België pakt door: leider Sharia4Belgium wordt mogelijk uitgezet, mag nationaliteit inleveren

Hier kan het Nederlandse kabinet het één en ander van leren. 

België heeft het helemaal gehad met de radicale haatbaarden van Sharia4Belgium, een radicaal-islamitische organisatie die voor invoering van de Sharia pleit als officiële wet van België. Nou hoor ik u denken: ‘Maar dat is knettergek! Verreweg de meeste Belgen zijn geen eens moslim!’ Dat klopt, maar daar hebben Fouad Belkacem en zijn collega-extremisten lak aan. Sterker nog, dat beschouwen ze als een probleem dat je met een paar zelfmoordterroristjes kunt oplossen.

In 2015 werd Belkacem, de leider van de groep, veroordeeld tot 12 jaar cel én 30.000 euro boete voor het leiden van een terroristische organisatie die onder meer strijders ronselde voor de jihad in Syrië. De autoriteiten vinden dat alleen niet straf genoeg: ze willen hem nu ook de Belgische nationaliteit afnemen. En ja, dat moet kunnen; als Marokkaan zijnde heeft hij namelijk een dubbel paspoort.

De grote vraag is nu of de rechter in Antwerpen akkoord gaat met het verzoek van het Belgische OM. Het parket-­generaal legt uit wat de redenering van de aanklagers zal zijn:

“Hij is een perma­nente bedreiging voor onze openbare veiligheid en hij is ernstig tekortgeschoten in zijn verplichtingen als Belgische bur­ger.”

Een prima initiatief. Hilarisch genoeg is Belkacem er absoluut niet blij mee. Hij jankebalt nu dat dit toch niet zomaar kan en kondigt aan dat hij ervoor zal strijden om Belg te blijven.

“Een uitlevering aan de dictatuur in Marokko zie ik totaal niet zitten.”

Oh jongen, dus het islamitische Marokko is je niet naar de zin en het ‘ongelovige’ België wel? Hoe kan dat nou toch zeg? En ik maar denken dat overal waar de islam kwam er vrede, welvaart en geluk is. Klopt dat dan toch niet helemaal, meneer Belkacem?

De gek hoort op 21 december of de rechter meegaat in de argumentatie van de aanklager. Als dat zo is kan Belkacem uiteindelijk uitgeleverd worden aan Marokko zodat België — en daarmee dus de hele EU! — eindelijk van hem af is.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

7 reacties

 1. zomaar

  het lijkt dat men nergens zit te springen om die islam-fanaten , behalve het (zo genoemde ) vrij westen , waar de helft van de inwoners deze als een verrijking zijn gaan zien , en iedereen die dat niet vind voor racist of nazi uitmaakt .

  afin wij kennen deze figuren hier , die dagelijks in de pen springen om het op te nemen voor deze islamitische onderdrukking en geweld, binnen onze grenzen .

 2. Wachteres

  Poeh poeh! Mag dat wel van de EU? Ook terroristen hebben rechten.

  Dat ze dan de kans krijgen om [opnieuw] aanslagen te plegen en onschuldige mensen te doden is van ondergeschikt belang.

  We leven in een verwijfde, linkse maatschappij, waar criminelen meer rechten hebben dan het gewone volk, dat zich braaf aan de wet houdt.

  1. Gustaafff

   @Wachteres, dat we in een linkse maatschappij leven is wellicht waar, maar dat is niet de schuld van dit kabinet. Een paar maanden geleden schreef de familie van een terrorist een brandbrief. Het regime in de terreurgevangenis (Nederland) was “te streng”. Volgens de familie kon het dochtertje van de vermeende terrorist de gevangene niet eens aanraken, of hem wat geven, zonder dat de gevangenbewaarder tussenbeide kwam. Zij klaagden dat ze hopeloos vastzaten “in het systeem”.

   Laten we niet somberen, want dit kabinet pakt terroristen keihard aan.

   1. Wachteres

    “Dit kabinet pakt terroristen keihard aan”. Hoe dan?

    Je maakt zeker een grapje, Guus?

 3. Gustaafff

  “Hier kan het Nederlandse kabinet het één en ander van leren.”

  Laten we maar helemaal niets van dat land – dat pas na de terreuraanslag snel een zak geld aan de veiligheid spendeerde, een leger dat nog kleiner is dan dat van Nederland – leren. Van de Steur kan in feite met één handtekening, zonder berechting, iemand achter de tralies zetten of paspoorten afpakken.

  Dat lijkt mij streng genoeg. Laten hún maar wat van dít kabinet leren!

 4. Peter Selie

  Het artikel maakt niet volledig duidelijk dat islam op het toppunt van zijn macht was tot 11 september 1683 toen de mohammedanen verslagen werden voor de poorten van Wenen. 9-11 was bedoeld om de geschiedenis vanaf daar weer op te pakken, om te draaien, en vanaf daar weer voort te gaan. Moslims zijn zeer bijgelovige mensen, en jihad over de hele wereld sindsdien zou dat het Westen zo onderhand duidelijk gemaakt moeten hebben.

  .

  Waarom 9-11 plaatsvond op 11 september

  door Andrew Stunich
  Islam-Watch

  Maar heel weinig mensen lijken te beseffen waarom Al-Qaeda 11 september uitgekozen had als datum voor de destructieve, zorgvuldig geplande, aanval op de Verenigde Staten, maar de informatie is verhelderend en een discussie waard. Een beter begrip van de drijfveren van islamitisch terrorisme helpt om in te zien waarom het gebrek aan historische kennis van Westerlingen zo gevaarlijk is. Omgekeerd, worden islamitische terroristen gedreven door gebeurtenissen van honderden jaren geleden. Zij begrijpen dat islam en het Westen al bijna 1400 jaar in een dodelijke strijd verwikkeld zijn, met slechts een korte tussenpauze waarin het Westen vergeten lijkt te zijn wat er op het spel staat.

  Een gedeelte van de motivatie van de islamitische terroristen is om de trend van de islamitische neergang in vergelijking met het Westen te keren, een trend die volgens velen startte op 11 september 1683 toen een groot Turks leger op vernederende wijze verpletterd werd door de Europeanen bij de Slag om Wenen.

  In 1683 vielen de Ottomanen Wenen aan. De Ottomanen beschouwden Wenen als de toegangspoort tot hegemonie over heel West-Europa. De daaropvolgende Slag om Wenen was een keerpunt in de geschiedenis. De Turken hadden zich zorgvuldig voorbereid en hadden voorraden en op buit beluste jihadisten verzameld vanuit het hele Ottomaanse Rijk. Europa was op dat moment zeer kwetsbaar en was verdeeld in elkaar bevechtende koninkrijkjes en verzwakt door onderlinge twisten waardoor de Turken bijna in staat waren het hele Europese continent te veroveren. De Turkse voorbereidingen waren echter zo grondig dat ze niet onopgemerkt konden blijven en daardoor konden de Europeanen net op tijd verdragen en overeenkomsten sluiten om elkaar bij te staan tegen de Turken en dat bleek doorslaggevend voor het verdere verloop van de geschiedenis.

  De Slag om Wenen was een zwaar gevecht met een onzekere uitkomst. Het scheelde niks of de Turken hadden de stad veroverd. Het enige dat Europa op het nippertje redde was de aankomst van een ontzettingsmacht onder leiding van de Poolse koning Jan Sobieski de Derde (cavalerie, en teken daar bij aan dat hij ook in de minderheid was, Fub). Jan Sobieski en zijn troepen behaalden deze belangrijke overwinning op de Turken op 11 september 1683. De overwinning was zo totaal dat de Poolse koning Jan Sobieski deze aan zijn vrouw beschreven zou hebben als:

  “Onze schatten zijn ongehoord … tenten, schapen, koeien, en niet weinig kamelen … het is een overwinning zoals niemand ooit van gehoord heeft, de vijand is compleet verslagen en heeft alles verloren. Ze moeten nu rennen voor hun leven … “[1]

  Opgeleide, fundamentalistische moslims voelen de vernedering van de nederlaag honderden jaren later nog steeds. Vanuit hun gezichtspunt zijn zij de ontvangers van allah’s finale openbaringen en is het vernederend voor hen dat hun “perfecte” islamitische cultuur zich neerwaarts beweegt in vergelijking met het Westen. Zij wensen deze trend om te keren en 9-11 was, als datum, bewust uitgekozen om de loop van de geschiedenis een andere wending te geven en een nieuwe 11 september te creëren die wél door de islamitische wereld gevierd zou kunnen worden.

  Bekeken in deze historische context, winnen de gebeurtenissen van 9-11-2001 aan betekenis. Het is te vroeg om de aanvallen af te doen als een simpele Amerikaanse tragedie en een kleine overwinning voor de terroristen zoals vele Westerlingen lijken te doen. Nieuwe peilingen laten zien dat veel Amerikanen zich nauwelijks ernstig zorgen maken over terrorisme, maar zulke gemakzucht is verre van gerechtvaardigd.

  Er valt veel te vrezen voor Westerlingen en veel te vieren voor islamitische terroristen sinds 9-11. 11 September heeft geresulteerd in grote belangstelling voor de islamitische ideologie en veel daarvan is verrassend en voornamelijk positief van aard. Terwijl islam wat tegenslagen te verduren gekregen heeft op het slagveld, blijft islam maar dieper binnendringen in het Westen, via desinformatie, immigratie en voortplantingssnelheid. Europa staat op het punt om compleet verloren te gaan aan de islam. Ondanks alle waarschuwingen van zulke onverschrokken en briljante schrijvers als Oriana Fallaci, zie ik geen enkele indicatie dat de Europeanen in staat zullen zijn om de nodige strenge maatregelen te nemen om hun cultuur te redden van de aanstormende islam. De meeste Europeanen en hun nakomelingen zijn niet in staat om het dodelijke gevaar te herkennen dat op ze af komt, en de meeste Amerikanen zien niet in dat Europa werkelijk op het punt staat om door de minderwaardige islam cultuur onder de voet gelopen te worden.

  Net zo alarmerend is het feit dat grote delen van de islamitische wereld almaar verder weg lijken te zinken in islamitisch extremisme en er geen enkel teken te ontwaren is dat deze trend gekeerd zal worden. Bijvoorbeeld, Libanon, Egypte en Pakistan zullen binnen een halve eeuw verloren zijn aan islamitische extremisten (Pakistan is al verloren, Fub, de schrijver is nog veel te positief). Olierijkdom blijft maar binnenstromen in het Midden-Oosten – westers geld wat de westerse economieën schaadt – en voorziet in een inkomstenbron waarmee over de hele wereld de fundamentalistische islamitische ideologie uitgedragen wordt, ook in de Verenigde Staten, en wordt ook aangewend om internationaal terrorisme te financieren.

  Triest genoeg ziet de toekomst er niet rooskleurig uit. Verre van dat 9-11 de duidelijke wake-up call was, de dikke vette wekker die afging, die het had moeten zijn, lijkt het er op dat het niets meer was dan een kortstondig ontwaken uit een coma, als de dronkaard uit zijn roes die even een slokje koffie neemt om daarna weer verder te sluimeren, en niets wijst er op dat de nodige maatregelen genomen zullen worden om de heimelijke en voortdurende opmars van de islam te stuiten. Terwijl de meeste huidige volwassen Amerikanen nauwelijks enige belangrijke effecten van de voortschrijdende islam op zullen merken gedurende hun leven, zolang de terroristen gestopt blijven worden in hun pogingen om massavernietigingswapens in te zetten in de Verenigde Staten, zullen hun kinderen en kleinkinderen minder gelukkig zijn wat dat betreft.

  Het spijt me dat het deze nalatenschap is die we laten aan de volgende generatie. Ik vermoed dat, in tegenstelling tot de zogenoemde “grootste generatie” van de helden van WW-II, onze nakomelingen heel wat minder vleiende benamingen voor onze generatie zullen hanteren.

  De terroristen verdienen tenminste enig krediet voor hun besef van de geschiedenis. Omgekeerd, was zelfs de horreur van 9-11 niet genoeg om de ingeslapen Westerlingen wakker te schudden uit hun decadente roes, en hun complete gebrek aan besef van geschiedenis.

  Bron
  https://fenixx.org

  1. Sniper666

   @ Peter Selie

   Daarom zeg ik altijd dat de import van olie en gas uit islam landen fout is. Daar moeten we vanaf. Dan doorbreekt je de geldstroom in die richting. Datzelfde geld waarmee zij macht hebben en in staat zijn ons syteem te ondermijnen.

   Dus moeten we veel haast maken met eigen energie voorziening. Er alles uitpersen wat er in zit. Wind-, zon-, getijden-, stuwmeer-, golf-energie. Thorium reactoren ontwikkelen. Rijden op stroom, mierezuur, bio brandstoffen. Gevolg, de geldstroom blijft hier, in onze eigen infrastructuur. Groen en efficiënt. En het woestijnvolk mag weer op de kameel omdat ze niets zelf kunnen. Mooi toch?

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.