'Spirituele' leider Moslimbroederschap: 'Vermoord de joden!'

Geen categorienov 10 2016, 10:00
Lekker hoor: radicaal-islamitische 'tolerantie' in actie.
Sjeik Yusuf al-Qaradawi, die feitelijk de spirituele leider van de Moslimbroederschap is, heeft vorige week woensdag weer eens bewezen dat moslimfundamentalisten antisemitisch tot op het bot zijn. En dan bedoel ik niet op de 'schelden, schelden, schelden'-manier, maar op de 'bommen, bommen, bommen'-manier.
Deze sjeik tweette vorige week namelijk een reeks tweets waarin hij moslims opriep om joden massaal over de kling te jagen. Hij schreef:

"Zullen de rechten van de islamitische gemeenschap hersteld worden en zullen onze heilige plaatsen gerenoveerd worden na de bevuiling van de joden, door onze heilige strijders en de passie van eerlijke mannen?"

Vervolgens promootte hij een initiatief van de Islamic Jihad Movement in de Palestijnse gebieden. Die groep is, hoe kan het ook anders, een terroristische organisatie. Dat plan houdt in dat Israël niet langer erkend wordt en dat 'het Palestijnse land bevrijd' moet worden. Met andere woorden: Israël moet letterlijk van de kaart geveegd worden.
Waarom dit opvallend is? Omdat Al-Qaradawi en zijn Moslimbroederschap tegenwoordig maar al te vaak gepresenteerd worden als 'gematigde islamisten.' Een soort van moslimdemocraten maar dan anders. Er zijn zelfs mensen die de daden van de Egyptische president Al-Sisi afkeuren omdat hij zijn voorganger, de Moslimbroeder Morsi, met geweld afzette. Morsi zou dat niet verdiend hebben omdat hij een 'democraat' was, en zo verder.
Dat is dus je reinste onzin. De Moslimbroeders zijn een antisemitische, gewelddadige, radicaal-islamitische organisatie. Er is werkelijk niets gematigd aan ze. Het zijn haters eersteklas; echte islamofascisten.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten