België pakt door: leider Sharia4Belgium wordt mogelijk uitgezet, mag nationaliteit inleveren

Geen categoriedec 01 2016, 8:00
Hier kan het Nederlandse kabinet het één en ander van leren.
België heeft het helemaal gehad met de radicale haatbaarden van Sharia4Belgium, een radicaal-islamitische organisatie die voor invoering van de Sharia pleit als officiële wet van België. Nou hoor ik u denken: 'Maar dat is knettergek! Verreweg de meeste Belgen zijn geen eens moslim!' Dat klopt, maar daar hebben Fouad Belkacem en zijn collega-extremisten lak aan. Sterker nog, dat beschouwen ze als een probleem dat je met een paar zelfmoordterroristjes kunt oplossen.
In 2015 werd Belkacem, de leider van de groep, veroordeeld tot 12 jaar cel én 30.000 euro boete voor het leiden van een terroristische organisatie die onder meer strijders ronselde voor de jihad in Syrië. De autoriteiten vinden dat alleen niet straf genoeg: ze willen hem nu ook de Belgische nationaliteit afnemen. En ja, dat moet kunnen; als Marokkaan zijnde heeft hij namelijk een dubbel paspoort.
De grote vraag is nu of de rechter in Antwerpen akkoord gaat met het verzoek van het Belgische OM. Het parket-­generaal legt uit wat de redenering van de aanklagers zal zijn:

"Hij is een perma­nente bedreiging voor onze openbare veiligheid en hij is ernstig tekortgeschoten in zijn verplichtingen als Belgische bur­ger."

Een prima initiatief. Hilarisch genoeg is Belkacem er absoluut niet blij mee. Hij jankebalt nu dat dit toch niet zomaar kan en kondigt aan dat hij ervoor zal strijden om Belg te blijven.

"Een uitlevering aan de dictatuur in Marokko zie ik totaal niet zitten."

Oh jongen, dus het islamitische Marokko is je niet naar de zin en het 'ongelovige' België wel? Hoe kan dat nou toch zeg? En ik maar denken dat overal waar de islam kwam er vrede, welvaart en geluk is. Klopt dat dan toch niet helemaal, meneer Belkacem?
De gek hoort op 21 december of de rechter meegaat in de argumentatie van de aanklager. Als dat zo is kan Belkacem uiteindelijk uitgeleverd worden aan Marokko zodat België -- en daarmee dus de hele EU! -- eindelijk van hem af is.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten