Antidemocratische huichelaars van de VVD komen met belachelijkste verkiezingsposters ooit: ‘Normaal. Doen.’

De dames en heren van de VVD, die er eerst en vooral om bekendstaan dat ze buitengewoon corrupt en anti-democratisch zijn, hebben een nieuwe campagne slogan mét bijpassende posters: “Normaal. Doen.”

Bij de VVD weten ze het écht niet meer. De partij heeft er tijdens het kabinet Rutte II een verschrikkelijke puinhoop van gemaakt, met de ene na de andere nepliberaal die gedwongen opstapte omdat hij/zij corrupt tot op het bot was, maar opeens hebben ze een nieuw motto: “Normaal. Doen.” Kijk maar naar de nieuwe verkiezingsposter(s) van de partij van, voor en door pathologische leugenaars:

Screen Shot 2017-01-30 at 20.47.47

Ach gossie, ja natuurlijk! De VVD heeft de grenzen volledig opengezet voor allerlei Westenhaters, maar opeens maken ze zich hard voor homo’s die “zonder angst hand in hand kunnen lopen.” Ja hoor, VVD, daar trapt de kiezer wel in. En dan die verhaal over geweld tegen ambulancepersoneel: ook daar had de VVD de afgelopen vier jaar lang iets aan kunnen doen. Maar nee, dat vonden ze helemaal niet interessant. Die agressieve kereltjes zijn namelijk de natuurlijke achterban van de PvdA en, tja, die partij durfde Rutte niet tegen zich in het harnas te jagen.

“Thuis leren dat je de politie moet respecteren.” Hoe? Jullie hebben de politie nagenoeg vernietigd. Politieagenten worden alleen nog ingezet om de staat snel te verrijken door verkeersboetes uit te schrijven. Serieuze misdaden worden al lang niet meer opgelost. Nogal wiedes dat de politie daardoor minder gerespecteerd wordt.

“Een arm om iemand heen slaan.” Je bedoelt zoals Rutte deed toen hij Ard van der Steur opofferde na het zoveelste schandaal op het ministerie van Veiligheid en Justitie? Nou, daar was Ardje ongetwijfeld héél blij mee. Hij werd voor het oog van Nederland voor gek gezet, maar Rutte kon lekker blijven zitten. Houd die arm maar bij je.

Of wil Markje misschien de mensen die hij de afgelopen jaren kapot heeft gemaakt door de lasten systematisch te verhogen een lekkere knuffel geven? Hier wat advies voor uw premier (niet de mijne): de kans dat mensen daarvan gediend zijn is nogal klein. Je had vier (en met het kabinet Rutte II erbij zes, bijna zeven) jaar om ervoor te zorgen dat mensen er financieel (en op andere gebieden) op vooruit zouden gaan. In plaats daarvan heb je het alleen maar lastiger gemaakt voor iedereen, van hardwerkende werknemers tot werkgevers, van zzp’ers tot ondernemers, en van studenten tot bejaarden in verzorgingstehuizen.

Een arm om iemand heen slaan. Laat me niet lachen.

Dat is natuurlijk al triest genoeg, maar de laatste poster is misschien nog wel het meest hypocriete. “Nederland uit de crisis halen.” Dat vindt de VVD “heel normaal.” Oh ja, is dat zo? Kan MarkieMark ons dan uitleggen waarom hij vanaf dag één als leider van dit faalkabinet maatregelen heeft genomen die het economisch herstel vertraagden en zelfs bijkans onmogelijk maakten?

Is er dan helemaal geen goed nieuws? Jawel hoor. Zoals altijd zijn creatieve Twitteraars onmiddellijk aan de de slag gegaan om de VVD even heerlijk uit te lachen. Zie hier enkele alternatieve versies van de VVD-‘verkiezingsposters’:

En de uitsmijter:

Ah. Dát verdient de VVD zéker.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

9 reacties

 1. Wim

  De onderste steen. Doe eens normaal man.

 2. HaZ

  Ga er maar aanstaan als campagneleider van de VVD op dit moment. Heb je het helemaal voor elkaar hoe de campagne gaat lopen, stapt van der Steur op….. G…….domme. Dat je dan op korte termijn dit in elkaar weet te flansen is best nog wel knap, toch? Tsjonge,jonge,jonge wat een amateuristisch geknutsel. Vind daarentegen de tegenactie posters weer super.

 3. Gustaafff

  Normaal. Doen.

  Een goede verkiezingsslogan. De “corrupte” VVD runt al jaren dit land en daar ben ik blij mee.

 4. Analist

  Nageaapt van de SNS-bank!

 5. Analist

  Het is eigenlijk heel simpel: Wat voor de VVD normaal is, is voor elk fatsoenlijk mens niet normaal.

 6. hans-e-pans

  Waarom hebben ze het zelf nooit gedaan in de aflopende regeerperiode? Ze weten natuurlijk dat de gemiddelde Nederlandse stemgerechtigde goedgelovig is.

 7. Bes Tolen

  1.Over dat ”Zonder angst hand in hand kunnen lopen”. Aan wie is dat gericht? Feyenoord supporters? Vast niet. De VVD vindt zonder angst hand in hand lopen helemaal normaal. Maar impliciet blijkbaar ook niet normaal.
  2. Ambulancepersoneel het ziekenhuis in trappen. Aan wie is dat gericht? Vertel er eens meer over, VVD.
  3. Thuis leren dat je de politie moet respecteren. Aan wie gericht? Oh ja, hele groepen zullen het heus nooit thuis leren? Dat zal wel niet uitgebreid gezegd mogen worden. Je bent in Nederland dan al gauw een crimineel als je iets te veel zegt, VVD.
  4. Een arm om iemand heen slaan. Aan wie gericht? Speciaal gevaarlijk voor vrouwen? Of juist voor mannen die het wel goed bedoelen?
  5. Nederland uit de crisis halen. Helemaal normaal of niet normaal? Niet helemaal normaal of helemaal niet normaal? Helemaal niet normaal, VVD.
  VVD onzin. Heeft de VVD het zo moeilijk met haar eigen hoogste vertegenwoordigers dat ze hier mee komt? Want zijn die ethisch helemaal normaal of niet normaal? Op dit punt is geen spraakverwarring mogelijk: niet normaal is dan de keuze.
  Ach, die het aan gaat, trekken zich toch niks aan van deze VVD reclameboodschappen. Voor wie zijn die boodschappen eigenlijk bestemd? Om stemmen te trekken dus voor VVD-stemmers. Maar die hebben die onnozele boodschappen toch niet nodig?

 8. Mar

  Goed om de open haard mee aan te maken.

 9. Babaji538

  ‘Heel normaal’.
  Petra Hermans

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.