Knettergekke Nederlandhaters Sylvana Simons en Tunahan Kuzu beschuldigen politie van ‘mensenrechtenschendingen’

Gek, gekker, DENK.

Veel gekker dan Sylvana Simons en Tunahan Kuzu worden ze niet gemaakt. Kijk maar naar de meest recente video van Kuzu. Daarin neemt hij het op voor de anti-Zwarte Piet activisten die de intocht van Sinterklaas wilden verpesten, terwijl hij de politie tegelijkertijd flink zwart (oh, schreef ik dat nou echt: zwart?!) maakt.

Natuurlijk heeft de Turks-nationalistische propagandist helemaal geen probleem met politiegeweld en échte schendingen van de mensenrechten. Als dat wel zo was had hij zich al lang uitgesproken tegen zijn echte leider (hij heeft immers lak aan de koning en onze premier): president Recep Tayyip Erdogan. Dat hij dat niet doet bewijst dat Kuzu een enorme hypocriet is die bewust bevolkingsgroepen tegen elkaar opzet. En dat alleen maar om een paar zetels in het parlement te bemachtigen.

Jammer genoeg staat hij daar alles behalve alleen in. Zoals altijd wordt hij publiekelijk gesteund door zijn persoonlijke secretaresse, Sylvana Simons:

screen-shot-2016-11-17-at-11-57-05

Mensenrechtenschendingen in eigen land? Ben je wel helemaal lekker, Sylvana? De dames en heren kinderfeestverpesters hadden bewust geen vergunning aangevraagd voor een demonstratie en wilden de boel vervolgens bewust verkloten voor de aanwezige kinderen en hun ouders. Toen de politie daar iets aan probeerde te doen werden de activisten helemaal wild en vielen ze zelfs een paar agenten aan.

En dan ga je huilen als de politie van zich afbijt? Zo rollen we niet in dit land. Veeg die krokodillentranen maar van je wangen, niemand die er van onder de indruk is.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

8 reacties

 1. Peter Selie

  Misschien is het een goed idee voor deze twee Erdogan-Turken en mvr. Simons om naar Zweden te verhuizen daar weigert de politie steevast om etniciteit en of huidskleur van verdachten te noemen. Misschien voelt dit trio islamisten zich daar beter op hun plaats, in ieder geval worden zij van harte welkom geheten door dat politiek correct zooitje linksmenschen die daar de Zweedse regering vormt.

  1. LieverKipsLeverworst

   Ja, wat maakt het ook uit: Marokkaan, Chinees, Turk of Surinamer. Alle negers zijn allochtonen. Deze twee moeten hier maar aan wennen.

 2. henk smits

  ja wie discimineert nou.ss zelf.politie afkraken.en dan huilend er na toe rennen.want dan moeten ze wel goed zijn.om haar schit op te ruimen.zielig ss.

 3. Sniper666

  Dat men die Kuzu serieus neemt met zijn debat is een giller.

  1. van Urk

   Een zeikerig vervelend mannetje en zo straalt hij ook uit in zijn pak.

 4. Ni28

  DENK met hun sympathisanten moeten maar op excursie gaan naar landen waar echt mensenrechten geschonden worden. Om hun vocabulaire aan te passen. Hun probleem is dat zij zich geen raad weten met de vrijheid die zij hier genieten. Dat zie je vaak bij landen die nooit democratie hebben gekend maar zich democratisch noemen.

 5. LieverKipsLeverworst

  Ik betrap mijzelf er op dat ik steeds MINDER denk tegenwoordig.

 6. nienke

  Ga eens naar landen waar echt de mensenrechten met voeten worden betreden, alle islam landen, doe daar eens wat aan stelletje zielepieten.
  Turkije bijvoorbeeld, hoeveel journalisten zitten daar nog onschuldig vast, worden ze gemarteld?
  Werk zat daar voor jullie maar dat durven onze helden niet wetende dat ze daar onmiddellijk de kerkers in gedonderd worden.
  Stelletje bangeriken.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.