Kijk nou: nieuwslezeres krijgt hilarische lachstuip bij verhaal van een man die leeft als een geit

Kan jij wel je gezicht in plooi houden bij het zien van deze schaterlachende journaalpresentatrice óf het malle geitenverhaal dat ze voorleest?

Presentatrices bij het nieuws doen meestal hun uiterste best om zo professioneel mogelijk over te komen. De boog kan echter niet altijd gespannen staan, zoals ook de opgewekte Maralee Caruso hier aan den lijve ondervindt. De vrouw moet een verhaal brengen over een man die drie dagen geleefd heeft als een geit, om een eenvoudiger leven te leiden. Voordat de man zover was moest hij wel een stel kunstarmen en -benen ontwikkelen om ook echt op vier poten te kunnen staan als een echte geit.

En dat is waar het vervolgens misgaat voor Maralee, want terwijl beelden laten zien hoe de man – Thomas Thwaites – gras eet van een berghelling in de Alpen kan de vrouw geen recht gezicht meer trekken en barst ze in lachen uit:

De arme Maralee is dan echter pas halverwege het segment en moet terwijl ze een lachbui onderdrukt nog een volle minuut verder met de presentatie van dit ietwat opmerkelijke verhaal van de man die leefde als een geit. Maar of we nu medelijden moeten hebben? De vrouw lijkt zelf de tijd van haar leven te beleven in een wel héél aanstekelijke lachbui.

Bijna net zo aanstekelijk als die mafketel die drie dagen lang met een kudde geiten in de bergen heeft geleefd. Want zeg nou zelf: zou jij zo’n verhaal kunnen vertellen zonder dat de tranen in je ogen verschijnen van het lachen? Maralee lukte het in ieder geval niet, en we nemen dat haar ook absoluut niet kwalijk!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.