Het cordon sanitaire van de anti-democratische VVD zal VNL en Forum groter maken dan mensen voor mogelijk houden

Geen categoriejan 16 2017, 9:30
VNL en Forum voor Democratie verzetten zich gepassioneerd tegen het cordon sanitaire van de gevestigde politiek om de PVV. Dat is strategisch én ethisch een bijzonder wijze stap. Het zorgt er namelijk vrijwel zeker voor dat ze bij de Tweede Kamerverkiezingen van 15 maart meer zetels zullen halen dan de meeste mensen mogelijk achten.
Hoewel VVD, GroenLinks, D66, CDA, SP, PvdA en al die andere leden van het partijkartel de PVV nu al hebben uitgesloten, denken de nieuwe rechtse partijen daar heel anders over. Gisteravond vertelde VNL-leider Jan Roos De Dagelijkse Standaard al dat de uitsluitingspolitiek alleen maar om ego's en machtsspelletjes gaat. VNL wil daar niets mee te maken hebben. Anders dan met name de VVD is VNL namelijk een échte klassiek-liberale partij die de democratie wél respecteert. Als Wilders de grootste wordt wil VNL best zaken met hem doen -- op veel gebieden kunnen de partijen immers ook prima met elkaar om tafel zitten, denk maar aan immigratie en integratie, en het megalomane EU-project.
Ook Forum voor Democratie van Thierry Baudet liet gisteren weten niet mee te doen met het idiote cordon sanitaire van de gevestigde macht. Die partijen zijn, zegt Forum terecht, namelijk deel van het partijkartel dat ons land al decennialang zwakker maakt. In plaats van te zeuren over de PVV kunnen ze zich beter bezig houden met de problemen die zij veroorzaakt hebben met hun eeuwige machtshonger.
https://twitter.com/fvdemocratie/status/820730158588030976
Het is dus duidelijk wat rechtse kiezers die niets in een cordon sanitaire zien te doen staat: ze moeten of op VNL, of op Forum voor Democratie, of op de PVV zelf stemmen. Die partijen moeten allemaal zo groot mogelijk worden, en dat het liefst natuurlijk ten koste van de gevestigde politiek. Met name de VVD moet ernstig verzwakt worden. Hoe kleiner die partij, hoe beter. Alleen op die manier kan Mark Rutte dan eindelijk met pensioen gestuurd worden, terwijl een grote VNL en Forum ervoor zorgen dat de kans op een coalitie met de PVV aanzienlijk groter wordt.
Ik twijfel er geen moment aan dat veel (rechtse) kiezers tot dezelfde conclusie komen en VNL en Forum zullen belonen voor hun pro-democratische houding. Misschien dat het walgelijke partijkartel van de elite dan ein-de-lijk doorbroken kan worden en de stem van het volk weer gehoord wordt in de politiek.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten