CAMPAGNE DONALD TRUMP STORT IN ELKAAR Nieuwe video: zegt dat zijn dochter een ‘lekker ding’ is ‘met grote borsten’

Donald Trump komt steeds dieper in de problemen.

Onlangs werd er een audio vrijgegeven van Donald Trump die opschept dat hij mooie vrouwen stelselmatig aanrandt. De video is elf jaar oud, wat door enkele van zijn fans wordt aangegrepen om hem te verdedigen. Alleen is er een probleem: elf jaar geleden was hij 59/60 jaar oud. Je kunt het dus niet toeschrijven aan ‘jeugdige overmoed.’ Het was een bijna bejaarde man die trots opschepte over zijn vele veroveringen, indien nodig met geweld.

Vervolgens vertelde hij op de audio trots dat hij er altijd mee weg kwam omdat hij rijk, bekend en machtig is. Vrouwen durven zich dan niet te verzetten, zei hij. Daar was hij maar wat blij mee.

Nu komen daar de volgende beelden bij. Zoals de Britse krant de Daily Mail uitlegt heeft Trump een lange geschiedenis als viezerik. Zo sprak hij met dj Howard Stern verscheidene malen over zijn eigen dochter, Ivanka. Stern vroeg of hij haar ‘a piece of ass’ (een lekker ding, maar dan nog asocialer) mocht noemen. Ja dat mocht, daar had Trump geen enkel probleem mee. Later zei hij dat Ivanka altijd grote borsten gehad heeft, wat hij erg aantrekkelijk vond.

Let wel, hij had het dus over zijn bloedeigen dochter.

Het gevolg van deze video’s en audio-opnames is iets dat ik nog nooit gezien heb in de Amerikaanse politiek: de Republikeinse Partij keert zich nog voor de verkiezingen massaal tegen de eigen kandidaat.

Enkele voorbeelden:

Republikeinse senator John Boozman uit Arkansas:

Republikeinse senator uit Arizona John McCain:

Voorzitter van de Republikeinse Partij Reince Priebus wil geen geld meer uitgeven aan Trumps campagne:

Oud-minister van Buitenlandse Zaken Condoleezza Rice:

Voormalige Republikeinse gouverneur van Minnesota en presidentskandidaat Tim Pawlenty:

Congresman Jeff Fortenberry:

Twee congresleden uit Alabama plus de Republikeinse gouverneur van die staat:

Republikeinse senator uit Alaska Lisa Murkowski:

Republikeinse gouverneur van Nevada Sandoval:

https://twitter.com/MichaelvdGalien/status/784826472208932864

Gouverneur van Ohio en voormalig presidentskandidaat John Kasich:

De voormalige gouverneur van Californië, Arnold Schwarzenegger:

Republikeinse senator John Thune, die een leiderschapspositie in de Republikeinse Partij heeft:

Het enige Republikeinse Afro-Amerikaanse lid van het Congres Mia Love:

En de lijst wordt met het uur langer. De ene na de andere prominente Republikein laat weten Trump niet langer te kunnen steunen. Het is echt een waterval van afmeldingen.

Ik heb zoiets nog nooit gezien, niet in Amerika, maar ook niet in andere landen. Normaal gesproken blijven partijgenoten hun kandidaat altijd steunen, pas als hij verliest worden ze kritisch. Nu is het hek van de dam en komt Trump echt alleen te staan. Zelfs zijn eigen vp-kandidaat Mike Pence heeft hem publiekelijk veroordeeld.

Conclusie: het is duidelijk dat Trump de verkiezingen gaat verliezen. In feite heeft hij ze nu al verloren. Republikeinen gaan er nu alles aan doen om zich van hem te distantiëren in de hoop dat ze de Senaat en het Congres dan in ieder geval nog in handen kunnen houden. Als dat lukt mogen ze dankbaar zijn; als het zo doorgaat kon het namelijk weleens een epische nederlaag worden. En dat alles dankzij Donald Trump, een man die zich niet kan inhouden en die nooit de officiële presidentskandidaat van de Republikeinse Partij had mogen worden.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

58 reacties

 1. rebus sic stantibus

  Die epische nederlaag was voorzien, ook zonder deze recente ophef die selchts bevestigd wat verstandige weaarnemers al lang wisten. Trump heeft gedurende de gehele campagne op achterstand gestaan en de afgelopen weken zakte hij steeds verder weg. Het werd steeds duidelijker dat Trump niet alleen een stuitende en immorele seksist is maar verder ook werkelijk geen idee heeft waar het inhoudelijk over gaat. De man is indrukwekkend incompetent en moreel volledig de weg kwijt.

  Gelukkig heeft de narcistische dwaas aangegeven tot het uiterste door te strijden en dat is voor Hillary ook veel beter dan dat hij ter elfder ure door Pence wordt vervangen.

  Ik vraag me af of bij degenen op dit blog die de kandidatuur van Trump altijd fervent verdedigden het kwartje inmiddels ook gaat vallen.

 2. Peter Selie

  https://pbs.twimg.com/media/CuD-fQ6UsAILAfR.jpg

  Obama noemde me een vastgeplakt stuk stront. Hillary noemt me erbarmelijk. Terroristen noemen me ongelovige. Trump noemt me AMERIKAAN!

  1. rebus sic stantibus

   Als losers hun wanhopige verlangen naar erkenning hopen te bevredigen door op Trump te stemmen zullen ze zich slechts dieper in de stront getrapt voelen.

   1. Peter Selie

    Binnen luttele miliseconden na het lezen van MIJN reactie het goede gevoel in het linkse hoofd verloren, goh wat ben je toch een besnedenlandersmohammedaansehollikkersshariaapartheidsfascist. Gooi er nog maar een paar accounts tegen aan om je misselijkmakende gelijk te halen saccus giganticus. Cognitieve Dissonantie, Het onaangename gevoel in het hoofd, welke ontstaat bij kennisname van feiten of meningen van andere reguurders die strijdig zijn met de eigen overtuiging of mening.

 3. Seneca

  Ik heb zo langzamerhand het idee dat Trump, in Nederland, een nog grotere rol vervult dan in de VS. Waar maken wij ons eigenlijk druk om? Het is aan het Amerikaanse volk om op 8 november te kiezen. Men zal wel zien wat de uitslag is; maak je niet zo druk of ‘losers’ zich al dan niet in ‘de stront getrapt’ voelen. Ik vraag mij trouwens af wat dit individu eigenlijk bedoelt met zijn reactie; ik kan er geen touw aan vastknopen. Bovendien schaar ik mij ook onder de ‘losers’ nadat VVD vier jaar geleden gewonnen had en onmiddellijk (zoals GW dat vooraf heeft verklaard) met de pvda onder één deken ging liggen. Men kan zich ergens druk om maken, maar het helpt niet. Het tuig dat zichzelf boven ons heeft gesteld, beslist wel voor ons maar niet ten goede, helaas…

 4. Vabis

  Als de tegenstanders van Donald Trump weer met zo’n oud filmpje aan komen schijten is èèn ding wel heel duidelijk, zij zitten met de handen in het haar!

  De risee van dit blog zieke stank kwibus genaamd kan wel van mening zijn dat het afgelopen is met Trump, maar die lul kan het weer voor morgen nog niet bij benadering voorspellen, dat is wel gebleken in de laatste maanden.

 5. Beukman

  Het is wel sensationeel wat er allemaal gebeurt, maar er zitten ook een paar luchtjes aan. Dat 11 jaar oude filmpje dat nu zoveel ophef veroorzaakt, bevat eigenlijk geen nieuwe informatie. We wisten allang dat Trump een zeer ongezonde relatie tot vrouwen heeft, en dat hij op een wel heel erg denigrerende wijze over ze praat, een president dus ook een presidentskandidaat onwaardig.
  Ik kan me niet aan de indruk onttrekken dat Republikeinen dit uit politiek opportunisme over hun kant lieten gaan: ze kozen al die tijd in godsnaam toch maar de kant van Trump, omdat dit carriere-technisch toch de beste move leek te zijn.

  De huidige verontwaardiging nav het openbaar gemaakte filmpje heeft daarom iets hypocriets. Het lijkt plotseling toch voordeliger om afstand van Trump te nemen.

  Het zal in ieder geval gezond zijn als de hele GOP in mekaar dondert. Die lui moeten zich vooral moreel nodig eens gaan heroriënteren. Ze hebben onderling heel wat uit te vechten.

  1. Ritter

   @Beukman

   Trump’s relatie met vrouwen is niet “ongezond”; zeker niet “ongezonder” dan de relatie die Bill Clinton had met vrouwen die hij echt misbruikte en daar zelfs over loog voor heel Amerika. En natuurlijk Hillary die ook nog eens achter de vrouwen aanging die Bill misbruikte.

   Daarbij moet u begrijpen dat het Republikeins establishment nooit Trump heeft gesteund; ze hebben er alles aan gedaan om hem te saboteren. Ook zijn de supporters van Cruz zeer kwaad op Trump omdat ze nog steeds niet kunnen verkroppen dat Trump Cruz heeft verslagen.

   Wat u goed moet begrijpen is dat Trump niet rechts of links maar vooral anti-establishment. Daarom word hij aangevallen door zowel het linkse als rechtse establishment. Ook zowel de linkse en rechtse media vallen Trump aan.

   Waar Trump vooral voor op komt is de “gewone” man die zich niet gehoord voelt. Hetzelfde dus als in Europa waar de politieke elite (zowel rechts als links) gewoon haar gang gaat.

   Waar de main stream media vooral over zwijgen:

   Rap Sheet: The Women Who Claim to Be Victims of Bill and Hillary Clinton
   http://www.breitbart.com/big-government/2015/12/31/rap-sheet-the-women-who-claim-to-be-victims-of-bill-and-hillary-clinton/

    1. Ritter

     rebus sic stantibus

     Als u het artikel heb gelezen zou u weten dat Chuck Todd voor het linkse en Hillary steunende omroep NBC werkt.

     Zoals u ongetwijfeld zult weten werken veel main stream media samen om Trump onderuit te halen.

    2. Ritter

     Deze verkiezing doet mij denken aan de verkiezing van Pim Fortuyn.

     Die had ook de media en het politiek (zowel rechtse als linkse) establishment tegen en de media deden er echt alles aan om Pim Fortuyn onderuit te halen.

     Toen Fortuyn een taart met poep in zijn gezicht kreeg vonden de journalisten dit prachtig en je zag en hoorde ze lachten toen dat taart incident gebeurde. Zoals nu met die audio tape denken veel journalisten dat ze geslaagd zijn Trump onderuit te halen. Je ziet ze glunderen voor de camera’s.

     Zo is het ook met Trump. Zowel de rechtse als linkse media haten Trump omdat hij niet-politiek correct is en opkomt voor grote delen van de “gewone” mensen die zich niet meer voelen vertegenwoordigt door de politieke elite.

     Vrijdag heeft Wikileaks weer docs vrijgegeven over de privé toespraken van Hillary voor bankiers en Wallstreet en waaruit wederom blijkt hoe Hillary liegt en privé andere standpunten inneemt dan publiekelijk.

     Maar daar zijn de media natuurlijk niet in geinteresseerd. Want die hebben het te druk om Trump onderuit te halen met een audio tape van 11 jaar terug.

     Wikileaks Releases Hillary’s Paid Wall Street Speech Transcripts: Hundreds Of “Sensitive” Excerpts
     http://www.zerohedge.com/news/2016-10-07/wikileaks-releases-hundreds-exceprts-hillary-clintons-wall-street-speech-transcripts

   1. Beukman

    @Ritter
    Je wist het misschien niet, maar de hoofdredacteur van Breitbart is ook de campagneleider van Trump. Nuttige informatie!
    Bill Clinton was geen presidentskandidaat maar president, toen zijn gedoe met vrouwen in de publiciteit kwam. Ik denk niet dat hij president was geworden als het tijdens zijn campagne naar buiten was gebracht.

    Jazeker: Trump is een rasechte vrouwenhater, die vrouwen als objecten beschouwt en behandelt. Talloos zijn de verhalen hierover, maar ook zijn eigen woorden, want de narcist schaamt zich er ook nog eens niet voor. Hij is op het moment bezig een van de laatste groepen vrouwen die hij nog achter zich had kwijt te raken: blanke middenklasse-vrouwen die traditioneel Republikeins stemden, maar zich nu walgend van Trump afkeren. Ga hen maar eens uitleggen dat Trump heus geen ongezonde relatie tot vrouwen heeft. Ze gaan je niet geloven.

    Hier een aardig stuk over het onderwerp:
    https://www.theguardian.com/commentisfree/2016/oct/08/trump-has-crossed-a-line-his-views-are-as-old-as-misogyny-itself?CMP=share_btn_tw

    Trump is weliswaar niet afkomstig van het politieke establishment, maar hij is wel degelijk een zakenman uit het zakenestablishment. Hij doet of hij opkomt voor de gewone man. Die gewone man gaat ie gewoon naaien als hij daar de kans voor krijgt. Dat heeft hij al vaker gedaan, en hij gaat er nog prat op ook.

    Clinton is gelukkig wél iemand uit het politieke establishment. Zij heeft een enorme politieke ervaring, wat op het moment redelijk noodzakelijk is voor deze baan, en ook geen totale draaikont zoals Trump. Ik ben absoluut geen fan van Hillary, maar zij is nu eenmaal de best gekwalificeerde persoon voor het presidentschap.

 6. observer

  Weer zo’n artikel van seksueel gefrustreerden. Hebben vast nog nooit de kleedkamer of kantine van een sportclub gezien, of gelegenheden bezocht met veel mannen onder elkaar. Zelfs de cor-leden staken hun seksuele kenmerken niet onder stoelen of banken de laatste weken. Gewoon een zwaktebod, omdat Trump op de zakelijke kanten te moeilijk te vangen is. Laten ze zich eens meer richten op wereldse zaken, overbevolking, milieu, hongersnoden, ….

 7. Ritter

  De linkse media hetze tegen Trump gaat dus gewoon door. Ook veel rechtse media doen mee aan de hetze tegen Trump.

  Het artikel schrijft:

  “Onlangs werd er een audio vrijgegeven van Donald Trump die opschept dat hij mooie vrouwen stelselmatig aanrandt.”

  Complete onzin natuurlijk.

  Wat de audio liet horen was een transcript van jongens onder elkaar die stoere praat tegen elkaar uiten, dat gebeurt echt overal ter wereld op elk kantoor, in elke kroeg en in elke sportschool.

  De realiteit is Bill Clinton het echt deed en Trump er alleen maar over praat. Ook heeft Hillary de vrouwen aangevallen die Bill Clinton misbruikte.

  Maar de media zijn vastbesloten Trump onderuit te halen en daarbij worden ze dan geholpen door het Republikeins establishment die altijd al van Trump af wilde omdat hij de belangen van zowel het linkse als rechtse establishment bedreigde.

  Dus gebruikt nu het Republikeins establishment de uitspraken van Trump als excuus om het te laten vallen.

  Een ander punt is dat vrijdag Wikileaks weer docs publiceerde met schadelijke inhoud voor Hillary. Dus de echte schandalen. Maar daar praten de media liever niet over. De media hebben het liever over “stoere” praat van Trump van 11 jaar geleden.

  Wikileaks Releases Hillary’s Paid Wall Street Speech Transcripts: Hundreds Of “Sensitive” Excerpts
  http://www.zerohedge.com/news/2016-10-07/wikileaks-releases-hundreds-exceprts-hillary-clintons-wall-street-speech-transcripts

  1. rebus sic stantibus

   “De realiteit is Bill Clinton het echt deed en Trump er alleen maar over praat.”

   http://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20160704_02369949

   Zou je denken?

  2. Beukman

   Het is bepaald geen incident, @Ritter. Trump zei gisteren in zijn niet-gemeende excuses dat hij niet meer de man is van 11 jaar geleden, maar een hele serie van uitspraken en incidenten, tot zeer recentelijk, laat zien dat Trump een misogyne meneer is, die zelfs voor een draaiende camera, live, de vreselijkste dingen over vrouwen zegt. Dit alleen al maakt hem ongeschikt als president.

   Overigens ben ik met je eens dat de verkiezingen eigenlijk over belangrijkere dingen zouden moeten gaan. Dat is echter niet aan ons maar aan de Americanen, die een cultuur onderhouden waarin een verwrongen kijk op seks in stand wordt gehouden.

   1. rebus sic stantibus

    Eens, die nadruk op seksualiteit zegt meer over de verwrongen moraal van de Amerikanen op dit punt dan over Trump. Wat, in elk geval wel electoraal, relevant is is het stuitende seksisme van de man. Daarmee maakt hij het wel lastig voor vrouwen om op hem te stemmen en die zullen dat in grote meerderheid ook niet doen.

    Relevanter is dat de man politiek inhoudelijk op de keper beschouwd werkelijk niet weet waarover hij zwetst. De man is inhoudelijk zo ongelooflijk incompetent dat het een groot raadsel is waarom zoveel mensen, ook op dit blog, die man politiek inhoudelijk serieus nemen.

    1. Beukman

     Waarom ze hem serieus nemen? Omdat hij vóór Poetin is (en Poetin is tegen de EU). Omdat ze tuinen in Trumps narcistische trucjes. Omdat hij zogenaamd anti/establishment is. Anti/establishment is een enge stroming die kenmerken vertoont van het fascisme. Het establishment wordt gewantrouwd, maar ook de “elite”, en zelfs mensen die verstand hebben van hun vak.

     1. Beukman

      Oh. Ik vergeet te noemen dat Geert achter Trump staat.

     2. Floris

      Nee Beukman, het huidige establishment is eng en vertoont kenmerken van fascisme.

      Jij ziet alles in spiegelbeeld. Arme jongen. Lees dat artikel van Kraaijeveld eens. Jij bent een prachtvoorbeeld van iemand die door het relativisme is dolgedraaid en niet meer in staat is de werkelijkheid, de WAARHEID, te zien.

      Dat relativisme is iets waar Henk en Ingrid niet mee behept zijn en zij zien het wél. Daar hoef je namelijk geen IQ van 125 voor te hebben. Gezond verstand en een goed gevoel voor rechtvaardigheid is genoeg.

     3. Sniper666

      @Beukman

      Oh? Dus iemand neemt waar dat het huidige “establishment” van geen kant deugd, en brengt dat naar buiten. Die boodschapper van het slechte nieuws is meteen eng en een fascist?

    2. Anna

     rebus sic.Amerikaanse presidenten met hun leugens en bedrog die alle oorlogen zijn begonnen moeten we die wel serieus nemen.

    3. ome Bob

     ja, als je je land sterker wilt maken ,

     je niet meer als politie agent in de hele wereld wilt opstellen ,

     na het uitmoorden van de indianen en 230 oorlogen in 200 jaar

     trots op ?? zeker ??

     en met PUTIN wil praten over vrede ,

     dan deug je niet he, Zakkos giganticos ,

     MAN MAN, je staat dagelijks bij al je VVD vrienden tot aan je ellebogen in de stront, maar ze vinden het lekker he ??

     ga, eens aan sport doen, duik een een echte bruine kroeg in , en niet zo’n homo cafe gelijk bij je om de hoek , in die islam driehoek

     dan hoor je 40 jaar lang deze Trump verhalen ,
     op de leest zetten ,
     je pijp uitkloppen ,
     effe je borstel uitslaan ,
     effe een volwassen vent van zijn brommer schieten ,
     vroeger kon ik er een ruit mee inslaan ,
     ik kan er 15 stuiveers op leggen
     en dan wiebelt de laatste zelfs nog niet .

     nog uurtje doorgaan ?? lul , ??

     met je zeikverhalen , Trump bewaart gewoon al zijn Clinton waarheden tot het laatst

     12.000 mensen doodschieten in de Donbass okiedokie he tering lul
     24.000 gewonden meest vrouwen en kinderen ?

     niemand die er 1 seconde van wakker ligt in de
     You naait het steeds !!

     MAAR LEKKER WIPPEN , OOOOH WAT ERG `!!

     Je bent een gewoon een rukkende farizeer !!

     leuk he, dat zelfs nieuwkomers, j3 binnen 5 minuten uitkotsen ?

     foto;s bukraket al boven tafel ??

     ome bob

     1. Peter Selie

      Saccus giganticus is geen kerel Bob, meer een welbespraakte kwee-peer, hij houdt het op de straat geen 10 min uit.

 8. Ritter

  Het Republikeins establishment mag Trump dan laten vallen (ze hebben Trump nooit echt gesteund maar hem vooral tegengewerkt) de kiezers denken er toch anders over.

  Die kijken door de media hetze tegen Trump heen en door de gespeelde en selectieve media ophef en blijven Trump steunen.

  Surprise Poll Finds Vast Majority Of Republican Voters Support Trump After “Lewd Comments”
  http://www.zerohedge.com/news/2016-10-09/snap-poll-finds-vast-majority-gop-voters-stand-behind-trump-after-lewd-comments

 9. Anna

  Democraten en hun laatste strohalm.De hypocrieten! Twan Huys gisteravond bij Nieuwsuur veerde helemaal op. De Hypocriet.

 10. Floris

  Het feit dat Trump zo ver heeft kunnen komen is veelzeggend. Want hij is nu niet anders dan tig jaar geleden, namelijk een hork van de buitencategorie, en iedereen weet het.

  Dus dat zo’n enorme hork zoveel steun heeft gekregen vanuit het volk dat hij de presidentskandidaat van de republikeinen kon worden tegen de wens van het partijkader in is een bevestiging van een belangrijke trend, te weten dat steeds meer mensen, OOK in Amerika, het leugenachtige policor establishment spuugzat zijn.

  Er gloort licht aan het eind van de tunnel. Het is een kwestie van tijd dat deze vieze leugenachtige elite een grote rotschop gaat krijgen. Nu nog zal Hillary Clinton, die al even ongeschikt is als Trump en de moraal heeft van een jakhals, worden gekozen. Moge zij de laatste van dit verraderlijke soort zijn.

 11. Floris

  Een lezenswaardig artikel van Kees Kraaijeveld over de WAARHEID en hoe deze met name door politici en media stelselmatig geweld wordt aangedaan.

  http://www.volkskrant.nl/politiek/-we-zijn-de-waarheid-uit-het-oog-verloren~a4391497/?utm_source=twitter&utm_medium=social&utm_campaign=shared%20content&utm_content=paid&hash=a184b05a250ca8b110b3c093b8a64307ed8a8bb5

  1. Vabis

   Een artikel uit de Volkskrant, dit zal even slikken zijn voor de ontkenners alhier, hoe moeten die kwibussen dit nu weer downplayen?

 12. RobertMarsman

  De natte droom van Van Der Galien hoor. Trumps campagne stort in elkaar. De polls laten iets totaal anders zien. Trump is nog niet 1 punt gezakt sinds pussygate. met andere woorden het kost hem tot op heden geen enkele stem.

 13. tq1991

  Nou gaat lekker met die Trump, maar dan wel nog steeds volhouden dat de vijf New Yorkse Afro-Amerikanen (New York five ) nog steeds schuldig zijn. Dit uiteraard terwijl hun onschuld al is bewezen. Hij is zelf een vrouwenaanrander! En ja wat nog meer nu dit is uitgekomen? Durf ik niet eens hier te zeggen! Dit van die rechtse zogenaamde “vrijheidspolitici” zoals Trump en Wilders. Hypocriet tot op het laatste stukje bot. Altijd een dubbele agenda. Ik moet er ook niks van hebben.

  1. Vabis

   ” En ja wat nog meer nu dit is uitgekomen? ”

   Het betreft een filmpje uit 2004!

  2. Floris

   “Hypocriet tot op het laatste stukje bot.”
   ————————————————-
   Voor hypocrisie moet je bij het establishment zijn. Die grossieren erin.

   Complimenten voor degenen die jou geïndoctrineerd hebben, dat is vakwerk geweest.

   1. Peter Selie

    🙂 🙂 🙂

  3. RobertMarsman

   Nee het enige hypocriete is de verontwaardigde reactie van velen. Al die opnames zijn al jaren oud. En ze zullen er vast meer hebben aangezien Trump natuurlijk al jaren met de media te maken heeft. Maar waarom als het allemaal zo schokkend zou zijn komen ze er pas nu mee naar buiten en niet jaren geleden toen deze uitspraken waren gedaan? Nu dat zal ik je eens even uitleggen. Als ze jaren geleden al met deze opnames naar buiten waren gekomen wat ze ook hadden kunnen doen, was er helemaal nooit enig ophef over ontstaan. Dan had heel Amerika zijn schouders opgehaald en gedacht. Boeien!!! Dan was het helemaal geen schandaal geweest.

   Nu hij opgaat voor Presidentskandidaat moet hij zich ineens gaan verantwoorden over uitspraken die hij in een ver verleden gedaan heeft, terwijl als het inderdaad allemaal zo schokkend zou zijn geweest hadden ze dat eigenlijk al gelijk moeten doen. Maar aangezien er nu ineens ophef over ontstaat zou er jaren geleden niets aan de hand zijn geweest. En dat is pas het hypocriete eigenlijk.

   1. toetssteen

    @Marsman
    Yep. Voorbeeld, mijn oudste zoon is een ongeleid projectiel, niet als het over zijn werk gaat, maar tja, in zijn tak van sport zitten nu eenmaal erg vaak nerds die nogal los zijn in de mond.
    Stel dat hij besluit om de politiek in te gaan en al zijn nogal ondiplomatieke uitspraken hem zouden worden nagedragen, wat zegt zulks? Niets.
    Eerlijk gezegd wantrouw ik gladde babbelaars meer dan kerels die zeggen wat de meesten stiekem denken.
    Veel ernstiger vind ik het verbergen van de Clinton (Bill) affaires, want toen was hij president!

 14. Sniper666

  Digging up the dirt. Wat een vreselijk land eigenlijk die USA politiek gezien.

  1. rebus sic stantibus

   Sniper lijkt de digging meer te verafschuwen dan de dirt.

   1. Sniper666

    @rsc

    Afgelopen nacht gekeken naar H.Clinton vs. Trump? Ze kreeg er toch van langs!

 15. nick

  Hypocriet, alles en iedereen die nu ‘ach en wee’ roept.

  Niets nieuws, en waar maken wij ons hier druk over?
  Wij kunnen alleen maar hopen en bidden dat Killery geen president gaat worden. Lastig met alle fraude en corrupte media daar.
  Ze zullen er werkelijk alles aan doen, en dat deden ze al, zelfs moord wordt zeker niet geschuwd, om dit levensgevaarlijke mens aan de macht te brengen.
  Wanneer Trump toch gaat winnen, en dat is beslist niet onwaarschijnlijk wanneer de mensen het gaan beslissen en niet de elite, dan hebben de mensen gewonnen en dat zal dan een overwinning zijn van en voor de bevolking en niet alleen die van de VS.

 16. H.Vaes

  Zielig zijn zij die alles geloven en voor waar aannemen…..want zij zullen bedrogen uitkomen.

  1. Peter Selie

   Ja hoe overtuigt men de inwoners van de Verenigde Staten dat zij net zoals hier géén perfect politiek systeem hebben. Men behoeft de 317.598.000 Amerikaanse burgers niet te overtuigen dat zij een vreselijk corrupt politiek systeem hebben, 1 keer in de vier jaar stemmen geeft de burger het idee dat zijn stem wel het verschil kan maken, net zoals hier. Mijn conclusie is dan ook vervelend om aan te horen, dat men bijna in alle westerse een perfect politiek systeem heeft waar alleen de bestuurlijke elite het meest mee gediend is.

 17. Niek

  Aaaaagge togge. Aaaaach wat sielugh segh al die halve zachte vrome kwijleballen en farizeeën!

  Hallelujah, mijn dochter heeft niet zukke grote tieten (borsten zo’n ouderwetsch gereverkeerd woord!). Volgens mij. Vond ik een beetje jammer. Voor haar aanstaande geliefde. Verder is het haar bizz. Maar niemand die mij verbied een gezonde mening te hebben!!!

  Zelfs Salomo zegt ergens (God liet het toe dat dit opgeschreven werd in Zijn Liefdes Brief, de Bijbel!): ‘Mijn dochter heeft nog kleine tietjes…’
  Zoiets. Niks mis mee.

  En nu graag weer ophouden met dit linkse gelul!!!?

 18. Wachteres

  https://www.reddit.com/r/HillaryForPrison/comments/4uumw0/the_real_hillary_clinton_these_are_all_her_actual/

  1) “Where is the God damn flag? I want the God damn fucking flag up every morning at fucking sunrise”. Hillary to staff at the Arkansas Governor’s mansion on Labor Day 1991. From the book “Inside the White House” by Ronald Kessler, p. 244

  (2) “Fuck off! It’s enough I have to see you shit-kickers every day! I’m not going to talk to you, too! Just do your Goddamn job and keep your mouth shut.” Hillary to her State Trooper bodyguards after one of them greeted her with “Good Morning.” From the book “America Evita” by Christopher Anderson, p.90

  (3) “If you want to remain on this detail, get your fucking ass over here and grab those bags!” Hillary to a Secret Service Agent who was reluctant to carry her luggage because he wanted to keep his hands free in case of an incident. From the book “The First Partner” p. 25

  (4) “Stay the fuck back, stay the fuck back away from me! Don’t come within ten yards of me, or else! Just fucking do as I say, Okay!!?” Hillary screaming at her Secret Service detail. From the book “Unlimited Access” by Clinton ’s FBI Agent-in-Charge, Gary Aldridge, p.139

  (5) “Where’s the miserable cock sucker?” (otherwise known as “Bill Clinton”) Hillary shouting at a Secret Service officer. From the book “The Truth about Hillary” by Edward Klein, p. 5

  (6) “You fucking idiot” Hillary to a State Trooper who was driving her to an event. From the book “Crossfire” ~pg. 84

  (7) “Put this on the ground! I left my sunglasses in the limo. I need those fucking sunglasses! We need to go back!†Hillary to Marine One helicopter pilot to turn back while in route to Air Force One. From the book ” Dereliction of Duty” p. 71-72

  (8) “Come on Bill, put your dick up! You can’t fuck her here!!” Hillary to Gov. Bill Clinton when she spots him talking with an attractive female. From the book “Inside the White House” by Ronald Kessler, p. 243

  There it is ……..book, chapter and page…….the real Hillary Rotten Clinton! Additionally, when she walked around the White House, NO ONE was permitted to look her in the eye, they all had to lower their heads with their eyes towards the ground whenever she walked by. Clearly she is a class act! This ill-tempered, violent, loud-mouth, hateful and abusive woman wants to be your next President, and have total control as Commander-in-Chief of our Military, the very Military for which she has shown incredible disdain throughout her public life . Remember her most vile comment about Benghazi: “What difference at this point does it make?” Now it will be clear why the crew of “Marine One” helicopter nick-named the craft, “Broomstick ONE ”

  NEED I SAY MORE? 😀

  1. Vabis

   En die durft het taalgebruik van Trump te bekritiseren, laten we hopen dat dit de achilleshiel wordt voor die vette zeug Clinton!

   1. rebus sic stantibus

    We zijn uiteraard ook zeer ingenomen met het fijnzinnige taalgebruik van Vabis.

    1. Vabis

     Er bestaat geen ‘we’ in jouw geval risee, iedereen hier kotst je uit!

     1. Wachteres

      Simon vindt dat hij – net als de koning – het recht heeft om te spreken in de pluralis majestatis, @Vabis.

      En Willem doet dat alleen maar bij officiele gelegenheden.

      Kun je nagaan hoe belangrijk Simon zichzelf vindt.

     2. Floris

      Alleen een psychopaat heeft het gore lef om in de we-vorm te praten in een omgeving waar hij massaal wordt uitgekotst, al minstens 10 keer is verbannen en het moet hebben van de ‘vriendschap’ van de zichzelf schromelijk overschattende linksdraaiende wannabe-intellectueel Beukman.

      Ook het feit dat hij steeds terug blijft komen na keer op keer weggetrapt te zijn als een schurftige, schooiende straathond wijst erop dat hij gestoord is. Een normaal mens zou de eer aan zichzelf houden, maar Ceteris Stankibus is eerloos.

  2. toetssteen

   @Wachteres
   Gaat onderkaak zoeken, wow! Daar zijn nice boopers helemaal niets bij!

 19. Niek

  @Wachteres, da’s nog eens effe wat, met dat vloekbeest, knetteraar en smerige godloze perverse reutelaar van een HiLIARy!

  Het is me nogal een lijstje van FEITEN weer over deze heks.
  Een FBI man toeschreeuwen: “Waar is mijn man, die miserabele piemelzuiger!!?” is tot daar aan toe (hoewel, als opvoedkundig voorbeeld hm), maar te knetteren naar mijn alléén maar goede God, die haar geboorte toeliet, is heel gemeen, oneerlijk en uiterst hoogmoedig! HIJ kan er niets aan doen dat zij KIEST vooor het kwade en demonische!

 20. Peter Selie

  De huidige opgeklopte hysterie in de liberale media van de Verenigde Staten is amusant, voorspelbaar en hypocriet als de neten. Waarschijnlijk zou zijn beste vriend, Donald Trump niet omschrijven als een feminist. Hij komt niet eens in de buurt als vrouwenhater, echter hij komt over als een man met veel meer respect voor vrouwen dan Bill Clinton.

 21. Niek

  Haha geweldig die rotkop van Bill toen hij op de voorste rij zijn bereden dames opeens zag
  https://mobile.twitter.com/Conservative_VW/status/785336436404826112

  1. Sniper666

   @Niek

   Ja heb het gezien vannacht. Trump zei het gewoon openlijk dat Bill Clinton een verkrachter is/was en Hillary had geen enkel weerwoord.

  2. toetssteen

   @Niek
   Nice! Nou ja, ik doel op dat smoelwerk.

 22. Niek

  Raar trouwens dat DDS opnieuw zo achterloopt met (echt belangrijk) nieuws, zoals Trump/Clinton.
  Het gaat op dooie bomen nieuws lijken.

 23. Niek

  Trump slaagde erin om Hillary de hele avond in het defensief te dringen. Oud burgemeester van New York Rudy Giuliani verwoordde de indruk van veel Amerikanen dat ‘dit één van de grootste knockouts is geweest die ik ooit in een presidentieel debat heb gezien:

  ‘Ik geloof niet dat een kandidaat ooit de ander zo gedomineerd heeft.’

  Giuliani voegde er nog aan toe dat hij in het verleden heeft gegolfd met Bill Clinton, en dat die nog veel ergere dingen over vrouwen tegen hem zei dan Trump op de zogenaamde ‘lewd’ tape van zo’n 11 jaar geleden.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.