Landverraders PvdA zwaaien met Marokkaanse vlag bij tweede lijsttrekkersdebat

Doet de PvdA mee aan de Marokkaanse verkiezingen?

En ik maar denken dat de PvdA een echte Nederlandse partij is die meedoet aan de Nederlandse verkiezingen. Blijkbaar is dat je reinste flauwekul. Waarom zouden onze sociaaldemocratische vrienden anders met een Marokkaanse vlag zwaaien?

Zoiets onzinnigs heb ik nog nooit gezien. Dat Hind trots is op haar culturele en etnische afkomst, prima, maar waarom betrek je dat in vredesnaam bij een debat voor het lijsttrekkerschap van een Nederlandse politieke partij? Het slaat volstrekt nergens op… en toch is dat precies wat Hind en haar matties doen.

Nou ja, misschien heb ik het helemaal mis. Wellicht valt er best wat te zeggen voor het idee dat de PvdA eerder bezig is met het behartigen van de belangen van Marokkanen dan van Nederlanders. Wanneer was de laatste keer dat die partij iets voor jou en mij deed? Ik kan het me niet herinneren. De enige keer dat ze aan ons dachten was bij het kwartje van Kok, en dat was alleen maar bedoeld om ons nog meer uit te knijpen. Want ja, wat de PvdA betreft is dat het enige waar de autochtoon goed voor is.

Oh sorry, schreef ik nou echt “autochtoon”? Mijn fout! Ik was even vergeten dat we die term tegenwoordig ook al niet meer mogen gebruiken. Ik bedoelde dan ook: ‘de Nederlander van authentiek Nederlandse afkomst.’ Of is dat ook weer racistisch of zelfs nazistisch?

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

20 reacties

 1. Peter Selie

  De Gutmenschen hebben véél meer empathie met de nieuwkomende asielparasieten dan met diegenen die uit onvrede met het politiekbeleid uit Nederland vertrekken. Dus een sterke antipathie tegen deze Nederlanders van den bloede, islam kritische burgers en een overdreven, mateloos respect voor de nieuwkomers uit de islamofascistische monocultuur, met name zien deze landverraders de moslims als nieuwe modelburgers. De vertrekkers wordt tevens verweten dat zij vertrekken uit onverdraagzaamheid en racisme. Dus die krijgen nog een holtrap na van dit linkse addergebroed.

 2. Ni28

  Zij komen hier terwijl zij hekel aan ons hebben. Maar voor het geld hebben zij dat wel over. Zij zullen nooit inburgeren laat staan assimileren omdat zij het niet willen en hun echte bazen in het buitenland ook niet. De linkse dromers leven in Utopia die van de gewone burger de slachtoffer maakt.

 3. Gustaafff

  Op een lijsttrekkersdebat met de marokkaanse, nederlandse of EU-vlag zwaaien, lijkt me tamelijk overtrokken. Maar laten we niet vergeten dat er in de achterban van de PvdA een ongebreidelde marokkaanse gemeenschap zit. Waar denk je dat al die fans van de heren Erdogangsters DENK vandaan komen?

  Zo gek is het dus niet en om de PvdA te betitelen als landverraders is overdreven. De echte landverraders waren de NSB-ers in WOII. Overigens is landverraad een zeer zware beschuldiging, waar men niet lichtelijk mee om dient te gaan!

  1. Peter Selie

   Ach, ach, ach Hitler en z’n vriendelijke kornuiten worden er weer eens als voorbeeld erbij gesleept. Het is een typerend voorbeeld van selectieve linkse waarheidsbevinding om het rechts extremisme met de nazi’s en hun krankzinnige misdaden tegen de mensheid te vergelijken, tja de schrik zit er nog steeds in na dik 70 jaar.

   De Jodenvervolging en de naadloze aansluiting van de holocaust wordt even voor het gemak vergeten door “socialistische” vrinden, de rooie rotzakken hebben er een handje van weg om met deze onsmakelijke verdraaiing van de werkelijkheid elke discussie tot op het bot te frustreren.

   Sommige van deze engerlingen die het socialisme in het politieke hart hebben gesloten gaan zelfs zó ver dat ze de holocaust gewoon kei hard ontkennen om hun politieke tegenstanders de wind uit de zeilen te nemen, maar vooral zich als progressief willen voordoen.

   Het rechts extremisme wat door de auteur óók al aangehaald werd, kan vele vormen aannemen, vooral de islam criticasters wordt met veel gemak dit negatieve predicaat opgeplakt van rechts extremist, xenofoob, islamofoob. Terwijl de rooie rotzakken wel zo ver gaan om de islam in al zijn verschrikkelijke verschijningsvormen sinds medio de 50 tiger jaren ruim baan hebben gegeven om zo van een soeverein land naar een sharia rechtsstaat willen transformeren.

   Nou durf gewoon te beweren wanneer men voor de islam kiest dan ben je onderdeel geworden van dit heikele probleem.

 4. ikweetwatikwil

  Heb net in de Telegraaf een artikel gelezen over het debat . Asscher krijgt BOEE geroep.
  Heb niets gelezen over een Marokkaanse vlag. Wel vreemd.

 5. zomaar

  ik weet niet , kan het zijn dat nu binnen de PvdA, een Jood lijstrekker wil worden ?.

  althans hiervoor meedingt in de verkiezing van de partij .

  iets in mij zegt dat islam anderen gelovigen niet , niet samen gaan!.

  maar tja het is de minderheid zegt men , dus de meerderheid mag zich hier niet negatief over uitlaten ,op straffen van vervolging door de overheid .

  dus zeg (schrijf ik maar niets negatiefs over deze Marokkanen ), die door hun gedrag het toch wel over zich afroepen , om apart behandelt te worden .

 6. ikweetwatikwil

  Dat Hind ook met de Marokkaanse vlag zwaait, duid al wat de Marokkanen willen. Met een paar jaar is het alleen nog de Marokkaanse vlag zolang er nog een PvdA is. Dus weg met de PvdA. Landverraders vindt Gustaaff te ver gaan. OK. PvdA, zal zijn land graag verkopen voor wat buitenlandse stemmen. En denken zo de macht te houden. Vergeet het maar.
  Je hebt verdorie met Marokkanen, Turken en Surinamers en wie nog meer te maken. Van wie is dit land eigenlijk.

  1. Gustaafff

   @ikweetwatikwil, in die zin is er juist iets wat buitenlanders zien in de PvdA. Waarom de PvdA voor Nederlanders van buitenlandse komaf precies zo aantrekkelijk is, is mij niet duidelijk. Maar juist de PvdA kan de boodschap uitdragen dat je als Turk of Marokkaan óók een waardevolle bijdrage kunt leveren aan dit koninkrijk. Kijk maar naar Aboutaleb, Arib, Marcoush. Dat je geen tuigvlogger, crimineel, racismeroeper hoeft te zijn.

   De PvdA zou hun achterban moeten zeggen dat je een verrijking voor dit land kan zijn, áls je dan maar van/uit de straat/bank of criminele circuit komt.

   1. Gustaafff

    “De PvdA zou hun achterban moeten zeggen dat je een verrijking voor dit land kan zijn, áls je dan maar van/uit de straat/bank of criminele circuit komt.”

    Even verduidelijking: als je van die straat, van die bank en uit her criminele circuit komt om écht wat te doen. Ergo: gedraag je normaal.

   2. zomaar

    hoeveel Marokkanen of van Marokkaanse afkomst zijn er hier ?, om de enkelingen te benoemen die het goed doen binnen onze westerse samenleving, is gelijk aan een druppel op een gloeiende plaat , stelde niet veel voor .

    wij als samenleving moeten juist de criminelen en de uitwassen benoemen , die deze import van moslims !!, (het zijn niet enkel Marokkanen die zich niet aanpassen of gedragen, je mag gerust spreken over de moslims ) , ons brengt !.

    en bovenal de slappen houding van onze regenten en politieke partijen , die net als jij nu de enkele goeden als voorbeeld stellen , en over de rest zwijgen .

    noem gewoon man en paard !, als 70% van de moslims de bajes bevolken en 90% van hen veroordeeld zijn voor vergrijpen , mag je gerust stellen dat alle zo zijn.

    1. Gustaafff

     En daarom – bedoel ik juist – moet de PvdA zijn achterban daar voortdurend op wijzen. Types als Ascher en Samson moeten zeggen: “Gedraag je normaal, anders hoepel je maar lekker op.”

     Daarom heb ik er ook altijd voor gepleit – en ik stem geen PvdA – om Aboutaleb lijsttrekker te doen worden. Zijn als-je-het-hier-niet-bevalt-dan-rot-je-maar-op – uitspraak, was geweldig.

    2. Harrie T.

     en bovenal de slappen houding van onze regenten en politieke partijen , die net als jij nu de enkele goeden als voorbeeld stellen , en over de rest zwijgen .

     LOL!

   3. Sniper666

    @ Gustaafff

    De PvdAllah is voor die allochtonen het vehikel om in bestuursfuncties te komen. Op die manier NL van binnen uithollen en uiteindelijk klaar stomen voor de islam principes. Vergeet nooit dat de islam geen normale religie is maar een enge doctrine.

 7. Harrie T.

  Ik zag ook een Friese en Limburgse vlag. Stelletje landverraders!

  1. Wachteres

   Harry komt zeker uit het westen van het land. Daar hebben ze geen idee dat Friesland en Limburg ook provincies van Nederland zijn.

   Hoevelaken is volgens de westerlingen het einde van Nederland..

 8. Peter Selie

  Floris van den Berg in Bimbo’s en Boerka’s

  https://youtu.be/rSqz8vbIcFA

 9. Peter Selie

  PvdA-lijsttrekkerdebat: Asscher en Samsom botsen over arbeidsmigratie
  Asscher wil vrij personenverkeer desnoods stoppen, Samsom wil doorknokken

  PvdA-lijsttrekkerskandidaten Diederik Samsom en Lodewijk Asscher zijn zaterdag tijdens hun tweede debat in Tilburg opnieuw in aanvaring gekomen over arbeidsmigratie in de EU. Net als tijdens het eerste debat in Den Haag maandag sloeg Asscher daarbij een harde toon aan. Hij oogstte hiermee boegeroep uit de zaal, nadat had gezegd dat het zijn opponent blijkbaar “niet kan schelen” dat kiezers zich van de EU afkeren. Samsom concludeerde uiteindelijk dat de verschillen minder groot zijn dan ze lijken. ,”Volgens mij komen we er samen wel uit.”

  Asscher wil desnoods met het vrije verkeer van personen in de EU stoppen als er geen einde komt aan de benadeling van Nederlandse werknemers, die het slachtoffer worden van concurrentievervalsing door personeel uit andere lidstaten. Samsom vindt het dreigen met weglopen bij de onderhandelingen een “loze belofte”. Hij wil altijd blijven “doorknokken”. Inhoudelijk staan Asscher en hij voor hetzelfde: voor gelijk werk moet een gelijk loon worden betaald, aldus de huidige PvdA-leider.

  Evenals in het eerste debat bleek dat Asscher en Samsom beleidsmatig weinig verschillen, maar probeerde vooral Asscher tegenstellingen te creëren. “Het gaat om de toekomst van het land, verdorie! Dan mag je toch wel van mening verschillen?” hield hij het gehoor in Tilburg voor.

  Na het eerste debat beklaagde Samsom zich over de scherpe bewoordingen van zijn tegenstander. Maar volgens Asscher is het nodig dat bij de PvdA een wijziging van koers en stijl van leiderschap zichtbaar wordt. De partij staat er in de peilingen slecht voor en bij de verkiezingen dreigen premier Mark Rutte en PVV-leider Geert Wilders “het land te verdelen”.Om die reden is er een krachtig “links blok” geboden, bepleitte de vicepremier zaterdag in een interview met Nu.nl.

  Overigens blijft zowel Asscher als Samsom beschikbaar voor de PvdA als ze de strijd om het lijsttrekkerschap verliezen, onderstreepten beiden zaterdag. De winnaar moet dan bepalen welke rol de ander nog kan spelen.

  Samsom en Asscher gaan nu nog twee maal met elkaar in debat. Daarna stemmen de PvdA-leden over wie lijsttrekker moet worden.

  (ANP)

 10. ikweetwatikwil

  De partij staat er in de peilingen slecht voor en bij de verkiezingen dreigen premier Mark Rutte en PVV-leider Geert Wilders “het land te verdelen”.Om die reden is er een krachtig “links blok” geboden, bepleitte de vicepremier zaterdag in een interview met Nu.nl.

  Is Asscher blind? Het land is allang verdeeld. En dat door het “krachtige ” optreden van de PvdA. Een kopje thee, ook een koekje er bij? We gaan alles eerlijk verdelen. We hebben nog een “spaarpot” bedoeld voor de werkende, als ze werkeloos worden of ziek of de leeftijd hebben om met pensioen te gaan, dat kunnen we eerlijk gaan verdelen. De autochtoon , past zich wel aan.

 11. RS

  In Groningen waren toch Marokkaanse zakkenrollers opgepakt ? Die waren mee gegaan met de vluchtelingen stroom, de burgemeester was het er niet mee eens…….en dat was een rooie………….het kwartje valt ????

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.