Euforische Geert Wilders gaat vol op het orgel: ‘Weg met Rutte!’

Geert Wilders ziet de verkiezingen vol vertrouwen tegemoet. Net als het overgrote deel van het Nederlandse volk heeft hij het namelijk helemaal gehad met Mark Rutte… en is hij ervan overtuigd dat de mislukte leraar na de verkiezingen van 15 maart niet zal terugkeren als premier.

Het is duidelijk wat, als het aan Geert Wilders ligt, de inzet wordt van de Tweede Kamerverkiezingen van 15 maart: het is dé kans om Mark Rutte eindelijk met pensioen te sturen. De VVD’er heeft zich zeven jaar lang premier van ons land mogen noemen, maar dat is wel voldoende.

Of, zoals Wilders het verwoordt: ‘Weg met Rutte!’

In Nederland gebruikten we lange tijd termen als “bedriegen” niet omdat dit niet netjes gevonden. Nou, helaas voor de politiekcorrecte boven-ons-gestelden heeft Wilders gewoon helemaal gelijk. Rutte staat onderhand bekend om twee dingen: zijn eeuwige lach én zijn leugenachtigheid.

Deze man heeft ons land de afgelopen jaren stelselmatig om zeep geholpen. De massa-immigratie is niet verminderd, maar groter geworden. We leven dagelijks met de dreiging van terreur omdat hij de grenzen heeft opengezet voor alle mensen van heinde en verre, zonder te kijken naar vragen als ‘past diegene wel in Nederland?’

Daarnaast heeft hij de economie zo zeer verzwakt dat het nog maar de vraag is of we er ooit nog bovenop komen. Hij schept op dat de economie ‘groeit,’ maar die groei is minimaal. En de weinige groei komt niet dankzij, maar ondanks het kabinetsbeleid.

En dan hebben we het nog niet eens gehad over Ruttes eurofilie. Nederlanders worden met de dag eurosceptischer, maar hij geeft steeds meer nationale macht uit handen aan zijn bazen in Brussel. Nog even en er is helemaal niets meer over van onze soevereiniteit. Jawel, als het aan Markje ligt beslissen Jean-Claude Juncker en de andere Europese megalomanen binnenkort over alles. Rutte staat erbij en lacht erom. Wat kan het hem allemaal ook bommen? Hij aast immers op een mooie functie in Europa als hij zich niet meer premier van Nederland mag noemen.

Dat is allemaal al erg genoeg, maar dan hebben we het nog niet eens gehad over de rijzende kosten van de zorg en over het lot van al die arme ouderen die verpieteren in ‘verzorgingstehuizen,’ waar ze maximaal drie keer per dag naar het toilet mogen. Voor de rest moeten ze blijkbaar maar in hun broek schijten en pissen.

Mark keek en zag het dat het goed was. Niet voor jou en mij, maar voor hém. Zijn leven is immers schitterend. En dat is het enige waar Mark zich druk om kan maken.

Wilders heeft gelijk. Het is tijd om Rutte te ontslaan.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

118 reacties

 1. Gustaafff

  Rutte is de Nederlandse Hillary Clinton en Geert Wilders de Nederlandse Donald Trump.

  Maart staat garant voor veel spanning.

  1. Donald Troef

   Ja, Trump erft van Obama ook een zeer florerende economie.

   1. Gustaafff

    Klopt, @DT.

    1. toetssteen

     Valt van tikstoel; moseskriebel, Troef en Gust hebben nog niet een begin van wat er op economisch gebied gaande is in de neusgaten. Het is werkelijk verbijsterend deze verregaande domheid!

     http://www.zerohedge.com/news/2016-07-01/why-collapse-us-economic-financial-system-has-accelerated

     Met Trump krabbelt e.e.a. beetje op omwille van wat Trump wil gaan doen om de economie weer op de rails te krijgen. Maar dat is bepaald niet te danken aan die moron van een Obama!

     1. Gustaafff

      Trump is nog niet eens in functie en nu is toetssteen er al van overtuigd dat hij de economie op de rails gaat krijgen.

     2. Noodluik

      Obama, de slechtste president aller tijden, was nog niet eens in functie toen hij al de Nobelprijs kreeg.

 2. Donald Troef

  Leest Michael wel eens een krant?
  Nederland is sterker uit de zware economische crisis gekomen met een hogere economische groei dan omliggende landen, een snel afnemende werkloosheid, een financieringstekort van nul en een hervormde economie.

  Dit Kabinet heeft een meesterproef afgelegd. Het is oliedom dit winnende team te veranderen.

  1. jennifer

   Laat dat aan de kiezers over, voor 4jaar terug was een soortgelijk praatje van dat het bergopwaards zou gaan ook ,en zie na 4jaar wat het gebracht heeft. Het was toen ook oliedom om op Rutte 2 te gaan stemmen.

   1. Donald Troef

    Kun je niet lezen, Jennifer?

    1. Ni28

     Kunt u ook gewoon doen? Of is dit voor u gewoon?

     1. Wachteres

      Simon moet zichzelf overtuigen dat hij wel kan lezen en dus intelligent is, @Ni28.

  2. Janalb

   Winnende team, VVD en PvdA ?
   Wat bedoel Je ?
   Ik hoef ook Geert Niet Aan de macht te zien Maar het word nog een heel karwei om een fatsoenlijke regering te krijgen.

  3. Wachteres

   Oliedom, warempel .. Is dat dom in het meervoud?

  4. glazenbol

   Heeft onze hersenloze forumtrol wel eens ook maar en poging gedaan om zelf na te denken i.p.v. klakkeloos alle (gemanipuleerde) rapportjes, statistiekjes en andere leugens over te nemen.
   Get a life idiot in plaats van alle fora naar de klote te helpen met je neerbuigende opmerkingen welke slaan als kut op dirk!

  5. Wieb6

   Leuk voor Nederland, maar ik, wij, de zieken, werkelozen, ouderen, gehandicapten gaan er weinig van merken. Dat geld gaat naar de mensen die er toch al geen last van hadden, de crisis.

 3. Donald Troef

  Je moet wel behoorlijk de weg kwijt zijn als je serieus meent dat we een succesvolle premier als Rutte moeten vervangen door een vandalistische blaaskaak als Wilders die nooit meer was dan lage gemeenteambtenaar en Kamerlid in de oppositie.

  Hebben we de zaak net een beetje op orde en kiezen we Pipo de Clown om er weer een chaos van te maken.

  Hoe stom kun je zijn?

  1. jennifer

   Volgens mij heb jij de laatste 4jaar onder een steen geleefd schijnbaar, wat is er op orde dan?? Het wordt met de dag erger dank zij het beleid van dit kabinet, dus denk dat jij eerder de weg kwijt was nu je ineens met zoiets onder die steen vandaan komt. Hulp gehad van Rutte die zoekt altijd alles uit tot de onderste steen schijnbaar.

   1. Donald Troef

    Wat wordt er dan erger, Jennifer? Bedoel je dat de werkloosheid en het financieringstekort oploopt, dat de economische groei lager is dan in andere landen en dat de huizenmarkt instort?

    1. jennifer

     Normale discussie en praat is aan jou niet besteed blijkt wel weer.

     1. Ni28

      Waarom probeer je het dan? Dat weten wij al heel lang.

     2. jennifer

      NI28 Je hebt gelijk ,hij begint behoorlijk irritant te worden hier, maar inderdaad beter nergens meer op reageren en links laten liggen.

    2. glazenbol

     Heb je nieuwe medicatie gekregen? Je schijnt eindelijk eens door te krijgen hoe het werkelijk is!!!Is er hoop of is dit gewoon weer een (onbedoelde) hersenloze reactie vanuit jouw schedelpan?

  2. Janalb

   Sorry Donald,
   Maar nu begin Je alweer met opleidingsniveaus en CV’s te klooien.
   Als Wilders Prof.Dr.Ir. En CEO van Shell was geweest was hij in mijn ogen nog steeds een blaaskaak . Goebbels was ook een hoog opgeleide Doctor maar een schoft van het zuiverste water.
   Groeten

   1. Donald Troef

    Ja, Janalb, ik zie graag dat de bestuurders die ik mijn stem geef een relevante werkervaring en een goede opleiding hebben.

    Wilders is laagopgeleid en heeft geen relevante werkervaring (om over de gevaarlijke onzin die hij pleegt uit te kramen maar te zwijgen) dus voor mij is duidelijk.

    Het stemrecht bestaat echter ook voor de onnozelen die graag personen aan de macht zien die ze goed kunnen volgen.

    1. Noodluik

     Vertel eens Donald -zonder als een valse kat in het nauw te blazen zoals je tot nu toe doet- met welk onderdeel van Michaels artikel je het niet eens bent.

     Wat Michael schrijft lijkt me toch verdomd duidelijk en is qua feiten en cijfers geheel juist.

     1. Donald Troef

      Met name deze passage die nergens op slaat: “Daarnaast heeft hij de economie zo zeer verzwakt dat het nog maar de vraag is of we er ooit nog bovenop komen. Hij schept op dat de economie ‘groeit,’ maar die groei is minimaal. En de weinige groei komt niet dankzij, maar ondanks het kabinetsbeleid.”

      Dit is gewoon glashard liegen.

    2. Janalb

     Donald,
     Ha, we gaan terug naar de middeleeuwen waar alleen de adel een
     Vinger in de pap had, de onnozelen mochten Niet stemmen.
     Grandioos, Je bent echt een man naar mijn hart.
     Eerst Je diploma laten zien, heb Je die niet, sorry, mag Je Niet stemmen.
     je bent gewoon een miezerige salonsocialist.
     Niet de groeten.

     1. Donald Troef

      Janalb, ik beweer juist dat de onnozelen in dit land wel stemrecht hebben en dat de consequentie van de democratie is dat het volk domme beslissingen kan nemen. Dat was in 1933 zo, dat was bij de Brexit zo, dat was bij de verkiezing van Trump het geval en ik acht het Nederlandse tokkievolk dom genoeg om in maart de clown Wilders op het schild te hijsen.

     2. Wachteres

      Kijk eens aan, nu niet ‘dom’, maar ‘onnozelen’`.

      Simon is in staat om woordvariatie aan te brengen.

      Simoniemen zullen we maar zeggen.

  3. Wachteres

   ‘Stom’ … dat is toch een beetje anders dan ‘dom’.

  4. Wachteres

   Nee, toch stom ….

  5. Wachteres

   Ach … nu stom ….

  6. Wachteres

   Nee, toch stom …

 4. Peter Selie

  Klassieker! Theo Maassen vernedert Mark Rutte bij Pauw!

  https://youtu.be/fA2wF3n7faQ

  1. jennifer

   Kijk maar eens naar het filmpje op philosopha-perennis.com. Je weet niet wat je ziet, in Nederland is het al zover dat kinderen van de basisschool in zwolle moeten leren hoe ze tot Allah moeten bidden. Ga er zowat van over mijn nek, dat de regering in Ned dit toestaat dat dit op de basis scholen in Nederland gebeurd. En dan nog durven te zeggen dat Wilders niet aan de macht moet komen, hij zal onze enige redding straks nog zijn als je dit al ziet.

 5. Wachteres

  Gaaaap … als het Nederlandse volk ook nog eens iets van al die mooie cijfertjes merkt, dat zou fijn zijn.

  Tot nu toe zijn het alleen maar verkiezingspraatjes, waar hopenlijk niemand meer intrapt.

  Het werkende volk wacht nog altijd op de duizend euro die Rutte hen heeft beloofd.

  1. Donald Troef

   @Wachteres, het werkende volk ervaart een snel groeiende werkgelegenheid en een toegenomen koopkracht.

   Er zijn altijd sloebers die er weinig van merken en die zijn vaak ook dom genoeg om op Wilders te stemmen.

   1. Noodluik

    Niet alles draait om de economie DT. Volgens het SCP is het thema ‘immigratie’ het belangrijkste item onder de Nederlandse bevolking. Daarna volgen de gezondheidszorg en pensioenvoorzieningen. Afgezet tegen de ramp van de massa-immigratie, het volledig uitleveren van onze soevereiniteit en de geheel open grenzen, valt die 2% economische groei en een lichte daling van de werkeloosheid geheel in het niet.

    De verkiezingen worden door genoemde items beslist. Dus inderdaad: weg met Rutte!

    1. Donald Troef

     Noodluik ziet kennelijk in dat dit Kabinet dit land met indrukwekkend resultaat door de crisis leidde maar meent dat de economie niet alles is. Inderdaad, de kwaliteit van de gezondheidszorg nam ook beduidend toe.

     1. Noodluik

      Donald, ik ben niet degene die dit zegt: ik haal de laatste peiling aan (december 2016) van het Sociaal Cultureel Planbureau. Een economische groei van 2% telt niet in de verkiezingsstrijd: de winst wordt verzilverd op andere onderwerpen. En daarmee verliest Rutte en wint Wilders. Leg je er maar bij neer en wen er maar aan: de wind gaat uit een andere hoek waaien.

   2. Wachteres

    Alweer ‘dom’`Simon??? Moet jij jezelf op die manier overtuigen dat JIJ alvast niet dom bent?

   3. Wachteres

    Alweer dom ….

  2. Gustaafff

   Wachteres is in de naïeve veronderstelling dat Wilders in maart per direct al zijn verkiezingsbeloftes waar kan maken.

   1. jennifer

    Onzin Guustaaf en dat weet iedere Nederlander dat een volgend kabinet niet te benijden is met het opruimen van de rotzooi wat hun er nu al 8jaar van maken. Dus domme praat van jou. Het enige wat ik hoop en als hij dat doet zou ik als Nederlander heel blij zijn, de import het land uit schoppen en snel. Haat paleizen sluiten, want ook vandaag is alweer bekent gemaakt dat ze vanuit daar de burgeroorlog tegen de burgers in Europa aan het voor bereiden zijn.

    1. Gustaafff

     @Jennifer, zoals ik al uitgebreid betoogd heb: geen enkele partij gaat met de plannen van Wilders (koran verbieden, gebedshuizen sluiten, azc’s dicht) akkoord. Vooral in een coalitie met VVD en CDA zal zoiets nooit worden opgenomen in een regeerakkoord. Wilders kan met zijn verkiezingsbeloftes- en programma dus naar de vuilnisbelt.

     1. jennifer

      Nou guustaaf als jij het zo zegt, hoop ik als Nederlander dan toch dat ze allemaal opgeblazen gaan worden, dan zijn we er ook vanaf toch.

     2. Gustaafff

      @Jennifer, een buitengewoon zware bedreiging voor de rechtsorde. In Nederland blazen we niemand op.

     3. jennifer

      IK heb toch niet gezegd iemand heb het over die haatpaleizen.

     4. Gustaafff

      @Jennifer, neem me niet kwalijk, verkeerd gelezen.

     5. Noodluik

      Grote woorden, Gustaafff, niets dan trollenwoorden. Europa is momenteel een snelkookpan en alles staat onder druk. Overal is voelbaar dat bevolkingen het anders willen. En wel degelijk voor het indammen en beteugelen van de islam zijn, in een verscheidenheid van vormen.

      Daarbij voelt ‘de oude politiek’ dat de wind volkomen aan het draaien is en voelen zij zich in hun bestaansrecht bedreigt. Alle factoren samen maken dat er heel andere ontwikkelingen op gang gebracht kunnen worden dan je nu kunt overzien.

     6. Gustaafff

      @noodluik, de PVV is niet de enige partij in het parlement. We hebben ook Rutte-stemmers, Klaver-stemmers, Buma-stemmers en Roemer-stemmers. Deze denken er allen anders over dan de PVV. Daarnaast is er bij veel politieke partijen ook nog een brede islamitische achterban. De christendemocraten zullen dus aan hun islamitische achterban moeten uitleggen, waarom zij in zee gaan met een partij die de koran wil verbieden. De VVD aan hun liberale achterban waarom zij een andere ideologie de ruimte niet gunnen.

    2. Donald Troef

     Op welke rotzooi Jennifer precies duidt blijft onduidelijk.

     1. jennifer

      Is het voor jou onduidelijk???? Hoop dat het je nu duidelijk is dan, al die geimporteerde islam rotzooi in dit land nu duidelijk donald duck.

     2. Donald Troef

      Jennifer, de nazi’s vonden in de 30-er jaren de Joden ook grote rotzooi. Maar waren ze dat ook, of was het probleem juist de rotzooi in hun eigen hoofd?

      Denk daar maar eens over na.

     3. Noodluik

      Dominee Donald houdt niet op om de situatie van de Joden in Hitler-Duitsland en de moslims in modern Europa met elkaar te vergelijken. Terwijl er nul overeenkomsten te melden zijn. Joden waren brave hardwerkende burgers die door nazi-gajes tot zondebok werden bestempeld.

      Moslims vormen een invasieleger dat Europa bezet, voor enorme overlast en criminaliteit zorgt, de verzorgingsstaat uitmelkt en op elk gebied onevenredige eisen stelt. Zij maken zichzelf tot zondebok en het grootste deel van de Europese bevolking kotst dan ook -en terecht- op hen.

      Toch zal dominee Donald tot in het oneindige zijn Godwin-liedje blijven herhalen. De sukkel.

     4. Donald Troef

      “Moslims vormen een invasieleger dat Europa bezet”

      Je gelooft hier soms je ogen niet. Dit soort waanzin nadert de waanzin van de nazis die het Internationale Jodendom ook als een invasieleger beschouwden.

      Sommige gekte moet zich kennelijk in de geschiedenis herhalen. Doodeng.

     5. Gustaafff

      @Noodluik, moslims zijn ook brave, hardwerkende mensen met een lach op het gezicht. Er zitten uiteraard een aantal idioten tussen die het voor de rest vergallen. Het is natuurlijk makkelijk ontkennen dat er goede moslims zijn (er waren ook goede nazi’s, bla, bla, bla), maar ze zijn er wel degelijk.

     6. Wachteres

      Gelukkig, nu krijgen we ‘gekte’`… voor de broodnodige variatie.

   2. Wachteres

    Heb ik dat gezegd, Guusje? Of fantaseer je maar wat om indruk op Simon Droeflot te maken?

    1. Gustaafff

     Grappig, @Res. Dan stemt straks iedereen op een man die je maar wat flauwe kul aan de neus hangt – wat betreft zijn verkiezingsbeloften dan.

  3. Janalb

   Wachteres,
   Uitgeslapen?
   Ik moet Niets van dat gelul van “het gaat hier zo goed” hebben, de lagere echelons in onze samenleving hebben het helemaal Niet zo goed maar Donald c.s vind dat wij nog nooit zon goede regering gehad hebben.
   Nou Rutte mag die 1000 Euro in zn reet steken als hij in maart maar oplazerd.
   Echter, Gekke Geert hoef ik ook Niet met zn gebazel.
   Behalve het feit dat hij anti-Moslim is heb ik Niets met deze man.
   Nou ja, we zien wel, ga maar weer een tukkie doen.
   Groeten.

    1. Janalb

     Donald,
     Ben absoluut geen socialist en hang het Príncipe Aan: loon naar werken en heb een hekel Aan profiteurs en non valeurs (Dries)
     Ik zit een beetje in een spagaat, Aan de ene Kant de waardeloze Moslims met Hun bontkraagjes en gestolen scooters en gigantisch grote muil t.o.v mijn land, want wij, ook jij, zijn allemaal Christenhonden, maar wel de uitkeringen opstrijken.
     Aan de andere Kant Gekke Geert die dit wel even op zal lossen, deze man spoort Niet en jammer genoeg denkt een groot deel van onze bevolking dat hij de verlosser is.
     Domage. 🙁

  4. Pjotter

   Wachteres, Rutte heeft toch al sorry gezegd en lacht en het volk trapte er weer in, of toch niet ?

 6. Peter Selie

  Geert Wilders VERDEDIGT de vrijheid van meningsuiting

  https://youtu.be/p2Vsi0-EJBA

 7. Peter Selie

  https://youtu.be/mAUGTLoPuSU

  Geert Wilders Politicus van het Jaar 2016! (EenVandaag)

 8. Gustaafff

  Het is weer een vreemde gang van zaken. Rutte wordt erop afgerekend dat hij al zijn verkiezingsbeloftes niet heeft waargemaakt. Tegelijkertijd is men in de veronderstelling dat Wilders zijn verkiezingsbeloftes wél kan waarmaken. Iedereen met een beetje gezond verstand weet uiteraard dat het onmogelijk is. Dus PVV-stemmers: droom zacht!

  1. Wachteres

   Ach gelukkig … daar komt het gezond verstand aan … dat moet Simon wel zijn.

   1. Gustaafff

    Wachteres is voor de verandering het forum niet vol aan ’t spammen met anti-islam-artikelen, maar met een diepgaande analyse betreffende “Simons” taal. Ik veronderstel dat Wachteres zich verbijt: Wilders kan z’n verkiezingsbeloftes niet waarmaken!

 9. Peter Selie

  VVD: Ban op vegetarische schnitzel

  De VVD wil af vegetarische schnitzels, hamburgers en gehaktballen. De liberalen opperen een verbod op ‘vleesnamen’ waar helemaal geen vlees in zit.

  De regeringspartij is op ideeën gebracht door de Duitse minister van Landbouw, die de vegetarische schnitzel en vega-curryworst als benaming wil schrappen. In Kamervragen omarmen VVD-Kamerleden Erik Ziengs en Helma Lodders dit voorstel. Zij spreken van ‘misleidende termen op etiketten’ en menen dat die voorkomen moeten worden.

  Ook als de smaak van vegetarische producten gelijk is aan de dierlijke variant, dan is dat nog geen reden om naar een vleessoort te verwijzen, omdat dit ‘geen juiste weergave van de werkelijkheid’ is.

  Andere partijen snappen niet goed waar de VVD zich druk om maakt. ,,U ziet, de VVD waakt en stelt strakke prioriteiten”, stelt D66-Kamerlid Steven van Weyenberg. >>> http://www.ad.nl/home/vvd-ban-op-vegetarische-schnitzel~a9bac068/

  1. jennifer

   Alsof er geen andere problemen wat echt problemen zijn, die hun zelf nog eens veroorzaakt hebben belangrijker zouden zijn.

   1. Peter Selie

    Juist jennifer daarom plaats ik dit artikeltje ook hier, om te laten zien dat de VVD net zo misselijkmakend is als EU-parlement.

 10. Peter Selie

  Toch verzetten de Duitsers zich toen tegen de plannen van Dijkhoff. Het was volgens Berlijn helemaal niet zeker dat de asielzoekers eerst in Duitsland asiel hadden aangevraagd. Volgens Dijkhoff hadden de asielzoekers vingerafdrukken afgegeven in Duitsland, en werden ze volgens de regels van het Verdrag van Dublin terecht teruggestuurd. De helft van de migranten werd niet opgevangen door Duitsland. Het is dan ook waarschijnlijk dat Heijmans’ voorstel op verzet zal stuiten

  Heijmans hielp Syrisch gezin

  Hoewel de burgemeester bekendstaat om de forse maatregelen die hij neemt om criminele asielzoekers aan te pakken, heeft hij ook geprobeerd de uitzetting van een Syrische familie te voorkomen.

  Hij heeft het gezin geholpen met onderduiken, nadat de Syrische vrouw en haar vier kinderen te horen kregen dat ze werden teruggestuurd naar Duitsland. Dat werd in mei bekendgemaakt. Heijmans plaatste zich met zijn acties ‘boven de wet’, aldus het Nederlands Genootschap van Burgemeesters.

  Niet alle ‘aso-asielzoekers’ in Weert worden naar Duitsland gestuurd: een deel van de criminele migranten komt uit de Balkan. Heijmans meldt dat zij direct worden teruggestuurd naar hun thuisland. >>> http://www.elsevier.nl/nederland/achtergrond/2017/01/kan-weert-aso-asielzoekers-terugsturen-naar-duitsland-427750/

 11. Wim

  Schulden van overheden enorm toegenomen in Nederland.
  Men siddert voor rente verhoging.
  http://www.destaatsschuldmeter.nl/

  1. Donald Troef

   Uit de bron van Wim: “Ondanks lagere aardgasbaten is de economie het afgelopen jaar met twee procent gegroeid. Dit blijkt uit het financieel jaarverslag dat minister Dijsselbloem van Financiën woensdag aan de Tweede Kamer heeft aangebonden. Het is voor het eerst sinds 2006 dat de overheidsschuld is gedaald.”

   1. Wim

    Nee Donald, heel dom je van hij stijgt minder snel. Vanmorgen nog op RTLZ dat de overheden in Nederland meer schulden hebben en dat er en groot gevaar op de loer ligt bij rente stijging. Of zou die kenner ook liegen Donaldje

 12. Ni28

  Niets toe te voegen, hetzelfde heb ik al in mijn reacties ook genoemd. Slechte zeven lange jaren achter de rug maar zal de toekomst beter zijn. Wilders komt niet uit zijn cordon sanitaire en wat valt er eigenlijk te kiezen tussen partijen die deze slechte lange jaren mogelijk hebben gemaakt, paar kleine partijtjes en de linkse horde? En in wonderen geloof ik niet.

 13. Ni28

  Trump erft van Obama een land met kapotte infrastructuur, succesvolle economie die staat te barsten van de grote bubbel met geld en met ontevreden bevolking die steeds armer aan het worden is. Een land waar de misdaad steeds erger wordt vooral in zijn eigen Chicago. Land met het minst succesvolle buitenlandse politiek in jaren en met zieke grapjes van Obama in zijn politieke aanpak van Rusland die hij straks moet zien op te lossen.

  1. Wim

   En een enorme staatsschuld.

 14. Wim

  Plagiaat
  De moskeeën zijn onze kazernes, de koepels zijn onze helmen, de minaretten onze bajonetten en de gelovigen onze soldaten…Er bestaat geen gematigde of niet-gematigde islam. Islam is islam en dat is het.…” Recep Tayyip Erdoğan… ….Islam als een veroverings ideologie is verworden tot de belangrijkste bedreiging voor de geciviliseerde wereld. Overal waar de islam werd verspreid, werden de andere toen bestaande godsdiensten vrijwel volledig uitgeroeid.Vandaag de dag heeft de islam met z’n universele Jihad, over meer dan 50 landen in de wereld de controle gekregen.Twee keer stond de islam voor de deur van het christelijke West-Europa. Twee keer ging het net goed. Er volgde geen duidelijk aanwijsbare derde keer in die vorm. Toch is die er – wat mij betreft – wel gekomen. De islam is, vooral in de laatste decennia, langzaam de afkalvende christelijke landen van West- en Noord-Europa binnengetreden.Op weg naar Eurabië.Nederland islamiseert in rap tempo. Moskeeën, hoofddoekjes en minaretten domineren in steeds meer wijken het straatbeeld. Bij de opmars van de islam speelt de moskee een centrale rol.Er zijn in Nederland duizenden moskeen en andere soort islamitische instellingen die hele dag propaganda verspreiden voor de jihad. Er waren in 1970 in de BRD slechts drie moskeeën. Tegenwoordig is het aantal moskeeën en gebedszalen bijna 2.500.En hoeveel kerken hebben Nederlanders mogen bouwen op het Arabische schiereiland..?Moet jij eens een christelijke kerk in Turkije of Marokko willen bouwen, hakken ze je kop eraf! Imams en leraars islam worden hier door de overheid betaald; in Turkije bijvoorbeeld krijgt geen enkele priester en geen enkele leraar catechese een salaris van de overheid.Een moskee is net als de hoofddoek, niqaab, jilbab en boerka een symbool van de islam en heeft slechts één functie, namelijk de zichtbaarheid van de islam in het Westen opvoeren.In moskeeën een parallelle islamitische samenleving en het handhaven van de Sharia wordt gepromoot.Er bestaat nergens ter wereld een moskee waar vanaf de preekstoel wordt gezegd dat de sharia niet hoeft te worden toegepast. Mocht er wel ergens zo’n moskee bestaan, waar de sharia wordt afgewezen, dan horen we dat graag.De hele omgeving van die moskee zal islamiseren. Niet-moslims krijgen het ‘verzoek’ te verhuizen.Geen enkele imam kan wat anders prediken in een moskee dan een ideologie die het wereldbeeld opdeelt in moslim übermenschen enerzijds en ongelovige Untermenschen (in de zeer ruime zin van het woord) anderzijds.Geestelijk leiders zijn eigenlijk per definitie ook politieke leiders want het leiderschap in welke vorm dan ook wordt bepaald door macht en niet door een vrije keus van het volk. Daardoor zou de indruk kunnen zijn ontstaan dat de islam een verderfelijke ideologie zou zijn.Elke imam of islamitische geestelijke weet perfect wat er in de heilige geschriften van de islam staat. Islamitische geestelijken weten perfect dat hun heilige Hadith, heilige Sira en heilige Koran gewoon beveelt en propageert wat het crimineel zootje ongeregeld van Isis vandaag de dag in Syrië en Irak uitspookt.Al wat Isis of de politiek correcte afkorting IS in het Midden Oosten uitspookt staat letterlijk in de mohammedaanse teksten.IS toont het ware gezicht van de islam. Want,IS brengt de sharia in praktijk.Er is geen enkele handeling ooit door IS of Boko Haram verricht die niet in overeenstemming is met de sharia.En wanneer wordt in een moskee opgeroepen tegen IS, wanneer organiseren moslimorganisaties een betoging tegen IS?…Delen van onze steden zijn niet meer Europees. Ze zien eruit als voorsteden van Cairo, Rabat, Algiers, Damascus of Mekka.Kreuzberg, een wijk in Berlijn, staat bekend als “Little Istanbul”, omdat het lijkt op een Oosterse stad. Andere grote steden, zoals Hamburg, München, Keulen en Frankfurt-am-Main hebben een vergelijkbare situatie.Laat u niets wijsmaken: een harmonieuze multiculturele samenleving met de islam bestaat nergens en zal ook nergens bestaan.Alle historische voorbeelden wijzen er uit dat ze met de Islamitische ideologie nooit geïntegreerd kunnen worden, sinds 1400 jaar zijn ze nergens met een andere cultuur of volk geïntegreerd.De islamitische cultuur vreet onze eigen joods-christelijke en humanistische beschaving op, om deze te vervangen door intolerantie, haat en geweld.Intolerantie kan niet getolereerd worden.Een tolerant volk kan alles tolereren met uitzondering van één ding – intolerantie – en tegenover intolerantie moeten de toleranten absolute intolerantie in acht nemen, want wie intolerantie tolereert accepteert intolerantie en ontkracht dus de claim tolerant te zijn.Elke beschaafde tolerante natie moet in naam van tolerantie alle intolerante aspecten van alle godsdiensten verbannen en verwerpen.Wilders had al die tijd gelijk. Nederland en de rest van de moderne wereld is in oorlog met de islam.En het is nu onze opdracht om onze ogen niet te sluiten voor de gevaren van de islam.Doe iets! Nederland: wordt wakker!…

 15. Seneca

  @Gustaaff en Donald Troef
  Ik kan mij niet aan de indruk onttrekken dat deze twee (?) personen – als zij tenminste bestaan uit twee personen – in één kamer zitten en om de beurt hun ideeën spuien. Ik lees ergens dat DT schrijft dat Rutte een kampioen is omdat hij zoveel werklozen een baan heeft bezorgd. Van Gustaaff lees ik dat hij niet verwacht dat GW binnen afzienbare tijd zijn beloftes kan waarmaken. Een vraag aan beide personen: in 2012 beloofde Rutte, als men op hem zou stemmen, tenslotte was hij de kampioen banenman in vergelijk met de pvda, 250.000 banen. Nu vier jaar later (toch niet direct een korte periode, nietwaar Gustaaff) hoeveel heeft hij ervan waargemaakt? Als je de statistieken moet geloven, dan gaat het inderdaad erg goed met de banen. Zullen wij eens het begrip ‘werkloze’ zoals dat door cbs, in opdracht van het kabinet wordt gedefinieerd, bepalen? In 2015 was een werkloze een persoon die minder dan 13 uur per week werkzaam was. In 2016 is een werkloze een persoon, die minder dan 1 uur per week werkzaam is. Zo kan ik ook banen scheppen. Beste Gustaaff, naargeestige DT, klein advies van een oude man: niet alles geloven wat men zegt, toont of schrijft. Mensen – vooral zij die vreten uit de staatsruif en hiervoor een motivatie nodig hebben – zijn absoluut onbetrouwbaar.

  1. Gustaafff

   @Seneca, ik ben er al vele malen valselijk van beschuldigd DT, umhz of Beukman te zijn, dus het gedoe over aliassen is jouw zaak. De paranoïde waanzin die hier aan de dag wordt gelegd over een digitaal dubbelleven, begint me op de zenuwen te werken. Ik wijs erop dat Wilders ook flinke verkiezingsbeloftes doet, maar, om het maar even met de woorden van Kuzu te zeggen, trap er niet in!

   1. Seneca

    Uitstekend, dan bent u Gustaaff en daar houden wij het op. ik zal dit niet meer te berde brengen. Echter geeft u eens een reactie op mijn vraag en niet dat geneuzel van DT inzake ‘internationaal’. Zo lust ik er nog wel een paar.

    1. Gustaafff

     @seneca, ik geloof niet dat Rutte al zijn verkiezingsbeloftes heeft waargemaakt. Om maar te beginnen met het geld aan de Grieken. Zelf heeft Rutte dat overigens ook toegegeven. Als jij constateert dat Rutte zijn afspraak niet is nagekomen, kunnen we dit gevoeglijk scharen onder alle niet nagekomen beloftes waar Rutte “sorry” voor heeft gezegd.

   2. Wim

    Waarom zenuwachtig als het niet waar is.

  2. Donald Troef

   “In 2015 was een werkloze een persoon die minder dan 13 uur per week werkzaam was. In 2016 is een werkloze een persoon, die minder dan 1 uur per week werkzaam is.”

   Het Kabinet koos inderdaad in 2014 voor één definitie voor de werkloosheid, namelijk de internationale. Alle overzichten die het CBS zijn sindsdien echter op die definitie gebaseerd, ook de historische cijfers. De snel dalende werkloosheid daalde er niet minder snel om.

   De opmerking slaat dus nergens op.

   1. Wachteres

    ‘`De opmerking slaat dus nergens op ‘`.

    Alweer dom dus, of stom of oliedom. Dit keer mag je kiezen van Simon.

 16. EllyD19

  De verkiezingen gaan ongetwijfeld heel spannend worden.
  Ik heb toch ook wel de indruk dat veel mensen Rutte-moe zijn en niet nog vier jaar tegen die grijns willen kijken en dat buigen als een knipmes voor Europa.
  Persoonlijk zie ik in Wilders geen minister-president, maar men vond ook Trump niwr geschikt als president.
  En inmiddels krijg ik de indruk dat Amerika blj is met Trump en dat Groot-Britannië blij is met de Brexit.

 17. Lieftinck

  Ik onderschrijf de kritiek op Rutte, maar ik ben wel heel blij dat hij de financiën op order heeft gebracht, zodat we misschien binnenkort een overschot hebben, en de staatsschuld daalt nu al als percentage van het nationaal inkomen. Al die landen met hun nep theorie, dat je de economie moet stimuleren (Frankrijk) zitten nu nog steeds met de gebakken peren.

  Voor de rest vind ik het een Eurofiel en een premier die altijd de makkelijke weg kiest, nooit eens durft dwars te liggen en de agenda uitvoert van Wientjes cum suis, terwijl hij tijdens verkiezingstijd net doet alsof hij PVV light is. Ben benieuwd of hij er nu wel weg mee komt.

  1. Donald Troef

   @Lieftinck, dit Kabinet saneerde niet alleen de economie en voerde hervormingen uit waar Kabinetten decennia voor terugdeinsden, maar hervormde ook de zorg op een indrukwekkende en uiterst effectieve manier.

   Dit was een Kabinet van grote klasse en we zijn knettergek als we deze competente bestuurders vervangen door de amateurs en PVV en omstreken.

   1. Noodluik

    Trollentaal.

   2. Wachteres

    Verhip .. uiteindelijk zijn we – volgens Simon – knettergek geworden.

    Dit is geen apotheose, maar een Simontheose. Hoe verzint hij het!

 18. Ni28

  Het is een typische en terugkerende cyclus bij de persoon die zich op moment DT noemt. Als ie uitgeknikkerd wordt komt hij over twee dagen met een nieuwe naam die alvast een belediging of macht suggereert, houdt zich in begin rustig en langzaam vervalt hij in oude beledigingen of opscheppen etc. etc. en wordt hierin steeds luider en luider. Zoals nu het ongeveer zover is. Zijn aandoening is dus chronisch en doet denken aan het symptoom van steeds terugkerende(orale) diarree. Het is aan de REDACTIE om te beoordelen of de anderen op dit forum geholpen kunnen worden om rustig van gedachten te kunnen wisselen zonder zijn beledigingen te moeten slikken en zonder gekleineerd te worden. Actie roept reactie op en dan wordt het hier een grote scheldpartij. Dat moet DDS niet willen.

  1. Janalb

   Ni 28
   Donald Duck is natuurlijk een gestoorde persoon, waarschijnlijk ook autistisch,
   Maar ondanks het feit dat hij de meeste bizarre opmerkingen c.q ant woorden geeft is dit een forum waar een ieder zijn/haar mening mag geven. En zolang deze krankzinnige zich netjes houdt en geen mensen grof beledigd laat hem zn gang maar gaan. Verder heeft hij geen piemel en dat is knap frustrerend.
   Groet.

   1. Ni28

    Dat is het probleem Janalb, u leest ook niet goed, hij gedraagt zich dus niet netjes en daarom schrijf ik dat. Of zijn de scheldwoorden waarmee hij anderen kleineert voor u normaal? Hij verdraagt geen andere mening is het u dan niet opgevallen? Dan houdt het op.

  2. Gustaafff

   Ni28 heeft het hier natuurlijk over ome bob, alias Leonidas.

 19. luuk008

  Jammer, de foto van Mark Rutte is geshopt… Niet doen!

  1. Noodluik

   Ja Luuk, het was mij ook al opgevallen dat Rutte’s ondergebitje ‘er uit gevallen’ was. Het past overigens helemaal bij hem. Het staat heel natuurlijk.

 20. Leonidas

  ik mocht effe het werk neerleggen
  hij zei neem jij maar effe een “”bakkie pleur ” vriend !
  van mijn oom Vladimir !!!!!
  JAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH

  BESTE GESTOORDE KOKOSNOOT, HOOGOPGELEIDE BANANENPLUKKERT
  geen I-D 666 fan en stemmert , TEVENS HERSENLOZE trol
  en je 171 ak.a. c.s. etc etc ook wel zuigende vleermuis genoemd ,

  luister grootste Zakkos Giganticos

  het gaat goed in nederland, man het gaat geweldig ,

  DE STAATSSCHULD IS AFGEROND EFFE VOOR DE MAZZEL ????

  469.000 miljoen en oplopend , so still counting + + + met 339 euro per seconde ,

  DUS WAT GAAT ER GOED ???? DROPLUL !!!

  misschien mag ik je ook even vertellen , vanuit de handel waar ik 40 jaar wereldwijd in heb gezeen

  dat je schulden terug moet betalen, GEK HE , PAARDENZWIEP

  en misschien is het je ontgaan, vanwege hersenverweking

  MAAR ???

  Het gas is op , !!! de kolenmijnen zijn ook al effe gesloten !!

  dus mocht dr Draghi ooit opgehangen worden, opgeknoopt, gewurgd , voor een vuurpeleton gezet,

  HET MAAKT MIJ GEEN FLIKKER UIT, want wat hij doet is strafbaar, geld bijdrukken 60 tot 80.000 miljoen per maand
  aan waardeloos schijthuispapier , om zijn truccen , en de banken weg te moffelen
  want de teringzooi is nu nog groter dan in 2008 .
  NIETS MAAR DAN OOK NIETS HEBBEN ZE OPGESTOKEN !!

  als ik het doe ga ik voor jaren de bajus in

  maar er komt een dag dat de rente van 0 weer omhoog gaat ,

  dus we zijn volledig naar de kloten, mafketel

  4 % rente per jaar is ER DAN alleen aan rente te betalen pakweg

  20.000 miljoen per jaar, , dus waar gaan we dat van terug betalen ??

  HET GAAT GOED, LULT DE MAN WEER UIT ZIJN NEK !

  alles is naar de filistijnen en die paardenzwiep zit hier dagelijks, week in week uit , dit ontzettende gelul uit te braken

  Wachteres blijf hem zieken hee,

  ik ben weer weg,

  doei oom vladimir ,

  de man met 200 jaar gas op voorraad whahahaha

  en dan moeten ze 84 % van het land nog onderzoeken

  veel plezier nog whahaha

  WANNEER wordt deze keizer van de hersenloosheid,
  de master of the lobotomy
  weggeschopt op ieder blog in nederland
  hier een keer een rotschop gegeven
  dag in dag uit proberen het bloed onder ieders nagels weg te halen

  EN HET BLIJFT MAAR DOORGAAN !! ENDOORGAAN EN DOORGAAN ,

  na zijn geweldige voorspellingen van ??

  de BREXIT
  TRUMP
  UKRAINE REFERENDUM

  als je nou overal voor 100 % mis zit, !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  DAT GRAAF JE TOCH EEN KUIL , EN HOUDT JE JE MUIL EEN TIJDJE ??

  DOOEI

  1. Donald Troef

   Tegen wie babbelt Ome Bob?

   1. Noodluik

    Dat is toch duidelijk Donald, kun je niet lezen? Hij heeft het tegen de gestoorde kokosnoot, hoogopgeleide bananenplukkert, zuigende vleermuis, Zakkos Gigantos, keizer van de hersenloosheid en
    de master of the lobotomy.

    Er zijn er maar twee op dit blog die naadloos aan dit profiel voldoen. Jij bent er 1 van.

    1. Donald Troef

     Noodluik lijkt me gelukkig wel van een ferm MBO-niveau.

     1. Noodluik

      Ha ha, Armoe Troef is uitgeluld en gaat ten einde raad maar over op nietszeggende veronderstellingen.

     2. glazenbol

      Dat is in ieder geval vele malen beter dan die vanuit kaders geproduceerde onzin welke uit jouw hersenloze koker vloeit. Namelijk een MBO er die zijn hersens weet te combineren met zelf denken en een gezonde dosis boerenvertand weet zoals wederem te zien is meer en betere reacties te schrijven dan wat jou ooit gelukt is en zeer waarschijnlijk ook nooit zal gaan lukken strontvervelende forumtroll met het IQ wat dat van een poffertje niet een weet te evenaren

    2. Wachteres

     Ome Bob ‘babbelt’ volgens Simon.

     De vraag blijft: is Ome Bob nu ‘dom’, ‘(oer)stom’ of ‘knettergek’?

  2. Gustaafff

   De gestoorde ome bob – hij wordt met de dag gekker – mag van de hele club ongestoord dit forum bestoken met dit soort epistels. Mensen die er een serieuze mening op na houden – dwars tegen de stroom in – kunnen vertrekken.

   Het is krom.

   1. Wim

    Maar hij schrijft gewoon de waarheid Guus. Realisme heet dat. Dit ontbreekt bij jou. Och en het is nog veel netter dan die linkse cabaretiers ,van de week één op TV een vrouwelijk, die was grappig over kont neuken ,iedereen lag in een deuk in de zaal.

    1. Gustaafff

     @wim, realisme. Toen hij zei dat Poetin zijn oom was, ik zijn facebook had gehacked of voortdurend wat loopt te krijsen over een BUK-raket? De goede man is gewoon knettergek.

     1. Leonidas

      welke van de 3 vragen van mij kloppen niet ,

      kokosnoot 2 ?????

      mijn Oom Vladimir ??
      dus je zat niet op mijn facebook te loeren ?
      moet ik al je gegevens tot aan je telefoon nr . toe even dit blog opgooien dan , gelijk even zeggen !! NU !

      EN DE BEFAAMDE BUKRAKET, ??? ja waar is tie dan . 30 maanden verder !!!!! dus welke bukraket ??

      zo en nou weer je hok , lobotomie patient 2

      Ik schrijf de waarheid, en spreek de waarheid, dus ??

      HAAL MIJ MAAR ONDERUIT, kom maar met 1 bewijs

      dooei vlady vraagt om hulp

 21. Ali Yas

  “Deze man heeft ons land de afgelopen jaren stelselmatig om zeep geholpen. De massa-immigratie is niet verminderd, maar groter geworden.”

  Dat is niet helemaal eerlijk. De migratieproblemen zijn veroorzaakt door de EU, in het bijzonder door het schenden van de verdragen (“Schengen” en “Dublin”). De lont in het kruitvat was de uitnodiging van Merkel aan het adres van alle gelukszoekers op de wereld; het uiteenvallen van Noordafrikaanse staten en Syrië was (mede) het gevolg van Westers ingrijpen. Hier kunnen we Rutte allemaal de schuld niet van geven. Ik denk zelfs dat Wilders hier ook niet veel aan had kunnen doen.

  Het enige wat erop zit is de invloed van de EU te verminderen, maar onze economische vervlechting met Duitsland maakt dat tot een hachelijke onderneming. Onze beste kans is samen met onze oosterburen uit de EU te stappen. Maar er zal nog heel wat water door de Rijn stromen voor het zover is.

 22. Janalb

  Onze regering is Niet de beste die we ooit gehad hebben en Ik Ben die Rutte eigenlijk wel een beetje zat.
  Maar beste mensen, Geert Wilders, mocht hij Aan de macht komen is een driedubbel over gehaalde malloot die ons land echt naar de galemiezen gaat helpen.
  Ik begrijp Jullie wel, en de Moslims moeten een enorme Schop onder Hun reet krijgen. Maar Geert is Niet de persoon om dit land te Leiden.
  Als grap zou ik zeggen, stem allemaal SGP, zo rechts als de pest maar recht door zee. Ga eens pak hem beet 300 jaar terug. Beter als 1400 jaar terug.
  Denk en stem.
  Groeten

  1. Donald Troef

   Mensen die zonder enige nuance roepen dat moslims een schop onder hun kont moeten hebben hoeven we niet serieus te nemen.

   ik ben er inmiddels achter dat PVV-tokkies Grondwet en rechtsstaat niet doorgronden en daar verklaar ik dit soort onnozelheden ook uit, maar het is wel jammer dat dit soort mensen hun stemrecht gebruiken.

   1. Noodluik

    Mensen die zonder enige nuance roepen dat moslims onbeperkt in ons land binnen mogen komen en door ons onderhouden dienen te worden, hoeven we niet serieus te nemen.

    ik ben er inmiddels achter dat het linkse Gutmenschen-tuig de noodzakelijke cohesie van onze cultuur en samenleving en de basis van onze verzorgingsstaat niet doorgronden en daar verklaar ik dit soort onnozelheden ook uit, maar het is wel jammer dat dit soort mensen hun stemrecht gebruiken.

    1. toetssteen

     @Noodluik

     http://www.franklinterhorst.nl/Christenvervolging%20neemt%20wereldwijd%20toe.htm

     Vanmorgen op nota bene npo radio 1 de toestand in eens redelijk seculier Pakistan. De christenen hebben er geen leven meer en dat is zacht uitgedrukt. En dan menen een stel linkswa[[ies dat het anders zal zijn in het Westen als islam boven de cruciale 10% stijgt? NO way!
     Maar ja, liever schieten op de boodschapper en daarna klagen dat ze niet waren gewaarschuwd voor die olifant.

   2. Janalb

    Née Donald
    We moeten jouw serieus nemen met Je PVV tokkies en Je arrogante gezwets over vmbo opgeleiden.
    Ik heb Je gezever altijd met een glimlach gelezen. Maar Niet meer, Je bent echt gestoord en hoop dat Je met Je minimale BLO opleiding en Je minimale uitkering de huur van Je huisje kunt betalen want een fatsoenlijke job heb Je nooit gehad en Je hebt uit dezelfde ruif gevreten als de meeste moslimvrienden van Je.
    Walgelijk ventje.

   3. Wachteres

    “The fool doth think he is wise, but the wise man knows himself to be a fool.”
    ― William Shakespeare, As You Like It

 23. Bes Tolen

  Natuurlijk heeft Rutte schuld aan de massa immigratie van de laatste jaren. Die had hij tegen kunnen houden door maatregelen te nemen in de zin als Orban in Hongarije dat heeft gedaan en nog doet. Maar hij is gewoonweg een globist en koloniaal met een anti Nederlands programma en heeft geen enkel ontzag of begrip voor de eigen bevolking. Zulke lieden als Rutte worden premier in Nederland en dat zegt alles over de deugnieten, die hier de dienst uit maken. Rutte verdient straf voor zijn daden. De VVD, die altijd haar kritische (ex-)partijgenoten blokkeerde, moet hoognodig op een forse nederlaag worden getrakteerd.

 24. Wieb6

  Ehhh, overgrote deel? Stukje verdraaien van de feiten in de hoop dat de goedgelovigen err weer intrappen?

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.