Knotsgekke ambtenaren onteren kerkhof: zuipen zich er lam, barbecueën en gooien met schedels

Een stel Belgische ambtenaren maakt het regelmatig wel érg bont op het kerkhof dat ze eigenlijk moesten onderhouden.

Het gemeentebestuur van Vorst, onderdeel van het Brusselse gewest, moet zich aardig schamen voor de daden van drie van hun ambtenaren. Dat is naar buiten gekomen toen een nieuwe collega ‘lichtelijk’ door hen gepest werd, en vervolgens nooit meer op zijn werk verscheen. Toen dat toch begon op te vallen moest de man zich verantwoorden, en kwam aan het licht wat zijn fijne collega’s zoal deden tijdens werktijd.

Hun taak was relatief simpel: houd het gemeentelijke kerkhof netjes, zodat haar bewoners daar in een waardige omgeving kunnen rusten. De doden kregen echter alles behalve respect en rust van deze ambtenaren. Integendeel: het was elke dag wel raak met de meest onterende praktijken die je kunt bedenken op zo’n plek. In plaats van dat het trio de bloemperken bijhield, was het buitenzetten van de bloemetjes aan de orde van de dag. De begraafplaats was regelmatig het decor van hun feestjes, waarbij er stevig door werd gedronken en de barbecue wanneer mogelijk ook aan ging – ik wil niet weten wat voor vlees daar op belandde…

De drie waren in ieder geval dol op hun ‘gasten’. Eén van de smeerlappen zou gezegd hebben graag eens een privémomentje met een lijk te hebben: ik hoef niet uit te leggen wat hij daar waarschijnlijk mee bedoelde. Maar het bleef niet alleen bij verbale agressie jegens de doden. Volgens foto’s die de gepeste werknemer genomen heeft, was een wedstrijdje ‘schedelwerpen’ ook een favoriet tijdsverdrijf van zijn collega’s.  Hoe ziek wil je het hebben?

Barbecue d’anniversaire, " jeu " de lancer de crâne, attitude irrespectueuse vis-à-vis des sépultures, propositions de…

Geplaatst door DH.be op Vrijdag 14 oktober 2016

Naar goed gemeentelijk gebruik zijn deze schoften voorlopig op ‘non-actief’ gezet. Zo kunnen ze thuis in alle rust afwachten of hun werkgever ooit iets tegen hen zal doen, en dat terwijl ze gewoon doorbetaald krijgen. Ja, die wilde feesten moeten immers ergens van betaald worden.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

4 reacties

 1. Sniper666

  Rare jongens die Belgen

 2. Niek

  Heropvoeding. Geestelijke Waarden gedwongen lezen uit het Nieuwe Testament, elke dag 16 uur.

  1. Sarko

   Gedwongen lezen uit het Nieuwe Testament, Niek wil die mensen nog gekker maken.
   Zoek een deprogrammeur voor je religieuze hersenspoeling.

 3. Sarko

  Zou mij niet verbazen dat het geen normale werknemers zijn maar mensen komende via een sociale werkverschaffing of i.d

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.