Misselijkmakend: onmenselijk duo Assad en Poetin blijft bewust kinderziekenhuizen in Aleppo bombarderen

Voor de vierde keer in vier dagen tijd bombardeerden Rusland en de Syrische regering ziekenhuizen in Aleppo.

Dat een mensenleven niet zoveel waard is voor de Syrische en Russische horrorregimes, dat blijkt vandaag wel weer. De afgelopen week zijn er meerdere ziekenhuizen onder vuur genomen. En maak geen vergissing: dat is doelbewust beleid bedacht in Damascus en Moskou. Poetin en Assad zijn zó vastberaden om de Noord-Syrische stad Aleppo weer in handen te krijgen, dat ze bereid zijn elke steen die nog overeind staat kapot te bombarderen. De laatste actie? Ziekenhuizen slopen. Maar liefst vier ziekenhuizen zijn afgelopen week onder vuur genomen, waarbij dit kinderziekenhuis het laatste voorbeeld was:

“Oorlogsvliegtuigen hebben voor de vierde dag op rij luchtaanvallen uitgevoerd boven het oostelijke deel van de Syrische stad Aleppo. Daarbij werd vrijdag een kinderziekenhuis gebombardeerd dat eerder in de week ook al doelwit was.

Persbureau AP bericht dat dokters en verpleegkundigen zich vrijdag moesten haasten om baby’s in couveuses op tijd naar schuilkelders te evacueren. Bij de luchtaanvallen werd een medisch complex aangevallen waar vier ziekenhuizen gevestigd zijn. “

Ja: momenteel worden er dus zelfs baby’s in couveuses aangevallen door de bloeddorstige tirannen Poetin en Assad. Alles, maar dan ook ál-les om Aleppo weer in handen te krijgen. Nu snap ik dat je de stad wil bevrijden van ISIS en allerhanden jihadistische organisaties, maar als de prijs het verwoesten is van alles wat er dan nog wel is – inclusief kinderlevens – dan was is heel dat Aleppo nog waard. Als de Syrische regering Aleppo weer in handen heeft – dat zal vroeg of laat gebeuren – dan is er helemaal niks meer. Mensen dood of vol oorlogstrauma’s, industrie kapot, infrastructuur kapot en zelfs ziekenhuizen volledig in puin gelegd.

En alhoewel de Russen het gedaan hebben, treft dit ook ons gewesten. RTL-verslagger Olaf Koens zegt dit het best:

https://twitter.com/obk/status/799756153655726080

Schande aan Poetin en Assad dat ze zulke onmenselijke massamoordenaars zijn. Maar ook schande aan ons dat we niets doen om in te grijpen.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

3 reacties

 1. zomaar

  ik heb nog ergens een oude buks staan , mag je wel hebben als je die richting uit gaat .

  wat wil je dat wij! doen?.
  wij(onze jongens en meisjes) daar laten sneuvelen , en alle jongen moslim mannen naar hier laten komen .
  of een derde wereldoorlog ontkentenen ?.

  en dat allemaal omdat westerlingen met invloed , daar een democratie wilden en willen stichten , wat eerder bewezen is en was dat , dat binnen de islamitische wereld niet werkt nog van de grond komt .

  mijn mening is dan ook , jammer voor de onschuldige slachtoffers daar !, en laat het zo.

  moei je er je eigen niet mee !.

 2. WWW

  Oh nee, de DDS doet mee aan deze propaganda. Wanneer je jezelf had ingelezen in deze materie had je geweten dat de burgers in oost-aleppo gegijzeld worden door de terroristen van al quaida en aanverwante groeperingen. Ze mogen daar niet weg, anders waren ze allang vertrokken. Gisteren zijn er tijdens een demonstratie in oost aleppo nog 17 burgers neergemaaid met machinegeweren. Maar ja Timmetje weet dat niet want hij doet alleen copy-paste.

 3. toetssteen

  AP heeft het nieuws via Al Jazeera, Al Jazeera heeft het nieuws van het Syrische Observatorium dat in de UK huist en betaald wordt door….. Soros.
  Tja.

  http://www.aljazeera.com/news/2016/11/air-strike-hits-children-hospital-syria-aleppo-161118163200380.html

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.