Antidemocratische huichelaars van de VVD komen met belachelijkste verkiezingsposters ooit: 'Normaal. Doen.'

Geen categoriejan 30 2017, 21:00
De dames en heren van de VVD, die er eerst en vooral om bekendstaan dat ze buitengewoon corrupt en anti-democratisch zijn, hebben een nieuwe campagne slogan mét bijpassende posters: "Normaal. Doen."
Bij de VVD weten ze het écht niet meer. De partij heeft er tijdens het kabinet Rutte II een verschrikkelijke puinhoop van gemaakt, met de ene na de andere nepliberaal die gedwongen opstapte omdat hij/zij corrupt tot op het bot was, maar opeens hebben ze een nieuw motto: "Normaal. Doen." Kijk maar naar de nieuwe verkiezingsposter(s) van de partij van, voor en door pathologische leugenaars:
Screen Shot 2017-01-30 at 20.47.47
Ach gossie, ja natuurlijk! De VVD heeft de grenzen volledig opengezet voor allerlei Westenhaters, maar opeens maken ze zich hard voor homo's die "zonder angst hand in hand kunnen lopen." Ja hoor, VVD, daar trapt de kiezer wel in. En dan die verhaal over geweld tegen ambulancepersoneel: ook daar had de VVD de afgelopen vier jaar lang iets aan kunnen doen. Maar nee, dat vonden ze helemaal niet interessant. Die agressieve kereltjes zijn namelijk de natuurlijke achterban van de PvdA en, tja, die partij durfde Rutte niet tegen zich in het harnas te jagen.
"Thuis leren dat je de politie moet respecteren." Hoe? Jullie hebben de politie nagenoeg vernietigd. Politieagenten worden alleen nog ingezet om de staat snel te verrijken door verkeersboetes uit te schrijven. Serieuze misdaden worden al lang niet meer opgelost. Nogal wiedes dat de politie daardoor minder gerespecteerd wordt.
"Een arm om iemand heen slaan." Je bedoelt zoals Rutte deed toen hij Ard van der Steur opofferde na het zoveelste schandaal op het ministerie van Veiligheid en Justitie? Nou, daar was Ardje ongetwijfeld héél blij mee. Hij werd voor het oog van Nederland voor gek gezet, maar Rutte kon lekker blijven zitten. Houd die arm maar bij je.
Of wil Markje misschien de mensen die hij de afgelopen jaren kapot heeft gemaakt door de lasten systematisch te verhogen een lekkere knuffel geven? Hier wat advies voor uw premier (niet de mijne): de kans dat mensen daarvan gediend zijn is nogal klein. Je had vier (en met het kabinet Rutte II erbij zes, bijna zeven) jaar om ervoor te zorgen dat mensen er financieel (en op andere gebieden) op vooruit zouden gaan. In plaats daarvan heb je het alleen maar lastiger gemaakt voor iedereen, van hardwerkende werknemers tot werkgevers, van zzp'ers tot ondernemers, en van studenten tot bejaarden in verzorgingstehuizen.
Een arm om iemand heen slaan. Laat me niet lachen.
Dat is natuurlijk al triest genoeg, maar de laatste poster is misschien nog wel het meest hypocriete. "Nederland uit de crisis halen." Dat vindt de VVD "heel normaal." Oh ja, is dat zo? Kan MarkieMark ons dan uitleggen waarom hij vanaf dag één als leider van dit faalkabinet maatregelen heeft genomen die het economisch herstel vertraagden en zelfs bijkans onmogelijk maakten?
Is er dan helemaal geen goed nieuws? Jawel hoor. Zoals altijd zijn creatieve Twitteraars onmiddellijk aan de de slag gegaan om de VVD even heerlijk uit te lachen. Zie hier enkele alternatieve versies van de VVD-'verkiezingsposters':
En de uitsmijter:
Ah. Dát verdient de VVD zéker.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten