Teruggekeerde ISIS-strijdster Laura Hansen zeurt over haar privacy

Net weer terug in Nederland, en nu al aan het klagen over de first world problems. Ja, deze Syriëgangster heeft wel lef. Laura: wie z’n met een lang gewaad bedekte billen brandt, moet op de blaren zitten!

De zaak tegen teruggekeerde Syriëganger Laura Hansen is van start gegaan, en meteen weet de 20-jarige vrouw die door de Telegraaf wordt aangeduid als ‘jihadbruidje’ het schamele beetje moreel krediet waarover ze nog beschikte kwijt te spelen. Laura wil namelijk dat haar zaak achter gesloten deuren behandeld wordt:

“Jihadbruidje Laura Hansen wil dat de rechtszaak tegen haar achter gesloten deuren wordt gehouden. Haar raadsvrouw zal dit morgen in een zogeheten privacyverzoek vragen aan de Rotterdamse rechtbank. Die heeft dit vanmorgen bekend gemaakt.

Hansen haar zaak zal morgen niet inhoudelijk worden behandeld. Er staat een zogeheten pro forma zitting gepland waar het Openbaar Ministerie zal vragen om verlenging van de voorlopige hechtenis. De Zoetermeerse (20) zit nu al ruim drie maanden vast op verdenking lid te zijn van een terroristische organisatie en het voorbereiden van een aanslag.”

Los van het feit dat de Laura zich aanstelt – als ze zoals ze beweert daadwerkelijk onschuldig is, hoeft ze toch nergens bang voor te zijn? – is het eigenlijk ook gewoon onbeschoft naar alle andere Nederlanders om zo’n verzoek om privacy te doen. Terwijl wij hard hebben gewerkt en belasting betaald, was Laura lekker de beest aan het uithangen met alle onthoofders, ontvoerders en martelfanaten in het Midden-Oosten. En nu ze dat bloeddorstige feestje wel weer gezien heeft en terugkeert naar Nederland hebben wij niet het recht om te beschikken over de informatie omtrent de verschrikkelijke dingen die ze potentieel gedaan heeft in Syrië? Sodemieter toch op, zeg! We mogen toch gewoon te weten komen wie er straks weer tussen ons komt wonen in een rijtjeshuis?

Het is dan ook te hopen dat de rechter Laura’s verzoek afwijst, want dit is een zaak die het verdient in de openbaarheid gevoerd te worden. Nederlanders moeten gewoon weten of ze een berouwvolle naïeveling in hun midden hebben, of een terroriste die afschuwelijke misdaden op haar geweten heeft.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

3 reacties

  1. Mart

    Ze lijkt me een beet scheel geneukt door de broeders van de wrede.

  2. Mart

    Ze lijkt me een beetje scheel geneukt door de broeders van de wrede.

  3. Sniper666

    Hupsakee naar de guillotine ermee! Naar ISIS is einde reis.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.