Moslims slaan Zweedse tv-chef in elkaar omdat hij ‘op Donald Trump lijkt’

Zoals gebruikelijk komt de haat en het geweld niet van rechts, maar van links én uit islamitische hoek.

De kans dat je de Nederlandse media hierover hoort is nagenoeg nihil, maar dat zegt meer over hun prioriteiten dan over het belang van dit verhaal. In Zweden is een tv-chef namelijk in elkaar gerost door een groep moslims omdat hij — dit geloof je niet — op Donald Trump lijkt. Nou vind ik de fysieke overeenkomsten wel meevallen — hij is blond en blank, en dat is het dan — maar blijkbaar dachten de aanvallers daar heel anders over. Blond + blank = Trump. En blijkbaar verdient die het om het ziekenhuis in geslagen te worden.

De tv-chef in kwestie heet Anders Vendel. In een Facebookpost — die hij later weer verwijderde (!) — schreef hij dat hij onlangs ineens in elkaar werd geslagen “door drie moslimmannen van 25-35 jaar omdat ze vonden dat ik op Donald Trump leek.” Hij ging verder:

“Twee mannen grepen mijn armen en hielden me vast. De derde man sloeg me vervolgens verschillende keren keihard in het gezicht. Ik probeerde me met mijn benen te verdedigen. Nadat ik ongeveer 20 keer in mijn gezicht geslagen was viel ik op de grond. Vervolgens begonnen alle drie mannen me te schoppen, in mijn gezicht en op mijn lichaam. Ik heb nu een gebroken neus, overal bulten, een blauw oog, en een verwoeste kaak, mond, lippen en neus. Ik heb zelfs een gebroken duim.”

Anna Göransson, de woordvoerder van de plaatselijke politie in Malmö, bevestigt dat de aanval inderdaad heeft plaatsgevonden. Zij legt uit:

“Het slachtoffer was aan het eten in een fastfoodrestaurant toen hij benaderd werd door een vreemde die hem opeens lastig begon te vallen. Dit resulteerde in een worsteling, en de onbekende dader sloeg het slachtoffer. Hij viel op de grond en werd vervolgens verder mishandeld. Omdat hij gewond geraakt was aan zijn gezicht werd hij overgebracht naar het ziekenhuis.”

Göransson laat het dus iets minder erg klinken dan het was — zo rolt politiekcorrect links immers, zeker in Zweden — maar kan de waarheid niet verdoezelen: deze arme man werd in elkaar geschopt omdat hij toevallig een beetje op Trump lijkt.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

92 reacties

 1. Mar

  Die moslims moeten even langs Hans Anders.

  1. zomaar

   of toch maar alle moslims , uit het westen terug sturen?, dit incident staat niet op zichzelf!, steek en schietpartijen binnen een stad b,v Amsterdam .

   zijn schering en inslag , elke week minstens een !.

 2. Norman Corinth

  Gelet op de obscure bronnen waarop dit bericht is gebaseerd is er geen zinnige reden om te veronderstellen dat het op de werkelijkheid is gebaseerd.

  1. Mar

   Als er Jihadwatch staat, komt de pot zout op tafel.

  2. Wachteres

   Natuurlijk niet Simon. Zoiets gebeurt gewoon niet. Tenminste niet als er moslims bij betrokken zijn.

   Opmerkelijk is wel dat een bekend persoon het slachtoffer is, dus kan daar niet mee gesjoemeld worden, lijkt me.

   Het is wel mogelijk dat de kranten die jij niet obscuur vindt – het bericht komt uit een Zweedse krant – er liever niet over berichten, juist omdat er moslims bij betrokken zijn.

   Wat dat betreft zijn die net zo schijnheilig, als jij bent.

   Tja, politiek-correct, nietwaar? Wat hebben jullie toch met de fundamentalistische islam, dat je die steeds maar weer in bescherming neemt?

   Een zekere zielsverwantschap?

   Je weet waarschijnlijk wel dat er landen zijn waar je de identiteit van de dader al niet meer mag noemen, tenminste als die een moslim is?

   Mocht de dader uit China komen – om maar een land te noemen – dan is dat natuurlijk geen probleem.

    1. Norman Corinth

     @Wachteres,

     Avpixlat is een vies racistisch blog.

     Het wordt steeds duidelijker waar u uw informatie vandaan weet te scharrelen.

   1. Norman Corinth

    @Wachteres,

    De Zweedse krant waar u naar verwijst is Fria Tider, een extreem-rechts en islamofoob leugenblad.

    U hoopt kennelijk dat het allemaal gebeurd is maar u doet er verstandig aan dit soort berichten met een pot zout te nemen.

  3. Vabis

   Dat van der Galien jou hier nog tolereert is echt apart te noemen, je doet niet anders als zijn bronnen afdoen als zijnde gelogen.

   Alsof islamitisch geweld in Scandinavië niet voor zou komen.

  4. Sniper666

   @ N.C.

   Norma, je bent de grootste struisvogel ter wereld!

  5. Ali Yas

   Ceteris kan zich beter Thomas noemen. Hij moet de bulten kennelijk met zijn eigen handen voelen om het te geloven. Nou vooruit:

   http://www.sydsvenskan.se/2016-11-12/stjarnkrogare-misshandlad-pa-snabbmatsrestaurang

 3. Wachteres

  http://www.dagelijksestandaard.nl/2016/07/migranten-lachen-zich-kapot-zweedse-politie-deelt-verkracht-me-niet-bandjes-uit/

  De moslimverkrachtingen in Zweden zijn volgens Simon ook leugens.

  Toch merkwaardig dat de politie zo creatief moet zijn en armbandjes uitdeelt, waarop staat dat de vrouwen liever niet verkracht willen worden.

  In Duitsland zijn de politiek-correcten nog inventiever. Vrouwen krijgen het advies om:

  Een armlenge afstand van de verkrachters houden.

  Politiek-correct: KNETTERGEK en LEVENSGEVAARLIJK.

  Dat moet Simon toch wel met me eens zijn.

  1. Wachteres

   http://www.dailymail.co.uk/news/article-3933900/Swedish-chef-TV-star-attacked-gang-men-fast-food-restaurant-looking-like-Donald-Trump.html

   Swedish chef and TV star is attacked by a gang of men in fast food restaurant for looking like Donald Trump

   Anders Vendel was repeatedly punched and kicked in the face in Malmo
   Told Facebook followers he had been attacked for looking like ‘Mr Trump’
   Blond chef runs exclusive More Bistro and has also appeared on television

   A Swedish chef and television star has been attacked by a gang of men in a fast food restaurant – for looking like US President elect Donald Trump, it has emerged.

   Anders Vendel said he was repeatedly punched and kicked in the face and head by three men at the food outlet in Malmo, southern Sweden.

   After receiving treatment in hospital, he told his Facebook followers he had been targeted because he looked like ‘Mr Trump’.

   En Simon blijft gewelddsdige moslims maar in bescherming nemen. volgens hem liegt die man op internet. Hij fantaseert maar wat.

   Is het mogelijk dat Simon zo’n laf karakter heeft dat hij in feite deze gewelddadige figuren bewondert, omdat zij iets doen wat hij niet durft, maar wat hij o zo graag zou willen durven?

 4. nick

  “De ISLAM is een groot probleem en de Europeanen zijn gek dat ze dat niet inzien,”

  Het is een historische fout geweest van vele politieke generaties in het westen om de Islam hier binnen te halen.De politieke partijen die de laatste 50 jaar onze samenleving door hun vernieuwingsdrift en migratiebeleid blijvend hebben ontwricht zijn niet van zins hun wanbeleid te erkennen en de noodzakelijke wetswijzigingen bespreekbaar te maken. Zij laten het liever aankomen op onvermijdelijke burgeroorlogen of de vernietiging van de Westerse cultuur en samenleving. Zij maken exact de zelfde fout die de westerse wereld in de dertiger jaren maakte ten opzichte van het nazi regime.

  https://zlj13051967.wordpress.com/2016/11/13/europa-nog-steeds-niets-begrijpt-van-de-islam/

 5. Wachteres

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-3477510/Migrant-attacks-conspiracy-hide-truth-Europe-s-liberal-country-Sweden-stopped-citizens-discussing-refugee-influx.html

  How Europe’s most liberal nation gagged its own people on migration attacks: The Swedish conspiracy to hide the truth about the refugee influx

  Stockholm train station is where a ‘group of neo-Nazis attacked refugees’
  Around the same time as woman, 22, was allegedly murdered by migrant
  Despite reports no migrants have told police they were assaulted at station
  If exaggerated, it could have made Swedes less ready to voice their worries

  The Swedish government seized the moral high-ground in Europe by offering shelter to almost anyone who knocked. Those who criticised the radical plan were condemned as racist in what has become the EU’s citadel of political correctness. By last year, 16 per cent of Sweden’s population was foreign-born – many of them from Muslim countries. As the migration crisis has escalated, any citizen who questioned whether the country could afford such largesse and expressed concerns about its changing culture has been accused of bigotry.

  ‘The Left – that is to say the Swedish media and establishment – is not interested in debating mass immigration. They are ideologically committed to imposing it come what may, for the greater good, and anybody who disagrees is a fascist, a Nazi, or a racist.’

 6. NederNederlander

  Dat doen moslims niet joh allemaal leugenaars!! (sarcastisch bedoeld voor dat er een verkeerde conclusie genomen wordt)

  1. Vabis

   Nu moet ik eerlijk bekennen dat ik het die Zweden eigenlijk best wel gun, het is Zweden zelf die dit minderwaardige vieze stinkvolk en masse heeft binnengehaald binnen hun grenzen!

 7. Beukman

  Michael schrijft:

  “Zoals gebruikelijk komt de haat en het geweld niet van rechts, maar van links én uit islamitische hoek.”

  Welnee, was de wereld maar zo overzichtelijk. Haat en geweld komen van onverdraagzame mensen. En die zijn zoals ik het zie gelijkelijk verdeeld over alle politieke gezindten:

  “Veel meldingen van racisme na verkiezing Trump.
  Sinds de verkiezing van Donald Trump dinsdag zijn er veel verhalen verschenen in Amerikaanse media – en op sociale media – van racistische incidenten. In een aantal gevallen noemden degenen die etnische minderheden racistisch bejegenden Trump bij naam.”

  Lees verder (sterke maag vereist):

  http://www.ad.nl/dossier-amerikaanse-verkiezingen/veel-meldingen-van-racisme-na-verkiezing-trump~ab5c3e33/

  1. Wachteres

   `Beukie, het gaat hier om islamitisch geweld dat door jullie voortdurend wordt ontkend.

   Zweden is met Denemarken van een beschaafd land naar ‘the rape capital of the West” afgegleden.

   En je mag drie keer raden hoe dat komt.

   1. Wachteres

    Het bericht met statistieken! komt van The Independent.

    Helaas schiet dat weg als ik het plaats.

    1. Beukman

     @Resje
     Om wegschieten te voorkomen, noet je de combinatie “se*” in de link (*=x) verwijderen. Maak er bijvoorbeeld “se*” van, en zet erbij dat * moet worden vervangen door x.
     Dus zo:

     http://www.independent.co.uk/news/world/europe/sweden-and-denmark-have-highest-number-of-se*ual-assaults-in-europe-a6800901.html

     1. Wachteres

      Bedankt Beukie, ik moet het wel oefenen voor ik het begrijp.

     2. Wachteres

      Waarom moet dat eigenlijk , is DDS tegen ‘vieze woorden’, zoals

      s e x / s e k s 😀

      Het schoot mij inderdaad weer weg. Vandaar dat ik het zo probeer.

     3. Beukman

      @Resje
      DDS heeft een nogal strak spamfilter, dat berichtjes tegenhoudt waarin woorden staan als s*x, p*rn, m*dicine, dr*gs, plus een aantal minder voor de hand liggende.
      Het voordeel is dat DDS inderdaad niet wordt volgespamd door adverteerders. Dit spaart meteen een moderator uit.

      Het is wel verstandig om berichtjes even met ctrl-c te kopiëren voor je ze potst, want een enkele keer is het niet op het eerste gezicht duidelijk waar het probleem zit.
      Om een voorbeeld te geven: een woord als bevolkingse*plosie (lees voor * een x) wordt óók tegengehouden.
      Het is dan een leuk puzzeltje om het probleemwoord te vinden: trial and error.
      Maar ik denk dat jij wel van puzzeltjes houdt eigenlijk. 🙂

     4. Beukman

      Ik heb nóg een wegfloepwoord voor je, @Resje: spr*y.

     5. Wachteres

      Ja maar ik snap hier geen donder van.

     6. Beukman

      @Resje
      Maar je begrijpt in ieder geval hoe te voorkomen dat je reacties wegfloepen? Geen opeenvolgingen gebruiken van letters die samen verboden woorden vormen. Dat zijn woorden als spr*y, s*x, dr*gs, etc. Die opeenvolgingen komen soms voor in onverwachte woorden, zoals verkeerse*amen. Een pots met het woord verkeerse*amen floept dus keihard weg.

      Geef maar een seintje mocht je meer uitleg willen.

   2. Beukman

    @Resje
    Michael ontkent dat rechts ook geweld gebruikt. Dat wilde ik even rechtzetten.
    Wat seksueel geweld in Zweden betreft: ik heb al vaker uitgelegd dat statistieken kunnen liegen.

    Het verkrachtingspercentage ligt in Zweden 30 keer zo hoog als in India. Denk jij dat er in India, waar met name vrouwen uit de laagste kasten niks waard zijn, dertig keer zo weinig vrouwen worden verkracht? Of zou er iets anders aan de hand zijn?
    Zou jij aangifte doen van verkrachting als je een Indiase vrouw uit de laagste kaste was die slachtoffer was geworden van verkrachting?

    Een statisticus ontdekte niet zo lang geleden dat het aantal kidnaps in Australië 30 keer zo hoog ligt als in Colombia. Hoe is dat mogelijk?, vroeg hij zich af. Hij stuitte op het volgende.
    In Australië bestaat er een wet waarbij geschillen tussen gescheiden ouders over de voogdij van hun kinderen wettelijk al vrij snel “kidnap” heten. In tegenstelling tot Colombia.

    In Zweden steeg het aantal verkrachtingen explosief vanaf het moment dat
    a) de definitie van wat verkrachting was aanmerkelijk werd verruimd,
    b) het vrouwen aanzienlijk makkelijker en minder vernederend werd gemaakt om aangifte te doen, en
    c) voortaan ieder mogelijk geval van verkrachting apart werd meegeteld. Dus als een vrouw bij de politie komt en zegt dat ze het afgelopen jaar elke dag door haar man is verkracht, dan zijn dat 365 aangiften wegens verkrachting.

    Tja, zo kom je er wel.

    1. Wachteres

     Beukie, je kunt mooie verhalen vertellen, maar het feit blijft dat moslims de verkrachters bij uitstek zijn.

     Dat is geen wonder als hen wordt verteld dat de vrouwen naar hun seksuele pijpen moet dansen en dat ‘ongelovige vrouwen’ er zijn om verkracht te worden.

     Dat zeggen ze zelf en in GB is zelfs een moslim vrijgesproken. omdat hij ‘niet wist dat hij geen vrouwen mocht verkrachten’. Een erg jong meisje, goddomme!.

     Dat politiek-correct dit tuig in bescherming neemt, vind ik de grootste schande uit de hedendaagse geschiedenis.

     De toekomst zal dat ook uitwijzen. Dat jij daaraan meedoet en je niet schaamt is voor mij een raadsel.

     En eh … In Zweden zelf is de verkrachtingsgolf immens gestegen, als dat wordt vergeleken met wat er gebeurde voor de islam er was.

     Vrouwen kunnen in bepaalde wijken maar beter niet op straat lopen, vooral ’s avonds niet.

     Dat is trouwens in heel Europa al het geval. We kunnen echt blij zijn met de multiculturele linkse droom. Die zal zich als een nachtmerrie manifesteren.

     1. Beukman

      Ja @Resje, de “verkrachtingsgolf” in Zweden is precies gestegen op het moment dat

      a) de definitie van wat verkrachting was aanmerkelijk werd verruimd,
      b) het vrouwen aanzienlijk makkelijker en minder vernederend werd gemaakt om aangifte te doen, en
      c) voortaan ieder mogelijk geval van verkrachting apart werd meegeteld. Dus als een vrouw bij de politie komt en zegt dat ze het afgelopen jaar elke dag door haar man is verkracht, dan zijn dat 365 aangiften wegens verkrachting.

      Wat een toeval, he?

     2. Norman Corinth

      @Wachteres,

      Uw bewering dat moslims ‘verkrachters bij uitstek zijn’ is een islamofobe leugen. Moslims zijn mensen zoals anderen en er is geen enkel bewijs of aanwijzing dat ze zich meer aan verkrachting schuldig maken dan andere mensen.
      Uit de bronnen die u hier over moslims aanvoert concludeer ik dat u de leugen eert en de waarheid minacht. Het is volstrekt duidelijk dat uw bronnen propagandasites van moslimhaters zijn. U voegt zich in dit smerige racistische koor en daar kan ik weinig goede woorden voor over hebben.

   3. Norman Corinth

    @Wachteres,

    De op islamofobe sites eindeloos rondgepompte verhalen over ‘islamitische verkrachtingen’ zijn al heel vaak doorgeprikt en hebben weinig met de werkelijkheid te maken. De enige werkelijkheid is de zieke behoefte van moslimhaters om dit soort verhalen te verzinnen.

    1. Vabis

     Er is helemaal niets doorgeprikt smerige leugenachtige kankerlul!

     1. Peter Selie

      Beste Vabis laat je niet zo opnaaien door dit narcistisch stuk uitgekotst halal vreten. Men geeft deze linkse lamlul veel te veel aandacht en daardoor groeit hij of zij in zijn rol als TROLL.

     2. Beukman

      Ja hoor @Vaatje, dat verhaal over die Zweedse verkrachtingen heb ik al zeker 72 keer doorgeprikt. Onder andere hierboven.

     3. Vabis

      Doodziek word ik van die leugenachtige smerige teringhufter met zijn bekakte scheve teringmuil….

     4. Vabis

      En ook jij hebt niets doorgeprikt Beuklul!

     5. Beukman

      Waarom ben jij op maandag toch altijd zo hardleers Vabis? Of heb je mijn berichtje gemist?
      Komt ie nog eens:

      Het verkrachtingspercentage ligt in Zweden 30 keer zo hoog als in India. Denk jij dat er in India, waar met name vrouwen uit de laagste kasten niks waard zijn, dertig keer zo weinig vrouwen worden verkracht? Of zou er iets anders aan de hand zijn?
      Zou jij aangifte doen van verkrachting als je een Indiase vrouw uit de laagste kaste was die slachtoffer was geworden van verkrachting?

      Een statisticus ontdekte niet zo lang geleden dat het aantal kidnaps in Australië 30 keer zo hoog ligt als in Colombia. Hoe is dat mogelijk?, vroeg hij zich af. Hij stuitte op het volgende.
      In Australië bestaat er een wet waarbij geschillen tussen gescheiden ouders over de voogdij van hun kinderen wettelijk al vrij snel “kidnap” heten. In tegenstelling tot Colombia.

      In Zweden steeg het aantal verkrachtingen explosief vanaf het moment dat
      a) de definitie van wat verkrachting was aanmerkelijk werd verruimd,
      b) het vrouwen aanzienlijk makkelijker en minder vernederend werd gemaakt om aangifte te doen, en
      c) voortaan ieder mogelijk geval van verkrachting apart werd meegeteld. Dus als een vrouw bij de politie komt en zegt dat ze het afgelopen jaar elke dag door haar man is verkracht, dan zijn dat 365 aangiften wegens verkrachting.

      Tja, zo kom je er wel.

     6. Norman Corinth

      @Peter Selie,

      Trollen argumenteren niet, dat doe ik wel en ik onderbouw mijn standpunten ook.
      Vanuit deze definitie moet ik vaststellen dat @Vabis en u wel trollen zijn.

     7. Vabis

      Je bullshit herhalen maakt het nog niet tot waarheid Beuklul!

     8. Beukman

      Vabis brult:

      “Je bullshit herhalen maakt het nog niet tot waarheid Beuklul!”

      Goed gezien, buddy. Het was de eerste keer dat ik het plaatste al waar.

     9. Floris

      @ Beukman.

      De zaken die je aankaart inzake de statistieken in Zweden kloppen wel, maar dat is maar één kant van de medaille. Het is immers zeer wel mogelijk dat er wel degelijk meer verkrachtingen dan vroeger plaatsvinden, zij het minder dan de statistieken aangeven. Je hebt dus, zoals Vabis stelt, niets doorgeprikt. Je hebt hooguit iets afgezwakt.

      Heb je nog iets over Rotherham te zeggen of is dat ook nooit gebeurd?

     10. Floris

      Wachteres schreef:

      “Dat politiek-correct dit tuig in bescherming neemt, vind ik de grootste schande uit de hedendaagse geschiedenis.”
      —————————————————————–
      +1

      De verklaring moet zijn dat mensen als Norman/Beukman werkelijk denken dat moslims niet anders zijn dan andere mensen. We komen dan uit op het gelijkheidsevangelie dat zo’n beetje de grondslag vormt van het linkse gedachtengoed.

      Moslims zijn echter met een totaal ander gedachtengoed opgevoed als westerlingen en hanteren een totaal ander normen- en waardenpatroon. Uiteraard heeft dat gevolgen voor hun daden. Niet bij allemaal, maar wel bij velen.

      Een kind kan dat begrijpen, maar een linksmensch kennelijk niet.

     11. Floris

      Nick citeerde in post 4:

      “Het is een historische fout geweest van vele politieke generaties in het westen om de Islam hier binnen te halen.De politieke partijen die de laatste 50 jaar onze samenleving door hun vernieuwingsdrift en migratiebeleid blijvend hebben ontwricht zijn niet van zins hun wanbeleid te erkennen en de noodzakelijke wetswijzigingen bespreekbaar te maken. Zij laten het liever aankomen op onvermijdelijke burgeroorlogen of de vernietiging van de Westerse cultuur en samenleving. Zij maken exact de zelfde fout die de westerse wereld in de dertiger jaren maakte ten opzichte van het nazi regime.”
      ——————————————————————-
      Dit is volledig juist. En mensen als Norman/Beukman zijn medeplichtig.

     12. Beukman

      @Floris (#37)
      Dit gaat niet over Rotherham, Floris, dit gaat over aanrandingen in Zweden. In de paar jaar nadat de wet was aangepast zoals vermeld, dat was in 2005, is het aantal aangiftes van aanranding bijna verdrievoudigd. Het is aan degenen die beweren dat dit door toedoen van moslims is geschied, of deels door moslims, om dit cijfermatig te onderbouwen. Wat verrekte moeilijk zal worden, aangezien Zweedse justitie misdaad niet uitsplitst op etniciteit.
      Ik geef je verder in overweging dat bij het gros van de aanrandingen de dader een bekende van het slachtoffer is.

      Voorbeelden gegeven van hoe statistieken je in de luren kunnen leggen: in Australië worden er per 100.000 inwoners ongeveer 30 keer zoveel mensen gekidnapt als in Colombia. Hoe kan dat? Colombia is toch HET kidnapland?
      Ja, maar in de Australische wet vallen geschillen over de voogdij, waarbij een kind door de “verkeerde” ouder wordt meegenomen, ook onder kidnap; in Colombia niet.

     13. Floris

      Je hoeft niet in herhaling te vallen, Beukman. Ik had je de eerste keer ook wel begrepen.

      En natuurlijk gaat het niet alléén over Zweden. Het gaat om allerlei wantoestanden (niet alleen seksueel geweld) over heel West-Europa door toedoen van moslims.

      Hoe je daarvan weg kan blijven kijken is een gotspe.

     14. Beukman

      Wie aan de hand van statistieken wantoestanden in samenhang met moslims wil aantonen, moet eerst haar huiswerk beter doen, @Floris. In dat eindeloos geryclede verhaal over Zweden zit een gat zo groot als een hoepel. Waarom het dan toch blijven herhalen? Heeft de potstser soms een politieke agenda?

     15. Norman Corinth

      @Floris,

      U lijkt in te zien dat sterke verhalen over de verkrachtingsgolven in Zweden gemanipuleerde leugens zijn. Mogelijk voert u dat ook tot het voortschrijdende inzicht dat er geen enkele reden is voor uw generaliserende stelling dat moslims minderwaardige wezens zijn die meer dan andere volken of gelovigen tot verkrachting en het plegen van geweld zijn geneigd. Daarvoor bestaat geen enkel bewijs of logica en is slechts racistische propaganda, vergelijkbaar met de wijze waarop antisemieten generaliserend Joden als minderwaardige en gewelddadige wezens wegzetten.

      In dit verband is het wel een prikkelend gegeven dat in de decennia waarin we als Nederland asielzoekers opvangen er geen enkel geval van verkrachting door een asielzoeker bekend is terwijl vanuit de autochtone bevolking er maandelijks gemiddeld 23 aangiftes van verkrachting worden gedaan. Is het niet denkbaar dat de behoefte van veel moslimhaters om moslims generaliserend als verkrachters te stigmatiseren moet worden gezien als een projectie van blanke mannen en vrouwen in een vrouwonvriendelijke cultuur?

     16. Floris

      Dat verband valt in Zweden inderdaad niet via statistieken aan te tonen want er wordt niet op etniciteit geregistreerd. Een kritisch mens vraagt zich dan meteen af waarom dat niet gebeurt. Enig idee Beukman?

      En heb je enig idee waarom het zo lang heeft geduurd voordat het deksel van de beerput in Rotherham werd gelicht?

      Politiek correctisme, Beukman. Het meest politiek correcte land van Europa is Zweden. Daar wordt de moslim op alle fronten de hand boven het hoofd gehouden, dus we kunnen er gevoeglijk vanuit gaan dat het nog veel erger is dan wat er boven water is gekomen. Niet via statistieken maar via betrouwbare berichtgeving. Ik neem even een bron die jij betrouwbaar acht, Trouw: http://www.trouw.nl/tr/nl/4496/Buitenland/article/detail/4223691/2016/01/13/Migratie-houdt-Zweden-in-wurggreep.dhtml

      Citaat: “Bij ons heeft de politieke correctheid al tien jaar een wurggreep op elk onderwerp dat te maken heeft met immigratie, integratie en vluchtelingen.”

     17. Floris

      NC schreef: “Mogelijk voert u dat ook tot het voortschrijdende inzicht dat er geen enkele reden is voor uw generaliserende stelling dat moslims minderwaardige wezens zijn die meer dan andere volken of gelovigen tot verkrachting en het plegen van geweld zijn geneigd. Daarvoor bestaat geen enkel bewijs of logica”
      ——————————————————————
      Daar bestaat alle logica voor. Dat kan iemand alleen ontkennen als deze niets van de islam weet en wat de positie van de vrouw binnen die fascistoïde vrouwonvriendelijke religie is.

      En de bewijzen liggen voor het oprapen. Zelfs Trouw ziet dat. U kijkt weg en daarmee plaatst u zich buiten elke redelijke discussie hieromtrent.

     18. Beukman

      Nu verdedig je tenminste geen onverdedigbare cijfertjes, @Floris op #46. Zeker bestaat er een politieke correctheid in Zweden, die dingen onbespreekbaar maakt die juist bespreekbaar zouden moeten zijn. Een van die taboes is dat sommige jonge mannelijke asielzoekers elkaar ophitsen en in groepsverband niet met hun poten van meisjes kunnen afblijven.
      We moeten het overigens ook weer niet erger maken dan het is, ik citeer: “Youths are reported to have harassed girls as young as 11 or 12 years old by rubbing themselves against them”, maar het lijkt me dat deze jongeren zo snel mogelijk een lesje moeten krijgen in Zweedse normen en waarden.

      Zonder hun gedrag ook maar enigszins goed te willen praten, kan ik me er wel wat bij voorstellen, bij zo’n groepje adolescenten dat in de euforie van de herwonnen vrijheid in het nieuwe land extra stijf staat van de testosteron. Helaas hebben ze door de strenge scheiding der seksen in het land van oorsprong nooit goed geleerd om met jonge vrije meiden om te gaan, en de codes te herkennen die haar goed- danwel afkeuring communiceren (ik heb dit zelf ook in de praktijk moeten leren, en jij waarschijnlijk ook, al zal de leercurve voor ons kaaskoppen ongetwijfeld minder steil zijn geweest). Om dit aan te pakken, zou het beslist helpen als hun gedrag gewoon eens benoemd werd.

      Voor zover ik weet, valt het in Nederland erg mee met overlast door jonge mannelijke asielzoekers. De profetie van Wilders dat het allemaal potentiële verkrachters zijn, is niet uitgekomen. De verzetsspr*y ligt in de ramsj. Hoe zou het komen dat we in Nederland amper incidenten hebben gehad met dit volk? Interessante vraag.

     19. Floris

      “Nu verdedig je tenminste geen onverdedigbare cijfertjes, @Floris op #46.”

      –> Wanneer deed ik dat dan? Zulke fouten maak ik niet. Ik ben wél van mening dat moslims zich buitenproportioneel schuldig maken aan onder andere seksueel geweld en dat heb ik kenbaar en aannemelijk gemaakt maar bewijzen kan ik het niet als de overheid dergelijke gegevens krampachtig uit het zicht van de burger houdt.

      Wat betreft de rest van je post: Kudo’s. Zo komen we tenminste wat nader tot elkaar.

      (ik had een langere reactie geschreven maar die verdween in het niets – voor de tweede keer vandaag – de software hier moet eens opgepoetst worden denk ik).

     20. Beukman

      @Floris
      Verdwijnende berichtjes: lees even wat ik vandaag aan de Wachteres heb geschreven. Wellicht heb je er wat aan.
      Sowieso altijd je tekst eerst ctrl-c-en voor je hem plaatst.

    2. Sniper666

     @ N. Ctruisvogel

     Ga Dresden bombarderen, doe eens wat nuttigs!

    3. Vabis

     Hé Trouw, de favoriete krant van de Haagse Wim Hutten, ook islamofoob zeker?

     1. Sniper666

      @ Vabis

      Voor de moslims zijn alle niet-moslim vrouwen loslopend wild waar ze mee mogen doen en laten wat ze willen.

    4. Wachteres

     Natuurlijk Simon, de Britse verhalen over verkachtingen zijn ook gefantaseerd.

     Hoe was het ook nog maar? Alleen al in Rotherham 1400?

     http://www.bbc.com/news/uk-england-south-yorkshire-28939089

     Je zou je dood moeten schamen dat je voor die viespeuken opkomt.

     Dat je dat niet doet geeft heel veel te denken

 8. tq1991

  Zoals gebruikelijk komt de haat en geweld van links

  Ja dat komt omdat DDS nooit bericht over rechts geweld. Toen de Engelse parlementarier werd doodgestoken om de brexit zag ik hier niks staan. Het moet eerst een moslim zijn. Ja zo kan ik het ook.

 9. Wachteres

  http://www.elsevier.nl/nederland/opinie/2016/11/heersende-elite-zet-kiezer-weg-als-boze-en-domme-burger-400402/

  Heersende elite zet kiezer weg als boze en domme burger

  Het zijn dezelfde mensen die sinds de revolte van Pim Fortuyn met het verketteren en vernederen van andersdenkenden bezig zijn. De Nederlandse publieke omroep en alle andere staatsmedia in Europa zijn wanhopig geworden. Ze zijn in paniek. Jeroen Pauw had zelfs D66-leider Alexander Pechtold uitgenodigd om met de ‘boze burger’ te praten. Wat een klucht!

  Ach, de politiek-correcte elite dreigt al jaren, dat zijn we wel gewend.

  Dat zij dom volk achter zich krijgen die hetzelfde gaan roepen is triest.

  Zelfs/ook op DDS krijgen we ermee te maken.

  1. Mar

   @Wachteres

   Zonder te kijken wist ik al dat het een stuk van Afshin Ellian was.

   Dan kun je wel verwachten dat ook hij een punt over het hoofd ziet. Burgers in Amerika zijn boos op die lui in Washington, die in de Senaat en het Huis van Afgevaardigden zitten. De Republikeinen hebben hierin al 6 jaar de meerderheid en hebben meerdere malen plannen/wetten gedwarsboomd, puur en alleen omdat ze van Obama afkwamen. Het kon ze helemaal niets schelen dat door het gehele land overheidsinstanties gesloten werden, mensen geen geld kregen toen zij de begroting blokkeerden.

   Die mensen zitten er nog steeds en kunnen Trump net zo makkelijk dwarszitten.

   Democraten hebben de naam “politieke elite” maar de Republikeinen de daden. Niet voor niets is die partij verscheurd.

 10. RzzR

  Een belangrijk begrip om hier te noemen is ‘zondebok’. De joden werden verantwoordelijk gemaakt voor grote gebeurtenissen, zoals het Duitse verlies van de Eerste Wereldoorlog en de economische crisis, terwijl ze hier geen schuld aan hadden.

  Filmclips
  De filmclips zijn onderdeel van het pakket Lesgeven over Anne Frank, vooroordelen en discriminatie voor op Pabo’s.

  Lees meer
  Weimar, Aufmarsch der Nationalsozialisten
  Het antisemitisme van Hitler
  De drie belangrijkste redenen voor de jodenhaat van Hitler.

  Meer
  This poster advertised a speech that Hitler was due to make in May 1920.
  Adolf Hitler en de NSDAP
  Visuele geschiedenis op de Tijdlijn

  Meer
  Maar door de joden hiervan wel de schuld te geven, creëerde Hitler een vijandbeeld. Volgens de nazi’s bestond de oplossing voor de problemen eruit om de joden uit de samenleving te verbannen. Met deze politieke boodschap en de belofte om van Duitsland een economisch sterk land te maken heeft Hitlers partij de verkiezingen gewonnen in 1932.

  1. Sniper666

   @ RzzR

   Nee Nee Nee. DENKfout. Joden zijn een ras, en moslims niet.

 11. RzzR

  https://www.youtube.com/watch?v=0Xzmprkpxac

  Why Can’t They See The Truth? Psychologists Help 9 11 Truth Deniers

  Voor het Grootste deel van Haloperidol nodig hebbent Nederland

  70 jaar en nog steeds snappen de megaultjes nog niet waarom de Nazis de Reichstag afbrandden, om zo maar de schuld in de schoenen te schuiven van een onschuldige bevolking

  Oh wat is dat toch die Reichstag, ik snap het niet Hersens Kapoet…….

 12. RzzR

  Bijna zeven jaar geleden al vond de Association of American psychologists and therapists het al nodig om een film op Youtube en andere kanalen te zetten, over wat er nu werkelijk bewezen kan worden, en zij associeren geloof in het officiele verhaal van de Amerikanker overheid als reden jou te kenmerken als iemand die lijdt aan Cognitieve dissonantie………

  Cognitieve dissonantie komt o.a, veel voor bij mensen die veel hallucieneren, u weet wel mensen die last hebben van bijvoorbeeld schizophrenie, maar ook bij bevolkingen die alleen maar eenzijdige informatie krijgen en dan geconfronteerd worden met een hoop niet zulke eenzijdige informatie, denk bijvoorbeeld maar aan de cognitieve dissonantie die mensen, nou ja mensen……. hadden zo in de April en Meidagen van1945, toen plotseling geconfronteerd met een hele andere realiteit, gelukkig enkele van die eenzijdige honden zichzelf van het leven beroofde, wat een mooie tijd was dat, toen de kankermegaulen tenminste zichzelf afmaakte ipv achter eenzijdige informatie verschaffende waardeloze honden aan te lopen…..

  Zeven jaar en in Nederland en in het land van de Kankahmegaulen, hoe kan het ook anders, zeggen omhooggevallen sprookjesvertellers nog steeds:

  Komplot Theorie

  Een theorie is per definitie waar, anders is het een hypothese………….

  Ongeschoolde TV-presentatoren, die de woorden Komplot en theorie bij elkaar brengen en niet snappen dat een NIST rapport een lagere status heeft dan een Theorie

  Te waardeloos dan een andere naam te krijgen dan Dr. Goebbels, als zelfs de TV presentatoren te laag zijn opgeleid om te weten wat het verschil is tussen een hypothese en een THEORIE, waar mensen een nobel prijs voor krijgen, dan leef je in het land der mongolen.

  1. Beukman

   @RzzR

   Waarom schrijf jij niet een boek?

   1. van Urk

    Misschien heeft ie ooit eens een boek geschreven beste Beukman. Je weet het maar nooit. Al zou ik dan wel graag de titel ervan willen weten.

 13. RzzR

  Een theorie is een set complexe concepten die op een redelijke wijze met elkaar op een logische en vaak wiskundig onderbouwde manier aan elkaar verbonden worden, veelal zijn deze concepten natuurwetten (waar een kind al mee om leert gaan) natuurlijke phenomenen en processen die samen zo in elkaar gepuzzeld worden dat een theorie een voorspellend karakter krijgt………….

  Een Theorie kan alleen de status van theorie hebben als er NOG NOOIT ENIG BEWIJS IS GELEVERD DOOR WIE DAN OOK, OVER OOK MAAR HET KLEINSTE PUNTJE IN DIE THEORIE

  Ofwel de status Theorie is de hoogste status die een set concepten kan behalen en dat betekent per definitie KA-TSJING, 1 miljoen Euro, oh nee, 9 honderduizend ofzo, en men mag maar 1 keer een Nobelprijs in ontvangst nemen per afzonderlijk wetenschappelijk veld, vandaar dat Albert Einstein maar voor 1 theorie de Nobelprijs kreeg, Quantum mechanica, maar er zijn mensen op deze planeet die er drie hebben gehad, theorieën gemaakt in 3 verschillende wetenschapsvelden………

  Complot theorie, ik zal je er eens eentje noemen: Balthasar Gerards, Philips de Tweede en Willem de Zwijger, dat is een Komplot theorie en de bewijzen zijn:

  Twee Kogelgaten in een muur in Delft.

  Komplot twee of meer mensen die samenzweren om iets illegaals te doen………

  Theorie per definitie waar, anders is het een hypothese…………

  Nog 1 uit mijn wetenschappelijk gebied 15 advocaten komen te samen aan een meer in Berlijn, 20 Januari 1942, Hitler’s beste generaal Von Reichenau is net gestorven aan een harinfarct, de oorlog in het Oosten loopt niet voorspoedig en deze 15 advocaten komen 90 minuten lang samen, vertellen elkaar een grappen en grollen, roken een sigaar en drinken wat whiskey, 11 miljoen Joden zullen in Europa afgeslacht moeten worden…….

  Wannsee conferentie twee of meer advocaten die samenzweren om iets illegaals te gaan doen

  Check

  Er is nog nooit bewijs geleverd dat dit niet heeft plaatsgevonden

  Check

  Het bewijs, het laatste en enige overgebleven document, de notulen van Adolph Eichmann gevonden in een kabinet van ene minister Luther van het Reichsprotectoraat te Polen………

  Check

  Komplot Theorie, omdat als het niet waar zou zijn, dan zou men het een Komplot hypothese noemen………………………

  Een land vol met kankahmegaulen………..

  te waardeloos om een verschrikkelijke dood te mogen sterven in de schaduw van mijn nog stomende plasje diarree, maar als u wenst deze grootste eer in ontvangst te mogen nemen, een brief voor applicatie, handgeschreven, juiste titels, tienvoud, blauwe inkt en ik zal kijken of ik voor u een even wat schaduw kan creëeren.

  1. van Urk

   “De wetende is karig met zijn woorden: de woordenrijke is onwetend” Lao-Tse Chinees filosoof

  2. Norman Corinth

   @RzzR,
   Uw vermogen geanimeerd met uzelf in gesprek te zijn staat niet ter discussie; dat doet u heel goed.
   De dialoog met anderen aangaan lijkt u wat minder gemakkelijk af te gaan. Ik vind dat echter absoluut geen probleem: geen enkele bijdrage van u prikkelde me nu toe tot een inhoudelijke reactie.

  3. Beukman

   @RzzR
   Het is een beetje lang en veel allemaal. Daarom een willekeurig zinnetje uit je verhaal:

   “Complot theorie, ik zal je er eens eentje noemen: Balthasar Gerards, Philips de Tweede en Willem de Zwijger, dat is een Komplot theorie en de bewijzen zijn:
   Twee Kogelgaten in een muur in Delft.”

   Er zaten drie kogels in het pistool van Gerards, die Oranje alle drie raakten. Twee kogels eindigden hun reis in de muur. Dus wat is je punt?

 14. van Urk

  Maar ..die arme kerel is in elkaar gerost en dat is op de foto te zien, een duidelijke feit! En niemand behalve het slachtoffer weet exact wie de dader(s) nou kunnen zijn of hoe hij of zij eruit zag(en)? Vreemd..

 15. pejoar

  misschien moet ie nog maar een keer in elkaar geramd worden.

  1. van Urk

   pejoar@ Om het voor de duidelijkheid zeker te weten bedoel je? Met dichtgeslagen ogen wordt het al een beetje lastig om de daders te (er)herkennen.

 16. RzzR

  Een Theorie heeft dus per definitie, anders is het een hypothese, elke vorm van Kritiek doorstaan…………..anders is het een hersenscheet, er klopt geen bal van en eneen kind kan er gehakt van maken

  Nist Rapport, dat verteld ons dat er twee torens neerstortten op 9-11 2001,

  WTC1 WTC2 en WTC7

  Wie kan er tellen?

  Kankahmegaulen in Nederland niet………..

  Een klein kritiek en het hele rapport is te waardeloos om ook maar bij mij in de buurt te mogen komen

  Reichstag1 rReichstag2 en Reichstag7

  Alleen Kankahmegaulen snappen dat niet……………………

  Een land vol megaulen

 17. RzzR

  Een belangrijk begrip om hier te noemen is ‘zondebok’. De joden werden verantwoordelijk gemaakt voor grote gebeurtenissen, zoals het Duitse verlies van de Eerste Wereldoorlog en de economische crisis, terwijl ze hier geen schuld aan hadden.

  Maar door de joden hiervan wel de schuld te geven, creëerde Hitler een vijandbeeld. Volgens de nazi’s bestond de oplossing voor de problemen eruit om de joden uit de samenleving te verbannen. Met deze politieke boodschap en de belofte om van Duitsland een economisch sterk land te maken heeft Hitlers partij de verkiezingen gewonnen in 1932.

  En in Nederland is er na de moord door vooralNederlanders op 101.000 Joden nog geen drol verandert, toen de joden, en nu de Moslims

  Wat een walgelijk volk……..vooral niet leren van de woorden van Adolf Eichmann

  De transporten liepen zo gesmeerd dat Adolf Eichmann het een genot voor het oog noemde. Jaren later, tijdens zijn proces in Jeruzalem, herinnerde hij zich nog dat de Nederlandse treinen altijd stipt op tijd reden: “Het leverde het personeel immers extra boterhammen met worst op; extra uitkeringen en dergelijke.”

  Nederlandse vrouwen moeten wel gebouwd zijn met de grootste kut, hoe kan je anders geboren worden met een Panzerplaat voor je kop die het goed zou doen op mijn Leopard 2A6 120mm Lang 55 Reinmetal, Krauss Maffei Wegmann and it blows your head clean off.

 18. RzzR

  Dus ze weten niet wie de daders zijn

  MAAR HET ZIJN MOSLIMS DAT IS EEN DUIDELIJK FEIT

  Hallo cognitief dissonant persoon, eerst zeggen dat je weet wie het zijn, de Moslims en dat je weet waarom ze het deden, lijken op Trump, en voorts kan je me niet zeggen wie het zijn?

  VREEMD he?

  WEET JE NOU WEL WIE HET ZIJN OF WEET JE HET NIET?

  wijsheid van Joden:

  Een belangrijk begrip om hier te noemen is ‘zondebok’. De joden werden verantwoordelijk gemaakt voor grote gebeurtenissen, zoals het Duitse verlies van de Eerste Wereldoorlog en de economische crisis, terwijl ze hier geen schuld aan hadden.

  1. van Urk

   Volgens de heer Norman waren het geen moslims en de politiewoordvoerder praat over een dader en niet over daders. Misschien was het toch onze Zwetslana die per ongeluk met haar vliegende schotel tegen deze arme man gebotst is.

 19. RzzR

  En BTW hij lijkt op mij, alleen ziet hij er ietwat ouder uit, en als hij op mij lijkt, dan lijkt hij ook op Reihardt Heydrich, nou zorgen die Zweedse kok en ik er dus voor dat er toch nog 1 positief dingetje over “The face of Evil” gezegd kan worden, tering wat zag hij er goed uit, met dank aan een Zweedse chef en ik.

 20. Gustaafff

  Moet je nagaan wat ze bij de échte Donald Trump willen doen.

  Het Donald-effect; men slaat elkaar in elkaar.

 21. Ni28

  In ieder geval weten wij nu wie wij hier nodig hebben. Iemand als Donald Trump! De EU top a alvast bang en heeft al een nieuwe lading Pampers besteld.

 22. Seneca

  @Rzzr
  heeft u een fobie wat joden betreft? geen enkele (beetje vreemde) reactie van u en u praat maar over joden als een kip zonder kop. dit is zo langzamerhand tamelijk gênant.

  1. van Urk

   Inderdaad! Het gaat alleen maar over Joden, nazi,s en kankahmegaulen alsof zijn vingers al een week aan de toetsenbord zijn blijven gaan hangen.

 23. Wachteres

  http://www.breitbart.com/london/2016/11/14/gender-equal-snow-removal-policy/

  ‘Gender-Equal Snow Ploughing’ Plunges Stockholm into Chaos

  “Politicians in Stockholm said the policy of “gender-equal” snow removal has failed after the weather brought Sweden’s capital to a standstill last week, with hospitals reporting a fourfold increase in broken bones.

  The city switched to a “feminist” system of clearing snow last winter but last week’s burst of snow, which threw the city into chaos, has cast doubt on its effectiveness”`.

  We hoeven en moeten Zweden toch in geen enkel opzicht meer serieus nemen.

  Politiek-correct EN VOORAL LINKS: KNETTERGEK

  1. Norman Corinth

   @Wachteres,

   Met het zonder enige schaamte opvoeren van Breitbart als kennelijk geloofwaardige bron bevestigt u mijn indruk: voor uw islamofobe agenda is geen leugen u te dol.

   1. Vabis

    Het trolletje meent te kunnen bepalen welke bron wel of niet betrouwbaar is, de aandoenlijke kwal!

   2. zomaar

    jou ongeloofwaardigheid kent geen grenzen schijnt !. zeker als het over het door jou geliefden ideologie gaat .

    volgens jou linkse hersentjes , doen moslims zoiets niet !, toch als er een bewijs hiervan op het politie bureau ligt zal het toch wel de waarheid zijn , zeker in een samenleving zoals zweden nu verworden is .

    “Anna Göransson, de woordvoerder van de plaatselijke politie in Malmö, bevestigt dat de aanval inderdaad heeft plaatsgevonden. Zij legt uit:
    “Het slachtoffer was aan het eten in een fastfoodrestaurant toen hij benaderd werd door een vreemde die hem opeens lastig begon te vallen. Dit resulteerde in een worsteling, en de onbekende dader sloeg het slachtoffer. Hij viel op de grond en werd vervolgens verder mishandeld. Omdat hij gewond geraakt was aan zijn gezicht werd hij overgebracht naar het ziekenhuis.”

    en of dat afgezwakt is , zeker als je bijgaande foto bekijkt .

    hier nog iets waarvan jij , van je stoel kan vallen .

    http://www.elsevier.nl/nederland/achtergrond/2016/11/groningse-binnenstad-overspoeld-door-zakenrollende-marokkanen-400719/

    meer, meer van dit tuig , moet ernaar hier komen .

   3. Gratjeb

    Als je een mening hebt lees je zoveel mogelijk wat die mening bevestigd en neig je er toe alles wat je mening tegenspreekt als leugens en kletskoek af te doen. Bekend fenomeen, zo kun je dus radicaliseren, zie de sektarische idioten die alleen maar de bijbel of de koran lezen. Het staat echter buiten discusiie dat het gros van het terrorisme komt van moslims en niet van rechts of links, die meestal elkaar naar het leven staan. Vandaar dat de nationale terrorisme bestrijders hun pijlen vrijwel uitsluitend richten of islamitische terreurdreiging!

   4. Wachteres

    Wat heeft dit artikel met islamofobie te maken. Simon?

    En of jij het gelooft of niet, Zweden is met ‘gender equality’ bezig en dat slaat huizenhoog door.

    http://www.thelocal.se/20150116/stockholm-to-get-gender-equal-snow-ploughs

    Stockholm to get ‘gender equal’ snow ploughs

    Voor degenen – Simon uitgezonderd – die werkelijk geïnteresseerd zijn in de maffe ‘gender equality’ opvattingen van Zweden, hier een uitleg.

    Per slot komen wij alleen maar een paar jaar achter Zweden aan. In Duitsland houdt men zich er ook al mee bezig, dankzij links.

    Aan de ene kant ‘gender equal’ en aan de andere kant opkomen voor de fundamentalistische islam met zijn vrouwenhaat.

    Wie het vatten kan die vatte het.

    1. Wachteres

     Ik kan het niet vaak genoeg benadrukken: Politiek-correct/links:

     KNETTERGEK!

     En Zweden is het ‘lichtend’ voorbeeld.

 24. Wachteres

  http://www.trouw.nl/tr/nl/39683/nbsp/article/detail/4415534/2016/11/15/Chaos-in-Stockholm-door-seksegelijk-sneeuwruimen.dhtml

  Chaos in Stockholm door seksegelijk sneeuwruimen

  Vrouwelijk schuiven Het feministisch sneeuwschuifbeleid in Stockholm heeft hopeloos gefaald. Er viel té veel.

  Het liep anders: de hele stad lag plat

  “Ouders die er zes uur over doen om hun kinderen naar school te brengen, sneeuwhopen die her en der de weg versperren, files bij de eerste hulp. Na dagen van extreem winterweer in Stockholm is de balans wel opgemaakt: het feministische sneeuwschuifbeleid heeft hopeloos gefaald.

  Het was vorig jaar dat de Stockholmse gemeenteraad besloot tot een vrouwvriendelijk sneeuwruimplan. Het schoonvegen van fietspaden en trottoirs moest voorrang krijgen op het sneeuwvrij maken van de ‘mannelijke’ autowegen, vond de linkse coalitie”.

  Het lijkt erop dat de internetsites gewoon een beetjer eerder zijn met hun nieuws dan de linkse MSM.

  Toch stoer dat Trouw de waarheid over het maffe linkse Zweden ook durft te noemen.

  “Gelet op de obscure bronnen waarop dit bericht is gebaseerd is er geen zinnige reden om te veronderstellen dat het op de werkelijkheid is gebaseerd”. Die Simon toch …..

  😀

  1. Wachteres

   Wachteres volgens Simon:

   “Met het zonder enige schaamte opvoeren van Breitbart als kennelijk geloofwaardige bron bevestigt u mijn indruk: voor uw islamofobe agenda is geen leugen u te dol”.

   Trouw blijkbaar ook niet! De ‘islamofobe’ agenda staat bij Trouw ook hoog op het progam.

   Simon moet ons nog steeds uitleggen wat het ‘islamofobe’ aan dit artikel is.

   Hij bewijst weer eens dat hij voortdurend uit zijn nek zwamt en dan terugkrabbelt.

   Donder toch op, etterbak. Ga naar Jopie

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.