PvdA-Marokkaan Ahmed Marcouch: 'Beledigen is net als door rood rijden: verboden!'

Geen categoriedec 11 2016, 16:00
Oh ja Ahmed? Als dat waar is mag de politie jou en je partijgenoten vandaag nog oppakken. Elke keer dat jullie je bakkes opentrekken voel ik me namelijk beledigd.
Ahmed Marcouch vindt het knet-ter-gek dat Tanya Hoogwerf van VNL (en Leefbaar Rotterdam) vindt dat de vrijheid van meningsuiting vrijwel onbeperkt dient te zijn. Zoals ze vandaag uitlegde bij Buitenhof is Geert Wilders' veroordeling een keiharde klap in het gezicht van dat grondrecht.
https://twitter.com/Buitenhoftv/status/807908411878670336
Ieder mens met gezond verstand kan het daar natuurlijk alleen maar mee eens zijn, wat betekent dat Ahmed er heel anders over denkt:
https://twitter.com/ahmedmarcouch/status/807915747116716033
Hey Ahmed, je bent een klootzak. En dom. En lelijk. En achterbaks. En anti-democratisch. En anti-vrijheid.
Voel je je nu beledigd? Ja? Ga je mij nu dan aanklagen? Of begrijp je dat geen enkele rechter me voor bovenstaande zal veroordelen omdat de vrijheid van meningsuiting belangrijker wordt gevonden dan jouw niet-bestaande recht om je 'niet-beledigd' te voelen? Met andere woorden, 'belediging' in het algemeen is helemaal niet illegaal.
Ja? Goed. Zij we het daar over eens. Dan gaan we nu naar het volgende punt: de belediging van een individu moet gelijkstaan aan belediging van een 'groep' mensen. Die 'groep' bestaat immers uit individuen die zich alleen zélf beledigd kunnen voelen; die emotie ervaren ze voor zichzelf, niet voor een ander. Het onderscheid tussen 'groepsbelediging' en 'belediging van individuen' is dus volkomen kunstmatig, en daardoor onzinnig.
Hoogwerf snapt dat. Marcouch niet. En waarom niet? Omdat hij in de kern een politiekcorrecte sociaaldemocraat is. Die zijn allemaal knettergek. Daarom.
Oh, en dan nog wat. Als je zo Nederlands bent, Ahmed, waarom schrijf je je naam dan in het Arabisch op Twitter? Je bent een Nederlandse volksvertegenwoordiger, niet een Marokkaanse. En maar net doen alsof je hét voorbeeld van 'de goed geïntegreerde allochtoon' bent. Laat me niet lachen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten