'Tolerante' jongerenbeweging DENK zet blanke Nederlanders te kakken op Facebook

Geen categorienov 19 2016, 16:00
DENK en Oppositie zijn helemaal voor toleratie, maar dan alleen als het om allochtonen gaat. Blanke Nederlandse kaaskoppen kunnen verrekken.
Op hun officiële Facebook-pagina steekt Oppositie de draak met blanke, autochtone inwoners van Rotterdam. De jongerenbeweging van DENK vindt dat blijkbaar gerechtvaardigd om de 'kaaskoppen' in kwestie de euvele moed hebben om zich te verzetten tegen de komst van een asielzoekerscentrum. Zoals we allemaal weten is dat in de ogen van DENK-ers de grootst mogelijke doodzonde.
En dus krijg je dit soort Facebook-posts:
screen-shot-2016-11-19-at-15-35-15
De video in kwestie is gemaakt door PowNed. Kijk maar mee:
[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2016/11/Jongerenbeweging-Oppositie_575806069276511.mp4"][/video]
Dat PowNed deze mensen te kakken zet -- het zijn overigens gewone blanke arbeiders; ooit had iedereen nog respect voor dit soort mensen, maar tegenwoordig moeten we ze blijkbaar alleen maar keihard uitlachen -- is niet zo verrassend. Dat doen ze immers met iedereen. Nee, wat mij verrast is dat de dames en heren van Opposite en DENK -- lieden die zich elke keer hard zeggen te maken voor tolerantie en 'respect' -- er keihard aan meedoen. Stel je eens voor dat dit filmpje niet over blanke arbeiders ging, maar over Marokkaanse en Turkse immigranten? Dat ze voor de camera stonden en nauwelijks uit hun woorden kwamen omdat ze het Nederlands bijna niet beheersten. Is er ook maar iemand die denkt dat Oppositie die mensen dan ook nog eens extra voor paal had gezet? Of hadden de jongerenbeweging van, voor en door Turks-nationalisten dan eerder een klacht ingediend bij de NPO vanwege 'racisme en discriminatie'?
De antwoorden op die vragen zijn iedereen met ook maar een onsje verstand natuurlijk duidelijk.
Zo zie je maar weer dat DENK en Oppositie de mond weliswaar vol hebben met termen als 'respect' en 'tolerantie,' maar dat ze feitelijk gewoon allochtone Nederlandershaters zijn. Alles dat 'kaaskop' is moet het ontgelden, alleen autochtonen zijn netjes, goed opgeleid, en respectabel (ha-ha!).
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten