Antisemitische imam uit Gaza gaat los: "De Joden huren prostituees met AIDS in om Arabieren in de val te lokken!"

Geen categoriejan 18 2017, 21:00
Altijd lachen met de Palestijnen en hun bloedfabeltjes. Ze worden verkondigd door Hamas - de officiële regering in de Gaza-strook - en ze worden verkondigd vanuit de moskee. Het maakt ze niet uit: als die rot-Joden maar flink uitgescholden worden!
De scheiding van kerk en staat bestaat niet echt in het Palestijnse mini-staatje Gaza, en dat blijkt maar weer eens. Een parlementslid voor Hamas - Marwan Abu Ras - mocht een vrijdagpreek houden in een moskee, en maakte begin deze maand van die gelegenheid gretig gebruik om alle aanwezigen er nog maar eens aan te herinneren wat voor een walgelijke mensen die Joden zijn die in het nabije Israël wonen.
Abu Ras wond er geen doekjes om: "Joden zijn het ranzigste volk, de ranzigste natie," aldus de haatprediker die niet van plan was om zijn antisemitisme in de hand te houden. Vervolgens: "Ze hebben de slechtste morele waarden van de hele mensheid."
Juist ja; nogal een ranzig commentaar van een idiote antisemiet, dus. In Nederland heb je dat soort mensen ook, maar daar zijn het marginale gekkies die het nooit ver zullen schoppen in het leven. Zoniet in het jihadistische bolwerk Gaza, wat geheel onder de controle staat van het zo mogelijk nóg jihadistischere Hamas. Daar is antisemitisme een soort way of life, en lijkt er een soort permanente strijd aan de gang om de meest vergezochte onzin te kunnen verkondigen over Israël, Joden of hun 'satanistische' beschermheren uit de VS.
En ik moet zeggen: Marwan Abu Ras lijkt door te stijgen naar de eerste plek met zijn theorie dat "de Joden" nieuwe rekruten voor het leger weten te vinden door prostituees aan te nemen, die worden getraind op het in de val lokken van Arabieren. Gewoonweg briljant. Hoe kom je er op? Zoveel onzin, en dat dan toch met zo'n stalen smoelwerk weten te verkopen in nota bene een gebedshuis. Even een applausje!
Maar tot zover de grappen en grollen, want wij in Nederland kunnen wel lachen om dit soort malloten. Maar in Israël leven ze iedere dag naast deze genocidale gekken, en moeten ze elke dag vrezen niet te worden aangevallen door dit kleine broertje van ISIS. Ik geef het de inwoners van Israël te doen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten