Zes kansenpareltjes opgepakt in Engeland: wilden terroristische aanslagen plegen in naam van de islam

Zoiets zie je natuurlijk echt niet aankomen. Heel schokkend dit.

In het midden van Engeland en in hoofdstad Londen heeft de Britse politie vandaag zes kansenparels opgepakt. De reden? Het zijn stuk voor stuk radicale moslims. Ze worden ervan verdacht dat ze aanslagen aan het plannen waren.

Goh, waar hebben we dat eerder gehoord?

In totaal zijn er vijf mannen en één vrouw opgepakt. Opvallend is dat met name de vrouw specifiek genoemd wordt in verband met het plegen van een aanslag. Natuurlijk is dat niet eens zo gek: steeds meer terreurorganisaties gebruiken vrouwen en meisjes om dood en verderf te zaaien omdat ze minder snel ‘verdacht’ worden door zowel de autoriteiten als oplettende burgers.

Met kerst dat eraan komt is de kans op aanslagen in het Verenigd Koninkrijk buitengewoon reëel. Er wordt op dit moment het op één na hoogste dreigingsniveau gehanteerd. Dit betekent dat een aanval als “zeer waarschijnlijk” wordt beschouwd.

Lekker dan. ‘Prettige kerst jongens! En vooral goed uitkijken, want voor je het weet blaast een radicaal-islamitische gek zich op. Geniet van de kerstvakantie hoor!”

Het is dieptriest, maar tegenwoordig is dit de manier waarop wij in het Westen moeten leven. Dat dit soort types hun eigen land verpesten is tot daar aan toe, maar dat ze dat ook in ónze West-Europese landen doen is volkomen onacceptabel. Helaas durven Europese kabinetten — of dat nou het kabinet van May in het VK is of het kabinet Rutte II in Nederalnd — niet door te pakken. Daarom is de kans groot dat het radicaal-islamitische terrorismegevaar de komende jaren, en misschien zelfs wel het komend decennium, ongelooflijk hoog blijft.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

5 reacties

 1. Sniper666

  Het glas is nog lang niet vol bij de policor vrienden. Dit in tegenstelling tot Jan Modaal, bij hem is het glas allang vol en elke druppel die erbij komt te veel. Policor schijnt dit maar niet te kunnen (willen) begrijpen.

  1. Volkspatriot

   Zo lang Wilders hier niet de baas word zullen de slinksen hier de moslims blijven knuffelen.
   Het volk moet in opstand komen en het tuig opsluiten!

   In Amerika riepen de aanhangers van Trump: lock her up!! Dit moeten wij roepen voor Rutte en Ascher!

 2. Wachteres

  http://www.dailystar.co.uk/news/latest-news/568976/europe-civil-war-islam-france-italy-referendum-eurozone-crisis-far-right-movement

  Europe on the brink: Streets ‘will become war zones’ as continent descends into crisis

  EUROPEAN leaders are said to be preparing for mass civil unrest as multiple catastrophic problems engulf the continent.

  t comes after months of warnings from experts – including top military brasses – that massive economic issues, mass immigration, and terrorism will lead to a full-scale crisis.

  They have predicted this will affect the entire continent, eventually leading to civil war on the streets.

  In December 2015, one of the most apocalyptic warnings came from André Blattmann, the Swiss head of the armed forces.

  Blattmann, who left his job just weeks later, said the combination of hybrid wars, the economy, and the refugee crisis would have “unforeseen dimensions”.

  He then claimed social unrest was something Europe’s leaders and armies had to be prepared for.

  Just weeks ago, French scholar of Islam, Gilles Kepel, told German newspaper Die Welt that the eventual goal of Islamic terrorism was not to simply murder western people in Europe.

  He explained the purpose of bloody and vicious attacks on innocent people is to incite hatred among the general population of Muslims in general.

  By doing this, he said they would encourage more young believers to take up arms against westerners which would eventually lead to civil war on the streets.

  Professor Kepel said their goal is to build a caliphate from the ashes of crumbled European cities.

  The looming threat of major civil unrest on Europe’s streets is also heightened due to recent political earthquakes that make the collapse of the European Union more likely.

  1. toetssteen

   @Wachteres
   Het enige verschil met Wenen is dat ze toen voor de stadswallen lagen en nu binnen lopen te vlaggen. Soort paard van Troje. Eigenhandig binnengereden door de knuffelbrigade: welkom enzovoort.

 3. marjo012

  Engeland kan tenminste het land weer terug gaan geven aan eigen burgers,zonder dat ze door de EU gezegd word wat ze te doen hebben.Weet van iemand dat ook Engeland al die islam import kots zat is en wil dat ze terug keren naar hun zandbak.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.