Knettergekke Nederlandhaters Sylvana Simons en Tunahan Kuzu beschuldigen politie van 'mensenrechtenschendingen'

Geen categorienov 17 2016, 13:00
Gek, gekker, DENK.
Veel gekker dan Sylvana Simons en Tunahan Kuzu worden ze niet gemaakt. Kijk maar naar de meest recente video van Kuzu. Daarin neemt hij het op voor de anti-Zwarte Piet activisten die de intocht van Sinterklaas wilden verpesten, terwijl hij de politie tegelijkertijd flink zwart (oh, schreef ik dat nou echt: zwart?!) maakt.
Natuurlijk heeft de Turks-nationalistische propagandist helemaal geen probleem met politiegeweld en échte schendingen van de mensenrechten. Als dat wel zo was had hij zich al lang uitgesproken tegen zijn echte leider (hij heeft immers lak aan de koning en onze premier): president Recep Tayyip Erdogan. Dat hij dat niet doet bewijst dat Kuzu een enorme hypocriet is die bewust bevolkingsgroepen tegen elkaar opzet. En dat alleen maar om een paar zetels in het parlement te bemachtigen.
Jammer genoeg staat hij daar alles behalve alleen in. Zoals altijd wordt hij publiekelijk gesteund door zijn persoonlijke secretaresse, Sylvana Simons:
screen-shot-2016-11-17-at-11-57-05
Mensenrechtenschendingen in eigen land? Ben je wel helemaal lekker, Sylvana? De dames en heren kinderfeestverpesters hadden bewust geen vergunning aangevraagd voor een demonstratie en wilden de boel vervolgens bewust verkloten voor de aanwezige kinderen en hun ouders. Toen de politie daar iets aan probeerde te doen werden de activisten helemaal wild en vielen ze zelfs een paar agenten aan.
En dan ga je huilen als de politie van zich afbijt? Zo rollen we niet in dit land. Veeg die krokodillentranen maar van je wangen, niemand die er van onder de indruk is.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten