Genoeg is genoeg! Politie heeft buik vol van agressieve tokkies en passiviteit van de politiek

Genoeg is genoeg: eer moet nu eindelijk iets gedaan worden aan idioten die denken dat het volstrekt normaal is om politieagenten aan te vallen, te verwonden, en het ziekenhuis in te slaan (of te rijden!). 

Dat vindt de politievakbond ACP. De bond heeft er genoeg van dat agenten steeds weer het doelwit van agressieve tokkies zijn. De druppel die de emmer deed overlopen is het geweld van dit soort tuig tijdens Oudjaarsnacht. Voorzitter Gerrit van de Kamp zegt dat de politie flink gehinderd werd in het werk, en dat ze zelfs verwondingen opliepen omdat ze door een stel gekken bekogeld werden met vuurwerk. In Den Haag werd een agent zelfs letterlijk overreden door een tokkie. De arme diender ligt daardoor zwaargeweond in het ziekenhuis.

Zoals altijd reageert de politiek met bijzonder veel “medeleven” op dit soort geweld tegen de politie. Helaas voor Rutte en co. hebben Van de Kamp en zijn collega’s daar onderhand de buik vol van: zij willen geen mooie verhalen meer horen, maar eisen actie. En wel meteen.

“Er is eigenlijk al zoveel over gezegd en we hebben al zoveel geprobeerd en gedaan, maar het is weer misgegaan. Met mooie woorden kom je er niet meer. De politiek moet nu echt actie ondernemen en ons de middelen bieden waar we iets mee kunnen.”

Natuurlijk is de oplossing heel simpel: de politie moet toestemming krijgen om dodelijk geweld te gebruiken tegen iedere gek die een agent aanvalt. En als zo’n volidioot het toch overleeft moet hij vervolgens voor minimaal vijf jaar achter tralies verdwijnen.

Harde maatregelen? Jazeker, maar dat is de enige manier om in moeilijke tijden om te gaan met dit soort serieuze problemen. Hoe zachtaardiger er opgetreden wordt, hoe verder kansenparels en Nedertokkies gaan in hun pogingen om de samenleving te ondermijnen en uit elkaar te scheuren. Politieagenten zijn vertegenwoordigers van de staat. Een aanval op hen staat gelijk aan een aanval op de Nederlandse staat zelf en moet ook zo behandeld worden.

Misschien dat het tuig van de samenleving dan eindelijk ophoudt om agenten het leven onmogelijk te maken. Zoals het nu gaat wordt het in ieder geval alleen maar erger. En dat, zegt de politiebond terecht, is geen optie.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

46 reacties

 1. jennifer

  Opvallend is het dat overal in Europa de hulpverleners door de import wordt aangevallen. Het lijkt er meer op alsof dit het eerste overheidsorgaan is wat ze overal lam gaan leggen, daarna zijn wij burgers aan de beurt. Ze weten dat de politiek toch niets tegen dit onderneemt en alleen de woorden in herhaling steeds gebruiken dat ze geschokt zijn. Maar tevens de woorden gebruiken dat het niet de Islam is, die deze gasten tot hun daad steeds drijven. Ik denk dat het overal in Europa fout gaat en het tijd wordt voor tegenacties tegen de import, en hoop dat het eens ophoud dat al die aanhangers van de linkse fascisten clubs ook in dit land ophouden met alles goed te praten en het steeds met een incident afgaan doen.

  1. Donald Troef

   Het geweld in Nieuwjaarsnacht werd door bosnegers noch muzelmannen, veroorzaakt, domme Jennifer.

   Michael bepleit de toepassing van dodelijk geweld door de politie. Er gaat dan wel veel blank dan wel christelijk bloed vloeien. Dat heeft, ter informatie van besje Jennifer overigens dezelfde kleur als zwart bloed.

   1. jennifer

    Nee domme donald jij zit er behoorlijk naast, lees dan maar eens de Duitse forums dan weet je ook wie overal de politie en hulpverleners aanvielen. In Oostenrijk en Zwitserland het zelfde liedje ook de import. Dus hou op met het altijd ontkennen van de waarheid. Je gaat je eigen leugens hier nog geloven. Blij te lezen dat de Duitsers er inmiddels ook anders over denken, en willen dat de import Europa uitgesmeten gaat worden, niet goedschiks dan maar kwaadschiks.

    1. Donald Troef

     Op Duitse fora wordt net zoveel gefantaseerd als in Nederland, Jennifer. Het grootschalige geweld in Nieuwjaarsnacht in Nederland betrof in elk geval overwegend blanke christenen.

     1. van Urk

      “Het grootschalige geweld in Nieuwsjaarsnacht in Nederland betrof in elk geval overwegend blanke christenen”. Wie is nou hier de grootste fantast op dit blog? Het gaat hierom dat die “Tokkies” iedere jaar de grens nog verder proberen te overschrijden omdat zij weten dat de politie dankzij de naieve politiek een bepaalde grens hebben om te mogen optreden om te voorkomen dat zij zelf voor het gerecht dagen te komen.

     2. jennifer

      Ja natuurlijk donald alleen de staats tv brengt de waarheid aan het licht toch.Jij laat een koe nog lachen met je domme ontkennende uitspraken steeds hier.

     3. Donald Troef

      De heer van Urk heeft nieuwe cijfers over het grootschalig moslimgeweld in de Nieuwjaarsnacht?

     4. Wachteres

      Doe geen moeite van Urk. Als je met cijfers komt die Simon niet bevallen dan is hij toevallig niet thuis.

      Tot nu toe ontkent hij dat er in Keulen veel aan de hand was. Die meer dan duizend vrouwen die aangifte hebben gedaan van aanranding en verkrachting overdreven gewoon.

     5. ErTussenIn

      Nee Donald, durf ook is een keer toe te geven dat het wel zo is, onbetrouwbaarheid hebben we al genoeg in Den Haag zitten.

     6. Janalb

      Ja, 7 procent van onze bevolking is muzzelman dus dat rekent Niet zo moeilijk. 20 procent van de onlusten zijn veroorzaakt door Moslims. Is een ander rekensommetje. Moet ik het voorrekenen of lukt het helemaal alleen.
      Het woord fora is overigens niet meer van deze tijd, maar jij ook niet ben ik bang.

   2. Janalb

    Donald,
    Bosnegers ? Nee het waren Basji Boezoeks, en noem Jennifer svp niet Dom. Past Niet bij een geciviliceerd persoon.
    Dank je achterlijke gladiool (oh sorry, slip of the tongue)

 2. Cultuur_Pessimix

  Het is vaak ook een kwestie van mankracht. Te weinig politiemensen die te weinig mogen (tasers?) tegen een overmacht van inderdaad volidioten waar niet op gerekend is. Meer politiemensen en al die klootzakjes oppakken en zware geldstraffen geven. Dat zal ze leren! Waarschijnlijk is geld het enige waar ze om geven dus… Een golf van verontwaardiging als de zoveelste hulpverlener is aangevallen is niet genoeg. Zijn het kamelen? Meteen uitzetten! Zijn het Nedertokkies? Gelijk beboeten, huisarrest, verplicht slachtoffers helpen, straten schoonmaken etc. Stelletje onmensen!!! Het aanvallen van hulpverleners als politie, ambulancepersoneel, brandweer, etc dient niet getolereerd te worden! Op geen enkele manier. Oh ja, en die mensen mogen ook wel wat meer verdienen. Haal het maar af van het salaris van zogenaamde topbestuurders bij plaatselijke overheden!

 3. nienke

  Het is echt ten hemel schreiend dat dit elke keer weer gebeurd en de politiek doet niets om deze schurken keihard aan te pakken.
  In de cel voor minstens 6 mnd en dit is nog een veel te lage straf, als het aan mij lag gingen ze voor 2 jaar achter de tralies, dit is werkelijk het allerlaagste, lafste,smerigste, wat je deze hulpverleners en de politie kunt aandoen.
  Dit MOET keihard gestraft worden, lijkt wel of we in een derde wereldland leven dat deze walgelijke praktijken zomaar kunnen.
  De crimineel schijnt hier wel erg veel te mogen voordat er goed gestraft wordt.
  Dat de politie niets mag hebben deze schurken ook allang door en dus kunnen ze rustig hun gang blijven gaan.
  De politie, brandweer, ambulance personeel zijn aan de goden overgeleverd in ons mooie, VEILIGE Nederland, dit volgens onze heren politici.

 4. Mar

  Ik vind het aanvallen van brandweer en ambulancepersoneel erger dan het aanvallen van politie.

  Op het omgaan met agressie en geweld wordt de politie niet voor niets getraind. Risico van het vak.

  @Michael

  “In Den Haag werd een agent zelfs letterlijk overreden door een tokkie.”

  De Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) heeft onderzoek gedaan naar de toedracht van de aanrijding. De Hoefkade is enige tijd afgesloten geweest tussen het Kaapseplein en de Veluweplein.

  Update: De politie laat weten dat voorzover zich het nu laat aanzien, de 27-jarige bestuurster de agent niet met opzet heeft aangereden.

   1. Donald Troef

    Het christelijke Urk laat zien dat een goede kwaliteit godsdienst een stuk scheelt.

    https://www.rtlnieuws.nl/buurtfacts/veiligheid/misdaad-2015/flevoland/urk///criminaliteit-urk

    1. van Urk

     Dus met andere woorden..Beste Donald? Urk is inderdaad gemiddeld een stuk veiliger dan in de rest van Nederland. Hoe zou dat toch komen? En maar afgeven dat Urk een achtergestelde gemeente is vol met christengekkies.

 5. Victor83

  Zou dit ook niet gekomen zijn door die “oproep voor geweld tegen politie” van die groep Blackface? Ik probeer die link te vinden van dat artikel hier maar ken m niet meer vinden. Hopelijk krijgen ze 15 maart groenlicht om dergelijke levensvormen grondig te straffen.

 6. ikweetwatikwil

  De Nedertokkies een maandlang in een schandblok op de markt . Alle allochtonen onmiddellijk het land uit, want die leren het nooit. Zijn alleen maar op chaos uit.

 7. Wim

  Het is jammer dat DDS hun eigen web niet serieus neemt en zulke mollen als Donald en Guusje ruimte geven hier. Nu weet ik wel ,liever een gek voor je dan een gek achter je maar toch. Ze zijn een poosje weg geweest hier door een ban dat gaf rust en er werd weer normaal gecommuniceerd zonder op hitserij door dat tweetal. Dat zelfs mensen zoals Sarko hier de ruimte krijgen terwijl ze aangeven dat ze kotsen van deze site is helemaal apart. Het is best wel jammer dat zo site hier door verpest wordt.

  1. Donald Troef

   Wim is een hartschochtelijke voorstander van de vrijheid van meningsuiting voor meningen die bij hem geen onbehagen opwekken.

   1. Ni28

    Anderen beledigen is geen kwestie van vrijheid van meningsuiting maar van fatsoen en die mist u helemaal.

    1. Gustaafff

     Blijkens Ni28 is het volkomen toegestaan mensen als DT en mij kapot te schelden, maar als zijn zieltje wordt gekwetst, moet er moderatie komen. Achterbaks, andere woorden heb ik er niet voor.

     1. Ni28

      Achterbaks is een term die u beter past. En waarom bent u bang als u zich niet schuldig voelt. U bent hier op deze blog alleen om deze zwart te maken en mensen die andere nieuws dan van de MSM willen lezen te zieken. Dat is achterbaks. Samen met DT en Mar en Beukman, een pot nat. Als u het nieuws op DDS niet bevalt ga maar terug naar uw happy family met hun propaganda bij Joop.nl. Ik zelf lees niet Joop.nl want anders zou ik bij elke artikel uw functie hier moeten overnemen en dat soort vieze werk doe ik niet.

     2. Gustaafff

      Je draait om het punt heen, @Ni28. Ik word hier aan de lopende band kapot gescholden en nooit heb ik je horen vragen om moderatie. De insinuatie dat ik dit blog zwart zou maken, raakt kant noch wal. Ik heb zeker kritiek op bepaalde artikelen en die lever ik ook. Blijkbaar zint het je niet dat iemand er nou eenmaal een andere mening op na houdt dan jij. Dat is jouw zaak.

     3. Leonidas

      luister Tyl Uylespiegel

      WAAR ROOK IS , IS VUUR !!!!!!! SPRAK HIJ
      en daarna ??

      GING HJ OP DE TAFEL ZITTEN SCH..TEN .

      je lijkt wel een marokkaan een echte kerk mocro

      HUNNIE HEBBE UT GEDAON, HUNNIE

      EN waste zijn handen in onschuld .

      Farizeer is eigenlijk het woord , wat me te binnen schiet

      Beukman , ouwe facebook loerder ,

   2. Wim

    Ach vent stop is met je leugens je loopt de zaak alleen maar te jennen hier. Je bent geestelijk gestoord. Ik heb diep medelijden met je dat je leven uit 90% bestaat om hier je onzin neer te kwakken. Je bent een treurig mens. Zoek een hobby ga breien of zoiets .Ga onder de mensen, dan kan je helpen.

  2. Gustaafff

   @wim, ophouden met de flauwe kul. Ome bob riep op tot het vermoorden van onze premier, vabis stelde voor moslims op te sluiten in kampen en zwiepte een doodsverwensing naar mijn hoofd, Noodluik scheldt zijn discussiepartners aan de lopende band kapot, Jennifer opperde moskeeën op te blazen, cmsuikerbuik suggereerde zeemijnen neer te leggen als “afschrikmiddel” tegen vluchtelingen. Zal ik nog doorgaan? Wat betreft de seksistische opmerkingen onder pakant elk Sylvana-artikel, bijvoorbeeld?

  3. Janalb

   Wim,
   Dit maakt het juist leuk, stel dat we het allemaal met Elkaar eens zouden zijn,
   Saai.
   What the fuck. Je hebt hier gekken, waanzinnigen en mensen die ze nooit meer los mogen laten op deze site.
   Jij bent vast gereformeerd. Ik Ben een bandeloze atheist die een beetje controverse heerlijk vind.
   Groeten.

 8. Ni28

  Toen de politie vroeger nog hard op mocht treden was de politie uniform een respectvolle verschijning. Later toen ineens hun pet ons allemaal moest passen(dat idiote linkse gedoe weer) werd het snel minder en nu kan de politie bijna niets meer. Met hun zachte optreden krijgen zij nooit hun respect terug want de crimineel maakt daar alleen misbruik van en lacht hun uit. Laat de watjes van nu hard worden waar nodig is, iemand die zich normaal gedraagt hoeft niets te vrezen en de criminelen mogen best door gaan lijden. En de straffen moeten zwaarder worden, niet van dat vakantieoord gedoe van nu. Door straffen verspeel je je rechten dat moet duidelijk worden. Niet de lege gevangenissen verbouwen tot azc’s, gebruik ze waarvoor zij dienen dan zullen zij snel weer vol zijn. Criminelen op straat dat hoort alleen in bananen republieken of koninkrijken thuis.

  1. van Urk

   Inderdaad Ni28. “Niet de lege gevangenissen verbouwen tot azc,s” Zodat de helft van de moordenaars hier gewoon nog vrij kunnen rondlopen volgens de crimecijfers 2016.

 9. Ni28

  BESTE REDACTIE,
  wilt u Donald T weer op het hart drukken dat hij zich onthoudt van zijn beledigende kwalificaties jegens anderen?

 10. Wachteres

  Speciaal voor Simon, de grote ontkenner:

  https://www.amazon.co.uk/Easy-Meat-Britains-Grooming-Scandal/dp/1943003068

  Easy Meat: Inside Britain’s Grooming Gang Scandal SCHOKKEND!

  Een beschrijving van het onderzoek door een journalist naar het Britse Grooming schandaal, waar Britse moslims – dankzij het soort politiekcorrect tuig dat wij hier in de vorm van Simon op de site hebben – jarenlang [meer dan tien jaar] hun gang konden gaan en duizenden jonge Britse meisjes op de meest gruwelijke manier hebben verkracht. Soms gingen op een avond meer dan dertig moslimmannen over de meisjes heen. Ze werden bedreigd dat hun familie gedood zou worden als ze maar iets naar buiten brachten en ze werden zelfs gemarteld.

  Politiekcorrect ondertussen: ontkennen, ontkennen en met alle feiten zelfs blijven ontkennen en degenen die het naar buiten wilden brengen – politie of sociale werkers – werden bedreigd met verlies vn hun baan. En je wilt toch niet voor racist worden uitgemaakt?

  Opmerkelijk dat politiekcorrect net zo goed kan dreigen als het scum dat zij in bescherming nemen.

  Er is een officieel onafhankelijk onderzoek geweest, waar dit onderzoek bij aansluit en het verder uitwerkt.

  Voeg dit bij de meer dan duizend aangiftes in Keulen en de aangiftes in andere steden en de neergang van Zweden – sinds de instroom – als seksueel zeer gewelddadig land en dan zijn er nog mensen die beweren dat het allemaal wel meevalt.

  Je moet de gore, smerige moed maar hebben.

  1. Janalb

   Wachteres,
   Ben het met Je eens. Als het gajes steelt, bedriegt, geen respect heeft voor onze politie is een ding.
   Als ze met Hun vieze poten Aan onze vrouwen, Meisjes zitten is een heel ander punt. Dan moeten we echt maatregelen nemen en Dan bedoel ik ook echt maar Dan mag de politie wel anders reageren.
   Vriend van mij houd een marokkaan Aan die achterna gezeten word door de politie. Sterke vent en houd het schorem in de houdgreep tot politie amechtig hijgend Aan Komt. Het schorem heeft ondertussen de benen van mijn vriend bont en blauw geschopt, maar hij blijft hem vasthouden.
   Politie grijpt de mocro bij zn kladden en neemt hem zonder kommentaar t.o.v mijn vriend mee, zonder bedankje. Hij hoeft geen medaille, maar een positieve opmerking van de politie was niet misplaats geweest.
   Groeten

  2. Janalb

   De Britten kennende zal het wel Niet zo erg zijn als U beweert.
   duizenden britse Meisjes verkracht ? Ok, 1 is nog te veel Maar ik ken de engelsen goed en als het zo is als U zegt Dan was er wel wat Gebeurt met de britse Moslims. Wat ik Niet af zou Keuren. Ik wou maar dat wij hier te lande minder bang waren voor de muzzelman.
   Ik beticht met name de manlijke bevolking van NL van lafheid.
   Sla er maar op. Wij zijn fysiek meestal sterker.
   Ik maak een foto van de muzzelman die mij of mijn familie te na Komt , Nadat Ik met hem Klaar Ben, kom Ik in het NOS journaal.
   Groeten van een vreedzame Nederlander.

 11. Ni28

  Je draait om het punt heen, @Ni28.
  Gustaaafff@ ik draai nergens om het punt heen. Je mag andere mening of kritiek hebben maar het gaat er om dat je door die te uiten de ander niet voor gek zet. DT doet het nog veel erger dan jij maar dat moet geen excuus zijn. De oorzaak van dat je zo wordt aangevallen moet je misschien bij jezelf zoeken. Deze blog is voor mensen die iets anders willen lezen dan de MSM ons voorschotelen. En als de artikelen hier je te ver gaan moet je misschien iets anders lezen, zo kunt je alleen mooie dingen schrijven. Zet de VARA op en de wereld is gelijk een stuk mooier. Maar niet realistischer.

  1. Gustaafff

   Ik vind het niet erg als ik word aangevallen, @Ni28. Als dat maar op een fatsoenlijke en correcte wijze geschiedt. Hierboven bekritiseert ome bob: kerkmocro. Nergens heb ik je om moderatie horen vragen, of de redactie ome bob wilde verzoeken om een ander netjes aan te spreken.

   Als ik dwaze complottheorieën hoor of een gestoorde ome bob iets over Rusland hoor schreeuwen, ja, dan kan ik het niet laten om zo’n betoog op de korrel te nemen – soms op een andere manier dan gewoonlijk.

  2. Mar

   Pardon, Ni28.

   U lijkt mij even in de war.

   Ten aanzien van mijn persoontje ligt de situatie toch anders dan u schetst. Ik krijg meer van alles naar mijn hoofd geslingerd, ook van u, dan ik uitdeel (als ik ueberhaupt zou uitdelen).

   Voor u hetzelfde als ik eerder hier, http://www.dagelijksestandaard.nl/2017/01/amateuristische-sylvana-simons-doet-mee-aan-de-verkiezingen-maar-smeekt-nog-steeds-om-aspirant-kamerleden/ aan van Urk schreef.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.