Nietsvermoedende jongen maakt boswandeling. Dan doet hij opeens deze griezelige ontdekking..

Geen categorieokt 09 2016, 14:00
James Ramkin maakte een nietsvermoedende ommetje door het mis, zoals hij wel vaker deed. Ineens kreeg hij koude rillingen over z'n rug op een wel héél griezelige plek...
Stel je voor: je maakt een tocht door je plaatselijke bos, en ineens kom je in na enkele heuvels beklommen te hebben in een dalletje terecht waar overal posters hangen van vermiste personen. Om het allemaal nog even griezeliger te maken wordt je vanuit de verte aangekeken door een hond, ligt er een kooi op de grond en staan er attributen zoals een schep opgesteld. Da's wel even wat angstzweet van je voorhoofd vegen, ja...
[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2016/10/creepysurvivil.mp4"][/video]
James weet niet goed wat hij moet doen en begint dan z'n omgeving maar te filmen. Hij vindt een hele hoop posters van mensen die al jaren vermist zijn. Allemaal afkomstig uit heel verschillende plekken. Is deze plek hun laatste rustplaats. Is dit een soort morbide eerbetoon aan een rituele slachtpartij? "Ik ga hier misschien dood," fluistert de jongen in de camera terwijl hij laat zien wat voor een griezelige objecten staan opgesteld op de verdachte plek in het bos. Hij maakt een video om zijn omgeving duidelijk te maken wat er gebeurd is, mocht hier iets onfortuinlijks gaan plaatsvinden.
Aan het einde zet de jongen het maar op een rennen en weet hij veilig thuis te komen. Onmiddellijk stapt James nanar de politie, want wat daar ook moge gebeuren... het kan niet veel soeps zijn. Die zijn de boel gaan uitzoeken, en hebben James vertelt wat ze vonden.
En dat bleek - opmerkelijk genoeg, eigenlijk - allemaal heel rationeel verklaarbaar. James plaatste later op Facebook dit verhaal:

"De politie heeft me verteld dat de eigenaar van het naastliggende terrein heeft beweerd dat dit de voorbereiding is voor een "Halloweenfeest," en dat het na Halloween zou worden verwijderd. Het zal niet verder worden onderzocht."

Toch vertrouwt de jongen het nog niet helemaal:

"Wat ik wil weten als dit "Halloweenfeest"-decoratie is, is waarom dit hier al weken of maanden hangt? Het was zonneklaar dat deze spullen hier al een tijd hingen, en niet pas onlangs zijn opgehangen. Dat kan je ook duidelijk zien in de video. Het lijkt erop dat ze de tijd van het jaar gebruiken als een excuus (gewoon mijn mening).

Je moet je ook afvragen wat voor soort mens het oké vindt om echte vermissingsposters van mensen hun verloren geliefden te gebruiken als feestdecoratie."

Hoe dan ook, de spookachtige plek in het bos blijkt dus geen rituele offerplaats te zijn waar vermiste personen om het leven worden gebracht. Daar mogen we toch wel weer blij om zijn...
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten