Ondemocratische Mark Rutte geeft toe dat hij lak heeft aan de kiezer: 'Ik kan niet iedereen gelukkig maken'

Geen categoriedec 17 2016, 19:45
Nee, dat kan je inderdaad niet Mark. Wat steekt is dat je er steeds weer voor kiest om je Brusselse bazen hun zin te geven terwijl je de wensen van de Nederlandse kiezer compleet negeert.
Ah. MarkieMarkie heeft een nieuw excuus verzonnen om zijn verraad wat het associatieverdrag met Oekraïne betreft goed te praten: hij kan nu eenmaal niet iedereen gelukkig maken. En dus doet hij lekker waar hij zelf zin in heeft en kan het Nederlandse volk wat hem betreft de pot op.

Mark Rutte kan als premier ,,niet iedereen in Nederland gelukkig maken". Hij snapt dat veel nee-stemmers teleurgesteld zijn dat hij geen gevolg geeft aan de uitslag van het Oekraïne-referendum. Maar Rutte vindt dat hij moet doen wat in het landsbelang is. Het niet doorzetten van het associatieverdrag zou ,,een enorm cadeau zijn voor Moskou".

En ik maar denken dat het vooral niet in het landsbelang is om Brussel nog groter en machtiger te maken, nóg meer soevereiniteit uit handen te geven, een corrupt regime overeind te houden... en ga zo maar door. Wat Rutte betreft is 'het landsbelang' tegenwoordig blijkbaar 'alles wat Poetin niet fijn vindt.' Heel gek, maar er zijn situaties waarin de belangen van Nederland en Poetin met elkaar overeenkomen. Dan doe je dat (wat het ook is) niet om Poetin te helpen, maar jezelf. Dat Poetin daar mogelijk ook van profiteert is verder redelijk irrelevant.
Maar zo denkt MarkieMark dus niet. Nee. Poetin moet dwars worden gezeten, no matter what. Zet onze soevereiniteit maar in de uitverkoop, zet een Europees leger op, verklaar Jean-Claude Juncker tot opperkoning van Europa! Heeft Nederland daar wat aan? Natuurlijk niet! Maar Poetin zal het vre-se-lijk vinden, en dat is het enige wat telt.
Vervolgens zegt jullie premier (niet de mijne, ik heb hem al lang weggestuurd met een motie van wantrouwen) het volgende:
"Ik heb nooit gezegd dat we altijd de uitslag zouden overnemen. Ik heb gezegd dat we er iets mee zouden doen."
Haha! Domme sukkels! Jullie waren er toch mooi ingetrapt he?! Jullie maar denken dat hij met "er iets mee gaan doen" bedoelde dat hij zich iets zou aantrekken van de uitslag van het referendum! Achterlijken! Natuurlijk niet! Het betekende alleen maar dat hij zijn Europese theatervoorstelling een beetje aanpaste. Voor de rest had het geen enkel effect op hem. Hij weet het immers tóch beter. Luisteren dus, vuile tokkies!
Hoe meer deze man 'uitlegt,' hoe bozer ik word. Het is een grove schande dat deze hautaine griezel zich nog steeds premier van Nederland mag noemen. Laten we in vredesnaam hopen dat daar op 15 maart 2017 een einde aan komt.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten