Massa-aanrandingen Keulen op Oudjaarsavond door 'vluchtelingen' was een gecoördineerde, geplande actie

Geen categorieokt 05 2016, 11:00
Gooi ze er allemaal uit. Al-le-maal. Ga maar terug naar Syrië of waar je ook vandaan komt, in Europa ben je niet langer welkom.
Hoogleraar psychologie Rudolf Egg heeft aan het Duitse parlement verteld dat hij ervan overtuigd is dat de massale aanrandingen van Duitse vrouwen in Keulen tijdens Oudjaarsavond een geplande en gecoördineerde actie was. Natuurlijk kon een blinde nog zien dat zo'n actie niet helemaal spontaan kon plaatsvinden, maar het is toch heel aardig van meneer Egg dat hij dat even bevestigt:

Volgens Egg is het waarschijnlijk dat het aanranden en bestelen van Duitse vrouwen van te voren is bedacht en via social media en door mond tot mond reclame in asielzoekerscentra en vluchtelingenkampen is verspreid.

Laat dat even goed op je inwerken: deze nepvluchtelingen spraken dus bewust met elkaar af dat ze naar het feest zouden gaan zodat ze daar snel en gemakkelijk blanke Duitse vrouwen konden aanranden. Iemand verzon dat idee, en een heel stel anderen vond het zo'n geweldig plan dat ze massaal naar het feestje gingen en daar vervolgens helemaal los gingen.
Het is echt misselijk makend en het bewijst maar weer eens dat deze types stuk voor stuk uitgezet moeten worden. Het zijn roofdieren, geen 'vluchtelingen.' En roofdieren verwijder je uit de samenleving voor ze nog meer onschuldige slachtoffers maken.
Overigens is dit natuurlijk al erg genoeg, maar het verhaal wordt nog gestoorder. Volgens Egg waren er namelijk ook immigranten bij die eerst niet van plan waren om daadwerkelijk iets te doen, maar die uiteindelijk toch in actie kwamen toen ze zagen dat de politie niet ingreep. Met andere woorden, ze wachtten rustig af, en toen ze zagen dat hen geen strobreed in de weg gelegd zou worden deden ze mee.
Dit soort tuig reageert maar op één ding: geweld. Westerse autoriteiten denken maar al te vaak dat ze dit soort problemen kunnen oplossen met een kopje thee en een goed gesprek. Niets is minder waar. Als deze buitenlandse gelukszoekers zich misdragen moet je meteen keihard ingrijpen. Doe je dat niet, dan wordt het alleen maar erger. En ja, uiteindelijk zijn vrouwen daar weer de dupe van.
Waardeer jij de artikelen op De Dagelijkse Standaard, volg ons dan op Twitter.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten