Egyptische tv-presentator viert de moord op “het kruisvaardersvarken,” roept op tot moorden op Russen overal

En dit soort types zich maar afvragen hoe het toch kan dat verdomd veel Europeanen en Amerikanen het onderhand wel een beetje gehad hebben met ‘de islam.’ Tja. 

Een normaal mens vindt het vreselijk dat een radicale moslims de Russische ambassadeur in Turkije vermoord heeft. De manier waarop dat gebeurde was ronduit schokkend. De man stond rustig een interview te geven en werd ineens van achter neergeschoten door een “Allahu Akhbar” roeper. De man zou je vader, echtgenoot, beste vriend, of zoon maar zijn.

Jammer genoeg waren er ook ‘mensen’ (en ik gebruik die term wat gemakkelijk) die daar heel anders over denken. Deze Egyptische tv-presentator bijvoorbeeld die zowel te zien is in Saoedi-Arabië als in Egypte:

De knettergekke ‘journalist’ zegt onder meer:

“We danken deze agent van de oproerpolitie dat hij ervoor gezorgd heeft dat het varken van een ambassadeur als een beest gestorven is.”

De man die duidelijk zelf een radicale moslim is gaat verder:

“Ik hoop dat de ambassadeurs in alle 57 islamitische landen binnenkort hetzelfde lot zullen ondergaan.”

En:

“Oh Allah, mogen we elke dag één van hen zien sterven in ruil voor een half miljoen doden Syriërs — vrouwen, kinderen, en anderen. Vermoord ze allemaal!”

En meneer de kansenparel was nog lang niet klaar:

“Ik hoop dat de Russische ambassadeur gevolgd wordt door de Iraanse ambassadeur, de Iraakse ambassadeur, en de ambassadeur van Libanon. Ik hoop het echt!”

Blijkbaar is dat de fundamentalistisch-islamitische versie van een kerstboodschap.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

10 reacties

 1. Adriaan

  Leeft deze tv-presentator nog?

 2. Janalb

  Dit kan Niet waar zijn, Niet in Egypte, het meest tolerante land ter Wereld.
  Waar Moslims en Christenen hand in hand door bloemige weiden huppelen, waar wij als Europeanen vredig en zonder angst op vacantie gaan en
  Geknuffeld worden door personeel van de prachtige resorts.
  Waar wij als westerlingen en Daar reken ik de russen ook onder, beschouwd worden als kruisingen tussen varkens en joden.
  Hoezee. Leve de Islam.
  Het word tijd voor een Paar Dikke Berthas, als Je begrijpt wat ik bedoel.

  1. jennifer

   Tolerant ??? tegenover anders gelovigen???? Daarom hebben ze 2weken terug ook een christelijke kerk opgeblazen om dat ze zo tolerant en vredelievend zijn in hun hoofd.

 3. Wim

  Nederland heeft zich overgegeven aan islamistische schurkenregimes’

  Saudi Arabië misbruikt de VN enkel om hun onderdrukkende religie over de aardbol te verspreiden, en om het Westen zover te krijgen alle kritiek op de islam te verbieden en te criminaliseren. Zo blijken ze serieus te hebben gedreigd met economische sancties tegen Nederland als het ‘probleem Wilders’ niet zou worden aangepakt.

  Wat vervolgens prompt gebeurde. De PVV leider werd schuldig bevonden aan ‘racisme’, enkel vanwege zijn uitspraak dat hij minder criminele Marokkanen in het land wil. Meotti: ‘Via deze schandalige rechtszaak zond de Nederlandse overheid een boodschap van overgave aan de Saudi’s en andere islamitische schurkenregimes, die ieder tegengeluid bestraffen.
  x Nieuws

  1. Janalb

   Economische sancties? Laat ze de pest krijgen die Saudis. We laten ons toch Niet chanteren door een stel kamelendrijvers. Het moet Niet gekker worden.
   Volgens mij hebben wij zelfs een handelsoverschot met deze criminele barbaren. Laat ze verekken. Ze krijgen nog problemen genoeg met Hun eigen achterlijke bevolking.
   Bah, arabieren….wat een rotvolk.

 4. van Urk

  Moet je maar eens in Israel gaan wonen en je schakelt even over naar de Palestijnse televisie. Snap dan ook wel dat ze daar in Israel genoeg van die gasten beginnen te krijgen die alleen maar dit soort boodschappen uitkramen op de tv.

 5. denktenk

  Er is maar één Islam en genoeg dom volk……….

  1. toetssteen

   @denktenk
   Ginds is het net zoals hier: buigen of barsten. Wij hebben nu de vrijheid om een lange neus te trekken., Ik begrijp dan ook echt niet de Meulenbelt knielers (hoorde haar vanmorgen weer op de radio). Feminisme is dus je plooien naar religie, maar je afzetten tegen religie, nou ja het christendom.

   1. Sniper666

    @ toetssteen

    Precies, ik snap die mafklap lesbische rooie vrouwen brigade van PvdAllah signatuur niet. Juist datgene (islam) wat open en eerlijk zegt dat de vrouw onderdanig moet zijn en blijven aan de man, en dat homo zijn niet kan, helpen ze eigenhandig hier naar binnen. Kortom, ze leggen zichzelf min- of meer eigenhandig de strop om. Welk zinnig mens kan dat begrijpen?

    1. jennifer

     Daarom is het ook een partij wat heel snel uit Nederland moet verdwijnen, ze helpen mee Nederland om zeep te helpen en te islamitiseren.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.