Politieagent misbruikt jongen van 13, komt er met 2 jaar cel vanaf

Wat een ontzettend misselijkmakende man.

Nou ja, ‘man.’ Die term moeten we eigenlijk niet voor dit soort types gebruiken. Het is een beest, een monster. Hoe anders dit te verklaren?

De rechtbank in Arnhem heeft een voormalig politieman (49) en zijn partner (41) veroordeeld tot drie jaar gevangenisstraf, waarvan 1 jaar voorwaardelijk. De twee mannen hebben gedurende bijna drie jaar een minderjarige jongen seksueel misbruikt. Het slachtoffer was 12 jaar oud toen het tweetal zich in 2013 voor de eerste maal aan hem vergreep.

Seksueel misbruik van kinderen is sowieso vreselijk, maar al helemaal als de dader een politieagent is. Deze man had de taak om burgers, waaronder het jochie in kwestie, te beschermen. In plaats daarvan misbruikte hij zijn positie blijkbaar om één van de meest vreselijke misdrijven te plegen die er zijn: seksueel misbruik van een kind.

Dat is allemaal ziek, maar het wordt nog erger. De agent en zijn partner waren namelijk bevriend met de ouders van het jongetje dat zij misbruikten. Die ouders vertrouwden de agent zo goed dat ze hun zoon zelfs bij hem lieten logeren. Hun zoon was namelijk bevriend met de inwonende pleegzoon van het misbruik plegende stel. Ook namen de agent en zijn partner de jongen regelmatig mee op vakantie… waar ze hem vervolgens óók misbruikten. Dat zou onder meer gebeurd zijn op campings in Limburg, Spanje en Zandvoort.

Oh, en voor we het vergeten: de zieke agent en zijn gestoorde partner stonden ook nog eens terecht omdat ze kinderporno maakten en in hun bezit hadden.

Het gaat dus echt om twee enorme viezerikken die het nooit meer verdienen om op vrije voeten te komen.

Ongelooflijk genoeg denkt de rechter daar blijkbaar heel anders over. In een normale samenleving zouden dit soort types voor de rest van hun leven vast worden gezet. Helaas, Nederland is niet langer normaal. Hier komt dit soort tuig er namelijk met een strafje van 3 jaar vanaf, waarvan 1 jaar voorwaardelijk. Met andere woorden, als de agent zich enigszins gedraagt hoeft hij uiteindelijk maar maximaal twee jaar vast te zitten.

Dit terwijl hij een jongen stelselmatig seksueel misbruikt heeft en hem dus voor de rest van zijn leven getraumatiseerd heeft.

Er moet écht iets gebeuren aan de strafmaat voor pedofielen. Twee jaar voor zo’n vreselijk misdrijf is veel te weinig. Zulke zieke geesten moeten eigenlijk voor de rest van hun leven achter tralies worden gezet. Wanneer doet de Tweede Kamer daar eindelijk iets aan?

Overigens word ik er een beetje ziek van dat rechters steeds weer dit soort lage straffen uitdelen aan pedo’s. Je zou je er bijna iets van gaan denken.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

5 reacties

 1. Wim

  De rechtelijke macht lijkt wel doordrenkt van de pedofolie.

 2. Norman Corinth

  Ik vraag me af of je iets verstandigs kunt zeggen over een rechterlijk vonnis als je het dossier niet kent.

  1. Vabis

   Dat vraag je je dan helemaal verkeerd af, wie de rechterlijke vonnissen bekijkt die regelmatig de revue passeren, moet toch wel volslagen blind zijn om niet te zien dat die gebefte wereldvreemde mafkezen maar slap vonnissen, het wordt eens tijd voor eigenrichting, zeker in dit soort gevallen van kindermisbruik.

 3. hans-e-pans

  De roverheid durft nog steeds met de hand op het hart te verklaren dat er in Nederland geen klasse justitie bestaat. Ben je een arme sloeber , er komen de laatste tijd steeds meer, moet je stelen om te kunnen eten dan ben je een smerige dief. Ben je een rijke stinkerd die steelt voor de kik, dan noemen ze een kleptomaan.

 4. Ingwar

  Nee, moet je eens een waxinelichtje naar de gouden koets gooien…
  2 maten meten zijn ze goed in,
  er komt een burgeroorlog en ben er niet eens rouwig om.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.