Walgelijk: Assad-aanhangers hangen spandoek van Poetin aan brug in New York

Geen categorieokt 07 2016, 14:11
De Russische dictator is geliefd bij fans van de Syrische dictator Assad.
Inwoners van New York kregen donderdag een nare verrassing. Aan de Manhattan bridge hing plotseling een gigantisch spandoek met de beeltenis van de Russische dictator Poetin. Op de achtergrond stonden de Russische en Syrische vlag, en onderaan het woord "peacemaker". Kennelijk zijn er idioten die Poetin zien als vredestichter ondanks de onophoudelijke bombardementen op Aleppo waarbij talloze mannen, vrouwen en kinderen omkomen.
De steun komt uit de hoek van Syrische sji'ieten, zoals deze dame die niet alleen Poetin als idool heeft maar ook Ayatollah Khomeini en de terreurbeweging Hezbollah tot haar vrienden rekent:
https://twitter.com/Muqawamist/status/784137728250306561
Een soortgelijk spandoek, maar dan in het Russisch, werd in Rusland opgehangen door Syriërs aldaar.
https://twitter.com/maytham956/status/784343511156027392
Dat zoiets in Rusland wordt opgehangen is tot daar aan toe, maar dat de skyline van New York wordt vervuild met de beeltenis van de Russische dictator is te walgelijk voor woorden. Gelukkig werd het spandoek binnen een halfuur verwijderd door de politie. Door Poetin komen in Syrië onschuldige kinderen om en wordt de vluchtelingencrisis verergerd. Dat verdient geen respect, maar walging.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten