Antisemitische imam uit Gaza gaat los: “De Joden huren prostituees met AIDS in om Arabieren in de val te lokken!”

Altijd lachen met de Palestijnen en hun bloedfabeltjes. Ze worden verkondigd door Hamas – de officiële regering in de Gaza-strook – en ze worden verkondigd vanuit de moskee. Het maakt ze niet uit: als die rot-Joden maar flink uitgescholden worden!

De scheiding van kerk en staat bestaat niet echt in het Palestijnse mini-staatje Gaza, en dat blijkt maar weer eens. Een parlementslid voor Hamas – Marwan Abu Ras – mocht een vrijdagpreek houden in een moskee, en maakte begin deze maand van die gelegenheid gretig gebruik om alle aanwezigen er nog maar eens aan te herinneren wat voor een walgelijke mensen die Joden zijn die in het nabije Israël wonen.

Abu Ras wond er geen doekjes om: “Joden zijn het ranzigste volk, de ranzigste natie,” aldus de haatprediker die niet van plan was om zijn antisemitisme in de hand te houden. Vervolgens: “Ze hebben de slechtste morele waarden van de hele mensheid.”

Juist ja; nogal een ranzig commentaar van een idiote antisemiet, dus. In Nederland heb je dat soort mensen ook, maar daar zijn het marginale gekkies die het nooit ver zullen schoppen in het leven. Zoniet in het jihadistische bolwerk Gaza, wat geheel onder de controle staat van het zo mogelijk nóg jihadistischere Hamas. Daar is antisemitisme een soort way of life, en lijkt er een soort permanente strijd aan de gang om de meest vergezochte onzin te kunnen verkondigen over Israël, Joden of hun ‘satanistische’ beschermheren uit de VS.

En ik moet zeggen: Marwan Abu Ras lijkt door te stijgen naar de eerste plek met zijn theorie dat “de Joden” nieuwe rekruten voor het leger weten te vinden door prostituees aan te nemen, die worden getraind op het in de val lokken van Arabieren. Gewoonweg briljant. Hoe kom je er op? Zoveel onzin, en dat dan toch met zo’n stalen smoelwerk weten te verkopen in nota bene een gebedshuis. Even een applausje!

Maar tot zover de grappen en grollen, want wij in Nederland kunnen wel lachen om dit soort malloten. Maar in Israël leven ze iedere dag naast deze genocidale gekken, en moeten ze elke dag vrezen niet te worden aangevallen door dit kleine broertje van ISIS. Ik geef het de inwoners van Israël te doen.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

6 reacties

 1. hans-e-pans

  Het zal allemaal wel in hun boek der boeken staan.

 2. jennifer

  Ze hadden er al lang een grote parkeerplaats van moeten maken daar waar die gasten allemaal huizen. Veeg die artelijke cultuur daar toch van de kaart, niemand wil ze zelfs de buurlanden van deze hamas gasten zouden willen dat ze niet bestonden.Dan was er tenminste vrede daar wat ook voor de omliggende landen daar welkom was.

 3. toetssteen

  Weten ze op de Joop wel weg mee heur! Foei die vuige dames toch! Ons, het herenvolk een soa te bezorgen!

 4. denktenk

  Dit is het resultaat van, geestelijke islamitische verkrachting,
  van kinderen beneden 6 jaar.

  Met 6 jaar ga je ze echt verkrachten.

  Hou je vanzelf incest kneuzen over.

 5. Leonidas

  goeie foto van je, BEUKMAN BOVEN HET STUKKIE HIER

 6. Babaji538

  Dank je, Johan.

  Petra Hermans

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.