moet ISIS elke dag opnieuw territorium prijsgeven, maar ook in Afghanistan waar de club actief is als tegenhanger van al-Qaida weten de massaslachters geen grote militaire successen meer te boeken. De Amerikanen hebben de handen ineengeslagen met het Afghaanse leger, en samen zijn ze behoorlijk succesvol in het verdrijven van de islamistische moordenaars uit alle uithoeken van het geplaagde land.
De strijdkracht is inmiddels meer dan gehalveerd, en ISIS-aanhangers moeten steeds inventiever worden om aan hun rechtvaardige straf te kunnen ontkomen. Generaal John Nicholson, de leider van de NAVO-troepenmacht in Afghanistan, ziet met enig leedvermaak de wanhoopspogingen van jihadisten aan om niet aan hun einde te komen:

",,In een poging om te ontkomen, gebruiken jihadi's onschuldige burgers als levend schild", vervolgt de generaal. ,,Sommige van hen verkleden zich als vrouw om zo de dans te ontspringen."

Dat laatste bewijst Nicholson met bovenstaande foto van een jihadist - met beha en jurk - die door de ordetroepen werd onderschept. Zijn snor probeerde hij te verbergen onder een masker."

Het gaat om deze foto:
images3-persgroep-net-htm
Jammer maar helaas, deze ISIS-snorremans werd ondanks zijn travestie gewoon in de kraag gevat en naar een gevangenis afgevoerd. En met hem vele andere moordlustige collega's die liever nog wat langer onthoofdingen hadden uitgevoerd of vrouwen onderdrukt. Maar aan alle pret komt een keer een einde, en zeker aan de perverse en zieke pret die ISIS in Afghanistan had. Generaal Nicholson verklaart dan ook tevreden:

,,We hebben meermaals gezegd dat we Daesh (IS, red.) pakken, waar hun strijders zich ook mogen bevinden. Ons doel is hun operaties te ontwrichten, hun strijdkrachten aan te vallen en onschuldige levens te beschermen", aldus generaal Nicholson.

En nu opzouten, stelletje ISIS-travestieten!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten