Ondemocratische Mark Rutte geeft toe dat hij lak heeft aan de kiezer: ‘Ik kan niet iedereen gelukkig maken’

Nee, dat kan je inderdaad niet Mark. Wat steekt is dat je er steeds weer voor kiest om je Brusselse bazen hun zin te geven terwijl je de wensen van de Nederlandse kiezer compleet negeert.

Ah. MarkieMarkie heeft een nieuw excuus verzonnen om zijn verraad wat het associatieverdrag met Oekraïne betreft goed te praten: hij kan nu eenmaal niet iedereen gelukkig maken. En dus doet hij lekker waar hij zelf zin in heeft en kan het Nederlandse volk wat hem betreft de pot op.

Mark Rutte kan als premier ,,niet iedereen in Nederland gelukkig maken”. Hij snapt dat veel nee-stemmers teleurgesteld zijn dat hij geen gevolg geeft aan de uitslag van het Oekraïne-referendum. Maar Rutte vindt dat hij moet doen wat in het landsbelang is. Het niet doorzetten van het associatieverdrag zou ,,een enorm cadeau zijn voor Moskou”.

En ik maar denken dat het vooral niet in het landsbelang is om Brussel nog groter en machtiger te maken, nóg meer soevereiniteit uit handen te geven, een corrupt regime overeind te houden… en ga zo maar door. Wat Rutte betreft is ‘het landsbelang’ tegenwoordig blijkbaar ‘alles wat Poetin niet fijn vindt.’ Heel gek, maar er zijn situaties waarin de belangen van Nederland en Poetin met elkaar overeenkomen. Dan doe je dat (wat het ook is) niet om Poetin te helpen, maar jezelf. Dat Poetin daar mogelijk ook van profiteert is verder redelijk irrelevant.

Maar zo denkt MarkieMark dus niet. Nee. Poetin moet dwars worden gezeten, no matter what. Zet onze soevereiniteit maar in de uitverkoop, zet een Europees leger op, verklaar Jean-Claude Juncker tot opperkoning van Europa! Heeft Nederland daar wat aan? Natuurlijk niet! Maar Poetin zal het vre-se-lijk vinden, en dat is het enige wat telt.

Vervolgens zegt jullie premier (niet de mijne, ik heb hem al lang weggestuurd met een motie van wantrouwen) het volgende:

“Ik heb nooit gezegd dat we altijd de uitslag zouden overnemen. Ik heb gezegd dat we er iets mee zouden doen.”

Haha! Domme sukkels! Jullie waren er toch mooi ingetrapt he?! Jullie maar denken dat hij met “er iets mee gaan doen” bedoelde dat hij zich iets zou aantrekken van de uitslag van het referendum! Achterlijken! Natuurlijk niet! Het betekende alleen maar dat hij zijn Europese theatervoorstelling een beetje aanpaste. Voor de rest had het geen enkel effect op hem. Hij weet het immers tóch beter. Luisteren dus, vuile tokkies!

Hoe meer deze man ‘uitlegt,’ hoe bozer ik word. Het is een grove schande dat deze hautaine griezel zich nog steeds premier van Nederland mag noemen. Laten we in vredesnaam hopen dat daar op 15 maart 2017 een einde aan komt.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

13 reacties

 1. CJD

  Vaak genoeg totaal niet met je eens Micheal maar hier sta ik 100% achter je betoog. Ook al vind ik je vaak te negatief over Poetin schrijven is het idd van de zotte dat wij zo ver gaan om onszelf in de vinger te snijden alleen om Putin tegen te zitten. Dit laat duidelijk zien dat onze “democratisch gekozen vertegenwoordigers” (AHUM, kuch kuch) niks hebben met democratie en de welzijn van het volk

  Sterker nog, de EU en onze nationale parlementen gaan steeds een stapje verder om onze democratische rechtstaat te transformeren in een politiestaat. Rutte en co, hebben juist heel veel met Poetin gemeen en dat wordt steeds evidenter

 2. Gustaafff

  Tim schreef eens:

  “Deze associatie-0vereenkomst is een belangrijk signaal dat Poetin kan etteren, rommelen, vervelend doen en pogen om de Europese landen tegen elkaar op te zetten wat wij wil, maar dat hij het niet zover krijgt dat wij de rode loper voor hem gaan uitrollen.”

  Ik volg meer zijn geopolitieke redernatie, dan die van Michael.

  Die van Tim is logischer.

  1. CJD

   Omdat het blijkbaar logisch is om alles te doen om Poetin tegen te werken. Ja zelfs als het ons benadeeld! Heel logisch!

  2. toetssteen

   @Gustaafff
   Wellicht is een beetje wakker worden verstandig?

   http://www.spiegel.de/wirtschaft/unternehmen/sanktionen-gegen-russland-us-konzerne-machen-weiter-geschaefte-a-1036336.html

   Europa is bezig zichzelf, in opdracht van, de das om te doen!

   1. Ni28

    Gustaaaf droomt liever dan dat hij wakker is. Inherent aan linkse dromers die realiteit onder de ogen liever niet zien.

 3. marjo012

  Hij heeft in ieder geval zijn bijdrage geleverd aan de afbraak van ons land.Bedankt Mark dat door jou beleid de laatste 4jaar de ogen van de Nederlander(hopelijk) open gegaan zijn nu.

 4. Wim

  Peinliche Ermittlung: Russland nicht für Bundestags-Leak verantwortlich

  Veröffentlicht: 17.12.16 17:35 Uhr

  Peinliche Enthüllung: Hinter dem Leak der NSA-Papiere dürfte ein Bundestags-Mitarbeiter stecken, nicht Russland.

 5. Wim

  Essen: Moslimmigranten wilden ijsjes voor Duitse kleuters vergiftigen en school opblazen – Duitse overheid lanceert TV-campagne voor vrouwen: Draag een hijab!

  TV-campagne van de overheid, met een blonde vrouw die een hijab draagt. De boodschap kan niet duidelijker zijn: blanke Europeaan, aanschouw uw toekomst.

  Ziekenhuizen op het Italiaanse eiland Sardinië hebben het bevel gekregen om patiënten weg te sturen, omdat ze plaats moeten maken voor Afrikaanse migranten. Het is de zoveelste maatregel waarbij de rechten van burgers ondergeschikt worden gemaakt aan die van islamitische asielzoekers. Desondanks kan men in Rome, Brussel, Berlijn, Den Haag en al die andere Europese regeringssteden maar niet begrijpen waarom het gewone volk de door de elite erdoor gedrukte massa immigratie alleen maar meer gaat haten, en zich massaal keert tot vrijheidspartijen, die als enigen beloven onze cultuur en samenleving in stand te willen houden.

  Met de speciale EU-‘veerdiensten’ tussen de Afrikaanse kust en Italië komen er dagelijks vele honderden nieuwe ‘vluchtelingen’ aan, in Porto Torres op Sardinië afgelopen week in één nacht alleen al 198 mannen, 126 vrouwen en 68 kinderen. Die moesten volgens de lokale overheid gelijk medisch worden onderzocht, en daarom kregen de ziekenhuizen het bevel om Italiaanse patiënten gewoon weg te sturen.

  ‘Krankzinnig en totaal meedogenloos’

  Kranten noemen het schriftelijke bevel een schandaal en een ‘mededeling die het midden houdt tussen krankzinnigheid en totale meedogenloosheid’ (met de bevolking) – wat ons betreft een treffende omschrijving van het immigratieumvolkungsbeleid in de hele Europese Unie, met uitzondering van enkele Oost Europese landen zoals Hongarije en Polen. In 2014 en 2015 kwamen er 320.000 migranten in Italië aan. Inmiddels worden er met schepen van ‘liefdadigheids’organisaties en de kustwacht duizenden gewoon opgehaald voor de Libische kust.

  Vorige maand plaatsten we een filmpje van een 80 jarige man die gedwongen zijn eigen hotel werd uitgezet omdat de overheid dat had gevorderd als ‘tijdelijk’ AZC. Door de enorme hoeveelheid publiciteit die eraan werd gegeven werd de dwangmaatregel weer teruggedraaid, maar talloze andere Italianen zijn minder gelukkig, zeker toen de Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken aankondigde dat iedere Italiaan die zich verzet tegen het ‘programma’ waarmee geforceerd ruimte wordt gecreëerd voor migranten, voortaan voor het gerecht wordt gesleept in de gevangenis kan worden gegooid.

  ‘Werkt die culturele verrijking een beetje voor jullie?’

  Infowars verslaggever Paul Joseph Watson gaf op zijn kenmerkende cynische wijze commentaar op de door de Duitse regering Merkel afgedwongen massale moslimimmigratie. ‘Hé Duitsland, werkt die culturele verrijking een beetje voor jullie? Sinds Duitsland vorig jaar zijn grenzen opende voor culturele verrijking, zijn er 402.000 meer misdaden gepleegd door migranten.’ De beelden in zijn video spreken boekdelen: asielzoekers die een kantine kort en klein slaan, en het inmiddels beruchte filmpje van een Duitse vrouw die door een paar allochtonen de trap af en het ziekenhuis in wordt geschopt.

  Eergisteren wezen we op officiële cijfers waaruit blijkt dat migranten, illegalen en asielzoekers in alle misdaadstatistieken bovenmatig vertegenwoordigd zijn, en gemiddeld 4 tot 5 keer vaker crimineel zijn. Let wel: dan gaat het enkel nog maar om de officieel geregistreerde gevallen, hoogstwaarschijnlijk het topje van een enorme ijsberg, zeker als bedacht wordt dat 9 van de 10 verkrachtingen nooit bij de politie worden aangegeven.

  Köln: 1310 aangiftes, 333 verdachten, slechts 18 veroordelingen

 6. poldi

  De verbroken beloften van Mark Rutte:
  -Geen cent naar de Grieken.
  -Duizend euro voor iedere hardwerkende Nederlander.
  -De onderste steen boven bij het MH17-onderzoek.
  -Geen kinderpardon.
  -Geen gemorrel aan de hypotheekrente-aftrek.
  -Belastingverlaging en niet nivelleren.

  Hij verhoogde de BTW en accijnzen,
  bezuinigde defensie kapot,
  heeft meer bevoegdheden overgedragen aan Brussel,
  overdracht beheer pensioenfondsen naar Brussel en
  is verantwoordelijk voor een recordaantal asielzoekers en vluchtelingen met zijn opengrenzenbeleid.

  1. Wim

   Nog iets met de moordenaar van P.F.

 7. Sniper666

  En daar heeft Markie 9 maanden draagtijd voor nodig om ons uiteindelijk toch te naaien? Knap hoor…

 8. Ni28

  Rutte is een vazal van de EU top. Als deze mar blij is ben ik ook blij, moet hij gedacht hebben, en de rest kan stikken. Totaal onbelangrijk in een niet democratische stelsel van de representatieve democratie. Hopelijk gaat hij nu met zijn partijtje de PvdA achterna om onder de tien zeteltjes te komen. Kan hij met de rat Asscher samen uithuilen. Het gaat in deze verkiezingen meer om de verliezer dan de winnaar.

 9. Ni28

  Poetin is een wolf in schaapskleren en dat is het enige positieve aan deze ja. Maar wat is een ja waard van een van de grootste leugenaars alle tijden? Bovendien valt te betwijfelen de grootte van een “nee cadeautje” aan Moscow. De schade voor de Nederlandse samenleving is groter dan de klap die Moscow moet krijgen. De laatste etappe wordt nu genomen in een bewerkte eerste kamer dus mag je ook de betekenis van de eerste kamer betwijfelen. Een vies handeltje die boven het moraal staat. Dat is Nederland anno 2016.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.