Supermooi: Poetin-lakei Julian Assange moet het zonder internet doen in ambassade Ecuador

Geen categorieokt 18 2016, 13:00
Julian Assange is boos. Heel boos, zelfs. De ambassade van Ecuador in Engeland, waar hij nu al jaren ondergedoken zit, heeft zijn wifi namelijk afgesloten.
Waar sommige mensen eerst nog een tijdlang volhielden dat Assange een 'voorvechter' van transparantie was, weten we nu dat dit de grootst mogelijke onzin is. Als hij democratie en transparantie zo belangrijk vond had hij zijn pijlen immers ook gericht op dictators, zoals Vladimir Poetin. In plaats daarvan is hij alleen maar bezig om Amerika te ondermijnen.
Sterker nog, nu Amerikanen bijna naar de stembus gaan hebben Assange en zijn organisatie Wikileaks hun masker écht afgedaan: ze zijn al maanden bezig met een campagne om de verkiezingsuitslag te beïnvloeden. Daarbij wordt Donald Trump geheel en al met rust gelaten, terwijl er continu geheime emails worden gepubliceerd van Hillary Clinton en haar mede-Democraten. Het doel hiervan moge duidelijk zijn: Assange en Wikileaks willen voorkomen dat Hillary de volgende president van Amerika wordt.
Iedereen met ook maar een beetje gezond verstand weet waarom Assange dat doet: zijn échte baas, Poetin, is voor Trump. Niet zo gek natuurlijk aangezien de Republikeinse presidentskandidaat een groot bewonderaar is van de Russische autocraat. Daar komt bij dat Trump te pas en te onpas afgeeft op de NAVO. Poetin wordt daar natuurlijk ontzettend blij van: een presidentskandidaat die de NAVO ondermijnt waardoor Poetin écht los kan gaan in het Midden-Oosten en Oost-Europa! Tijd voor een feestje.
De Russische agent Assange -- want zo zie ik hem -- helpt Poetin met alle liefde.
Tot nu toe liet de ambassade van Ecuador hem daarmee wegkomen, ongetwijfeld omdat dat land een goede relatie heeft met Rusland. Nu is daar echter verandering in gekomen:
https://twitter.com/wikileaks/status/788099178832420865
De reden laat zich raden: Amerika heeft Ecuador ongetwijfeld laten weten dat dit soort wangedrag niet meer getolereerd wordt en dat het Zuid-Amerikaanse land ernstig rekening moet houden met disciplinaire maatregelen als Hillary president wordt. En ja, daar ziet het nu wel naar uit. Beter gezegd: als ik zo naar de peilingen kijk is de strijd al lang gestreden. Trump heeft al verloren. Volgende maand moet dat alleen nog even officieel worden gemaakt, maar dat is het dan wel.
Daarom is de houding van de Ecuadoriaanse overheid nu aan het veranderen, wat natuurlijk niet zo gek is. Het is leuk en aardig om het vuile werk op te knappen voor pappa Poetin als het slécht gaat met Hillary, maar het wordt allemaal toch echt wat minder plezant als je weet dat zij gewoon de volgende president wordt en daarna wraak op je kan nemen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten