Duitsland: Somalische migranten weigeren te betalen, belagen café-eigenaar met metalen staven

“Wij zijn Somaliërs, die betalen niet.”

Een caféhouder in het Duitse Wabern, in de deelstaat Hessen, heeft afgelopen week rond sluitingstijd de schrik van zijn leven gekregen door een stel hondsbrutale Somaliërs. Een groep van vijf uit het Afrikaanse land leek zich in café ‘Piano’ die avond goed te vermaken.

Toen de eigenaar het echter welletjes vond en wilde gaan sluiten, begonnen de mannen agressief te worden. Op het verzoek of ze konden betalen zodat hij de kassa kon sluiten reageerden ze kort: “Wij zijn Somaliërs, die betalen niet” zouden ze gezegd hebben. Eigenaar Albayrak zag in dat het toch niet zou lukken hen te dwingen tot betaling, en besloot hen dan maar te verzoeken het café te verlaten en nooit meer terug te komen. Twee mannen waren er al zonder te betalen vandoor gegaan, maar de resterende drie moesten hardhandig het pand uitgewerkt worden, met behulp van een andere klant die nog aanwezig was.

Daarop sloot Albayrak alles af, waarna hij zich veilig waande en aan zijn administratie ging zitten. Hij kreeg de schrik van zijn leven toen hij opeens zeer luid gebonk bij de deur hoorde. Toen hij ging kijken wat er aan de hand was, bleek dat de Somaliërs de deur met ijzeren staven aan het bewerken waren in een poging naar binnen te komen – waarschijnlijk niet om een vriendelijke woordenwisseling te hebben. Het is uiteindelijk een wonder dat ze de glazen deur niet in hebben weten te slaan, maar op een gegeven moment gaven ze het op en zetten ze het op een lopen. De politie kwam pas een half uur later, toen de vogel natuurlijk allang gevlogen was.

En tsja: zie ze maar eens te pakken. Zelfs als ze gepakt zouden worden en er genoeg bewijs verzameld zou zijn voor een veroordeling, zouden ze er nog wel vanaf komen met behulp van de standaardexcuses: ze hadden vast een moeilijke jeugd, of zijn getraumatiseerd door gebeurtenissen in eigen land. Daar moeten we natuurlijk allemaal ontzettend veel begrip voor hebben, en straf is dan niet op zijn plaats – laat staan dat we deze mensen zouden aanmoedigen te integreren.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

11 reacties

 1. Ritter

  Duitsland heeft een “Trump” nodig om het land te redden.

 2. Vabis

  Jammer dat hun ingewanden niet aan gort zijn getrapt door een paar potige Duitsers!

 3. Wachteres

  Wir schaffen das, toch?

  Als we die ‘zieluge’ vluchtelingen maar gewoon hun zin blijven geven.

 4. Sniper666

  “Wij zijn Somaliërs, die betalen niet.”

  Ze zijn natuurlijk zo gewend dat alles al voor hen betaald is door de Duitse staat, dat ze niet begrijpen dat men in een normale zaak wel moet betalen. Ik snap ze wel…

 5. Floris

  Somaliërs zijn een zeer laagstaand volk. Uitzonderingen daargelaten. Ben ik nu een racist of zeg ik het gewoon zoals het is?

  1. Ni28

   N.C., umhz of W.B. heeft nog niet gereageerd dus tot dan blijf je een twijfelgeval.

 6. Ni28

  Die café eigenaar is ook gek. Hij moet toch weten dat de migranten op uitnodiging van Merkel kwamen en dat alles gratis is. Albayrak? Familie van…soms?

 7. werkloze generaal

  Prachtig staaltje HOAX Sybren !

  Maar dit geeft niet , want ik ben ze ook liever kwijt dan rijk. Ze pikken de baantjes in van ons Nederlandse schoonmaakvolk ( plebs ) , krijgen gratis zorg en worden bovenaan veel wachtlijsten gezet.

  De gewone man , die hier over vertegenwoordigt is bij DDS , gelooft het allemaal wel. Hebben ze weer wat te tieren en te schelden.

  1. Ni28

   HOAX? Alles kan. Je moet tegenwoordig alle nieuws met een korrel zout nemen, vooral de MSM die kent het kunst van weglaten.

 8. van Urk

  Ze zijn denk ik bang dat Allah de betalingsbewijs voor ogen krijgt en zag dat zij alcohol genuttigd hadden. Want het is hun schuld toch niet dat een ongelovige Duitse hond hun alcohol wilde verkopen en daarmee hen dronken heeft gemaakt?

 9. Ni28

  Je kunt wel zien het verschil tussen de oude migranten en de nieuwe. Albayrak, een Turk neem ik aan heeft jaren gewerkt om een cafe te kunnen openen. De migranten van zijn tijd eisten ook niet zo veel. De nieuwe migranten daarentegen eisen alles gratis en werken is een vies woord, zij hebben nooit gewerkt, waarom zouden zij nu? Dat is ook waarom zoveel Mexicanen in de VS op Trump hebben gestemd. Ook zij willen liever die muur hebben.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.