Oud-wethouder GroenLinks: 'Zwarte Piet is veel erger dan kindbruidjes!'

Geen categorieokt 03 2016, 13:00
Zo knettergek zijn de zelfhaters van GroenLinks dus. Ze geloven werkelijk dat Zwarte Piet erger is dan kleine meisjes dwingen om met oude mannen te trouwen.
Kan iemand deze man een enkeltje Saoedi-Arabië geven? Ik denk dat hij daar beter op zijn plek is dan in ons land:
https://twitter.com/JohanGrijzen/status/782335286911066115
Normaal gesproken zou je denken: lekker negeren zo'n gek, wat heeft die nou in te brengen. Helaas, meneer Grijzen is 16 jaar lang wethouder geweest in Schiedam, IJsselmonde en Delfshaven. Tegenwoordig is hij voorzitter van Wijkcentrum De Erker in zijn woonplaats. Met andere woorden, zelfs nu heeft hij nog invloed in zijn wijk en stad.
Speciaal voor idioten als deze GroenLinkser leggen onze vrienden van GeenStijl even uit wat kindbruidjes precies zijn. Lezen verplicht:

Een "kindbruidje", zullen wij maar even uitleggen aan deze verwarde GroenLinks-meneer, is een eufemistische term voor dwanghuwelijken die op religieuze gronden gesloten worden en waarin seksslavinnen van zeer jonge leeftijd door pedoseksuele mohammedanen fysiek worden kapotgeneukt en mentaal aan gort worden gemarteld. Ja sorry, we kunnen het echt niet mooier maken dan dat.

En het ergste van dit alles? Hoewel de zogenaamde serieuze politiek het te pas en te onpas heeft over Zwarte Piet doet het kabinet helemaal niets aan kindhuwelijken.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten