Walgelijke NOS liegt over EU-verdrag met Oekraïne

Dat de NOS weleens feiten weglaat om linkse ideeën en plannen niet voor de voeten te lopen wisten we al jaren. Maar tegenwoordig liegen ze er blijkbaar ook gewoon keihard op los. Alles om de linkse zaak te dienen.

In haar voortdurende queeste om de EU salonfähig te maken in Nederland gaat de NOS dit keer wel héél ver. Kijk maar naar het screenshot van een NOS-video boven dit artikel.

Zoals je ziet bericht de NOS daar over de inactiviteit van Rutte in de EU met betrekking tot de uitslag van het referendum over het associatieverdrag met Oekraïne. 61% van de referendum-gangers stemde daar tegen, maar Rutte heeft er, aldus de NOS, weinig aan gedaan om Brussel zover te krijgen dat het verdrag definitief in de prullenbak wordt gegooid.

De oplettende lezer zal al gemerkt hebben dat ik de (ongetwijfeld bewuste!) fout van de NOS rechtgezet heb: de NOS spreekt namelijk opeens over een “handelsverdrag” met Oekraïne, wat het helemaal niet is. Het is een associatieverdrag. De twee soorten verdragen zijn niet eens bijna met elkaar te vergelijken.

Natuurlijk weet de NOS dit ook; ze heeft er alleen lak aan. Het doel is om Nederlanders ervan te overtuigen dat de uitslag van het referendum een foutje was en dat de politiek dat foutje dus moet corrigiëren. Als er daarvoor gelogen moet worden is dat wat de staatsruifjournalisten betreft prima.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

10 reacties

 1. poldi

  “Het ziet ernaar uit dat het verdrag gewoon van kracht wordt, ondanks de Nee-stem die Nederland uitbracht met een referendum. ”
  Zoals hierboven al aangegeven KAN dat helemaal niet. De EU-verdrag vereist UNANIMITEIT. Tenzij men in de EU elke vorm van legitimiteit overboord wenst te zetten.
  Conclusies:
  – Rutte is het liefste jongetje van de klas die bang is om
  zich aan koud water te branden en een echte knuffel
  premier…..weg ermee.
  – Weer een bewijs dat de EU een wanstaltig en
  ondemocratische wangedrocht is

 2. Niek

  Slim Michael; gelukkig hebben we jou nog (en o.a. Pieter Omtzigt, wat een kei opnieuw!!), je moet echt wakker blijven steeds bij de linksdraaiende leugenaars, ihb van de VVD. Jaja: ‘Handelsverdrag’ nu. Jaja okay.

 3. Niek

  Wat ik nu echt geloof, dat

  1). de NOS door de AIVD ingefluisterd is…
  (een schok dus; maar tegenstemmers, wen er toch maar aan dus!).

  2). Vervolgens mag Onze Algemene, Officiële, Sympathieke Volksvertegenwoordiger en Minister President het gaan ontkennen…
  nee ik bedoel, eh, zij bedoelen het positief:

  Want hij ‘werkt’ er nog steeds aan. Opschuiven. Verzwakken. Tijd geneest.

  Want PvdA/VVD stemmer, en zelfs Henk en Ingrid zijn vergeetachtig.

  Dan hebben ze weer gewonnen. Tot aan de verkiezingen, want VVD moet zijn derde rit maken!

  CONCLUSIE, haast niet meer te ontkennen:
  De AIVD/Bilderbergers/staatsomroep nsb NOS/ Pinokkio Oprutte …
  .
  .
  .
  .
  ….
  spelen onder één heel smerig, stinkend hoedje.

  (Nee zeg nou niet ‘complot theorie’. Verzin eens wat anders!!)

  1. ome Bob

   niek

   op de schouders , mijn dank , ja het hebben van hersens is in nederland geen ”PRE ” om in de regering te komen ,
   jaartje of 8 aardrijkskunde
   de volgende schele mongool afgestudeert in wageningen op het proefschrift varkensstront in vloeibare vorm dan wel in granulaat
   (beukman , dat zijn korrels !!! , let je effe op ?? )
   en nu onze nieuwe ster aan het firmament ,
   de klasbak jesse de Mocro homo , uit de rifbuurt in Roosendaal, school niet afgemaakt, ghostwriters die zijn teksten schrijven
   die hij zo , met in de ingestudeerde handgebaartjes van de ras homo
   oplepelt

   uw nieuwe CCCP , levenswijze komt eraan,

   gelukkig heb ik de kalashnikov nog , whahahahahaha

 4. Floris

  GEKOCHTE JOURNALISTEN:

  “De Duitse journalist Udo Ulfkotte onthult in zijn bestseller Gekaufte Journalisten hoe hem geleerd werd ‘te liegen, te verraden en niet de waarheid te vertellen aan het publiek.’ De voormalige journalist van de Frankfurter Allgemeine Zeitung, één van Duitslands grootste dagbladen, werd stiekem betaald door de CIA en de Bundesnachrichtendienst, om het nieuws te manipuleren in het voordeel van de Verenigde Staten en in het nadeel van de vijanden van Amerika. Volgens Ulfkotte is de Westerse media door en door corrupt. “Sommige media zijn niets meer dan propagandadiensten van politieke partijen, geheime diensten en financiële instellingen.”

  http://www.novini.nl/gekochte-journalisten/

 5. Ni28

  Men vergeet gemakshalve dat de EU inmiddels geen democratie is. Er zijn meer verdragen die in werking zijn getreden zonder dat zij geratificeerd zijn.

 6. Niek

  @Floris, vele jaren terug (in de 70er jaren) hiorde ik dat Le Monde journalisten elke dag een eed moesten afleggen, dat ze de waarheid zouden schrijven.

  Ondenkbaar nu. en ja, N128, toen was er nog wel meer praktijk van democratie!

 7. Niek

  Ome Bob dank u wel. Crowdsurfing wens ik u ook toe.

 8. Niek

  Het is echt niet te onderschatten wat hier allemaal gebeurt.
  Het is echt allemaal belachelijk autoritair, ondemocratisch, vooringenomen, leugenachtig en tegen de wet. Moet ik nog meer woorden gebruiken om dit GROTE onrecht, ook jegens Rusland bijv, te beschrijven!?

  Geenstijl verwoordt het zo nu:
  “Laat dat even op u inwerken. De vicepremier zegt dat de OvJ/Recherche/JIT zulk goed werk heeft verricht dat de waarheid boven water is gehaald, dat daaraan niet meer mag worden getwijfeld. Oftewel: hij geeft een waardeoordeel over de bewijsvoering. De uitvoerende macht oordeelt, nog voordat een rechter zich erover heeft gebogen, dat het bewijs sluitend is. En dat terwijl Rutte zich in MH17-debatten altijd verschuilt achter de opmerking dat hij zich niet politiek wil mengen in het onafhankelijke onderzoek.”

  En dit is nog maar één reukje opgesnoven van die ontzettende grote Oekraïne mestvaalt die Haagse Politiek heet!

 9. Sniper666

  De lachende scheerkwast heeft er aan gedaan wat-ie-kon. Maar moet nu toch echt helaas tekenen bij het kruisje. En we zijn weer eens verkocht.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.