CAMPAGNE DONALD TRUMP STORT IN ELKAAR Nieuwe video: zegt dat zijn dochter een 'lekker ding' is 'met grote borsten'

CAMPAGNE DONALD TRUMP STORT IN ELKAAR Nieuwe video: zegt dat zijn dochter een 'lekker ding' is 'met grote borsten'

Donald Trump komt steeds dieper in de problemen.

Onlangs werd er een audio vrijgegeven van Donald Trump die opschept dat hij mooie vrouwen stelselmatig aanrandt. De video is elf jaar oud, wat door enkele van zijn fans wordt aangegrepen om hem te verdedigen. Alleen is er een probleem: elf jaar geleden was hij 59/60 jaar oud. Je kunt het dus niet toeschrijven aan 'jeugdige overmoed.' Het was een bijna bejaarde man die trots opschepte over zijn vele veroveringen, indien nodig met geweld.

Vervolgens vertelde hij op de audio trots dat hij er altijd mee weg kwam omdat hij rijk, bekend en machtig is. Vrouwen durven zich dan niet te verzetten, zei hij. Daar was hij maar wat blij mee.

Nu komen daar de volgende beelden bij. Zoals de Britse krant de Daily Mail uitlegt heeft Trump een lange geschiedenis als viezerik. Zo sprak hij met dj Howard Stern verscheidene malen over zijn eigen dochter, Ivanka. Stern vroeg of hij haar 'a piece of ass' (een lekker ding, maar dan nog asocialer) mocht noemen. Ja dat mocht, daar had Trump geen enkel probleem mee. Later zei hij dat Ivanka altijd grote borsten gehad heeft, wat hij erg aantrekkelijk vond.

Let wel, hij had het dus over zijn bloedeigen dochter.

Het gevolg van deze video's en audio-opnames is iets dat ik nog nooit gezien heb in de Amerikaanse politiek: de Republikeinse Partij keert zich nog voor de verkiezingen massaal tegen de eigen kandidaat.

Enkele voorbeelden:

Republikeinse senator John Boozman uit Arkansas:

Republikeinse senator uit Arizona John McCain:

?refsrc=email&s=11

Voorzitter van de Republikeinse Partij Reince Priebus wil geen geld meer uitgeven aan Trumps campagne:

Oud-minister van Buitenlandse Zaken Condoleezza Rice:

Voormalige Republikeinse gouverneur van Minnesota en presidentskandidaat Tim Pawlenty:

Congresman Jeff Fortenberry:

Twee congresleden uit Alabama plus de Republikeinse gouverneur van die staat:

Republikeinse senator uit Alaska Lisa Murkowski:

Republikeinse gouverneur van Nevada Sandoval:

Gouverneur van Ohio en voormalig presidentskandidaat John Kasich:

De voormalige gouverneur van Californië, Arnold Schwarzenegger:

Republikeinse senator John Thune, die een leiderschapspositie in de Republikeinse Partij heeft:

Het enige Republikeinse Afro-Amerikaanse lid van het Congres Mia Love:

En de lijst wordt met het uur langer. De ene na de andere prominente Republikein laat weten Trump niet langer te kunnen steunen. Het is echt een waterval van afmeldingen.

Ik heb zoiets nog nooit gezien, niet in Amerika, maar ook niet in andere landen. Normaal gesproken blijven partijgenoten hun kandidaat altijd steunen, pas als hij verliest worden ze kritisch. Nu is het hek van de dam en komt Trump echt alleen te staan. Zelfs zijn eigen vp-kandidaat Mike Pence heeft hem publiekelijk veroordeeld.

Conclusie: het is duidelijk dat Trump de verkiezingen gaat verliezen. In feite heeft hij ze nu al verloren. Republikeinen gaan er nu alles aan doen om zich van hem te distantiëren in de hoop dat ze de Senaat en het Congres dan in ieder geval nog in handen kunnen houden. Als dat lukt mogen ze dankbaar zijn; als het zo doorgaat kon het namelijk weleens een epische nederlaag worden. En dat alles dankzij Donald Trump, een man die zich niet kan inhouden en die nooit de officiële presidentskandidaat van de Republikeinse Partij had mogen worden.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties