Haha! Nederlandhater Sylvana Simons doet net alsof ze "niet alleen maar ergens tégen is"

Geen categoriedec 24 2016, 15:00
Mag ik ophouden met lachen? Want deze vrouw is niet alleen wereldvreemd, ze is ook nog eens knettergestoord.
De grootste Nederlandhater van ... Nederland is weer eens bezig. Zoals wij vannacht al berichtten is Sylvana Simons namelijk voor zichzelf begonnen. Tim had 's morgensvroeg natuurlijk helemaal gelijk toen hij schreef dat Sylvana's nieuwe partijtje, Artikel 1, helemaal niets voor elkaar gaat krijgen.
Maar dat betekent helaas niet dat Sylvana het niet gaat proberen. In de Volkskrant van vandaag legt ze uit wat haar grote masterplan is:

"Denk appelleert aan boosheid en gedijt bij polarisatie, maar biedt geen lonkend perspectief en toont geen leiderschap. Ik ben blij dat ze racisme op de politieke agenda hebben gezet, maar ik wil niet alleen maar tégen iets zijn. Dat kan ik me ook niet meer veroorloven: het is vijf voor twaalf in Nederland, en als we nu niet stevig inzetten op verbinding en bescherming van artikel 1 van de Grondwet, dan leven we na 15 maart in een beangstigend land."

Bovenstaand citaat is natuurlijk een heerlijk stukje gebrek aan zelfkennis in actie. Sylvana zegt dat DENK alleen maar aan de boosheid van haar achterban appelleert, zegt dat ze dat maar niets vindt, en waarschuwt vervolgens dat we doodsbang moeten zijn dat Nederland anno 2017 niet in Duitsland anno 1933 verandert. Volgens haar is dat dus een positieve, verbindende boodschap.
Knettergek natuurlijk. Deze vrouw herkent haar eigen polarisatie niet eens als het haar met een leren handschoen een bitch slap in haar gezicht geeft. Ze zet blanke burgers stelselmatig weg als racisten pur sang, maar oh nee, bij DENK zijn ze te haatdragend.
Nou ben ik alles behalve een fan van DENK, maar zegt toch wel het één en ander over Sylvana dat juist zij het meest in de belangstelling stond en veruit de meeste controversiële DENK'er was. Tunahan Kuzu is ook bepaald niet populair, maar Sylvana bracht en brengt echt veel meer teweeg in de maatschappij. Er is een reden dat zij, en niet Kuzu, een gesprek met de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid moest hebben over haar persoonlijke veiligheid.
Gelukkig kan ik melden dat ik ont-zet-tend blij ben met Sylvana's nieuwe club. Nu hebben we immers twee politiekcorrecte, discriminatie-roepende partijtjes van professionele slachtoffers om in de gaten te houden en systematisch te ontmaskeren. En met een beetje mazzel weerhouden ze elkaar ervan om bij de verkiezingen daadwerkelijk een zetel te bemachtigen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten