Bizar en gruwelijk: jihadistische ouders nemen afscheid van jonge dochtertjes die zichzelf gaan opblazen

Geen categoriedec 21 2016, 16:00
Dit moet echt één van de meest verschrikkelijke filmpjes zijn die de afgelopen tijd is uitgebracht.
Van ISIS kennen we inmiddels de gruwelijk executievideos met nog gruwelijkere executiemethodes. Verbranden, van dichtbij doodschieten, slachten, noem het maar op. Maar deze video is daarom wellicht nog veel hartverscheurender: we zien een stel jihadistische ouders afscheid nemen van hun twee jonge dochtertjes. Reden? Ze gaan zich na dit afscheid opblazen. Als eerbetoon aan Allah:
[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2016/12/ouders-afscheid.mp4"][/video]
Het oudste meisje heeft op 16 december inderdaad een politiebureau in Damascus opgeblazen. Ze was 9 jaar oud. Het jongste meisje (7 jaar oud) moest naar verluid een Syrisch ministerie met de grond gelijkmaken. Zij werd echter niet binnengelaten door de beveiliging aldaar en is daarna gevlucht.
Op die video die deze week op het internet verscheen, zien we eerst de vader de beide in niqad gestoken dochters knuffelen én prijzen vanwege de opoffering die straks gaan maken voor hun moorddadige geloof. Vervolgens filmt de vader hoe de twee jonge meisjes ook hun moeder voorgoed vaarwel zeggen.
De complete vertaling van wat de twee ouders zeggen, is hier te vinden.
Dit is toch gewoonweg verschrikkelijk? Ik krijg hiervan tranen in m'n ogen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten