Triest. Jaar na aanslag Bataclan mogen slachtoffers EODM niet naar binnen, maar Sting speelt er ‘Inshallah’

snapshot
Foto: Sting speelt 'Inshallah'. Bron: ThePoliceExcommunicated 1 / YouTube

Het is een jaar na de bloederige aanslagen in Parijs, maar helaas lijken ze er niet bijzonder veel van geleerd te hebben in Frankrijk… Slachtoffers Eagles of Death Metal mogen niet naar binnen bij de Bataclan, maar Sting mag er wel een islamofiel liedje spelen..

Een jaar na de slachtpartij in de Parijse concertzaal Bataclan gingen gisteren de deuren weer open voor een groot herdenkingsconcert. Nou ja, niet voor iedereen dan. Wie niet naar binnen mochten waren de Eagles of Death Metal. Dit was de band die aan het spelen was op het moment dat gewapende ISIS-strijders de zaal betraden en met AK47’s begonnen de aanwezigen dood te schieten.

De bandleden wisten heelhuids te ontkomen, maar mogen de Bataclan niet meer in. Ze hebben namelijk wat onaardige dingetjes over de islam gezegd bij monde van frontman Jesse Hughes. En dat was kennelijk zó erg, dat hij een levenslang toegangsverbod kreeg. Ondanks dat hij op de “eerste rij” zat toen ISIS tientallen mensen vermoordde precies een jaar geleden. Take it away, Jesse:

“Q: Islam is crying wolf about Islamophobia in order to anesthetize us and make us easier prey. A: They know there’s a whole group of white kids out there who are stupid and blind. You have these affluent white kids who have grown up in a liberal curriculum from the time they were in kindergarten, inundated with these lofty notions that are just hot air. Look at where it’s getting them.”

En harde dingen zeggen over de islam, dat mag dus niet. Zelfs niet als je getraumatiseerd bent door gruwelijke aanslagen die gepleegd zijn in naam van die ideologie. Zelfs dan niet. Ik heb geen idee welke probleemontkennende én gevoelloze persoon de scepter zwaait over de Bataclan, maar wel dat die man de volkomen verkeerde accenten legt. Wat het is gewoonweg niet uit te leggen dat de Eagles of Death Metal geweerd worden aan de poort, terwijl binnen Sting gewoon lekker z’n nummertjes aan het spelen is. Waaronder dus “Inshallah”. Als Allah het wil:

Sting is niet eens een moslim, maar gratis promotie voor de islam op de plek waar uit naam van deze godsdienst één van de bloederigste aanslagen op het Vrije Westen ooit werd gepleegd is toppie. En slachtoffer Jesse Hughes staat buiten in de kou, omdat hij wel eens wat ferme dingen heeft gezegd.

Goh. Je zou bijna denken dat er een beknellende dubbele standaard wordt gehanteerd rondom de islam.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

11 reacties

 1.   

  Sting is èèn van de grootste politiek correcte muzikale hufters op aarde, te samen met die andere idioot Cat Stevens die zich nu Youssoef noemt, de destijds gekochte cd’s van die twee heb ik al jaren geleden in de kliko gepleurd.

 2.   

  “En harde dingen zeggen over de islam, dat mag dus niet. Zelfs niet als je getraumatiseerd bent door gruwelijke aanslagen die gepleegd zijn in naam van die ideologie. Zelfs dan niet”.

  zoals links zegt wen er maar aan , ja ook aan het feit dat je tijdens het wekende van deze muzelmannen tegen het lijf loopt , zij zijn het (goddank) niet allemaal die deze moorden plegen.

  ak is het wel zo , als hun profeet het wenst , gaan zij massaal tot moorden over !.

  nogmaals je moslim buurman/vrouw kan zomaar je beul worden , de tijd zal het leren en de overblijver zal in klaagzang mij gelijk geven .

  1.   

   @zomaar

   “zoals links zegt wen er maar aan”……nou, ik vrees voor de linkse goedmens, dat hun tijd van afdwingen inmiddels voorbij aan het gaan is, alleen hebben ze het zelf nog niet door, en dan kunnen de realisten, die nu de wind mee hebben gekregen aan dezelfde linksen voorhouden dat zij er maar aan moeten wennen, dat wij realisten ons land en onze cultuur weer terug hebben genomen (omdat de linksen geen goede hoeder daarvan bleken te zijn).

   Ik stem PVV

 3.   

  Het eigenaardige is dat het vaak dit soort mensen(ook onder enkele figuren van dit blog) die met de grootste muil altijd hebben gespot of durven te zeggen dat de christelijke God niet bestaat, de Bijbel een sprookjesboek is en kritisch zijn tegen bepaalde christelijke stromingen over hun levensstandaard maar hun uitlatingen over de islam niet hardop durven willen gaan maken en geen problemen of moeite mee hebben dat moslima,s in burkini,s zwemmen of met burka,s lopen, Kerken gesloopt worden en daar voor in de plaats een moskee moet komen zodat er vanuit de minaret gejammerd moet gaan worden, dubieuze imams ingehuurd mogen worden of massaal suikerfeestproducten te koop zijn bij de plaatselijke buurtsuper want dat wordt opeens wel stevig verdedigt tegen de kritische geluiden van islamofoben. Hieruit blijkt dat de islam een religie is dat flink voor angst kan zaaien onder ongelovigen en andersgelovigen en dat het bij de mensen van Bataclan wel aardig ingehakt is om zich opeens nederig op te gaan stellen als moslimknuffelaar en “slijmbal artiesten” in huren voor een religie dat JUIST KRITIEK hoort te krijgen! Naarmate iedereen wil dat de islam “Verlicht” moet gaan worden, zorgt het gedrag van dit soort bange en links denkende moslimknuffelaars die niet kritisch willen of meer zijn over de islam maar wel nog steeds “heel moedig” over het christendom durven te klagen of bekritiseren, er nu eenmaal juist zelf voor dat de islam zijn traditie uit de oudheid gewoon moeiteloos voort kan zetten zodat ook het daar bij horende islamitisch geweld(dreigement) op andersgelovigen door kan gaan.

 4.   

  Te walgelijk voor woorden.

 5.   

  Volgens vele websites heeft het te maken met de beschuldigingen die Hughes heeft geuit naar de beveiligers in Bataclan die avond.

  Eagles of Death Metal’s Jesse Hughes apologizes for suggesting Bataclan security was in on Paris attacks

  Previously told Fox Business he had doubts about security that night
  Said about security guards: ‘It seems rather obvious they had a reason not to show up’
  The Bataclan fought back against ‘senseless declarations’ and ‘defamatory accusations’
  Now Hughes has apologized and said he has struggled since the attacks
  ‘I’ve been dealing with non-stop nightmares and struggling through therapy to make sense of this tragedy and insanity,’ he added

 6.   

  De tekst van het nummer Inshallah, geschreven door Sting, over de migrantencrisis.

  Sleeping child, on my shoulder,
  Those around us, curse the sea.
  Anxious mother turning fearful,
  Who can blame her, blaming me?

  Inshallah, Inshallah,
  If it be your will, it shall come to pass.
  Inshallah, Inshallah,
  If it be your will…

  As the wind blows, growing colder,
  Against the sad boats, as we flee,
  Anxious eyes, search in darkness,
  With the rising of the sea.

  Inshallah, Inshallah,
  If it be your will, it shall come to pass.
  Inshallah, Inshallah,
  If it be your will…

  Sea of worries, sea of fears,
  In our country, only tears.
  In our future there’s no past,
  If it be your will, it shall come to pass.

  Inshallah, Inshallah,
  If it be your will, it shall come to pass.
  Inshallah, Inshallah,
  If it be your will…

  1.   

   @ Mar

   Zeer ongepast om precies dat te zingen in de Bataclan.

   1.   

    De foto van het Bataclan massacre toont helder de wil van alla aan!

   2.   

    Het is een trap na.

    Maar aan de andere kant kun je ook wel je bedenkingen hebben bij het beleid van de Amerikanen dat de vluchtelingenstromen mede heeft veroorzaakt. Sting had beter naar Washington kunnen gaan. Maar daarvoor is het nu te laat.

 7.   

  Criticus geweigerd en een geitewollensok steekt de islamitische “vluchtelingen” een hart onder de riem op de plaats waar islamitische jihadisten beestachtig tekeer zijn gegaan.

  Het is vergelijkbaar met het initiatief om een moskee te bouwen in de buurt van Ground Zero.

  Het is niet alleen smakeloos, het is ook volkomen zinloos, want de islam LAAT zich niet appeasen.

  Dit kleine berichtje, een voetnoot eigenlijk, duidt precies hoe linksen denken. Ze denken door handreikingen, door met stroop te smeren, door zogenaamd bruggen te bouwen iets te bereiken, maar ze begrijpen totaal niet dat ze precies het verkeerde signaal afgeven.

  Het appeasen van de nazi’s hielp de nazi’s alleen maar verder op het paard en het apeasen van de islam heeft exact dezelfde uitwerking.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!