Jihadistische massamoordenaar Berlijn was een 23-jarige nepvluchteling uit Pakistan

Geen categoriedec 20 2016, 10:15
Ik blijf me erover verbazen dat er mensen zijn die verbaasd zijn dat een terrorist de vluchtelingencrisis gebruikt heeft om naar Duitsland te komen, alvorens daar een vreselijke aanslag te plegen.
Europese en Amerikaanse inlichtingendiensten waarschuwden immers al langer dat terroristische organisaties de vluchtelingencrisis aangrepen om jihadisten naar Europa te smokkelen. De aanslag van gisteren was daar ongetwijfeld een product van. Zoals Geert Wilders vandaag twitterde:
De Duitse inlichtingendiensten zeggen nu zeker te weten dat de man achter de aanslag van gisteravond op een kerstmarkt in Berlijn inderdaad een nepvluchteling was. Hij komt oorspronkelijk uit Pakistan, een land waar helemaal geen oorlog woedt, dus het is me sowieso een raadsel waarom Duitsland daar 'asielzoekers' uit accepteert.
De terrorist gebruikte verschillende aliassen om naar Europe te reizen. Hij zou dat via de Balkan gedaan hebben.
Kun je je die foto's nog herinneren van eerder dit jaar uit Oost-Europa van zogenaamde 'vluchtelingen' (lees: jonge mannen) die massaal op de trein naar West-Europa stapten? Nou, daar was hij misschien dus één van.
Het moge duidelijk zijn waarom hij deze aanslag pleegde: hij is een radicale moslim. Dat is natuurlijk in 99% van de terroristische aanslagen het geval, maar we vermelden het toch maar weer -- speciaal voor Tofik Dibi.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten