Bizar en gruwelijk: jihadistische ouders nemen afscheid van jonge dochtertjes die zichzelf gaan opblazen

Dit moet echt één van de meest verschrikkelijke filmpjes zijn die de afgelopen tijd is uitgebracht.

Van ISIS kennen we inmiddels de gruwelijk executievideos met nog gruwelijkere executiemethodes. Verbranden, van dichtbij doodschieten, slachten, noem het maar op. Maar deze video is daarom wellicht nog veel hartverscheurender: we zien een stel jihadistische ouders afscheid nemen van hun twee jonge dochtertjes. Reden? Ze gaan zich na dit afscheid opblazen. Als eerbetoon aan Allah:

Het oudste meisje heeft op 16 december inderdaad een politiebureau in Damascus opgeblazen. Ze was 9 jaar oud. Het jongste meisje (7 jaar oud) moest naar verluid een Syrisch ministerie met de grond gelijkmaken. Zij werd echter niet binnengelaten door de beveiliging aldaar en is daarna gevlucht.

Op die video die deze week op het internet verscheen, zien we eerst de vader de beide in niqad gestoken dochters knuffelen én prijzen vanwege de opoffering die straks gaan maken voor hun moorddadige geloof. Vervolgens filmt de vader hoe de twee jonge meisjes ook hun moeder voorgoed vaarwel zeggen.

De complete vertaling van wat de twee ouders zeggen, is hier te vinden.

Dit is toch gewoonweg verschrikkelijk? Ik krijg hiervan tranen in m’n ogen.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

23 reacties

 1. Sniper666

  The Horror !!

  1. zomaar

   dit optreden van de kinderen van Allah, komt ook hier in het theater !!.

   met uitverkochte zalen , alle multiculturalisten willen dit niet missen , hoop ik 🙂

 2. Vabis

  Mooi, die werpen in ieder geval geen moslimlarven meer…

 3. ikweetwatikwil

  Dit is vreselijk.

 4. denktenk

  Er is maar één islam

  Hoe dommer het volk, hoe meer je ze wijs kunt maken.

  Het resultaat van vele generaties inteelt.

  1. jennifer

   Ik heb het filmpje gezien en inderdaad het resultaat van ja. Precies zoals je het verwoord.

 5. Ni28

  Compleet gestoord. Religie van liefde blijkt religie van dood en verderf. Wat is de denkvermogen van deze mensen? Onbegrijpelijk!

  1. zomaar

   helemaal vraag ik mij af hoe het met het denkvermogen van onze linkse gekkies zit , zij blijven de islam een geloof vol vrede noemen ,en bejubelen elke moslim of hij goud schijt .

  2. jennifer

   Das altijd zo geweest hoor alleen vroeger gaf het nog geen internet en wisten wij Europeanen nog niet hoe gevaarlijk dit ras is .

 6. Gustaafff

  Verschrikkelijk.

 7. Wim

  Guus vindt dit religie waar je niet tekeer tegen mag gaan. Stoute Wilders

 8. Wachteres

  Dit ‘scum of the earth’ komt hier met honderden/duizenden? binnen.

  Bijkbaar tot volle tevredenheid van politiekcorrect, want: Wee degenen die er kwaad van spreken.

  Hoe psychisch gestoord moet je wel zijn om hier goedkeuring aan te verlenen.

 9. ikweetwatikwil

  Gaat de onderdanigheid van de vrouw zover, dat ze haar kinderen op offert. Een moeder kan ik haar niet noemen. Een moeder vecht als een leeuwin voor haar kinderen . Echtgenoot of geen echtgenoot. islam of geen islam. Van kinderen blijf je af.
  De vader lijkt uiterlijk op een mens, maar is van binnen nog minder dan een beest. Waar de vrouw op lijkt, kan ik niet zien. Maar haar daden zijn mens onterend.

 10. nick

  Dit toont overduidelijk aan hoe gestoord en verschrikkelijk deze religie is.
  Mensen die volledig gehersenspoeld zijn door hun( absoluut krankzinnige) religie en zelfs hun eigen kinderen opofferen voor hun geloof! “GELOOF”, lees het goed!!

  Volkomen tegennatuurlijk! Iedere ouder zou normaal gesproken zijn kind met zijn eigen leven beschermen! Wat hier gebeurd is te afschuwelijk voor woorden! Misdadig en absurd primitief! Wat moet een beschaving/beschaafde wereld hier nu mee? Deze religie met al zijn excessen kan je toch niet anders dan verbieden! Totaal uitbannen en nergens meer voet aan de grond laten krijgen. In deze tijd mag dit toch niet meer bestaan!!

  Kannibalisme is toch ook uitgeroeid, verboden en weerzinwekkend voor ieder normaal mens!
  Je kan niet toekijken en denken dat dit hun’cultuur’ is oid. Deze religie heeft, lijkt het, een patent op alle misdaden die een mens kan begaan. Een waslijst van ongelovelijke wreedheden, alles in naam van de islam, ik walg ervan!

  1. jennifer

   Dit is precies het resultaat van wat denk tenk hier zegt na zoveel generaties kunnen er geen ontwikkelde hersens meer aanwezig zijn. Zo n voorbeeld hebben we zelf hiervan toch al in de tweede kamer zitten dat is wel duidelijk toch.

 11. Wim

  Islamisering Frankrijk: Moslims verbieden vrouwen toegang tot Parijse cafés, omdat ‘wij de dingen hier nu doen zoals in onze thuislanden’ – Duits AZC: Moslims bedreigen christenen met de dood, maar overheid geeft de christenen een toegangsverbod – Haus Gotteshilfe: Veel christenen lopen in AZC’s blauwe plekken, open wonden en messteken op, onder toezicht van moslim beveiligers

  In heel Europa hoopt men een herhaling van ‘Köln’ (foto) te kunnen voorkomen.

  Net als in Duitsland, Zweden en andere Europese landen is het aantal misdaden door migranten in Oostenrijk geëxplodeerd. Om een herhaling van oud-en-nieuw in ‘Köln’, toen meer dan 1300 vrouwen en meisjes werden beroofd, mishandeld, aangerand en soms ook verkracht door migranten, te voorkomen, deelt de politie in Wenen zo’n 6000 zak-alarmtoestellen uit, die hard en schril beginnen te piepen als er op gedrukt wordt. Dat moet potentiële aanranders en verkrachters afschrikken.

  Van de 1310 aangiftes na ‘Köln’ ging het in bijna 900 gevallen (ook) om een seksueel misdrijf. De burgemeester van de stad heeft aangekondigd om dit jaar meer bewakingscamera’s, zo’n 1500 agenten en zelfs helikopters in te zetten om de nieuwjaarsviering zo rustig mogelijk te laten verlopen. Worden vrouwen toch het slachtoffer van aanranding of verkrachting? Dan staan specialisten klaar om ze op te vangen. Maatregelen om te voorkomen dat migranten überhaupt in de stad kunnen komen en daar opnieuw ‘hun ding’ kunnen doen, zijn er niet, want dat zou niet politiek correct zijn.

  ‘Integratie’ via mishandelingen, aanrandingen en verkrachtingen

  De Oostenrijkse minister van Binnenlandse Zaken Wolfgang Sobotka verklaarde dat zijn land goed voorbereid is op eventuele terreuraanslagen, hoewel hij waarschuwde dat ‘100% veiligheid’ onmogelijk is. Eerder dit jaar was het Oostenrijkse volk in rep en roer toen een Afghaanse migrant, die in een zwembad een 10 jarig jongetje had verkracht, werd vrijgesproken, omdat de dader volgens de rechter ‘niet wist dat het jongetje het niet zelf wilde’.

  De Oostenrijkse media berichten dagelijks over nieuwe ‘incidenten’, zoals een 15 jarig meisje dat afgelopen zondag in Wenen door 5 jonge migranten werd beroofd en zwaar werd mishandeld. Haar moeder reageerde op Facebook: ‘Mijn dochter ligt nu met zwaar gezichtsletsel in het ziekenhuis, en drie keer raden door welke types?!?! 5 jongemannen van niet-Oostenrijkse afkomst (de enige in de media toegestane omschrijving van migranten), en dat zonder waarschuwing, en enkel om een paar euro. Zo ziet onze toekomst eruit, dat je overdag niet eens meer veilig over straat kunt.’ (

  1. zomaar

   Veel christenen lopen in AZC’s blauwe plekken, open wonden en messteken op, onder toezicht van moslim beveiligers

   iets gelijks gebeurde er in de concentratie kampen , waar merendeel moslims de bewakers waren ,dus niks vreemds .

   alleen de linkse kerk , wil dit niet zien nog toegeven .

 12. Seneca

  volgens Kuzu van Denk is dit onstuimigheid. Dus het is niet zo verschrikkelijk als het is.

  1. zomaar

   ik denk dat de slachtoffers , daar toch anders over denken .

 13. Top

  Toch typisch, hier geen trollen zoals Beuk”man” en droeftoeter.

 14. Anna

  Die hoge islamitische elite Pieten gebruiken niet hun eigen dochters en zonen om zich te laten opblazen voor Allah. Hetzelfde voor de westerse elite uit Brussel en nationale politici die proppen de miljoenen Syrische rebellen in de wijken waar mensen het al moeilijk hebben met de massa-immigratie van moslimmannen en hele families.

 15. Janalb

  Laffe hond, Zoals Alle Moslims.
  Ik Ben benieuwd of Al Baghdadi zijn dochters ook een bomgordeltje omsnoert.
  Denk het Niet.
  Wat een stumpers. Te gek voor woorden, maar ja, we weten al hoe achterlijk ze zijn.

 16. toetssteen

  Ik schreef afgelopen week, ik meen op DDS een ervaring van een veteraan die in Afghanistan heeft gezeten. De man zag het voor zijn ogen gebeuren.
  Ik zal niet vermelden wat hij mij als oud marinier toevertrouwde, maar wel 1 ding, deze lui zullen alles doen om macht te verkrijgen.
  Religie my ass! Het is macht!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.