Horloges zijn ook in 2017 nog steeds enorm relevant én stijlvol. Kijk maar naar Wilders

Stijlvol zien wat de tijd is – ook in 2017 zal dat gelukkig nog mogelijk zijn!

Het horloge staat nog altijd onder flinke druk. De opkomst van mobiele telefoons maakt voor veel mensen het hebben van zo’n polsklok overbodig. Maar mensen met stijl weten dat dit niet op waarheid berust: er gaat niets boven zo’n tikkend uurwerk aan de arm.

Deze mensen kregen eerder dit jaar bijval uit een overwachte hoek: van Geert Wilders. De PVV-voorman heeft een carrière gebouwd op het vertegenwoordigen van de eenvoudige man, maar zelf kwam hij aanzetten met een heuse Rolex Submariner:

wilders-horloge

Wilders heeft daarbij in ieder geval één belangrijke trend voor de komende tijd goed begrepen: mechanische horloges. Niet alleen heeft een horloge dat mechanisch nooit last van lege batterijen die vervangen moeten worden, maar ook kan deze techniek tegenwoordig steeds goedkoper worden gemaakt. Instapmodellen zijn er al vanaf €250.

Iets anders dat de PVV-leider ‘goed’ heeft is dat kleine horloges in opkomst zijn. De Rolex Submariner heeft een diameter van 40 mm, waarmee het tot de kleinere types behoort. Handig, want zo’n apparaat past veel beter onder een trui of manchet.

Voor wie liever een ander horloge heeft – omdat hij dat mooier vindt, of omdat hij niks moet hebben dat Geert Wilders ook heeft – zijn er gelukkig nog genoeg andere modetrends over. Zo zijn horloges in allerlei felle kleuren tegenwoordig weer in, en ook is er voor digitale horloges een beweging gaande richting integratie met andere apparaten. Zie bijvoorbeeld de Apple Watch (foto bovenaan). Een horloge die ook fungeert als een soort smartphone of mini-computer – dát is nog eens een manier om zo’n polsklok relevant te houden voor de 21e eeuw.

Kortom, voor ieder wat wils op de horlogemarkt! Mechanisch, kleurrijk, digitaal of juist klein en minimalistisch: 2017 belooft een goed jaar te worden voor iedereen die in meerdere opzichten graag met de tijd meegaat.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

1 reactie

  1. loritta

    Wat een trieste figuren toch, die over een “horloge” hem weer proberen aan te vallen!!!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.