Sylvana's faalpartij Artikel 1 krijgt tot vrijdag om steunverklaringen op te halen in de missende 4 provincies

Geen categoriejan 30 2017, 20:00
Ja, natuurlijk. Help d'r maar een handje. Als zo'n Nederlandhatende partij het niet op eigen kracht moet je ze een duwtje in de rug geven. Want weg-met-ons, en dus goed.
Dachten we eindelijk (min of meer) van haar af te zijn, komt Sylvana Simons langs met zogenaamd "goed nieuws." Op de terugweg van Den Haag (waar ze haar ondersteuningsverklaringen vandaag inleverde bij de Kiesraad) naar Amsterdam weet de professionele racismeroeper namelijk te melden dat ze zojuist te horen heeft gekregen dat Artikel 1 nu toch maar tot donderdagavond krijgt om de benodigde steunverklaringen in Friesland, Drenthe, Overijssel en Zeeland alsnog te regelen. Want u weet: als het een politiekcorrecte club van multikulnknuffelaars betreft gelden er opeens heel andere regels dan voor 'het plebs.'
[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2017/01/Artikel-1-We-hebben-goed-nieuws-Je-kunt-nog-tot-en-met..._388402724852218.mp4"][/video]
In de vlog (video-blog) hierboven bedankt Sylvana al haar aanhangers en vrijwilligers die zich ingezet hebben voor haar margepartij. Dat is allemaal leuk en aardig, maar vooral onschuldig omdat ze vandaag natuurlijk keihard afgegaan is doordat ze behoorlijk wat ondersteuningsverklaringen tekort kwam in vier van de 20 kiesdistricten. Dat bewees maar weer dat Artikel 1 een hobbyprojectje van een paar verveelde Randstedelingen is. Hilarisch, natuurlijk.
Helaas krijgt ze een tweede kans:

"We hebben ook nog goed nieuws gekregen. Want we hebben tot aanstaande vrijdag om ook de districten waar we de dertig handtekeningen niet hebben kunnen verzamelen toch op te halen."

Oh, wat geweldig goed nieuws inderdaad, Sylvana! Daar maak je ons echt héél blij mee. Ge-wel-dig. De Pietenhatersclub krijgt nog een kans omdat ze in eerste instantie glansrijk faalden. Durft iemand hier de term "positieve discriminatie" hardop uit te spreken?
Nou ja, gelukkig is er ook een positieve kant aan dit verhaal: hoe langer Sylvana kans maakt op een zetel, hoe vaker we haar kunnen uitlachen en/of kunnen aanpakken. Dat is ons natuurlijk óók heel veel waard. Je zou er haar bijna een Kamerzetel om gunnen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten