Oud-wethouder GroenLinks: ‘Zwarte Piet is veel erger dan kindbruidjes!’

Zo knettergek zijn de zelfhaters van GroenLinks dus. Ze geloven werkelijk dat Zwarte Piet erger is dan kleine meisjes dwingen om met oude mannen te trouwen.

Kan iemand deze man een enkeltje Saoedi-Arabië geven? Ik denk dat hij daar beter op zijn plek is dan in ons land:

Normaal gesproken zou je denken: lekker negeren zo’n gek, wat heeft die nou in te brengen. Helaas, meneer Grijzen is 16 jaar lang wethouder geweest in Schiedam, IJsselmonde en Delfshaven. Tegenwoordig is hij voorzitter van Wijkcentrum De Erker in zijn woonplaats. Met andere woorden, zelfs nu heeft hij nog invloed in zijn wijk en stad.

Speciaal voor idioten als deze GroenLinkser leggen onze vrienden van GeenStijl even uit wat kindbruidjes precies zijn. Lezen verplicht:

Een “kindbruidje”, zullen wij maar even uitleggen aan deze verwarde GroenLinks-meneer, is een eufemistische term voor dwanghuwelijken die op religieuze gronden gesloten worden en waarin seksslavinnen van zeer jonge leeftijd door pedoseksuele mohammedanen fysiek worden kapotgeneukt en mentaal aan gort worden gemarteld. Ja sorry, we kunnen het echt niet mooier maken dan dat.

En het ergste van dit alles? Hoewel de zogenaamde serieuze politiek het te pas en te onpas heeft over Zwarte Piet doet het kabinet helemaal niets aan kindhuwelijken.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

25 reacties

 1. Ni28

  Wat een uitspraak, ‘Zwarte Piet is veel erger dan kindbruidjes!’,echt de progressieve GL waard. Alles mag als het maar de juiste kleur krijgt. Om je te schamen.

 2. Wachteres

  Ik zeg het maar weer eens:

  LINKS: KNETTERGEK EN LEVENSGEVAARLIJK.

  1. Wachteres

   GroenLinks: ZIEKMAKEND!

  2. Anna

   GroenLinks: De- Onnozelaars- Partij.

 3. Floris

  De GroenLinkse dwaas schreef: “Voortrottend #racisme is een bedreiging voor de samenleving.”
  ———————————————————
  De bedreiging voor de samenleving komt juist van dit soort idioten die overal (blank) racisme in zien en de wagonladingen aan islamitische vuiligheid (waaronder racisme) vergoelijken.

  In vroeger tijden werden dit soort lieden aan de schandpaal genageld en bekogeld met rot fruit en paardenvijgen.

  1. rebus sic stantibus

   De suggestie om andersdenkenden aan schandalen te nagelen geeft een vieze smaak in de mond.
   Voor het overige geef ik de Groenlinkser gelijk: hoezeer men het kindhuwelijk ook mag verwerpen, het lijkt me evident dat racisme onnoemelijk veel meer ellende en narigheid veroorzaakte en veroorzaakt.

   1. Floris

    Was jij niet verbannen, Paardenpis?

   2. toetssteen

    Kindsoldaten, kleuters aan gort gereten door seks, kinderarbeid, mutilatie van kinderen….. Ja, dat is absoluut niets vergeleken met die vrolijke jonge donkere edelman die de seniele sint assisteert.

    Wappie!

    @Floris
    Ik vrees dat je gelijk hebt. Tekst hierboven is niet aan jou gericht hoor. Bedankt voor het attenderen.

   3. Seneca

    Je bent een kloon van paardenpis zoals Floris reeds heeft geconstateerd. Daar het nog steeds niet tot je achterlijke hersens is doorgedrongen, racisme ivm zwarte piet is puur gezwets en heeft als enige reden om de ‘racistische’ en blanke NLer zwaar te laten betalen voor ‘misdaden’ die zich slechts in het smerig onderbewustzijn van het smerig links tuig, waar ook jij deel van uitmaakt, heeft voorgedaan. Het is echter heel duidelijk: jij en dat andere stuk stront die Grijzen, zijn verfente pedo’s die het lekker vinden om kleine meisjes en misschien ook wel jongetjes – zo ontaard zijn jullie wel – te neuken en daarom vinden jullie ‘racisme’ waar totaal geen sprake van is, veel erger. LUL!!!

 4. J.C.

  Deze GroenLinkse politicus bedoelt waarschijnlijk met voortrottend racisme de steeds duidelijk zichtbaar wordende Nederlanderhaat (waarbij vooral gedacht kan worden aan de positieve discriminatie bij het toewijzen van bijvoorbeeld de sociale woningen, het zwaarder straffen van Nederlanders voor dezelfde misdaad, enz.)………

 5. zomaar

  snapt links nu nog niet , dat mede door de gebruiken en het vasthouden aan hun geloof , waardoor jongen meisjes na hun eerste menstruatie , uitgehuwelijkt worden (mogen worden) aan oude geile haatbaard , meer tweespalt binnen onze westerse samenleving brengt , dan het door hen uitgevonden racisme .

  ik denk dat 98 % van de westerlingen gruwt bij de gedachten , een kind te misbruiken , waar tegenover staat dat 98% van de moslims dit normaal vinden .

  dit is al een punt waardoor deze twee culturen nooit te mengen zijn , de haatbaard met zijn kind bruidje moet geluk hebben dat hij naast een pedo komt te wonen , anders denk (ben hiervan overtuigd) hij (racistische volgens links) buren naast hem heeft , omdat zij hem hierop aan spreken .

  hoe bont wil links het nog maken , zo bont dat wij misbruik van kinderen niet mogen veroordelen .

 6. Wouters

  Ja hoor. Begrijpend lezen bevindt zich weer eens op een dieptepunt bij DDS en haar trouwe roeptoeterts.
  Johan Grijzen zegt helemaal niet dat kindbruidjes minder erg zijn dan racisme. Hij zegt dat het vergeleken met racisme een randverschijnsel is. Twee totaal verschillende dingen, jongens. Kom op, lezen is een hele kunst, maar jullie doen soms je best niet eens.

  1. zomaar

   @wouter ik heb het goed gelezen , dit staat er !!.

   “Voortrottend #racisme is een bedreiging voor de samenleving. Vergeleken daarmee zijn kindbruidjes een randverschijnsel.
   https://
   twitter.com/LavieJanRoos/s
   tatus/781741931764277249 

   11:44 PM – 1 Oct 2016 · Rotterdam, The Netherlands, The Netherlands

   wat maak jij hierop uit ?, ik dat hij (het hebben , houden van) kind bruidjes !, Negeert als een onbeduidende bijeenkomstigheid betreffende hun (linkse ) maakbare samenleving .

   en wij dit als normaal moeten beschouwen, en het abnormaal is als je daar negatief commentaar of kritiek op hebt , dan ben je volgens hem racistische bezig .

 7. van Urk

  Volgens mij begrijpt linkse Johan inderdaad er zelf niks meer van. Beste linkse leute: Sinterklaas en zwarte piet zijn twee creaturen van een wel heel bekend Hollandse kinderfeest dat zelfs op het culturele erfgoed lijst staat. Dat vieren wij hier in ons land al eeuwenlang voor onze kinderen en is niet racistisch. Als dat niet bij jullie bekend is omdat jullie waarschijnlijk vroeger teveel geblowd, gezopen en geslapen hebben in het Maagdenhuis, In huizen hebben gewoond die niet op jullie,s namen zijn geregistreerd, Op scholen hebben gezeten waar men les krijgt uit schoolboeken met een VARA-mening of nooit geweten hebben dat jullie ook een Nederlandse nationaliteit hebben omdat je alleen maar tussen de brandnetels bent geboren en hebt geleefd dan kan ik dat best inkomen dat links vaak warrige idioterie uitkraamt.

 8. Wim

  Googel maar eens even GroenLinks en pedofolie dan zie je dat pedofolie flink geïntrigeerd is bij Groen links.

  http://linksekerk.jouwweb.nl/groenlinks

 9. ikweetwatikwil

  van Urk. Dat is weer knap gezegd.

 10. Sniper666

  Ik verwacht dat heer Grijzen zo sportief is zijn eigen dochter van 12 ter beschikking te stellen voor enige oprekoefeningen door een volwassen moslimkerel? Eens kijken hoe dat bevalt in de praktijk.

 11. Ruud562

  Groen Links bestaat uit volkomen doorgeslagen idioten, die helaas, helaas in dit land aanhang hebben. Terwijl notabene overduidelijk is dat deze partij een islamitisch landbestuur van harte ondersteund! Tja!

 12. nienke

  Hoe ver ben je eigenlijk al gezonken om zwarte piet erger te vinden dan kindbruidjes?
  Een kind van 8 of 9 jaar met een vent van over de 40, heb je enig idee hoe zo’n meisje gemolesteerd wordt door zo’n klootzak?
  Als je zwarte piet erger vindt als kindbruidjes deug je totaal zelf niet of je bent gestoord.
  Dit is wel het ergste wat zo’n meisje moet mee maken in haar jonge leventje, gebruik in godsnaam je verstand als je die nog hebt, waarschijnlijk verstand van een garnaal.
  Schande om een kinderfeestje te vergelijken met kindbruidjes.

 13. DennisEijs

  Ik wist dat politici eigenlijk psychiatrische patiënten zijn, maar dat ze zo totaal geschift waren, daar schrik ik toch echt wel even van. Deze persoon meent deze onzin waarschijnlijk nog echt ook, kunnen we niet snel iets doen aan zulke verwarde personen?

 14. DennisEijs

  Om het anders te stellen. Als ze Zwarte Piet je enige probleem qua (vermeende) discriminatie is, dan mag je jezelf in de handjes knijpen van geluk.

  1. Sniper666

   @rbs

   Weten die Amerikanen veel! Sinterklaas is ouder dan de USA bestaat. Washington is trouwens een belachelijk gespleten stad waar veel getinte mensen in ghetto’s leven door dat zo succesvolle sociale model dat ze daar hebben. Dus wat ze daar vinden van hoe wij hier leven is totaal irrelevant.

  2. Wachteres

   Tja, we zijn onder de indruk van de mening van linkse Amerikanen over zwarte piet.

 15. Jroam

  Iemand die dit roept, heeft iets te verbergen.
  Als persoon stel je dan niks, maar dan ook helemaal niks voor en moet het er alles aan doen om niet met de werkelijkheid geconfronteerd te worden.
  En daar zal zijn hekel aan de PVVer mee te maken hebben.
  De PVVer confronteert deze moslim slet aan zijn walgelijk zielig leventje.
  Bij zijn enkels pakken en met zijn muil de Schie laten uitbaggeren, nog milieu vriendelijk ook!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.