Is Yolanthe zwanger van haar tweede spruit? Geheimzinnige tekening lijkt daar op te wijzen..

Is Yolanthe zwanger van haar tweede spruit? Geheimzinnige tekening lijkt daar op te wijzen..

Is er weer heuglijk nieuws in huiz, Sneijder-Cabau van Kasbergen? Een nieuwe tekening geeft toch wel héél duidelijke hints af..

Terwijl het hele internet nog altijd vertederd raakt door het piepjonge zoontje van Yolanthe en Wesley genaamd Xess Xava, is er wellicht opnieuw uitstekend nieuws op komst voor het jonge gezinnetje van de topvoetballer en de actrice. Yolanthe plaatste een nieuwe tekening op Facebook, die leek te suggereren dat ze inmiddels zwanger is van haar tweede kindje. Dit is de plaat dus:

https://www.instagram.com/p/BOR9ZurjFL0/

Het Algemeen Dagblad heeft een theorie om uit te leggen waarom dit betekent dat Yolanthe zwanger is:

"Op de afbeelding zaait de echtgenote van Wesley Sneijder rode hartjes, terwijl daarnaast drie grotere harten te zien zijn: mogelijk symbolen voor Yo, Wes en hun in oktober 2015 geboren zoontje Xess Xava."

Zou het? Yolanthe's manager Xenia Kasper spreekt de geruchten tegen, maar Yolanthe's trouwe volgers op social media geloven niets van die ontkenningen. Onlangs gaf Yolanthe immers nog een interview aan het blad Grazia waarin ze de mogelijkheid om voor de tweede keer zwanger te worden nadrukkelijk openliet:

,,Als het ons gegund is'', vertelde ze. Dat ze wellicht wederom moeilijk zwanger zal worden? Daarover zei ze, zonder in details te treden: ,,We laten het gewoon gebeuren, ik kan de gedachte dat het misschien weer niet zo makkelijk gaat nu wel loslaten. We leven ons leven en we zien wel. Ik ben nog niet op het punt dat ik denk: ik moet nu weer naar een dokter om mezelf te laten checken. Het kan de tweede keer ook zomaar ineens wél goed gaan."

Nog even afwachten dus, om te zien of er binnenkort witte rook opstijgt uit huize Sneijder-Cabau van Kasbergen. Wellicht weet Xess Xava deze Kerst nog dat hij er een broertje of zusje bij gaat krijgen. Zou dat niet geweldig zijn voor het kleine hummeltje?

https://www.instagram.com/p/BNbCxVgjn_m/?taken-by=yolanthecabau

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer