Geert Wilders: "Ze haten ons en willen ons vermoorden. Tijd voor een politieke revolutie"

Geen categoriedec 20 2016, 9:30
Geert Wilders heeft het helemaal gehad met de radicale moslims die nu al jaren dood en verderf zaaien; niet alleen in het Midden-Oosten, maar ook ook hier in Europa.
Op Twitter laat de PVV-leider aan duidelijkheid niets te wensen over: het moet nu maar eens afgelopen zijn. Tijd om op grote schaal en hardhandig in te grijpen.
Voor politiekcorrect links weer roept dat deze uitspraak echt niet kan: hij heeft het over een politieke revolutie, niet over een revolutie waarbij we allemaal met hooivorken de straat op gaan en het recht in eigen hand nemen. Het terrorismegevaar is in het Westen namelijk eerst en vooral een politiek probleem: terroristen kunnen aanslagen plegen omdat het zo gemakkelijk voor ze is om naar Europa te komen. En zelfs als inlichtingendiensten weten dat iemand een radicale moslim is doen ze vaak niet meer dan zo iemand 'in de gaten houden.'
Dat is natuurlijk volstrekt onzinnig. De radicale islam is een hatelijke en buitengewoon gewelddadige ideologie die onze westerse manier van leven wil uitroeien. Ongelooflijk genoeg weigeren onze politieke leiders dat nog steeds te erkennen. Ze doen net alsof aanslagen het werk zijn van een paar individuele gekken; het heeft allemaal niets te maken met hun radicale denkbeelden! Echt niet! Nee hoor, het zijn gewoon een paar lone wolves (eenzame wolven).
Nou nee, dat is dus niet zo. Het is een gecoördineerde aanval van haatbaarden die ons als 'de grote vijand zien.' Waarom? Omdat we hun barbaarse denkbeelden niet delen, daarom. En dat is voor hen reden genoeg om ons allemaal over de kling te willen jagen.
Als de VVD, het CDA, de PvdA en al die andere partijen nog enigszins acceptabel willen presteren bij de verkiezingen moeten ze die waarheid eindelijk maar eens accepteren en duidelijk verwoorden. Doen ze dat niet, dan hebben ze geen enkel recht om te klagen en te zeuren als de PVV in maart de grootste wordt.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten