Moslimextremisten hebben het voor het zeggen bij Amsterdamse Arrayan-moskee

Gek dat je DENK hier nou niet over hoort. Je zou bijna denken dat ze zich totaal niet interesseren voor de veiligheid van Nederlanders.

De Amsterdamse Arrayan-moskee ligt onder vuur. En dat is natuurlijk weer eens helemaal terecht. De reden? De moskee wordt tegenwoordig bestuurd door mannen die ervan verdacht worden radicaal-islamitische denkbeelden te hebben.

Zo wordt voorzitter Aziz Oilkadi gevolgd. Zijn telefoon wordt zelfs afgetapt. Ondertussen heeft de gemeente Amsterdam hem en zijn kompanen wel toestemming gegeven voor een enorm bouwplan in Amsterdam-Noord. Want tja, zoals we allemaal weten bestrijd je de Radicale Islam het meest effectief door dat soort haatbaarden helemaal dood te knuffelen.

Toch?

Oh, en dat is niet alles. Een ander bestuurslid was lid van de terroristische Hofstadgroep rond Mohammed B. Ja, dat is de radicale meneer die Theo van Gogh op klaarlichte dag om zeep hielp.

Dieptriest, maar dan zijn we er nóg niet:

Bovendien is een van de bezoekers van Arrayan door de criminele inlichtingendienst genoemd als mogelijk lid van een terreurcel. Die groep zou een James Bond-achtig plan hebben beraamd voor een bomaanslag op een Amsterdamse synagoge. Een tweede groep zou dan tegelijk met explosieven een geldinstelling aanvallen. Dat blijkt uit geheime stukken, in bezit van De Telegraaf.

Bovenstaande is reden voor de oppositie om vandaag maar eens goed los te gaan in een Tweede Kamerdebat over jihadisme in Nederland. De niet-regerende partijen vinden namelijk dat jihadisten te veel ruimte krijgen in ons land. Hoewel het nogal lastig is om daar tegen in te gaan zullen de regeringspartijen dat ongetwijfeld toch proberen; ze kunnen immers niet zomaar even toegeven dat ze lak hebben aan onze veiligheid en bewust met vuur spelen.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

3 reacties

 1. poldi

  Ook uitzending ZEMBLA terugkijken dan weet je genoeg. Haatimams in Deense moskeeën, dat gebeurt hier ook.
  De situatie is veel erger dan ons wordt wijs gemaakt via de media en overheden.
  Kijk maar naar sommige reacties alhier. Helaas velen die ook nog verantwoordelijk zijn voor het bestuur van het land. Je kunt inmiddels wel weten waar dit land en landen in Europa naar toe gaan. En ook velen wisten dit al maar mogen het niet zeggen!
  Maar Geert Wilders heeft gewoon GROOT gelijk !
  ————————————
  En dan het pleidooi van advocaat Knoops, die zeer gedetailleerd de tekortkomingen van het OM fileerde en daarna “het laatste woord’ van Wilders,
  Conclusie: zijn tegenstanders in de politiek EN daarbuiten konden hem geen beter podium geven, waar hij op meesterlijke wijze gebruik van heeft gemaakt. Des te meer genoot ik van de azijnzure opmerking van de woordvoerster van het OM! Wat zullen ze binnenskamers spijt hebben dat ze hem gedaagd hebben!
  En dan die haat in de ogen van advocaat Spong bij Pauw !

 2. Gustaafff

  Och, zij worden toch beschermd door Sir Kuzu Ozturk in Den Haag. Ten diepste is hij natuurlijk zelf ook een fundamentalist.

 3. Wim

  De afgelopen twee dagen zijn op zeker 220 plaatsen in Israël (bos)branden ontstaan, soms zeer grote. De politie heeft sterke aanwijzingen dat Palestijnen de branden hebben aangestoken, een ‘Vuur Intifada’, als een nieuwe vorm van terreur tegen de Joodse staat. Heel de regio wordt op dit moment geteisterd door grote droogte, maar alleen in Israël zijn bossen in brand gevlogen. Eveneens erg opvallend: achter de ‘groene lijn’, waar de Palestijnen hun eigen staat eisen, is niet één brand gezien.Premier Netanyahu bevestigde gisterenavond dat er inmiddels bewijs is dat diverse branden zijn aangestoken. In Dolev, vlakbij Ramallah, werden de daders door bewakingscamera’s opgenomen. Daarop besloten de regering en de politie om agenten, soldaten, reservisten en grenswachten in te zetten om de open gebieden rond dorpen en gemeenschappen te bewaken, in de hoop de brandstichters op heterdaad te betrappen.Duizenden Israëliërs moesten hun huizen ontvluchten omdat de branden te dichtbij kwamen. Hele straten zijn verwoest. Ten zuiden van Haifa ging in Zichron Yaacov een complete wijk in vlammen op. De geschatte schade bedraagt minstens $ 12 miljoen, maar vermoedelijk veel meer.

  Rusland, Kroatië, Italië, Griekenland en Cyprus sturen in totaal 6 blusvliegtuigen naar Israël. Die worden vanaf vandaag ingezet. Het stormachtige weer zorgt er tijdens de droogte voor dat branden die leken te zijn geblust, een stukje verderop weer oplaaien, omdat de wind de vonken verspreidt.

  Moslims blij met branden
  Xnieuws

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.