Massa-aanrandingen Keulen op Oudjaarsavond door ‘vluchtelingen’ was een gecoördineerde, geplande actie

Gooi ze er allemaal uit. Al-le-maal. Ga maar terug naar Syrië of waar je ook vandaan komt, in Europa ben je niet langer welkom.

Hoogleraar psychologie Rudolf Egg heeft aan het Duitse parlement verteld dat hij ervan overtuigd is dat de massale aanrandingen van Duitse vrouwen in Keulen tijdens Oudjaarsavond een geplande en gecoördineerde actie was. Natuurlijk kon een blinde nog zien dat zo’n actie niet helemaal spontaan kon plaatsvinden, maar het is toch heel aardig van meneer Egg dat hij dat even bevestigt:

Volgens Egg is het waarschijnlijk dat het aanranden en bestelen van Duitse vrouwen van te voren is bedacht en via social media en door mond tot mond reclame in asielzoekerscentra en vluchtelingenkampen is verspreid.

Laat dat even goed op je inwerken: deze nepvluchtelingen spraken dus bewust met elkaar af dat ze naar het feest zouden gaan zodat ze daar snel en gemakkelijk blanke Duitse vrouwen konden aanranden. Iemand verzon dat idee, en een heel stel anderen vond het zo’n geweldig plan dat ze massaal naar het feestje gingen en daar vervolgens helemaal los gingen.

Het is echt misselijk makend en het bewijst maar weer eens dat deze types stuk voor stuk uitgezet moeten worden. Het zijn roofdieren, geen ‘vluchtelingen.’ En roofdieren verwijder je uit de samenleving voor ze nog meer onschuldige slachtoffers maken.

Overigens is dit natuurlijk al erg genoeg, maar het verhaal wordt nog gestoorder. Volgens Egg waren er namelijk ook immigranten bij die eerst niet van plan waren om daadwerkelijk iets te doen, maar die uiteindelijk toch in actie kwamen toen ze zagen dat de politie niet ingreep. Met andere woorden, ze wachtten rustig af, en toen ze zagen dat hen geen strobreed in de weg gelegd zou worden deden ze mee.

Dit soort tuig reageert maar op één ding: geweld. Westerse autoriteiten denken maar al te vaak dat ze dit soort problemen kunnen oplossen met een kopje thee en een goed gesprek. Niets is minder waar. Als deze buitenlandse gelukszoekers zich misdragen moet je meteen keihard ingrijpen. Doe je dat niet, dan wordt het alleen maar erger. En ja, uiteindelijk zijn vrouwen daar weer de dupe van.

Waardeer jij de artikelen op De Dagelijkse Standaard, volg ons dan op Twitter.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

19 reacties

 1. van Urk

  Natuurlijk is dat een geplande actie. Dit soort tradities hebben deze kansenpareltjes en cultuurverrijkers meegenomen vanuit het Tahrir plein van Cairo waar dit soort praktijken gebruikelijk is.

 2. Ruud562

  “Het zijn roofdieren, geen ‘vluchtelingen.’” Ergo, het zijn parasieten die naaste het willen overheersen ook nog voor een dubbeltje of geheel gratis op de eerste rij willen zitten!

 3. rebus sic stantibus

  Jammer dat de bron van de veronderstelling van Egg ontbreekt.

  Het enige dat ik kon vinden was een bericht dat de bewering tegenspreekt.

  https://duitslandinstituut.nl/artikel/18319/criminoloog-massa-aanrandingen-keulen-doordat-straf-uitbleef

  1. van Urk

   “De daders kregen het gevoel in een rechtsvrij gebied te zijn omdat de politie niet optrad”. Zijn deze kansenpareltjes aan dokters en chirurgen dan zo dom dat ze denken dat je hier gewoon vrouwen vrij mag gaan betasten? Nee, dit is gewoon gepland.

   1. rebus sic stantibus

    Als grote groepen mensen in dit soort situaties het gevoel krijgen dat de politie niet zal optreden loopt het gegarandeerd uit de hand. Dat zagen we in Nederland bijvoorbeeld in Haren en op dancefeesten, maar het is ook een standaardregel bij voetbalhooligans.
    Dat is geen planning maar iets wat ongepland uit de hand loopt.

    1. zomaar

     zoals enkele jaren terug in Tilburg , bij een voetbalwetstrijd , jong Oranje tegen jong Marokko.

     waar de Marokkaanse jeugd , zich ook grof te buiten ging aan extreem geweld .

     of mag dit niet gezegd zijn ?.

    2. van Urk

     Dan praat je over knokpartijtjes beste rebus maar niet over uit de hand gelopen aanrandingen of verkrachtingen. Dit is allemaal afgekeken wat traditioneel op het Noord Afrikaanse Tahrir plein ook gebeurt.

     1. rebus sic stantibus

      Het leek me goed er even op te wijzen dat de kop van het artikel niet klopt (het was geen geplande actie) en dat Rudolf Egg verkeerd werd geciteerd.

      Uw behoefte bewezen te krijgen dat asielzoekers dan wel moslims op dit punt meer tot het kwade geneigd zouden zijn laat ik bij u en informeert ons ook vooral over u.

    3. Wachteres

     Ach gut, eerst was er geen massa aanranding – het viel allemaal wel mee – en nu is het niet gepland.

     Alles, als de kansenpareltjes maar geen schuld hebben.

     Vlieg toch op, walgelijke flapdrol.

     1. van Urk

      Ach Wachteres laat maar lullen. Aanranden doe je niet gepland dat doe je door gewoon spontaan te gaan handelen volgens hem.

     2. Floris

      @ Wachteres

      De flapdrol kan gewoon de werkelijkheid niet aan. Maar hij niet alleen. Op dit forum zien we bijvoorbeeld dagelijks de verbale drek van ene Nog1 die zwaar aan ontkenneritis lijdt.

      Het is natuurlijk best menselijk om weg te kijken van onaangename waarheden en velen wringen zich in allerlei bochten en kronkels om maar niet toe te hoeven geven dat hun wollige mens- en wereldbeeld niet klopt, maar er komt een punt dat het onophoudelijke ontkennen en vergoelijken zo ongeloofwaardig wordt dat het in feite zielig is.

     3. Bosche draak

      Kan hij nog zo mooi pronken met z’n latijnse naampje, het blijft een ruggegraatloze lafbek

      VADE RETRO SATANAS!

    4. van Urk

     “Als grote groepen mensen in dit soort situaties het gevoel krijgen bla, bla” Gek? Waarom heb ik daar dan nooit last van? In dit soort feestelijke situaties met of zonder politie gedraag ik mij ook gewoon nog steeds. Dat heeft met “beschaafd zijn” te maken en dat waren deze verwelkomende kansenpareltjes bepaald dus niet!

    5. zomaar

     uit principe mag je het niet schrijven , zeggen , nog wensen , immers jou vrouw en dochters kunnen er ook niks aan doen , wat een flapdrol jij bent .

     toch wens ik dat binnen kort (liefst vandaag nog) , je vrouw en dochters eens goed genomen worden , door een stuk of 20 van die kansenpareltjes , kijk hoe jij dan gaat piepen .

     al verwacht ik dat je nu bij Michael van der Galien, gaat piepen om hetgeen ik wens , en schooit mij een ban tegeven .

     1. ome Bob

      nee hoor zomaar ,

      hij is naar de Crash foto’s aan het zoeken ,zeker weten !!

      ik zei het al, 7 x je naam veranderen in 3 minuten

      en verder braaksel en gal en meer komt er niet uit ,

      typisch VVD

      en beukman is nu bij Paulus bij snabbelen , die gaat altijd rond 18.00 uur open , alles moet daar wel SPIC & SPAN zijn natuurlijk

      huggie ome bob

  2. toetssteen

   Een gehackte site, la maar.

 4. Floris

  Rebus (oftewel Ceteris Paribus) schreef:

  “Uw behoefte bewezen te krijgen dat asielzoekers dan wel moslims op dit punt meer tot het kwade geneigd zouden zijn laat ik bij u en informeert ons ook vooral over u.”
  —————————————————————————–
  Het is volkomen plausibel dat moslims (op dit punt) meer tot het kwade geneigd zijn. Ze komen uit een gewelddadige middeleeuwse cultuur, hebben geen respect voor (westerse) vrouwen en zijn vervuld van haat tegen het westen, uitzonderingen daargelaten.

  Het is kennelijk JOUW behoefte om je gelijkheidsdogma overeind te houden in weerwil van de feiten die dagelijks waarneembaar zijn. Hoe lang blijf je jezelf nog voor de gek houden?

 5. Geah

  Mogen we hopen dat er een hoge kracht op staat om Merkel uit te schakelen….hetzij door een beroerte, of een soort Volkert….Pas dan kan er vrede komen en ook de natuur zal die kracht dankbaar zijn….

 6. Step one

  Agent legt uit hoe criminaliteit migranten wordt verdoezeld 29 januari 2018

  ‘Veel agenten hebben schulden en houden uit angst hun mond’ – Migranten criminaliteit wordt ook in Nederland gecensureerd en weggepoetst

  2018-01-28-16-18-10

  Een politieagent in Berlijn heeft een boekje opengedaan over hoe de migrantencriminaliteit in Duitsland wordt verdoezeld en uit de statistieken wordt gehouden. Op basis van betrouwbare bronnen is zijn verhaal is vrijwel naadloos toe te passen op ons eigen land. Zo kan de politiek blijven beweren dat de exploderende criminaliteit als gevolg van de massa immigratie ‘nepnieuws’ is. Veel burgers nemen dat nog steeds klakkeloos aan – totdat zij zelf, of hun geliefden, het slachtoffer worden, en vervolgens merken dat ook hun ervaringen worden gecensureerd, of zelfs compleet uit de media worden gehouden.

  Fritz (pseudoniem) werkt al jarenlang als politieagent in de Duitse hoofdstad. Een redactielid van Anonymous sprak met hem over zijn dagelijkse ervaringen met de criminaliteit. Fritz begint zijn verhaal met te wijzen op een interne (intranet) website van de politie, waar alle actuele misdrijven, arrestaties en statistieken op een rijtje worden gezet, inclusief foto’s, namen, daderomschrijvingen en feiten. Daaruit blijkt dat er veel buitenlandse daders zijn, en daarnaast ook velen met een Duitse pas maar met een migranten achtergrond.

  Geschrapt uit de lijst: Arabier probeert vrouw te verkrachten

  In een vluchtelingenopvang werd een jongen door twee mannen seksueel misbruikt. De mannen werden opgepakt, maar de misdaad verdween vervolgens op onverklaarbare wijze uit de lijst van de genoemde intranet website. Nog een voorbeeld: in september lag een vrouw buiten te zonnen, totdat opeens een naakte Arabier op haar ging liggen en haar probeerde te verkrachten. Toen ze zich verweerde, mishandelde hij haar zo ernstig, dat ze in het ziekenhuis moest worden opgenomen. De man werd gearresteerd en bleek reeds eerder te zijn opgepakt en snel weer te zijn vrijgelaten. Ook deze zaak verdween uit de lijst, en werd niet aan de pers bekend gemaakt.

  Een ‘vluchteling’ die tijdens seks met een prostituee zijn condoom afdeed, probeerde haar vervolgens te beroven toen ze dat weigerde. Een rechercheur bagatelliseerde wat er was gebeurd, en ‘adviseerde’ de vrouw, die geen Duits sprak, om niet meteen aangifte te doen, ondanks het feit dat hij heel goed wist dat de kans op vervolging hierdoor nihil zou worden. En dat klopte; er werd niets meer van de dame in kwestie gehoord.

  Daders steekpartij volgende dag weer op vrij voeten

  Roofoverval op toeristen, daders: Arabisch uitziende mannen. Opnieuw geen melding van de politie aan de pers. Een Syriër werd met hevige bloedingen aan zijn hoofd aangetroffen, maar zijn vriend ‘bevestigde’ dat hij enkel was gevallen. De politie vermoedde dat de gewonde man ruzie met een pooier had gekregen, maar ook dit geval werd vervolgens genegeerd.

  Drie mannen vielen tijdens een vechtpartij een man van achteren aan, en staken hem 19 keer in zijn rug (hij overleefde het). De daders werden de volgende dag gewoon weer vrijgelaten, hoewel hen poging tot doodslag ten laste had kunnen worden gelegd. De politie verrichte er zelfs geen onderzoek naar.

  Poging tot moord wordt ‘mishandeling’; verkrachtingen zelfs onbekend

  Veel van dit soort ernstige mishandelingen worden niet meer als poging tot doodslag geregistreerd, hoewel dat wel zou moeten, aldus Fritz. Naast diverse moorden waren er het afgelopen jaar tal van dergelijke pogingen tot doodslag in Berlijn, die in de statistieken echter als ‘mishandeling’ worden vermeld. Dat gebeurde zelfs met een buitenlander die na een ruzie een pistool haalde, en een andere buitenlander in zijn buik schoot, waardoor deze met spoed moest worden geopereerd. Dat had normaal gesproken een poging tot moord moeten zijn, maar het werd slechts ‘mishandeling’.

  In Wilmersdorf verkrachtte een asielzoeker vier vrouwen. De dader werd gepakt en berecht. De politie zelf moest dit bericht uit de pers vernemen, want op het intranet was er helemaal niets over te vinden.

  Illegalen worden niet meer gearresteerd

  Kort na het eigenhandig openen van de Duitse grenzen door bondskanselier Angela Merkel kregen politieagenten van de vakbond te horen dat ze illegale migranten niet meer moesten arresteren, maar dat die meteen in een AZC konden worden ondergebracht. Dat bevestigt wat we vier dagen geleden schreven: een Duitse kantonrechtbank constateerde dat de Duitse rechtsstaat twee jaar geleden buiten werking is gesteld, omdat illegalen niet langer worden vervolgd.

  ‘Veel agenten hebben schulden en houden hun mond’

  Dit waren slechts een paar zaken die Fritz zelf gezien en meegemaakt heeft. ‘Veel politieagenten maken hetzelfde mee, maar houden hun mond, omdat ze of teveel te verliezen hebben (huis, gezin, e.d.), of allerlei schulden hebben gemaakt om hun bestaan op te bouwen. Dat geldt vooral jonge collega’s, die op de pof een auto en huis hebben gekocht. Zij houden hun mond, ook al zijn ze van deze zaken op de hoogte. Zij verhuizen liever naar de Berlijnse goudkust en sturen hun kinderen naar privé scholen.’

  ‘Slechts weinigen durven iets te doen, zoals bijvoorbeeld de video van de ‘trappengooiers’ in het metrostation Hermannstraβe, wat viraal ging op sociale netwerken. Dat was de eerste keer dat iemand illegaal iets van het intranet openbaar maakte. Pas toen deze video naar buiten was gelekt, werd er een opsporingsbericht voor de daders uitgevaardigd. Als dit lek er niet was geweest, dat had men dat waarschijnlijk nooit gedaan.’ (1)

  Ook in Nederland

  In Nederland is het van hetzelfde laken en pak. Neem bijvoorbeeld de schietpartij van afgelopen vrijdagavond in Amsterdam, waarbij een 17 jarige stagiaire om het leven kwam en twee anderen gewond raakten. ‘Het is nog onduidelijk wat de aanleiding van de schietpartij was,’ aldus de politie (2). In het bericht is helemaal niets te vinden over het feit dat de dode waarschijnlijk het slachtoffer was van een al jaren aan de gang zijnde ‘Mocro’ oorlog tussen rivaliserende Marokkaanse bendes, en de slachtoffers met Kalashnikovs waren beschoten. (3)

  Kortom: ook in Nederland worden dit soort zaken, àls ze al in de media komen, verdoezeld en gebagatelliseerd, en ontdaan van een belangrijk gemeenschappelijk kenmerk, namelijk dat het in verhoudingsgewijs buitensporig veel gevallen om daders met een bepaalde etnische afkomst en een zekere religieuze ideologie gaat.

  David D. Letterman

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.