Kinderkleding hoeft heus niet duur te zijn, bewijst Noppies

Kinderkleding hoeft heus niet duur te zijn, bewijst Noppies

Welke ouder maakt zich geen zorgen over de prijzen van babykleren? Gelukkig is er nu echter Noppies!

Het is de schrik van menig ouder: die kleine baby's zijn hartstikke lief, maar ze groeien als kool. Gevolg? Elke twee weken een complete nieuwe garderobe. En dat gaat in de kosten lopen, zo meent elke nagelbijtende nieuwe papa of mama te weten. Sommige mensen hebben familie en kennissen die hun oude kleren kunnen doorgeven, maar dat zit er niet voor iedereen in.

Het gevolg is een grote kostenpost, zo vreest menigeen. Maar klopt die angst van kersverse ouders wel? Nou, gelukkig hoeft dat dus niet. Zo bewijst althans het Amsterdamse babykledingmerk Noppies.

Zoals te zien is in hun websop op Jayno.nl, zijn er voor heel schappelijke prijzen schattige nieuwe kleertjes voor je baby aan te schaffen. Kersverse sokjes voor warme voeten tijdens de kerstdagen? Met €6 ben je klaar. Of wellicht een joggingsbroekje voor de iets sportievere baby? Die heb je al voor slechts een tientje.

Wil je het iets spannender en je baby haar eerste (nep-)bontjas cadeau doen? Dan ben je met €22,50 klaar. Kijk dat valt reuze mee qua prijzen, toch? Dus zo zie je maar weer: babymode hoeft ook totaal niet duur te zijn en zeker bij Noppies blijft alles prima betaalbaar.

Het is een succesvolle formule, die het bedrijf dan ook geen windeieren heeft gelegd: eerder deze maand namen ze nog hun concurrent IMPS&ELFS over - eveneens in Amsterdam gevestigd, trouwens. Noppies-CEO Anne-Gien Haan stelde daarover: "We zijn dan ook zeer verheugd de krachten te kunnen bundelen. We hebben er alle vertrouwen in dat onze ondernemingen elkaar wederzijds zullen versterken en dat wij samen versnelde groei kunnen bewerkstelligen". En als kersverse ouder zou u haast gek zijn als u niet ook ging proberen daar een graantje van mee te pikken!

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Lees meer over:
baby's Mode kinderkleding Noppies

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties