Zwaar geschifte Tofik Dibi moet zich kapotschamen

Tofik Dibi is nu officieel de meest kwaadaardige man van Nederland. 

Tofik Dibi en Sylvana Simons hadden zomaar een stelletje kunnen zijn. Nou ja, als Tofik óók (of alleen) op vrouwen viel, tenminste. Nu zijn ze waarschijnlijk BFF’s. Kijk maar eens naar deze ranzige tweet die het oud-Kamerlid van GroenLinks gisteravond op Twitter zette:

Dan ben je dus écht niet helemaal lekker. Weet je wie na zo’n aanslag moet bidden, Tofik? Halve-moslims als jij. In 99% van de gevallen gaat het namelijk om een radicale islamiet. Daar kunnen we al automatisch vanuit gaan. Als er zoiets gebeurt ben jij het daarom die meteen naar zijn bidkleedje rent om te vragen of het dit keer, als uitzondering, alsjeblieft een keer een ander mag zijn.

Met andere woorden, meneer Dibi mag wel wat minder hautain reageren op mensen die onderhand een beetje moedeloos worden van de islamitische terreur. Walgelijke vent.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

9 reacties

 1. Wachteres

  Ondertussen is vastgesteld dát een moslim de dader is.

  Het lijkt me dat we beter voor de slachtoffers en in het bijzonder voor hun familie kunnen gaan bidden.

  “Heer ontferm u over hen”.

  1. Anna

   Wachteres. Als de Heer zich over ons ontfermt stemt hij op de PVV.

  2. marjo012

   Het is een Pakistaner 23 jaar dit jaar als vluchteling meegekomen naar Duitsland.

 2. Anna

  ZALIG KERSTFEEST!
  Nog even en het is afgelopen. Mensen zoals Dibi en DENK zullen hieraan niks veranderen. Europa gaat kapot aan open grenzen en asielzoekers die met open armen worden ontvangen terwijl niemand weet wat en wie ze binnenhalen.

 3. Mar

  Annabel kan zichzelf best verdedigen.

  Ook geen lieverdje trouwens:

  “Hoe mooi het ook zou zijn als Van Weezel door een aanslag of moord op de joodse gemeenschap keihard van haar moraalpaard zou donderen.”

 4. marjo012

  Deze man dienen ze zijn kleedje om de nek te binden en dan per direct naar Marokko te sturen. Hier hoort dit stuk afval niet langer thuis. Dit is nou echt typisch zandbakratte gedrag wat hij getoond heeft.Denk dat hij straks op zijn knieen naar huis zal kruipen als het zover is dat de moslims beter terug naar huis kunnen gaan, voordat hij het land uitgeslagen wordt.

 5. Peter Selie

  Iedereen met een klein beetje gezond verstand die zich niet laat verblinden door details en het politiek correct gelul van de reguliere politiek weet… Wanneer je een moslim hem één vinger geeft, neemt hij de hele hand. Buiten de constant gestelde eisen weten de moslims zich bijna allemaal aan de integratie te onttrekken. Drink de gifbeker nu maar helemaal tot op de bodem leeg, want er is geen manier om meer dan 53 miljoen moslims uit Europa te laten vertrekken, ze vinden het wel lekker niet werken en toch geld krijgen. Las ergens dat 67% van de in Europa wonende moslims een of ander uitkering heeft.

 6. J.C.

  Een echte Groen Linkser. Bij Groen Links is Nee geen Nee. Van Groen Links is er een aangenomen motie, waarin de regering wordt verzocht niks tegen de islamisering te doen. Er zijn Groen Linksers die zich Sociaal noemen, maar o zo gretig blijken als het grote geld lonkt. Idem dito met betrekking tot zwarte en witte scholen. En zo kun je eindeloos doorgaan.

  Je moet toch wel een heel zieke geest hebben, als je bedenkt dat er autochtonen zijn, die hopen dat de aanslagpleger een islamiet is. Dan heb je totaal niets van de Nederlandse cultuur begrepen…………..

 7. EllyD19

  Een vreemd mannetje, die meneer Dibi.
  Toen hij een poging deed naar het lijsttrekkerschap van Groen Links dacht ik echt dat het een malle grap was. Gelukkig ging hij af als een gieter.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.