Haha! Nederlandhater Sylvana Simons doet net alsof ze “niet alleen maar ergens tégen is”

Mag ik ophouden met lachen? Want deze vrouw is niet alleen wereldvreemd, ze is ook nog eens knettergestoord.

De grootste Nederlandhater van … Nederland is weer eens bezig. Zoals wij vannacht al berichtten is Sylvana Simons namelijk voor zichzelf begonnen. Tim had ’s morgensvroeg natuurlijk helemaal gelijk toen hij schreef dat Sylvana’s nieuwe partijtje, Artikel 1, helemaal niets voor elkaar gaat krijgen.

Maar dat betekent helaas niet dat Sylvana het niet gaat proberen. In de Volkskrant van vandaag legt ze uit wat haar grote masterplan is:

“Denk appelleert aan boosheid en gedijt bij polarisatie, maar biedt geen lonkend perspectief en toont geen leiderschap. Ik ben blij dat ze racisme op de politieke agenda hebben gezet, maar ik wil niet alleen maar tégen iets zijn. Dat kan ik me ook niet meer veroorloven: het is vijf voor twaalf in Nederland, en als we nu niet stevig inzetten op verbinding en bescherming van artikel 1 van de Grondwet, dan leven we na 15 maart in een beangstigend land.”

Bovenstaand citaat is natuurlijk een heerlijk stukje gebrek aan zelfkennis in actie. Sylvana zegt dat DENK alleen maar aan de boosheid van haar achterban appelleert, zegt dat ze dat maar niets vindt, en waarschuwt vervolgens dat we doodsbang moeten zijn dat Nederland anno 2017 niet in Duitsland anno 1933 verandert. Volgens haar is dat dus een positieve, verbindende boodschap.

Knettergek natuurlijk. Deze vrouw herkent haar eigen polarisatie niet eens als het haar met een leren handschoen een bitch slap in haar gezicht geeft. Ze zet blanke burgers stelselmatig weg als racisten pur sang, maar oh nee, bij DENK zijn ze te haatdragend.

Nou ben ik alles behalve een fan van DENK, maar zegt toch wel het één en ander over Sylvana dat juist zij het meest in de belangstelling stond en veruit de meeste controversiële DENK’er was. Tunahan Kuzu is ook bepaald niet populair, maar Sylvana bracht en brengt echt veel meer teweeg in de maatschappij. Er is een reden dat zij, en niet Kuzu, een gesprek met de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid moest hebben over haar persoonlijke veiligheid.

Gelukkig kan ik melden dat ik ont-zet-tend blij ben met Sylvana’s nieuwe club. Nu hebben we immers twee politiekcorrecte, discriminatie-roepende partijtjes van professionele slachtoffers om in de gaten te houden en systematisch te ontmaskeren. En met een beetje mazzel weerhouden ze elkaar ervan om bij de verkiezingen daadwerkelijk een zetel te bemachtigen.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

20 reacties

 1. Gustaafff

  Eens met Michael. Hopelijk gaan Artikel 1 en DENK elkaar gigantisch in de wielen rijden. Het zou toch mooi zijn als én Kuzu, én Simons in maart afgaan als een gieter.

  “Denk appelleert aan boosheid en gedijt bij polarisatie, maar biedt geen lonkend perspectief en toont geen leiderschap.”

  Overigens – hoe irritant ik het ook vind om te toe te geven – heeft ze hier wel een punt. Voor Simons geldt overigens hetzelfde.

 2. maarjuna

  Ik ben het eens met Sylvana, moeilijke zaken mogen benoemd woorden, de waarheid doet soms ook pijn, maar zij is zeker niet degene, die polariseerde. Voor een groep toehoorders bleek het erg moeilijk om te gaan met een gekleurde vrouw, die zich zelfbewust opstelde. Ook haar recente keuzes getuigen juist van een streven naar open, gelijkwaardige en respectvolle interactie.

  1. denktenk

   Politiek correct vertrekken betekent,
   dat je ERUIT GEDONDERD BENT, stompie.

   1. denktenk

    Je kunt de klok erop gelijkzetten.
    Weten bij denk zogenaamd van niets en
    meteen in de slachtofferrol

  2. bommetje

   Like a bridge over trouble water I will lay me down…….sail on black girl sail on right your time has come to shine………

  3. Sniper666

   @ maarjanuniet

   Is u het ooit oneens met SS?

 3. Janalb

  Onbelangrijk. Geen woorden Aan vuil maken.

 4. ikweetwatikwil

  Denk gebruikte haar en daar houd ze niet van. Ze gebruikt liever zelf. Wat zei haar ex vriend ook weer? Sylvana wil alleen maar nemen, geven heeft ze nog nooit van gehoord. Nederland gaf haar alle kansen. Die heeft ze gebruikt. Nu zijn Nederlanders racisten. Waarom? Het is stop juffie. Daarom.

 5. bommetje

  Rond de Kerst voelt het toch wel een beetje aan als de “verloren zoon” die is teruggekeerd. Welkom in ons warme midden Sylvana. Wij zullen jou niet teleurstellen Sylvana. Ik hoop dat het wederzijds is. Jouw denkfout is je vergeven. De heer zij met u, amen ! En nu neuriën…stille nacht heilige nacht……….

 6. Lieftinck

  Uit onderzoek blijkt dat DENK nog altijd vrijwel alleen kiezers trekt uit de Turkese gemeenschap. Ook tijdens verkiezingsavonden kwamen er nauwelijks Surinamers.

  Je kunt Sylvana niet betichten van weinig politiek talent, de aandacht die ze genereert is het bewijs dat ze weet hoe politiek te moeten bedrijven, echter, de werkelijkheid is dat de minderheden helemaal niet zitten te wachten om in een slachtofferrol gemanouvreerd te worden. Het zal mij niets verbazen dat in die kringen meer afkeer bestaat van haar manier van politiek bedrijven dan onder roomblanke Nederlanders.

  1. Janalb

   Daarom is ze er ook uitgeflikkert. Brengt te weinig stemmen.

 7. Seneca

  Het valt mij wel op dat deze foto van Sylvana beduidend fraaier is dan haar foto’s die op DDS getoond werden toen zij nog geen ‘personage non grata’ bij denk was.

  1. Donald Troef

   Het is zonder twijfel een bijzonder mooie vrouw.

   1. Gustaafff

    Nu komen de ware gevoelens van DT voor Sylvana Simons naar boven.

    1. Wachteres

     Dat Simon van Sylvana gecharmeerd was, heeft hij nooit onder stoelen of banken gestoken, @ Guus. 😉

     1. Gustaafff

      Het is welbekend, @Res. Nog prettige kerstdagen, @Res en @DT.

   2. toetssteen

    Mooi???? Ow my er is bij de mannelijk certe echt wat mis! Ik gruw persoonlijk bij dat geraamte en ik ben echt niet de enige!
    (en om u de wind uit de zeilen te nemen, de missus heeft maat 38 en is slank te noemen).
    Sylvana is een anorexia spicht met het verstand van een jankende kleuter.

   3. luuk008

    Ik twijfel ook niet… Maar ik zie het toch anders.

 8. Pjotter

  In Nederland hebben we treffende spreekwoorden, kent U ze nog, van toepassing kan b.v. zijn, van buiten bont, van binnen str… vul maar in.

  1. luuk008

   Nou… beetje té. Ik ken echt wel ‘bonte mensen’ waar ik graag mee omga.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.