10 voorbeelden van kansenparels die in 2016 overlast veroorzaakten (deel I)

Geen categoriedec 27 2016, 14:30
De gemiddelde Nederlander is er helemaal niet blij mee dat er steeds meer 'vluchtelingen' uit het Midden-Oosten en Noord-Afrika naar Europa, en dan met name naar Nederland, komen. Volgens links zijn deze immigratie-critici 'racisten' pur sang.
Nou, als wij de headlines erop naslaan kunnen we wel begrijpen waarom Nederlanders bepaald niet staan te juichen als de volgende vloedgolf eraan komt. Hier zijn de tien voorbeelden van kansenparels die in 2016 overlast veroorzaakten.
[caption id="attachment_154348" align="aligncenter" width="1474"]Foto ter illustratie: in 2013 marcheerden 'immigranten' in een antisemitisch protest naar een synagoge. Foto ter illustratie: in 2013 marcheerden 'immigranten' in een antisemitisch protest naar een synagoge.[/caption]
10. Schokkend! (Of niet) Noord-Afrikaanse asielzoekers zorgen voor enorme overlast in Schalkhaar
Dat was even schrikken voor de naïeve inwoners van het Overijsselse Schalkhaar: er zou daar een asielzoekerscentrum komen. Niets aan het handje, riep multicultureel links, het zou allemaal wel loslopen.
Nou dat bleek. Eerder deze maand berichtten wij namelijk dat lokale winkeleigenaren horendol worden van stelende 'vluchtelingen' die alles gappen wat los en vastzit. De 'vluchtelingen' in kwestie waren, hoe kan het ook anders, vooral afkomstig uit Noord-Afrika en de Balkanlanden.
Oké dan.
[caption id="attachment_154349" align="aligncenter" width="1488"]Freedom House / Flickr Freedom House / Flickr[/caption]
9. Wir schaffen das! 50 asielzoekers vallen beveiligers aan in Duits azc
"Wir schaffen das!" riep de Duitse bondskanselier Angela Merkel heel opgewerkt toen ze bekritiseerd werd vanwege haar opengrenzenbeleid. Nou, dat bleek dit jaar toch een beetje anders te liggen. Niet zo gek natuurlijk met 'asielzoekers' die hun beveiligers in azc's aanvallen:

Het kantoor werd kort en klein geslagen, en persoonlijke spullen van de beveiligers werden gestolen. Het beveiligingspersoneel zelf kreeg ook de nodige trappen en klappen. Omdat ze de controle volledig kwijt waren, belden de beveiligers de politie. Uiteindelijk bleken er 30 agenten nodig om de rust te doen wederkeren in het azc en de losgeslagen asielzoekers terug te sturen.

Goed gedaan hoor, Mutti Merkel. Ja, ja, deze mensen zijn echt een geweldige verrijking voor de Duitse samenleving.
[caption id="attachment_154350" align="aligncenter" width="1482"]COA Stockfoto's 2011 COA Stockfoto's 2011[/caption]
8. Tsunami aan overlastgevende asielzoekers bij opvangen in héél Nederland. Waarom pikken we dit?
Ook in Nederland zorgden asielzoekers voor heel wat problemen bij en rondom azc's. Onze eigen Tim Engelbart vroeg zich eerder dit jaar dan ook terecht af waarom we dat allemaal eigenlijk pikken:

De aantallen zijn schrikbarend: in 2016 dienden er tot en met oktober 919 Marokkanen en 695 Algerijnen een asielaanvraag in. Van de zotten, want beide landen zijn momenteel hartstikke veilig. Het is echt niet nodig dat er duizenden mensen onze kant op komen – in ieder geval niet uit dat deel van de wereld. Honderden van hen zijn inmiddels alweer terug naar huis, maar anderen zijn nog altijd in Nederland zoveel mogelijk rotzooi aan het trappen.

Het antwoord op Tims vraag is natuurlijk: omdat we geregeerd worden door een stel politiekcorrecte zwakkelingen die de moed niet hebben om in te grijpen.
[caption id="attachment_154351" align="aligncenter" width="1482"]Karl-Ludwig Poggemann (bron: Flickr) Karl-Ludwig Poggemann (bron: Flickr)[/caption]
7. Succesvolle Turkse studente (21) kapotgemaakt na schofterige verkrachting 'asielzoekers'
Ook deze vreselijke misdaad werd gepleegd door een stel zogenaamde 'vluchtelingen.' Blijkbaar dachten zij dat het volkomen normaal is om, als je je eigen land eenmaal ontvlucht bent, onschuldige buitenlandse vrouwen te verkrachten. En dat ook nog eens op ongelooflijk brute wijze:

Ze was succesvol en gemotiveerd tot op het bot. Nu, enkele maanden na de gruwelijke verkrachting op een stationswc (‘Vandaag verkrachten we een vrouw’, had een van de asielzoekers met voorbedachten rade gezegd) liggen haar leven en toekomst totaal in puin. ‘Ik kon drie maanden lang niet in de spiegel kijken, ik voelde me een stuk afval’, vertelde ze in de schriftelijke verklaring die aan de verdachten werd voorgelezen.

Het slachtoffer mag dankbaar zijn dat ze Turks is. Anders was ze door politiekcorrect links ongetwijfeld beschuldigd van racisme.
screen-shot-2016-12-14-at-13-53-37
6. Dramatisch: christelijke vluchtelingen in Europa zijn leven niet zeker dankzij islamitische mede-asielzoekers
Christelijke vluchtelingen uit het Midden-Oosten en Noord-Afrika komen naar Europa omdat ze in eigen land hun leven niet meer zeker zijn. Ze worden daar kapot geterroriseerd door radicaal-islamitische terroristen, en vaak doet zelfs de overheid hun best om ze te genocideren. Zie bijvoorbeeld wat er in Iran gebeurt.
Helaas zijn deze mensen ook niet veilig in opvangcentra in Nederland en Duitsland. Daar worden ze namelijk alsnog vervolgd. Door wie, vraag je? Nou, lees maar mee:

Maar het blijft niet bij individuele gevallen. Open Doors heeft de situatie becijferd en concludeert dat in totaal 743 christenen én nog eens tien Yazidi’s slachtoffer zijn geworden van religieus-gemotiveerd geweld. En dat is alleen nog maar tussen februari en september 2016 in Duitsland. In het rapport dat ze hierover schreven, schatten ze dat dit slechts het ‘topje van de ijsberg’ is: slechts zo’n 17% van alle geweldsincidenten zou gerapporteerd worden. De andere 83% is gewoon te bang dat een aangifte hun situaties alleen maar zouden vergeren.

Welkom in Europa, lieve christenen. Nu opgepleurd!
In de komende dagen volgt Deel II van deze top tien. We zijn er namelijk nog láng niet.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten