‘Spirituele’ leider Moslimbroederschap: ‘Vermoord de joden!’

Lekker hoor: radicaal-islamitische ‘tolerantie’ in actie.

Sjeik Yusuf al-Qaradawi, die feitelijk de spirituele leider van de Moslimbroederschap is, heeft vorige week woensdag weer eens bewezen dat moslimfundamentalisten antisemitisch tot op het bot zijn. En dan bedoel ik niet op de ‘schelden, schelden, schelden’-manier, maar op de ‘bommen, bommen, bommen’-manier.

Deze sjeik tweette vorige week namelijk een reeks tweets waarin hij moslims opriep om joden massaal over de kling te jagen. Hij schreef:

“Zullen de rechten van de islamitische gemeenschap hersteld worden en zullen onze heilige plaatsen gerenoveerd worden na de bevuiling van de joden, door onze heilige strijders en de passie van eerlijke mannen?”

Vervolgens promootte hij een initiatief van de Islamic Jihad Movement in de Palestijnse gebieden. Die groep is, hoe kan het ook anders, een terroristische organisatie. Dat plan houdt in dat Israël niet langer erkend wordt en dat ‘het Palestijnse land bevrijd’ moet worden. Met andere woorden: Israël moet letterlijk van de kaart geveegd worden.

Waarom dit opvallend is? Omdat Al-Qaradawi en zijn Moslimbroederschap tegenwoordig maar al te vaak gepresenteerd worden als ‘gematigde islamisten.’ Een soort van moslimdemocraten maar dan anders. Er zijn zelfs mensen die de daden van de Egyptische president Al-Sisi afkeuren omdat hij zijn voorganger, de Moslimbroeder Morsi, met geweld afzette. Morsi zou dat niet verdiend hebben omdat hij een ‘democraat’ was, en zo verder.

Dat is dus je reinste onzin. De Moslimbroeders zijn een antisemitische, gewelddadige, radicaal-islamitische organisatie. Er is werkelijk niets gematigd aan ze. Het zijn haters eersteklas; echte islamofascisten.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

13 reacties

 1. Ni28

  Moslimfundamentalisten oproepen tot het doden van Joden en de linkse Westerse wereld laat de Joden het zelf uitzoeken. Wat is erger?

 2. Ni28

  Oproepen moet roepen op zij, heb de zin veranderd.

 3. henk vintage

  Kennelijk is hij levensmoe, want hij weet hoe het afloopt als je Joden tracht te doden.

 4. pejoar

  en laat die club nou ook degene zijn waar Assad en zelfs de vader van Assad, tegen vecht en waar die Rena Netjes mee bevriend is.
  Morsi,afgezet door Sisi was ook van die club en Netjes was regelmatig bij Pauw om te zeggen wat een goeie die Morsi was.
  trouwens Arafat was ook lid van die haatclub.

  1. toetssteen

   @Pejoar
   Vandaar dat ik hoop dat Trump kans ziet de rem erop te gooien. Mijn ergste vrees is echter dat in de resterende maanden de rem eraf gaat. Lees toch die no flyzone enzovoort.

 5. Anna

  Moslimbroeders kunnen er velen een hand geven.Laat die man eens kritiek hebben op eigen moslims die elkaar,Joden,christenen en alle andersdenkenden al eeuwen aan het uitmoorden zijn. Laat hem eens wat opbouwen en ontwikkelen in eigen land.

 6. Anna

  Hij wil toch uitvoeren wat hem in de koran wordt opgedragen. Dat boek ligt hier in het parlement voor de voorzitter. Via een zogenaamd heilige boek is oproepen tot geweld en moord toegestaan.

 7. Sniper666

  Niks nieuws. Kijk eens naar MEMRI TV. Daar barst het van de haatbaarden die de meest vreselijke dingen beweren.

  1. Floris

   En geen politiek correcte haan die ernaar kraait…

   We leven in een bizarre tijd en een catastrofe lijkt onafwendbaar.

   1. Norman Corinth

    @Floris,

    The horror, the horror!

 8. Wachteres

  Was dat niet dezelfde persoon waar Ahmed Marcouch zo’n bewondering voor had?

  En zijn aanhangers van de moslimbroederschap niet enthousiast binnengehaald in het team van de huidige president van Amerika en zijn gedoodverfde opvolgster Hillary Clinton?

  ’t Is maar goed dat de een moet opstappen en dat de ander niet is gekozen.

  Er is nog verstandig kiezersvolk in de wereld. Mensen die hun vrijheid en hun cultuur liefhebben en die weigeren die te verkwanselen aan de islam.

  1. Floris

   “En zijn aanhangers van de moslimbroederschap niet enthousiast binnengehaald in het team van de huidige president van Amerika en zijn gedoodverfde opvolgster Hillary Clinton?”
   —————————————————————–
   Dat is heel zorgwekkend. Nederland maakte een vergelijkbare fout met de havik Tariq Ramadan, die werd aangesteld als “bruggenbouwer”.

   De naïviteit van de policoristen kent geen grenzen.

 9. NederNederlander

  Ik was totaal geen PVV fan, Maar naar alle Bedreigingen, Intimidatie, zorgen dat ik geblokt ben op Facebook omdat ik een andere mening deel en daar door als PVVer wordt uitgemaakt, De vrijheid van meningsuiting mijn hierin de mond wordt gesnoerd, en voor alles en vies wordt uitgemaakt, continu druppels olie op de kokende plaat gooien waardoor onze Moslim broeders er mee voor zorgt dat racisme wordt gevoed mijn tot inkeer gebracht toch maar voor wilders te gaan.
  Het word tijd dat er een flinke bezem door heel dat zooitje gaat!!
  Een Racist wordt niet geboren maar gemaakt en helaas ben ik een van hun product die ze zelf geproduceerd hebben.
  Als je goed bij alle discussies bekijkt op Facebook dan zijn de negatieve reacties grotendeels van de moslim gemeenschap en dan nog zo grof mogelijk!!
  En ja ik weet dat is de jongeren gemeenschap die het nodig vinden om zo grof mogelijk mensen in discussies te beledigend en zo dat de goede moslims hier van het slachtoffer van worden!!
  De jongeren zorgen hier voor dat er een oorlogje wordt uitgelokt.
  In elke oorlog van terreur moeten de goede onder de slechten lijden.
  Het is nu eenmaal een feit zolang het terreur onder de naam islam oorlog voert is het heel normaal dat ze daar voor worden aangekeken.
  Er valt geen onderscheid hierin te maken!!
  Zolang er onder de naam islam terreur word uitgevoerd kan je de bange mensen niet kwalijk nemen dat de islam geweerd wordt in welke vorm dan ook.
  Hopelijk zijn ze straks rete blij met de hoofdprijs die hun hier mee krijgen!!

  https://rechtsactueel.com/2016/08/19/moslim-roept-op-tot-meer-aanslagen-facebook-vindt-het-niet-in-strijd-met-de-richtlijnen/

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.