Het is tijd om af te rekenen met de feitvrije vegetariërs. Én hun misleidende, smerige namaakvlees

Geen categoriejan 03 2017, 18:00
De VVD heeft het grootste gelijk met hun actie!
Vandaag kon op Twitter kreeg de VVD een flinke portie hoon over zich heen. Verschillende twitteraars waren de liberale regeringspartij flink aan het bespotten vanwege enkele Kamervragen die de partij had ingediend:
https://twitter.com/CaAl/status/816318455368577028
https://twitter.com/mikofLohr/status/816266184400261121
https://twitter.com/remivanbeekum/status/816304568044765184
https://twitter.com/ouafa070/status/816289505456115713
En zo nog een paar. In die bovenstaande 'ironische' tweet van GroenLinks-coryfee Miko Flohr kunt u dus die desbetreffende Kamervragen van VVD-Kamerleden Erik Ziengs en Helma Lodders lezen. De twee vinden het geen goede zaak als consumenten wordt voorgelogen, en willen enkel en alleen dat dit stopt.
Let wel: de twee gaan vegetarische vervangers van vlees dus niet weren uit supermarkten, of het vegetariërs lastig maken om hun levensstijl uit te leven. Wél willen ze dat het klaar is met de misleiding.
Natuurlijk werd half links Nederland terstond boos, want stel je eens voor dat je ook maar met één vinger zit aan die lieve groene hartjesindustrie die draait om tofu, sojabonen en kaas. Zij erkennen niet dat de VVD iets wil doen aan de algehele staat van feiteloosheid die zich ook kennelijk ook uitstrekt tot supermarkten, waar je dingen waarin nog geen gram aan dierlijke producten zit mag wegzetten als 'vlees'.

Lees ook: Dit is waarom je alle vegetariërs die je kent moet opdragen om zoveel mogelijk frikandellen te eten

Mind you: dit zijn dezelfde mensen die klagen over 'nep-nieuws' en 'factfree politics'. Dan ineens zijn feiten wél weer belangrijk: als zo'n staat van feiteloosheid gebruikt kan worden om linkse politiek te blokkeren. Dan is dat ineens heel gevaarlijk. Maar krijgen deze duurzaamheidszwendelaars zelf eens om de oren met maatregelen die feitvrije onzin moeten uitbannen, dan is het lang ineens te klein.
Men moet dus gewoon eens even niet zo hypocriet doen, en dit goede voorstel van de VVD gewoon ondersteunen. Ook vegetariërs krijgen niet de vrijheid om Nederlanders te bedriegen, lijkt me.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten