GeenPeil fileert professionele leugenaars van de VVD, de partij van 'corruptie, fraude, omkoping, machtsmisbruik'

Geen categoriejan 24 2017, 11:00
Is GeenPeil bereid om in een kabinet te gaan zitten met de VVD als het zover komt?
Blijkbaar stelde een vrouwelijke journalist (in het verleden noemden we haar dan een 'journaliste,' maar dat mag niet meer in deze genderneutrale tijden) die vraag aan Jan Dijkgraaf, de lijsttrekker van GeenPeil. Daarbij richtte ze zich vooral op de idee dat de leden de baas zijn bij GeenPeil, en dat zij een dergelijke samenwerking mogelijk dus kunnen afdwingen, ook als Dijkgraaf en Bart Nijman daar absoluut niet aan willen.
Nou, het antwoord van de lijsttrekker loog er niet om:

Als u wilt dat wij samenwerken met beroepspolitici die zich schuldig maken aan declaratiefraude, belastingontduiking, misbruik van gemeenschapsgeld, valsheid in geschrifte, corruptie, fraude, omkoping, witwassen, machtsmisbruik, belangenverstrengeling, mishandeling, gedoe met jonge jochies, omstreden deals met criminelen, doofpotten, horigheid aan Brussel, aan militaire missies waarbij soldaten ‘pief, paf, poef’ moeten roepen en permanente leugens – en dat samen met de kampioen van de mislukte projecten Lodewijk Asscher en een gladjakker als Alexander Pechtold: túúrlijk!

Mevrouw concludeerde: "Ik hoor enige reserve."
Ja, toch wel he?
Het mooiste hieraan is natuurlijk dat de VVD nu helemaal terecht bekend komt te staan als een partij van, voor en door antidemocratische leugenaars, wat het ook is. Als de heren en dames nepliberalen dat niet plezant vinden staat ze maar één ding te doen: Mark Rutte eruit gooien. Hij is er namelijk verantwoordelijk voor dat de VVD verworden is tot het ethische lachertje van de politiek.
Overigens heb ik de laatste maanden flink wat kritiek gelezen en gehoord op GeenPeil, maar laten we wel wezen: als Dijkgraaf en co. straks op deze manier in de Tweede Kamer ageren tegen de huichelaars van de VVD is de partij absoluut wél een verrijking voor de politiek. Stel je de debatten eens voor waarin Rutte en zijn vrienden totaal te kakken worden gezet voor de rest van het parlement terwijl de camera's ook nog eens draaien. Als dat geen inspirerende gedachte is weet ik het ook niet meer.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten