Moslimextremisten hebben het voor het zeggen bij Amsterdamse Arrayan-moskee

Geen categorienov 24 2016, 13:00
Gek dat je DENK hier nou niet over hoort. Je zou bijna denken dat ze zich totaal niet interesseren voor de veiligheid van Nederlanders.
De Amsterdamse Arrayan-moskee ligt onder vuur. En dat is natuurlijk weer eens helemaal terecht. De reden? De moskee wordt tegenwoordig bestuurd door mannen die ervan verdacht worden radicaal-islamitische denkbeelden te hebben.
Zo wordt voorzitter Aziz Oilkadi gevolgd. Zijn telefoon wordt zelfs afgetapt. Ondertussen heeft de gemeente Amsterdam hem en zijn kompanen wel toestemming gegeven voor een enorm bouwplan in Amsterdam-Noord. Want tja, zoals we allemaal weten bestrijd je de Radicale Islam het meest effectief door dat soort haatbaarden helemaal dood te knuffelen.
Toch?
Oh, en dat is niet alles. Een ander bestuurslid was lid van de terroristische Hofstadgroep rond Mohammed B. Ja, dat is de radicale meneer die Theo van Gogh op klaarlichte dag om zeep hielp.
Dieptriest, maar dan zijn we er nóg niet:

Bovendien is een van de bezoekers van Arrayan door de criminele inlichtingendienst genoemd als mogelijk lid van een terreurcel. Die groep zou een James Bond-achtig plan hebben beraamd voor een bomaanslag op een Amsterdamse synagoge. Een tweede groep zou dan tegelijk met explosieven een geldinstelling aanvallen. Dat blijkt uit geheime stukken, in bezit van De Telegraaf.

Bovenstaande is reden voor de oppositie om vandaag maar eens goed los te gaan in een Tweede Kamerdebat over jihadisme in Nederland. De niet-regerende partijen vinden namelijk dat jihadisten te veel ruimte krijgen in ons land. Hoewel het nogal lastig is om daar tegen in te gaan zullen de regeringspartijen dat ongetwijfeld toch proberen; ze kunnen immers niet zomaar even toegeven dat ze lak hebben aan onze veiligheid en bewust met vuur spelen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten