Hillary Clinton ondermijnt de democratie, weigert op te geven. Update: ze heeft haar nederlaag toegegeven, aldus Fox News

UPDATE: volgens Fox News heeft Hillary Clinton nu wél gebeld met Donald Trump en heeft ze hem gefeliciteerd met zijn overwinning.

Het is iedereen al lang duidelijk dat Donald Trump de verkiezingen gewonnen heeft, maar Hillary Clinton wenst de feiten niet onder ogen te komen.

De Democrate liet haar campagnemanger John Podesta zojuist opdraven bij haar ‘victory party,’ wat uiteindelijk een bedroevende bedoening was geworden. Zelf blijft ze zich nog steeds verschuilen in haar hoofdkwartier.

En dat is een beetje gek. De verkiezingsuitslag is namelijk echt wel duidelijk: Trump heeft gewonnen.

Ongelooflijk genoeg weigert Clinton haar nederlaag te erkennen:

Dat is toch een beetje frappant. Toen Trump eerder aangaf dat hij de verkiezingsuitslag niet zomaar zou accepteren werd hij namelijk — geheel terecht! — door iedereen bekritiseerd, ook — en vooral — door Clinton en haar medewerkers. Maar nu het duidelijk is zij een nederlaag moet incasseren heeft ze zélf blijkbaar opeens lak aan het democratische proces.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

10 reacties

 1. Gustaafff

  Clinton heeft officieel nog niet verloren!

  1. toetssteen

   CNN meldt 218/290, nog 30 kiesmannen over. Ik weet niet hoe goed u kunt rekenen, maar…… O ja, mevrouw Clinton heeft volgens de livestream van CNN Trump gebeld en hem gefeliciteerd.

 2. Norman Corinth

  Deze conclusie is een beetje snel. De definitieve uitslag is er nog niet en Clinton is nog niet aan zet.

 3. Ritter

  Hillary doet nu precies datgene waarvan ze Trump heeft beschuldigt.

  “Revenge of the Deplorables: The most extraordinary Presidential campaign in modern history ends in humiliation for Hillary, the pollsters, and the elites of business and showbusiness as the voters America forgot sweep Donald to victory”

  http://www.dailymail.co.uk/home/index.html

 4. ko vadis

  Clinton heeft net de nieuwe President telefonisch gefeliciteerd met zijn grote overwinning!

  1. toetssteen

   @ko vadis
   Tegelijk! High five!

   1. Sniper666

    @ toetssteen

    Yeah !!!

 5. zomaar

  tja ook de Clintons (sociaal democraten) en hun de elite , keken neer op de gewone burger hij/zij wisten volgens hen niet wat een rijkdom , deze stuf gebruikers over de grenzen binnen haalde , al die mooie kleuren en cultuurtjes prachtig volgens hen .

  zelfs waren zij door het veelvuldig gebruik blind geworden voor lager opgeleide burger , die hun droom betalen moest.

  en tja nu komt de afrekening !, ik hoop voor de sociaal democraten daar , dat zij de eerste vier jaar afkicken !, en dan weer gaan zien dat een samenleving niet alleen functioneren kan op kleurtjes en cultuurtjes , die zij mooi vonden (vinden).

  de realiteit is toch anders .

  1. Nico

   Trump heeft een socialistischer programma dan Clinton

   1. zomaar

    voor de Amerikanen zeker , na verwachting is hij trouw aan zijn kiezers , die hem verkozen hebben .

    hoe anders is dat bij de S-democraten , die na de verkiezing gewoon hun roze bril weer opdoen , en ons geld!! rond strooien .

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.