Supermooi: Poetin-lakei Julian Assange moet het zonder internet doen in ambassade Ecuador

Julian Assange is boos. Heel boos, zelfs. De ambassade van Ecuador in Engeland, waar hij nu al jaren ondergedoken zit, heeft zijn wifi namelijk afgesloten.

Waar sommige mensen eerst nog een tijdlang volhielden dat Assange een ‘voorvechter’ van transparantie was, weten we nu dat dit de grootst mogelijke onzin is. Als hij democratie en transparantie zo belangrijk vond had hij zijn pijlen immers ook gericht op dictators, zoals Vladimir Poetin. In plaats daarvan is hij alleen maar bezig om Amerika te ondermijnen.

Sterker nog, nu Amerikanen bijna naar de stembus gaan hebben Assange en zijn organisatie Wikileaks hun masker écht afgedaan: ze zijn al maanden bezig met een campagne om de verkiezingsuitslag te beïnvloeden. Daarbij wordt Donald Trump geheel en al met rust gelaten, terwijl er continu geheime emails worden gepubliceerd van Hillary Clinton en haar mede-Democraten. Het doel hiervan moge duidelijk zijn: Assange en Wikileaks willen voorkomen dat Hillary de volgende president van Amerika wordt.

Iedereen met ook maar een beetje gezond verstand weet waarom Assange dat doet: zijn échte baas, Poetin, is voor Trump. Niet zo gek natuurlijk aangezien de Republikeinse presidentskandidaat een groot bewonderaar is van de Russische autocraat. Daar komt bij dat Trump te pas en te onpas afgeeft op de NAVO. Poetin wordt daar natuurlijk ontzettend blij van: een presidentskandidaat die de NAVO ondermijnt waardoor Poetin écht los kan gaan in het Midden-Oosten en Oost-Europa! Tijd voor een feestje.

De Russische agent Assange — want zo zie ik hem — helpt Poetin met alle liefde.

Tot nu toe liet de ambassade van Ecuador hem daarmee wegkomen, ongetwijfeld omdat dat land een goede relatie heeft met Rusland. Nu is daar echter verandering in gekomen:

De reden laat zich raden: Amerika heeft Ecuador ongetwijfeld laten weten dat dit soort wangedrag niet meer getolereerd wordt en dat het Zuid-Amerikaanse land ernstig rekening moet houden met disciplinaire maatregelen als Hillary president wordt. En ja, daar ziet het nu wel naar uit. Beter gezegd: als ik zo naar de peilingen kijk is de strijd al lang gestreden. Trump heeft al verloren. Volgende maand moet dat alleen nog even officieel worden gemaakt, maar dat is het dan wel.

Daarom is de houding van de Ecuadoriaanse overheid nu aan het veranderen, wat natuurlijk niet zo gek is. Het is leuk en aardig om het vuile werk op te knappen voor pappa Poetin als het slécht gaat met Hillary, maar het wordt allemaal toch echt wat minder plezant als je weet dat zij gewoon de volgende president wordt en daarna wraak op je kan nemen.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

19 reacties

 1. ikweetwatikwil

  Dat je een hekel hebt aan Poetin, weten we onderhand wel. Ben je vrij in.
  Maar kom nou niet met dit soort kinderachtige artikelen.

  1. JandeRuiter5

   Ja tikkeltje puberaal, vind ik ook.

 2. Ni28

  Trump benaderd Poetin als een sterke leider maar over bewondering is geen sprake. Je kunt beter iemand bestrijden als je erkent dat het een sterke leider is dan als je hem helemaal niet erkent zoals Obama en Clinton doet. Dus het is de vraag of Wiki-leaks in deze gunstige invloed uitoefent. Want Trump mag wel een olifant in een porseleinen kast over wie wij al alles wat slecht is weten maar of je met Clinton de wereld beter af is kan ook niemand meer geloven.

 3. Peter Selie

  VIDEO: Clinton Campagne en het Nationaal Democratisch Comité werven en opleiden opzettelijk mensen aan die geweld aanwenden bij de Trump verkiezingsbijeenkomsten.

  https://www.superstation95.com/index.php/world/2268

 4. Peter Selie

  Kremlin insider: Oorlog begint mogelijk nog voor verkiezingen VS

  (Vertaling Xander)

  Russische TV-stations roepen burgers op klaar te zijn voor vlucht naar atoomschuilkelders

  Terwijl het overgrote deel van de Amerikaanse en Europese bevolking gewoon doorslaapt en zich vermaakt met brood en spelen, bereiden de Russen zich op het allerergste voor.

  Kremlin insider Sergei Markov, lid van de Civiele Kamer –een instituut dat de activiteiten van het parlement en de regering controleert- waarschuwt dat ‘de spanningen tussen Moskou en Washington in tientallen jaren niet zo groot zijn geweest… de oorlog kan zelfs al voor de Amerikaanse verkiezingen in november beginnen.’ Markov zei tevens begonnen te zijn met het hamsteren van levensmiddelen, en adviseert iedere Rus om hetzelfde te doen.

  Markovs waarschuwingen dienen serieus te worden genomen, aangezien hij nauwe banden met het Kremlin heeft. Veel Russen zijn overigens al maanden bezig met het inslaan van voedsel en andere essentiële zaken.

  Het nieuws dat de regering Obama van plan is een cyberaanval op Rusland uit te voeren –een die mogelijk al voorzichtig begonnen is, zie ons tweede artikel van vandaag-, zogenaamd omdat het Kremlin de verkiezingen in de VS probeert te manipuleren, heeft de spanningen alleen maar verder doen oplopen.

  Russen bereiden vlucht naar atoomschuilkelders voor

  Russische tv-stations roepen de bevolking op de locatie van de dichtstbijzijnde atoomschuilkelders op te zoeken. Managers van de in aanbouw zijnde Zenith Arena in St. Petersburg kregen onlangs een brief van het ministerie van Noodsituaties dat ze ondergrondse ruimtes moeten bouwen, waarin burgers zich kunnen beschermen tegen de radioactieve fallout die optreedt na kernexplosies.

  Eerder deze maand berichtten we over een massale oefening op een landelijke noodsituatie, waarin ook een mogelijke kernoorlog was opgenomen. Aan die oefening deden maar liefst 40 miljoen Russen mee.

  Amerikanen en Europeanen willen nog steeds van geen gevaar weten

  De meeste Amerikanen laten zich echter nog steeds willoos misleiden door de massamedia, die een ware obsessie hebben ontwikkeld met Donald Trump en zijn –eveneens onbewezen, en door diverse getuigen weersproken- ongewenste aanrakingen van enkele vrouwen in de jaren ’80. Slechts weinigen zijn zich ervan bewust hoe gevaarlijk de situatie in de wereld is, en hoe dicht we een nieuwe wereldoorlog zijn genaderd.

  Hetzelfde geldt overigens voor de meeste Europeanen en zeker ook de Nederlanders, die de lessen van mei ‘1940 –toen de Duitse aanval letterlijk uit de lucht kwam vallen, behalve voor de weinigen die er al lange tijd tevergeefs voor hadden gewaarschuwd- uit het collectieve volksgeheugen lijken te hebben verbannen.

  ‘Brood en spelen’… de bevolking van Rome werd daardoor pas wakker toen hun halve stad in brand stond, en er niets meer te redden viel. Dus misschien is het wel iets heel menselijks om je hoofd af te wenden en te doen alsof er geen gevaar kan komen en het altijd goed blijft gaan, of uitgerekend u daar op magische wijze voor gespaard zal blijven. Kortom: zet de TV maar weer aan, ga lekker onderuit zitten, pak een zak chips erbij, en na u de zondvloed.

  http://www.infowars.com/kremlin-insider-war-might-begin-even-before-u-s-elections/

  1. RichardSiegers

   Eigen schuld van Amerika.
   Had Obama maar niet 1 week geleden toestemming moeten geven aan de CIA om cyberaanvallen op Rusland uit te laten voeren.

 5. Sniper666

  Huh wacht even.. Nu is het niet dom van Hillary om mail rond te laten slingeren, maar vreemd dat WikiLeaks het oppakt en op het internet zet?

 6. Peter Selie

  Amerikaanse F-18 in de Russische kleuren: US Air Force kalmeert complotdenkers

  Na speculatie in het netwerk, verklaarde US Air Force waarom ze hun gevechtsvliegtuigen de F-18 in dezelfde kleuren hebben geschilderd als de Russische gevechtsvliegtuigen.

  © AP Photo / MONICA PRIETO Woonwijk van Aleppo opnieuw onder vuur – onder de doden ook een US Air Force kapitein Danielle Esler van de op dinsdag, verlkaarde de Russische TV-zender RT, de gevechtsvliegtuigen in kwestie zou worden gebruikt voor trainingsdoeleinden en vormen zo vijandelijke vliegtuigen. Op het web waren eerder foto’s van een Amerikaanse F-18 gevechtsvliegtuigen opgedoken, het was in de kleuren van een Russische Su-34 geschilderd. Op de richtingsroeren was zelfs een rode ster te zien, net zoals bij de Russische gevechtsvliegtuigen.

  Bron
  https://de.sputniknews.com

  1. Nog1

   @ Peter

   Neem jij die kul van een propaganda-site als sputnik serieus? Dat valt me een beetje tegen.

   1. ome Bob

    ik zou ook het verhaal van de Russische raketten
    die compleet klaar staan om
    en Berlijn en Parijs en Londen te vernietigen
    gewoon met een korreltje zout nemen !!

    kijk 5 raketten dat zou ik geloven
    maar het zijn er 1500

    nou dat kan niet waar zijn , whahahahaha

    die Ome Vladimir toch ,
    die lost in 1 x het Iran antiraket schild effe op .
    whahahaha, kanjertje hoor

    en nou ?????

    whahahahahaha , parkeerplaatsen zat , binnen kort !!!

    heerlijk wat een kanjer !!!

    al foto’s van de bukraket jongens ?? whahahahaha

    we gaan op naar de 28 maanden

    ik gok op een bukraket en Putin did it

    huggie

    ome bob

 7. Wim

  Verrek dat wordt toch in de westelijke gangen een Poetin streek genoemd. En blij dat Michael is dat het vrije woord gestopt wordt zo zie je maar dat iedereen ook een graadje niet deugd wanneer het hem uitkomt.
  Eigenlijke is daarmee de kritiek van Michael op Poetin door hem zelf gesmoord.

 8. RobertMarsman

  Toen Assange jaren geleden allerlei documenten over Bush naar buiten bracht die nogal schadelijk waren was er niemand die met zijn vingertje naar Poetin wees. Toen was het mooi dat hij die informatie juist naar buiten bracht. Nu het vizier gericht is op corrupte Hillary gaan ze de blame game spelen en werkt hij ineens voor Rusland.

  Dat mensen uberhaupt vallen voor die bullshit.

  1. toetssteen

   @Marsman
   Eens.
   Buiten dat is het een schande dat deze man nog steeds vastzit in een ambassade.
   De Zweden hebben een nogal bizar systeem inzake rape. Niemand weet of zij akkoord ging met zonder condoom, haar woord geldt. O ja, hij mag zijn woordje doen, met 100% kans uitgeleverd te worden aan de USA.
   Het vreemde is dat men alle kans heeft gekregen Assange te verhoren in de ambassade. Vreemd verhaal dat almaar doller wordt.

   1. RobertMarsman

    Het maakt ook helemaal niet uit wie gehackt heeft. Het kan Rusland zijn geweest maar misschien ook wel China. En misschien was het wel een whizzkid de ergens in Amerika in zijn donkere rokerige kamertje die pc wist te hacken. Als die Podesta nog te stom is om zijn eigen email goed tegen cyberaanvallen te beschermen moeten ze ook niet gaan lopen huilen als er belastend informatie gestolen wordt, dan had hij zijn email maar beter moeten beveiligen

    Het verhaal zou ook niet moeten gaan over wie de hacker is maar wat die emails onthullen, want er staat genoeg belastende informatie in om niet alleen Hillary maar eigenlijk de hele DNC voor honderd jaar op te sluiten. Het is belangrijk dat het gewoon een grote corrupte bende is en niet wie die informatie heeft gestolen. Lekker boeiend.

    Ik vind het raar dat die onzin überhaupt uit de mond van democraten komen. Het waren toch altijd republikeinen die Rusland de boeman opplakte? Het waren toch de republikeinen die overal de communisten zagen. Nu is dat anti Rusland koude oorlog gezwets ineens overgeslagen naar de democraten. Echt heel vreemd, het is net alsof het mccarthyisme weer terug is. Het zijn de commies man. De rode rakkers komen eraan.

    Of ze doen het bewust. Want als je gaat geloven in dit aluhoedje gezwets deze Russische samenzweringscomplot, dan is de volgende stem de inhoudt van de mails in twijfel trekken.

 9. Niek

  Hallelujah! We moeten met zun allen voorkomen dat Poetin gedemoniseerd wordt en dat HiLIARy ook maar enigszins vrijuit zou kunnen gaan.
  Nee, liever nog dat zij – zoals Trump the Triumphator voorstelde – ter beschikking wordt gesteld. Zou langzamerhand heel gezond zijn , die gevaarlijke heks moet weg, voorgoed!

  Uit door WikiLeaks naar buiten gebrachte speeches blijkt dat de Amerikaanse presidentskandidaat Hillary Clinton helemaal niet hard wil optreden tegen Wall Street.
  Een gevoelige tik voor Clinton, want haar vermeende nauwe banden met financiële bedrijven op Wall Street zijn een zwakke plek in haar campagne. Haar rivaal in de voorverkiezingen van de Democraten, Bernie Sanders, won vooral aan populariteit door zijn kritische houding tegenover de financials.
  Om de Sanders-aanhangers tegemoet te komen nam Clinton een steviger houding aan tegenover de financiële wereld, maar uit de gelekte speeches zou blijken dat banken en andere Wall Street-bedrijven weinig te vrezen hebben van Clinton als president. – finanzen.nl

 10. Bes Tolen

  Napoleon sloot als eerste een contract in de moderne tijd met het Vaticaan. Later in de negentiende eeuw Engeland en nog later op voorstel van Engeland de VS. Daarmee zijn de belangen van een grote selectieve veelal oude elite (met latere toevoegingen of weglatingen) meer veiliggesteld en kwam er veel geld (bankiers) voor kolonialisme, oorlogvoering en (media) indoctrinatie, die uiteindelijk er op is gericht om oorlogen aanvaardbaar te maken. Dat is m.i. het probleem in oorsprong en in essentie. Wij zijn de sjors van zowel fijnzinnige als grove voortdurende agressie. Wij zijn zo overopgevoed (door ouders, onderwijs, media, maatschappelijk druk e.d.) dat velen van ons altruïstische standpunten en gedrag innemen waar dat totaal onredelijk is en gevaar oplevert voor eigen en andermans bestaan.
  Het westen is momenteel ook een gevaar voor de wereld omdat wereldheerschappij door middel van oorlogen wordt gesteund. De bevolking doet voor het grootste deel mee, niet beter wetend, uit conformisme, uit angst voor maatschappelijk uitstoting enz. Vernietiging van Europa staat voor de deur.

 11. Seneca

  Ik heb altijd aangenomen dat MvdG een gewogen en een onbevooroordeeld topic kon plaatsen. Edoch wat blijkt, ook dit individu laat zijn oren hangen naar de ‘adviezen’ van Brussel, den Haag en Washington. Kan DDS eigenlijk opgedoekt worden, men kan dit soort onzin ook lezen in Telegraaf en AD.

  1. ome Bob

   whahahahaha, en dan roept de eigenaar ook nog effe ,

   DAT TRUMP TE PAS EN TE ONPAS AFGEEFT OP DE NAVO ???

   dus de leider van deze VVD side , neemt het Trump kwalijk dat hij wakker is ????

   dan ben je gelukkig niet zo bevooroordeeld !! whahahaha

   moeten jullie dat dus dagelijks roepen van Rutte c.s. en je SOROS VRIENDJE ?

   heb je dan in de afgelopen jaren / maanden onder een natte stoeptegel gelegen ??
   Midden Oosten / Lybie / Ukraine ??? etc etc etc
   flitstroepen van de Navo 3500 man
   met een kruiwagen en
   een katapult met nieuw onderbroek elastiek
   whahahahaha
   naar de baltische staten sturen

   en als Oom Vladimir dan om te zieken 35.000 man en tanks stuurt
   1 dag later
   IN RUSLAND, LANGS EN IN RUSLAND /DERUSSISCHE GRENS

   dan staat de navo , gillend en stijf van de stress net als peentjes recht overeind te gillen ,

   en dan lees ik in die mongolen blaadjes televaag A.d. elsevier en NRC

   RUSSISCHE TROEPEN BEWEGINGEN LANGS DE RUSSISCHE GRENS !!

   maar het was een bukraket , HOOR ,

   ome bob’s stukkie na 3 dagen durf je niet te plaatsen he ??

   worden er teveel mensen wakker

   strand roept ,

   ja inderdaaad DDS alsof je de telegraaf zit zit lezen !!!

   KOTS STUK , WEER , AND AGAIN AND AGAIN AND AGAIN

   ome Bob

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.